2022. február 5. szombat

febr. 5
0:12
Besokallt Balázs Klári. Nem várt tovább, meglépte (Blikk)
A rajongók meg sem lepődtek.
febr. 5
0:16
Új munkát kapott, Spanyolországban kezd új életet Varga Irén (Blikk)
Itt sem marad azonban sokáig, végcélja ugyanis New York!
febr. 5
0:18
Tökéletes időjárással indul a síszünet Ausztriában (Síelők)
Ausztriában hétvégén megkezdődik a háromhetes síszüneti időszak. Az első héten Bécs és Alsó-Ausztria iskolásai lepik majd el a síterepeket, természetesen nemcsak a lakhelyükhöz közeli, hanem a nyugatabbra található osztrák pályákat is.
febr. 5
0:20
Újabb furcsa tünetre derült fény: Ez is jelentkezhet koronavírus-fertőzés után (Blikk)
Változatos tüneteket okoz.
febr. 5
0:22
A tátrai szállásadók elégedetlenek a járványügyi szabályokkal (Síelők)
Szlovákiában alacsony forgalmat bonyolítottak le a szálláshelyek januárban. A szállásadók szerint a mostani szabályok komplikáltak és nincs bennük logika. Mást kérnek például a síeléshez és mást a szállásfoglaláshoz.
febr. 5
0:24
Nehezen hozol döntéseket? Pszichológiai oka van, ez áll a háttérben (Blikk)
Gyakori eset...
febr. 5
0:28
A férjem nem képes elviselni, hogy én is dolgozom, de én nem akarok háztartásbeli lenni. Nem tudom, hogy mit tegyek (Blikk)
Nem hittem volna, hogy ez előfordulhat. A férjem az ő családfői pozícióját érzi veszélyeztetve, ha a felesége is pénzt keres.
febr. 5
3:18
A D-vitamin koronavírus elleni hatását bizonyítja egy izraeli kutatás (Igényesférfi.hu)
A D-vitamin koronavírus elleni hatásának eddigi legerősebb bizonyítékát szolgáltatja egy korábbi kutatásokat is alátámasztó, új izraeli tanulmány.
febr. 5
3:30
Leadnál néhány kilót? 6 szakértői tipp, ami segít elérni az álomalakot 2022-ben (Joy)
Hogy idén ne csak álom maradjon.
febr. 5
3:51
Chris Evans Ryan Goslingra vadászik a Russo fivérek Netflix-produkciójában (Igényesférfi.hu)
Chris Evans Ryan Goslingra vadászik a The Gray Man című új akcióthrillerben, amelyet Joe és Anthony Russo készít a Netflix számára.
febr. 5
4:21
Versenyzésre született: 2024-ben érkezik az új Ford Mustang GT3 versenyautó (Igényesférfi.hu)
A Ford Mustanggal tér vissza a Ford a globális autóversenyzés világába; a 2024-ben pályára lépő új GT3-ast a Ford Performance csapata készíti fel a motorsport kemény megpróbáltatásaira.
febr. 5
4:27
Zsírégetés 40 felett? Ezzel a módszerrel csak úgy olvadnak lefelé a kilók (Blikk)
Fogyókúra egyszerűen, így Te is elérheted céljaidat!
febr. 5
4:27
Diana hercegné öltözködési titka - A régi ruhád ezzel a kis trükkel újnak fog tűnni (Joy)
Diana hercegné fenséges megjelenését nem nagyon lehet feledni, a titok abban is rejlik, hogy elég jól variálta a gardróbja darabjait.
febr. 5
4:39
5 személyiségjegy, amit az otthonunk árul el rólunk (Joy)
Ki szereti a házimunkát? Valószínűleg nem sokan, de mégis muszáj rendben és tisztán tartani az otthonunkat. Nem is gondolnád, mennyi mindent árul el rólad, hogyan takarítasz, mosogatsz vagy hogyan tárolod a ruháidat. Mutatjuk, milyen személyiségjegyekre, netán problémára utalnak az otthonodban uralkodó állapotok.
febr. 5
4:51
Nem a világvége, ha nem olyan a gyerek központi felvételije, mint vártuk (She)
A lányom nyolcadikos, január 22-én írta a matek és magyar központi felvételi vizsgáit. Az első félév a suliban arról szólt, hogy erre készültek. A család téli szünete is arról szólt, hogy az elmúlt évek összes matek és magyar központiját megírattuk a gyerekkel, mert ezt javasolták a gimnáziumi igazgatók. Az eredmény mégsem lett túl fényes.
febr. 5
5:15
Meleg- és hidegfront - Önt mi viseli meg? Előzze meg a panaszokat (WebBeteg)
Különösen a nők, az idősek és a gyengébb immunrendszerű, más betegségekkel is küzdő személyek viselik nehezen a mostanság igen gyakran változó időjárási frontokat, de a gyerekek, sőt, az állatok is élénken reagálhatnak a változásokra. Milyen tünetekre kell számítanunk, és mit tehetünk a csökkentésük érdekében? A témáról dr. Babai László, prevenciós
febr. 5
5:21
Én nem értem a férfiakat! Vagy ők a furák, vagy én... (She)
Valamelyik este a Szex és New York egyik régebbi részét néztem, ami arról szólt, hogy a négy barátnő csak fura pasikkal találkozik, aztán a végén kiderül, hogy ők legalább annyira furán tudnak viselkedni. Itt azért elgondolkoztam azon, vajon én is fura vagyok, csak nem veszem észre?
febr. 5
5:27
Férfivélemény: 3 rossz szokás, amivel a nők elrontják a párkapcsolataikat (She)
Bár minden kapcsolat más, azt azért kár lenne tagadni, hogy léteznek olyan jellegzetes ballépések, amik újra és újra megjelennek mindenki párkapcsolatában.
febr. 5
5:30
Bemutatták a Michael Jacksonról szóló musicalt a Broadwayn (Hamu és Gyémánt)
A Michael Jackson élete és művészete által ihletett produkcióban három színész alakítja a pop királyát életének különböző pontjain, miközben a felcsendülnek legnagyobb slágerei is. Bemutatták a Broadwayn az MJ: The Musicalt.
febr. 5
5:33
15 pofátlan kamu, amit a romantikus filmek elhitettek velünk (Joy)
Üdv a valóságban!
febr. 5
5:51
A futás nekem nem edzés, hanem terápia: a lelkem miatt rovom a kilométereket (She)
Az élet egy állandó körforgás, és teljesen normális, ha néha azt érzed, megfulladsz a hétköznapoktól. Unalmas a munka, unalmasak az emberek, akik körülötted vannak, ráadásul télen az időjárás sem segít abban, hogy pozitívan fogjuk fel a dolgokat.
febr. 5
6:18
Festői gyöngyszem a Duna partján: Zebegényt látni kell! (egy.hu)
Egy város Budapesttől alig egy órára, ahol máshogy telik az idő: így írhatnánk le Zebegényt, ahová télen-nyáron jó vissza-visszatérni.
febr. 5
6:36
Néhány boltban már kamerával ellenőriznek minket, egy dologra kíváncsiak (Hamu és Gyémánt)
Új helyen okoz problémát az arcfelismerés. Magyarországon még nem nagyon találkozni vele, de számos innovatív, személyzet nélküli boltban bevett szokás, csúcstechnológiás kamerák segítségével azonosítják az alkoholos italokat vásárló emberek életkorát.Azonban egyre több „hagyományos” bolt is barátkozik az eszközök telepítésének gondolatáva
febr. 5
6:38
7 ország, ahol rengeteg kedvezményt kaphatnak a távmunkások (Hamu és Gyémánt)
A koronavírus-járvány hatására számos ország vezetett már be különleges vízumokat a távmunkába dolgozók számára. A lista nem teljes, de mutatunk pár festői országot, ahol számos előnyt élvezhetünk, ha digitális nomádok vagyunk. Az intézkedések kifejezetten a fentebb említett digitális nomádok számára történtek, akik az otthonról is végezhe
febr. 5
6:45
Vízöntő, a jó párkapcsolat alapja az őszinteség (Metropol)
Egy jó kapcsolatért mindig sokat kell dolgozni!
febr. 5
6:51
A Covid-undor fellendítette a luxushajóbérlés piacát (AQUA)
A piaci résztvevők három okot sorolnak fel, hogy szerintük miért dőlhet meg jó néhány korábbi csúcs a luxushajóbérlés piacán 2022-ben. A brókerek meggyőződése, hogy az újonnan felhalmozott vagyonok, a Covid-undor és a nemzetközi utazásokba vetett bizalom visszatérésének eredőjeként az idén rekordmagasságokba szökhet a forgalom. 2021 második felében
febr. 5
6:54
Múzeumba került a tragikus pillanatban megállt óra (Travelo)
Az óra az Egyesült Királyság egyik legsúlyosabb, emberi életeket követelő tragédiájának szívbe markoló emléke.
febr. 5
6:54
Próbaválás mint kapcsolatmentés: ezekben az esetekben működhet – Szakértőink jótanácsai (WMN)
Segíthet-e egy házasság megmentésében a próbaválás, vagy inkább csak eltávolítja a feleket, és/vagy a problémákat söprik így a szőnyeg alá? Lehet ezt jól csinálni? Szakértőkkel beszélgettünk a témáról.
febr. 5
7:15
Hihetetlen, mit árul el rólad, hányadik testvérnek születtél (Ripost)
Nem csupán a születésünk időpontja határozza meg a személyiségünket, de az is, hogy a testvérek közül hányadikként láttuk meg a napvilágot. Hiszen a legidősebb és a legfiatalabb gyermek egészen mást tapasztal meg...
febr. 5
7:51
Houston, ezzel a filmmel van egy kis problémánk! (Igényesférfi.hu)
"Katasztrófa ez a film", mondhatnánk Roland Emmerich kozmikus biliárdozására, szerencsére csak az agysejtjeinket pusztítja, de azt nagyon.
febr. 5
7:54
„Kiderült már, melyik nem ismeri jobban az illemet” – Görög Ibolya és Kibédi Varga Katalin illemtanárokkal beszélgettünk (egy.hu)
Jó modor, illem, etikett és protokoll – vajon hogy látja a két különböző generációt képviselő protokollszakértő mai viselkedéskultúránkat? Görög Ibolya könyvei és előadásai nemzedékek számára alapozták meg nem csupán a protokollszakmát, de az illemtani alapokat is, Dr. Kibédi Varga Katalin pedig, aki ugyancsak a nemzetközi protokoll világában dolgo
febr. 5
8:15
A zsákvese kezelése és a megelőzés lehetőségei (WebBeteg)
A zsákvese, más néven hydronephrosis a vesemedence és a vesekelyhek kóros tágulatát jelenti, mely a vizelet elfolyásának akadályozottsága következtében alakul ki. A vese üregrendszerében megnövekedett nyomás hosszú távon a veseállomány pusztulásához vezet. A kezelés a vizeletelfolyási akadály megszüntetését célozza, mely műtéttel vagy a húgyúti tük
febr. 5
8:36
A brit növények egy teljes hónappal előbb virágoznak, mint 30 évvel ezelőtt (Hamu és Gyémánt)
A brit virágok évszázadok óta óramű pontossággal nyílnak. Néhány hónappal a tavasz beköszöntével, valamikor május vagy június táján az ország színpompába borul, a klímaválság miatt azonban a helyzet örökre megváltozhat.
febr. 5
8:39
Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek top formában vannak, a Szüzek végre átadhatják magukat a pihenésnek (Joy)
Ne feledkezz meg hétvégén sem a horoszkópodról, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!
febr. 5
8:42
Anglia Caminója: Az 1900 éves fal mentén vezető zarándokút (Travelo)
Az Egyesült Királyság mesés természeti tájain kirándulhatnak a túrázók, ha ezt a zarándokutat választják.
febr. 5
8:48
Amikor megálmodod valaki halálát – A misztikus szinkronicitásról (WMN)
Gondolsz valakire, akit évek óta nem láttál, erre felhív. Foglalkoztat egy téma, erre minduntalan szembejön. Véletlenek? Sokak szerint aligha! De akkor mégis mi a fene ez?
febr. 5
9:09
5 mondat, amit soha, egyetlen nő sem akar hallani (Blikk)
Neked hányat kellett már közülük elviselned?
febr. 5
9:45
Elképesztő módszerrel zaklatja exét ez a nő - az internet imádja (Femcafe)
Öt éve tart a bosszúhadjárat, ami az internet népét is megosztotta. Vicces igazságszolgáltatás vagy az őrület első fázisa? Döntsd el Te!
febr. 5
10:00
Halálos lavinák zúdultak Nyugat-Ausztria sípályáira (Travelo)
Csütörtök óta szokatlanul sok a lavina Tirolban.
febr. 5
10:15
Füstölt pisztráng a kartauzi szerzetesek asztaláról (Metropol)
Abban a kiváltságos helyzetben volt részünk, hogy megkóstolhattunk egy ebédet a kartauzi szerzetesek asztaláról. Megosztjuk olvasóinkkal.
febr. 5
10:33
8 megható film, amit nem lehet sírás nélkül végignézni (Joy)
Vannak filmek, amiket épp azért szeretünk, mert nem tudjuk sírás nélkül végignézni őket. Ha neked is kéne pár ilyen javaslat, akkor az alábbiakat muszáj látnod!
febr. 5
10:57
6 zseniális tipp, amivel százezreket spórolhattok az esküvőn (Femcafe)
Az esküvő kétségkívül életünk egyik legszebb, és legdrágább napja. A költségeken viszont ügyesen faraghatunk. Mutatunk néhány egyszerű trükköt, amivel akár felére csökkenthetitek a nagy nap kiadásait.
febr. 5
11:12
Saját borkocsonyát is készíthetünk majd a fürdőváros új élményközpontjában (Travelo)
Helyreállítják a Bagi-Szinyei Merse kúriát, és látványkonyhát rendeznek be benne.
febr. 5
11:45
Horoszkópod az oka: ezért szeretsz bele állandóan a rossz emberbe (Metropol)
Szinte mindenkinek volt már olyan kapcsolata, ami rövid ideig tartott. Úgy érzed, nálad nincs stabilitás, veled ez újra és újra megtörténik?
febr. 5
11:48
A betűk, a rajzok és a papír bűvöletében – Kner Izidorra emlékezünk (WMN)
A gyomai nyomdaalapító izgalmas történetét meséli el Gyárfás Dorka:
febr. 5
12:00
Lezuhant egy panorámarepülő a Nazca-vonalak fölött (Travelo)
A régióba gyakran szerveznek repülőgépes túrákat.
febr. 5
12:15
Stressz és emésztőrendszer (WebBeteg)
Sokszor halljuk a betegektől: Mostanában nagyon stresszes vagyok, biztosan ezért vannak panaszaim... - Valóban, feszült élethelyzetekben gyakran tapasztaljuk refluxbetegség, irritábilis bél szindróma, fekélybetegség, gyulladásos bélbetegség megjelenését vagy kiújulását.
febr. 5
12:18
Jézus vagy A legényanya – Tudod, honnan származik egy-egy szállóige? Kvízezz! (egy.hu)
Olykor egy-egy mondatban egész életfilozófia tömörül. Nagyjaink sok értékes mondása szállóigeként gazdagítja nyelvünket: minél többet ismerünk ezekből, annál színesebbre és annál pontosabbra tudjuk árnyalni mondanivalónkat. A szállóigék használatához azonban nemcsak pontos jelentésüket kell ismernünk, mint a közmondások esetében, de eredetüket is,
febr. 5
12:51
Vidrák a Velencei-tónál (AQUA)
A vidra jelenléte egy vizes élőhelyen mindenképpen öröm azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem: e fokozottan védett emlős ugyanis rendkívül érzékenyen reagál a víz mesterséges szennyezésére, el is tűnik ott, ahol ezt tapasztalja. A Velencei-tónál azonban évek óta élnek vidracsaládok, létezésükről azonban csak néhány természetbúvár tud való
febr. 5
13:15
Melyek a szerelmet hozó, vágyfokozó illatok? - Közvetlenül szívünket és lelkünket szólítják meg (Femcafe)
Az illatok fontos szerepet játszanak a szerelemben, a párkapcsolatok terén, a tavasz közeledtével pedig az érzéseink még erősebbé válnak. Papp Csilla, a füstölés egyik hazai szakértője elárulja, hogy a szerelem, az érzelmek elmélyülésében a valódi illatok segíthetnek jobban, melyek közvetlenül szívünket és lelkünket szólítják meg.

Keresés