2022. február 5. szombat

febr. 5
4:18
Sztárok, akik pillanatok alatt tették tönkre a karrierjüket (Mafab)
Hollywood sosem volt mentes a botrányoktól, alábbi listánkon pedig tíz olyan sztárt gyűjtöttünk össze, akiknek egy súlyosabb ügy derékba törte a karrierjét.
febr. 5
5:06
Dakota Johnson vak Marvel szuperhős lesz, de ennek nem mindenki örül (Mafab)
Az idei évben három olyan filmet is kapunk, amelyben Dakota Johnson játssza a főszerepet, Az elveszett lány sztárja napjaink egyik legkeresettebb színésznőjének számít, így gyakorlatilag egymás után kapja felkéréseket.
febr. 5
6:00
Az új Netflix-funkció megoldja az idegesítő problémát (Mafab)
Unod már, hogy nem tudsz szabadulni azoktól a filmektől és sorozatoktól, melyeket ugyan elkezdtél nézni, de eszed ágában sincs folytatni a ‘Folytatás’ szekcióban? Nos, a Netflix végre lépett az ügyben.
febr. 5
6:54
Hát ezért volt annyira pocsék A függetlenség napja 2 (Mafab)
A 2016-ban mozikba került Függetlenség napja 2: Feltámadás enyhén szólva is keserű szájízt hagyott maga után. Roland Emmerich nem tudta megismételni az első rész sikerét, noha a rendező egy később interjúban elmondta, hogy megbánta, hogy megcsinálta a filmet.
febr. 5
8:54
Szólít a szörny: Nézzünk a dolgok mögé (Mafab)
Nagyon erős film a maga műfajában. Annyira magával ragadott a mozi, hogy a film megnézése után azonnal a könyvet is el kellett olvasnom. Egyszerűen késztetést éreztem rá. Annyira élethűen, pontosan és igazian volt kidolgozva a film, a tiszafa, a szörny, a barát, az ellenség és a megmentő, hogy úgy gondoltam, igen, nagyon komoly mondanivalója van a
febr. 5
16:06
Ezért tiltották ki a Darth Vadert alakító színészt az összes Star Wars eseményről (Mafab)
David Prowse leginkább arról ismert, hogy az eredeti trilógiában Darth Vader szerepét alakította. De miért tiltották ki a hivatalos Star Wars-rendezvényekről.
febr. 5
17:00
A Stranger Things sztárja lesz az új Rozsomák? (Mafab)
Ahogy Patrick Stewart, úgy Hugh Jackman is örökre elköszönt ikonikus szerepétől néhány évvel ezelőtt. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy az eddig a 21th Century Fox tulajdonában lévő, de mostanra a Disney-hez kerülő X-Men jogok miatt a népszerű szuperhősök szépen fokozatosan a Marvel moziverzum részévé fognak válni. És mint ilyen, Kevin Feige-ék

Keresés