2022. február 25. péntek

febr. 25
4:18
Szembeszáll a nácikkal az olasz X-Men (Mafab)
Jeeg robot vagyok rendezője, Gabriele Mainetti ismét egy különleges filmmel készül. Megérkezett a Freaks Out előzetese.
febr. 25
7:48
Ezeket a hollywoodi sztárokat tartóztatták le a legtöbbször (Mafab)
Még a legnagyobb hollywoodi sztároknak is lehet zűrösebb a múltja. Alábbi összeállításunkban olyan hírességeket gyűjtöttünk összek, akinek különböző okokból több alkalommal is meggyűlt a baja a hatóságokkal.
febr. 25
8:48
Batman: A kritikákra embargó van, de a lényeget már tudhatjuk (egy azóta törölt Insta-posztból) (Mafab)
A tavasz legjobban várt DC szuperhősfilmje természetesen nem is lehet más mint a jövő héten debütáló The Batman. Matt Reeves rendező új filmje a kiterjesztett DCEU része, vagyis már most lehet tudni, hogy ez a Batman nem az a Batman, akit a korábbi filmekben láthattunk.
febr. 25
10:00
Horror válasz a Jurassic Worldre: Ezt a háborús, dinoszauruszos sci-fit látni kell! (Mafab)
Ha dinoszauruszokról van szó filmes körökben, akkor nyilván mindenkinek a Jurassic Park és a Jurassic World franchise jut eszébe. Nem véletlen, mert bár a múltban számos mai szemmel megmosolyogtató dinós film készült, ezek nem csak a témát tették népszerűvé, de a maguk módján a filmipart is megreformálták. De legalábbis az 1993-as legelső, még Stev
febr. 25
10:48
Orosz katonák társkereső oldalakon próbálják meghódítani az ukrán nőket (24.hu)
A legtöbben gépfegyverrel pózolnak a képeiken.
febr. 25
11:24
Bullet Train: Brad Pitt összevert arccal vonatozik az új akcióthrillerjének beharangozó előzetesében (Mafab)
Túl nagy a nyugalom a Brad Pitt főszereplésével készülő Bullet Train beharangozó előzetesében.
febr. 25
11:54
Döntött az Eurovíziós Dalfesztivál az oroszokról (NLC)
Az ukrajnai invázió ellenére Oroszország képviselője indulhat az Eurovíziós Dalfesztiválon. (frissítve)
febr. 25
12:30
Sokat túlórázik a férfi, utálja érte az internet népe (NLC)
Szabadnap nélkül dolgozik a hónap minden egyes napján napi tizenkét órát egy kínai férfi. A cége mintadolgozónak választotta, az emberek azonban ellene fordultak arra hivatkozva, hogy rossz példát mutat azzal, hogy hagyja kizsigerelni magát.
febr. 25
13:06
Szuper módszerrel spórol rengeteget az édesanya (NLC)
A 44 éves skót anyuka a tudatos vásárlók mintapéldánya: kizárólag olyan dolgokra csap le az élelmiszerboltokban, amikre ráragasztották a sárga matricát, ami azt jelenti, hogy a szavatossági idejük hamarosan lejár.
febr. 25
13:24
Sóhajok: Nem tökéletes, de maradandó (Mafab)
Luca Guadagnino merész és nagyszabású tervet valósított meg ezzel a filmmel, ami részben sikerült, de nem lett hibátlan. A közönség és a kritikusok körében is lettek rajongók és heves ellenzők, attól függően, kit varázsoltak el a film erősségei, és kit csaptak inkább arcul a hibák. Engem lenyűgözött és elborzasztott a világa, a hangulata, ez alapbó
febr. 25
14:18
Conan, a barbár: Mr. Marcus, engedd el ezt a rendezés dolgot! (Mafab)
Hogy mi is a bajom ezzel a filmmel?Hát kezdjükElőször is a rendező, Marcus Nispel, aki próbálkozott már szinte minden műfajban, és a hatalmas nagy remake-mániája sohasem jött neki össze. Péntek 13, Texasi láncfűrészes gyilkosságok és a Frankeinstein: Újratöltve Mind-mind kuka.Conan (Jason Momoa) karaktere több mint mosolyogtató, mivel a szerencsétl
febr. 25
15:12
Az U.N.C.L.E. embere: Az U.N.C.L.E. embere (Mafab)
Egy újabb filmet bírálhatok, amely kellemes időtöltést kölcsönzött számomra. Ez a film nem más, mint "Az U.N.C.L.E. embere". A film a hatvanas években játszódik. A hidegháború legfeszültebb periódusában a szovjet és az amerikai kémek inkább megölték volna egymást, mintsem hogy együtt dolgozzanak. A mű ezt az egészet felrúgja, és összehoz egy "ameri
febr. 25
15:54
Merülés a félelembe: Tengeralattjáró bombák és szellemek kereszttüzében (Mafab)
David Twohy mindig is szeretett csavarni egyet a bejáratott műfajokon, ám a Merülés a félelembe kapcsán tovább ment, és két markánsan különböző zsánert házasított össze. Egy sztenderd tengeralattjárós mozi csap át fokozatosan kísértettörténetbe, amit az író-rendező Twohy tisztességes iparosként, határozott kézzel vezet végig. A párosítás ötlete önm
febr. 25
16:06
Pumped Gabo bulizni küldené Putyint (NLC)
Egyre több celebritás nyilvánul meg az ukrán-orosz háború témájában. Most Pumped Gabo is csatlakozott közéjük, aki szerint megoldaná a problémát, ha Putyin inkább élvezné az életet, és szeretne, nem háborúzna.
febr. 25
16:42
Egy rendőr állította ki a festményeit Tatabányán (NLC)
Villám Róbert rendőr törzszászlós Stíluskalandok néven nyitotta meg a festményeiből tartott kiállítását Tatabányán.
febr. 25
17:12
Csalók és horrorok: Ezt a 8 műsort nézi mindenki a Netflixen (Mafab)
Úgy tűnik, az egész világ ki volt éhezve a csalásos sztorikra. Ezeket a Netflix-műsorokat nézte az egész világ az előző héten.
febr. 25
18:42
Star Wars-sztár Tarantino sorozatában? (Mafab)
Miközben mindenki azt próbálja kitalálni, mi is lesz Quentin Tarantino utolsó filmje, a legendás rendez valami egészen másra készül.
febr. 25
19:06
Az ukrán születésű Mila Kunis a háborúról posztolt (NLC)
A Rossz anyák és a Ted sztárjáról nem mindenki tudja, hogy Ukrajnában született. A színésznő most a háborúval kapcsolatban posztolt, és imádkozik egykori hazájáért.

Keresés