2022. március 5. szombat

márc. 5
0:12
Három ukrán Rib-gyártó a veszélyzónában (AQUA)
Ukrajna északkeleti, Harkiv várost körülvevő régiója volt az egyik olyan terület, amely az orosz invázió közvetlen hatásait érezte. Itt található a Brig, amely a világ legnagyobb Rib-gyártójának vallja magát, valamint két másik, ugyanezen iparágban tevékenykedő vállalat, a Grand és a Gala. A gyártók a térségben uralkodó, óránként változó, bizonytal
márc. 5
0:15
A moszkvai tőzsde betiltotta az euró shortolást (Igényesférfi.hu)
A moszkvai tőzsde pénteken bejelentette, hogy azonnali hatállyal felfüggesztette az euróban történő shortolást.
márc. 5
0:15
Mickey Hargitay: izomkolosszus, aki egy szexbombát vett feleségül – Magyarok Hollywoodban 8. (Képmás)
Akrobatanövendékből emigráns, majd a testépítés széles körben elismert legendája. A kőbányai szegény családból származó Mickey Hargitay példás sportember volt, aki egészen a Mr. Universe címig, majd Hollywoodig küzdötte fel magát. A világ mégis főleg az ötvenes évek szőke szexszimbólumával, Jayne Mansfielddel kötött rövid, ám viharos házassága miat
márc. 5
0:15
Megnyitotta szobáit a felújított kamalduli remeteség Majkon (Spabook)
Az oroszlány-majkpusztai kamalduli remeteség felújítása, a díszkert rekonstrukciója, a kastély kiállításainak létrehozása, valamint a kiszolgáló épületek felépítése összesen 3,2 milliárd forintból valósult meg – mondta el a Pénzügyminisztérium európai uniós…
márc. 5
0:15
Az Elon Muskot fenyegető tini most az orosz oligarchákra állt rá (Hamu és Gyémánt)
Egy fiatal srác azzal vált híressé az interneten, hogy Elon Musk minden léptét követte szimpla magánrepülőszámlákon keresztül, Twitteren dokumentálva az amerikai oligarcha útjait. Most az orosz oligarchákat vette célbe az invázió miatt.
márc. 5
0:18
Új rekord: ennyi síterepen sikerült csúszni 24 óra alatt (Síelők)
Újabb világrekord dőlt meg egy olyan kategóriában, amelynek az értelméről szép kis vitákat lehet folytatni. Azonban az biztos, hogy egy ilyen vállalkozást megszervezni sem lehet könnyű, a végrehajtásba pedig nem csúszhat hiba.
márc. 5
0:19
Balogh Levente legújabb nagy dobása (Igényesférfi.hu)
A modern városi látványosságokat és a természetközeliséget ötvöző BudaPart városnegyed központjában nyitotta meg kapuit az első Vízangyal Health & Beauty Center.
márc. 5
0:19
Még az is benne van a pakliban, hogy egyszer csak elfogy a gáz (Hamu és Gyémánt)
Minden jel arra utal, hogy Oroszország jócskán visszafogta az EU-s gázszállítást. Hogy mi lehet a jövőben, arra több forgatókönyv is létezik. Kevesebb gáz 130 euró környékéről indulva nagyjából 45 százalékkal emelkedett a gáz ára szerdán néhány óra leforgása alatt a holland gáztőzsdén (TTF). Volt, hogy történelmi csúcsot jelentő 193,95 euró
márc. 5
0:23
Európa fut a repülőgépei után, visszakérnék őket az oroszoktól (Hamu és Gyémánt)
A repülőgép-lízingeléssel foglalkozó európai vállalatok sorra mondják fel szerződésiket az orosz légitársaságokkal az ország légiközlekedési ágazatát célzó nyugati szankciókat követően. Az érintettek szerint logisztikai katasztrófa is lehet a vége.
márc. 5
0:27
Elon Musk nagyon berágott az amerikai elnökre (Hamu és Gyémánt)
Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója még mindig dühös, amiért a Fehér Ház nem igazán tesz említést a vállalatáról – és azt akarja, hogy ezt az elnök is tudja. A milliárdos kedden a CNBC-nek azt mondta, hogy senki sem fogja megnézni Joe Biden elnök Európai Unió helyzetéről szóló beszédét. Úgy néz ki azonban, hogy Musk figyelte az elnök bejel
márc. 5
0:31
Úgy tűnik, az oltott anyák antitestekkel ellátott babákat szülnek (Hamu és Gyémánt)
Tudjuk, hogy a Covid-vakcinák beadása a terhesség alatt biztonságos mind az anya, mind a gyermek számára. Most megtudtuk, hogy az anyai védőoltások a jelek szerint olyan védettséget biztosítanak a csecsemőknek, amely megóvja őket a fertőzéstől.
márc. 5
1:54
Síbalett: ötvenévesen sem kopott meg a bajnok tudása (Síelők)
Ez a cikk valami olyasmiről szól, amelyről a mai tizenéveseknek már fogalmuk sem lehet. Egykoron létezett egy sportág, amit úgy hívtak, hogy síbalett. Régen még olimpiai aranyat is osztottak azért, ha valaki sílécekkel a lábán balettozott. Egy fura apropója van ennek a nosztalgiázásnak.
márc. 5
2:18
Mit szabad és mit nem foghúzás után? - Az orvos válaszol (WebBeteg)
Szeretném tudni, hogy véséssel és varrással együtt járó foghúzást követően mi a teendő? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
márc. 5
2:24
Addison-kór - A mellékvese csökkent működésének következménye (WebBeteg)
Addison-kórban szenvedett Jane Austen, a Büszkeség és balítélet szerzője, valamint J. F. Kennedy amerikai elnök is. A betegség a mellékvese csökkent működésének következménye, amely bármely életkorban felléphet, a nőket és férfiakat közel egyenlő arányban érinti.
márc. 5
3:21
Grönland többet ér az ép észnél, pár évnél és néhány lefagyott lábujjnál! (Igényesférfi.hu)
A Netflix új túlélődrámája jégre visz, mielőtt hőseinél elmennek otthonról
márc. 5
3:51
Klicsko: sosem gondoltam, hogy sikeres sportolói és politikai karrier után, egy nap háborúra ébredek (Igényesférfi.hu)
A korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok elmondta, hogy a legnagyobb kihívást jelenleg a fűtés, az áram és a vízellátás biztosítása jelenti és nagyban nehezíti az önkormányzat dolgát, hogy a szállítási, logisztikai rendszer összeomlott.
márc. 5
4:21
Kívül-belül megújult autókkal, új szabályokkal rajtol a Forma ̶1-es szezon (Igényesférfi.hu)
Az első hivatalos tesztelés után alaposabban szemügyre vettük az idei F1-es mezőnyt.
márc. 5
4:27
Miért jó egy pár óra digitális detox? (Vital)
A tisztító kúra hallatán elsőre egy hosszú és nehéz, éhezéssel, sanyargatással járó programot képzelünk el. Nem feltétlenül kell így lennie. A tisztító kúráknak számos változata létezik, az egynapos pihentető kúrától a hetekig tartó böjtökig, különféle fokozatokban. Már egy pár napos, könnyű tisztítókúráért is hálás lesz szervezetünk. Melyek egy t
márc. 5
4:27
Rejtett üzenet lehet, ha ugyanazt a számot látod mindenhol - Eláruljuk, hogy mi az (Joy)
Hallottál már az angyalszámokról? Ha még nem akkor most beavatunk a részletekbe!
márc. 5
4:42
Vilmos herceg olyat bókolt, amibe mindenki belepirul (ridikul.hu)
Természetesen ezúttal is Katalin hercegnét dicsérte.
márc. 5
4:45
Nosztalgiázzunk! Mutatjuk, melyek voltak a 90-es évek legjobb édességei (Joy)
Imádtuk őket!
márc. 5
4:51
A legdurvább dolgok, amiket takarítónőként láttam (She)
Életem egy átmeneti időszakában, több lakásban is takarítottam. Igen, takarítónő voltam, ami számtalan dologra megtanított, és igen érdekes helyzetekbe sodort. Amennyiben elgondolkodtál már azon, hogy tisztítószert ragadva keress pénzt, vagy szeretnéd, hogy hetente valaki más tisztítsa meg az otthonod, ezt ne hagyd ki!
márc. 5
4:51
Mire figyelj, ha kerti bútort vásárolsz? (Igényesférfi.hu)
Habár néhány napja még erőteljes havazás volt az ország nagy részén, márciussal hivatalosan is beköszönt a tavasz.
márc. 5
4:51
Látogass el a valódi Völgyzugolyba, a svájci Lauterbrunnenbe! (Utazási Élmények)
Szédítően magas sziklás, hófödte bércek, élénken zöldellő dombok, alázúduló vízesések… a festői hegyvidéki környezetben fekvő svájci Lauterbrunnen nevű község legfőbb látnivalója az egyik környező oromról fakadó látványos és kristálytiszta zuhatag, de az idilli alpesi falucska már önmagában is képeslapra illő látványt nyújt, amely számos írót és kö
márc. 5
5:21
Az örök dilemma: kezdeményezzen a nő vagy sem? (She)
Az örök, feloldhatatlan dilemma. Édesanyám és nagymamám már egészen kicsi koromtól azzal nyaggatak, hogy egy igazi nő márpedig nem kezdeményez. De miért is nem?
márc. 5
5:21
Előzetest kapott John Malkovich áprilisban érkező új filmje: nem jutunk szóhoz (Igényesférfi.hu)
John Malkovich egy igazi kaméleon, hiszen hollywoodi mércével mérve képtelenség beskatulyázni.
márc. 5
5:21
Hiába a menekülés! Orosz oligarcha szuperjachtját foglalták le Franciaországban (Hamu és Gyémánt)
A megtorlás elől nincs menekvés.
márc. 5
5:27
Bocsáss meg a szüleidnek, hogy végre fellélegezhess (She)
Anyukám nagyon furcsa ember, akinek őszintén szólva sokkal több a rossz tulajdonsága, mint a jó. Ebből párat örököltem tőle, ami miatt felnőttkoromban elkezdtem rá neheztelni és azt éreztem, na, ez is az ő hibája. De fel kellett ismernem, hogy azzal, hogy minden miatt őt hibáztatom, a dolgok nem fognak változni. Sőt..
márc. 5
5:51
Szex az első randin? Miért ne? (She)
Nagyanyáink az esküvőig vártak az első együttléttel, anyáink ha addig nem is, több hónapot biztosan. Manapság sokkal szabadabb életet élünk, ami annak is köszönhető, hogy az online társkeresők virágkorukat élik jelenleg. Sokan azonban még mindig konzervatívak azzal kapcsolatban, hogy szabad-e szexelni az első randin.
márc. 5
5:51
Megmozdult a Gallet óragyártó (Kronometer)
Mostanában igazán nem újdonság, ha egy korábban dicsőséges márkanév feltűnik és kiad egy heritage órát, de a Galletről érdemes beszélni. Az egyik legrégebbi svájci óragyártóról van szó, – – ha…
márc. 5
6:21
Még az első munkanap előtt 2 hét fizetett szabadságra küld minden új dolgozót egy amerikai cég (Igényesférfi.hu)
Nem véletlen, hogy egyre több helyen kísérleteznek például a négynapos munkahét bevezetésével vagy tartanak vállalati szintű szünnapot a mentális egészség nevében.
márc. 5
6:21
Majki remeteség: a hely, ahol a csend az úr, és feltöltődhet a lelked (egy.hu)
Március 5-én újabb felújított épületek nyílnak meg Majkon, a Kamalduli remeteségben. A némaságában is sokat mondó világot érdemes felkeresni tavasszal, amikor keltikék borítanak virágszőnyeget a környékre. Nyáron, levendulavirágzás idején a kis cellaházak közt liláskéken bókoló illatos bokrok sorakoznak, a fallal körülvett kertekben gondosan váloga
márc. 5
6:24
Közösségi szemétszedés a Pálvölgyi-barlangnál! (Metropol)
Ismét szemétszedés a Hármashatár-hegyen - áll a 3H kör eseményének leírásában.
márc. 5
6:26
Magbörze, bábszínház és kertész programok a Wekerlei Kispiacon! (Metropol)
Most már pillanatokon belül itt a tavasz, lehet kezdeni magról palántát nevelni, beültetni a kertet mindenféle finomságokkal!
márc. 5
6:28
Veterán börze és szépségverseny a virágpiacon (Metropol)
Autó, motor, kerékpár és ezekhez kapcsolódó dolgokat csodálhatnak meg vagy vásárolhatnak meg az érdeklődők.
márc. 5
6:48
Új turistalátványosság Tihanyban (AQUA)
Megmentették és teljes egészében renoválták a tihanyi apátság 200 éves barokk magtárának tetőszerkezetét, így júniustól egy modern, mutatós turisztikai fogadóközpont várja a félszigeti településre látogatókat. Mivel a beruházás az eredeti tervekhez képest többletköltséggel járt, az önkormányzatnak 76 millió forint célzott támogatásra is szüksége vo
márc. 5
6:51
Kővirágra bukkantak a Marson (Travelo)
Az apró képződmény abból az időből származik, amikor még volt víz a bolygón.
márc. 5
6:51
Egy pár életében általában az első gyerek születése a legnagyobb krízis (WMN)
A gyereknél nincs csodásabb megkoronázása egy szerelemnek ez igaz (sok esetben). De közben a gyerekvállalás átírja a mindennapjainkat, a szerepeinket, a vágyainkat, és nincs feltétlenül jó hatással a párkapcsolatunkra. Szakértővel beszéltünk a témáról.
márc. 5
6:57
Nehezen alszol el és fáradtan érbredsz? Szokatlan helyről jöhet a segítség! (Spa Trend Online)
Az alvás nem mindig jön könnyen és egyértelműen. Van, hogy túl sok minden kavarog a fejedben vagy csak nem sikerül időben letenni a kütyüket? Pedig a kiadós és pihentető alvás elengedhetetlen a minőségi élethez, így adunk egy tippet, ami mindig beválik.
márc. 5
6:57
5 szexpóz, amiért odavannak a férfiak (+18) (Joy)
Szeretnéd feldobni a hangulatot a hálószobában? Meglepetést okoznál a kedvesednek, miközben Te magad is intenzív orgazmusra vágysz? Összegyűjtöttük a legjobb szexpozíciókat a férfiak számára, amelyeket a srácok nem csak a saját örömükre szeretnek. Az ÉvaMagazin.hu írása.
márc. 5
7:27
A jódhiány és a hízás meglepő összefüggései (Vital)
A magyar Európa legelhízottabb nemzete. Magyarország kiemelten jódhiányos terület, hiányzik a talajból és a vizeinkből, ezáltal úgy az állati, mint a növényi táplálékból is! Egy endokrinológus szemével jelentős összefüggés van a jódhiány és a túlsúly között!
márc. 5
7:51
„A bicikliző papagáj és a valódi hagyományőrzés közt kifeszített drótkötélen egyensúlyozunk” – Interjú Krekács Zoltán lovas solymásszal (egy.hu)
Krekács Zoltán lovas solymászként éli mindennapjait, a hagyomány őrzése helyett annak megélését választotta életmódjául. Az évek során az elméleti ismeretek mellett felbecsülhetetlen értékű gyakorlati tudásra tett szert. Az egykor uralkodók és hercegek által is nagyrabecsült foglalkozást űző fiatalemberrel pannonhalmi tanyáján beszélgettünk.
márc. 5
7:54
A mai nap a tűzforró szerelemről fog szólni, ne fogd vissza magad (Metropol)
A párkapcsolatod most sok boldogságot tartogat neked. És ez akkor is így van, ha már régóta együtt vagytok. Szép élményeket éltek át, amik még közelebb hoznak titeket egymáshoz. Igazán romantikus lesz ez a nap.
márc. 5
8:03
Tudósok szerint itt az ideje, hogy az űrszexről beszélgessünk (Hamu és Gyémánt)
A Nasa nem csak elutasítóan viszonyult ehhez a témához, a múltban, hanem aktívan alá is ásta az alacsony gravitációs környezet szexuális egészségre gyakorolt hatásaival kapcsolatos aggodalmakat. Pedig nagyon fontos tudnunk, szigorúan a tudomány nevében. Addig ne vigyél senkit űrszondára második randi gyanánt. A szex az űrben tabu, mióta el
márc. 5
8:09
„Azt hittem, szülni fogok, de másnap már nem volt szívhang” – a terhességi kolesztázis tragédiát okozhat (Nőiváltó)
Ladjánszki Bernadett a 36. héten veszítette el kislányát, súlyos terhességi kolesztázis miatt. Neki köszönhetően azóta sokkal nagyobb figyelem övezi ezt az alattomos betegséget, és a szűrése is majdnem országossá vált.
márc. 5
8:12
Terhességi teszt - Kérdések és válaszok (WebBeteg)
A legbiztosabb és leggyorsabb megoldás a terhesség fennálltának eldöntéséhez, a tünetek jelentkezése előtt is használható terhességi teszt elvégzése. Cikkünkben a terhességi tesztek megbízhatóságáról írunk, és a tesztek használatának legfontosabb tudnivalóiról.
márc. 5
8:15
Én tudok vezetni, csak az zavar, hogy te is itt vagy! (She)
A férfiak általában elég türelmesen viselik, ha oldalbordájuk ül a sofőrülésben - de persze ezt csak akkor hajlandóak megengedni, ha valami miatt nem képesek járművezetésre...
márc. 5
8:17
Egy nárcisztikus baromnak köszönhetem, hogy megtanultam szeretni önmagam (She)
Soha nem fogom elfelejteni azt a pofont, amit tőled kaptam. Akkor jöttem rá, hogy korábban mennyire nem becsültem és szerettem magamat.
márc. 5
8:18
Bizonyítottan növeli az élettartamot az izomerősítés (ridikul.hu)
Heti fél órányi izomerősítés akár ötödével is csökkentheti az idő előtti halálozás kockázatát.
márc. 5
8:19
Elengedsz bulizni, drágám? (Hogy is van ez?) (She)
"Tiszta papucs, engedélyt kért a feleségétől, hogy elmehessen sörözni a haverokkal!" - méltatlankodott nemrég egy ismerős pasas. Máskor meg olyan nőkről hallok, akiket "nem enged el" a párjuk bulizni. Hogy is van ez?

Keresés