2022. február 16. szerda

febr. 16
4:15
Nyerj páros belépőt a 7 Oscar-díjra jelölt Belfast premier előtti vetítésére! (Mafab)
Az elsők között szeretnéd látni Kenneth Branagh új filmjét, a 7-szeres Oscar-jelölt Belfastot? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5x2 főre szóló mozijegy egyike.
febr. 16
7:45
Ez a macskás Titanic-videó volt az idei Valentin-nap fénypontja (Mafab)
Lizzy és Jack románca volt az idei Valentin-nap fénypontja, de jobb, ha a saját szemeddel látod.
febr. 16
8:27
MegaMillions lottó február 15-i lottószámok és nyeremények (Fortuna Web)
MegaMillions lottó február 15-i nyerőszámok és nyeremények
febr. 16
8:27
Minden idők legkínosabb szexjelenetei (Mafab)
A filmekben és sorozatokban számtalan alkalommal találkozhattunk már olyan jelenettel, amelyek nem épp valós képet festettek a szexről. Ez egyébként is egy kényes téma, az alábbi összeállításunkben szereplő produkciók pedig nem is hozták a legjobb formájukat ezen a téren.
febr. 16
9:21
Visszatér a Csipet Csapat, itt az első előzetes! (Mafab)
A Disney+ megosztotta az első előzetest a Chip 'n' Dale: Rescue Rangers-hez. A stúdiónál ezúttal viszont valami egészen új koncepciót hoztak össze, hiszen nem állíthatjuk, hogy teljesen élőszereplős filmről van szó.
febr. 16
13:33
A játék: Csavarról csavarra (Mafab)
Az egyik ismerősömtől hallottam először erről a filmről, és mivel egész jó dolgokat mesélt róla, így gondoltam, teszek egy próbát én is ezzel a filmmel (amit egyes helyeken A kezedben a döntés címen lehet megtalálni, bár sajnos ismét egy olyan alkotásról beszélhetünk itt, ami nem jelent meg idehaza).Jómagam kimondottan kedvelem az efféle filmeket (
febr. 16
14:27
Káprázik a szemünk, vagy az ott Deadpool a Doctor Strange 2 poszterén? (Mafab)
Doctor Strange egyszer már alaposan belerondított a multiverzumba a Pókember 3 - Nincs hazaútban. Akkor nagyjából helyre állt a világ(ok) rendje, de persze nem is a doki lenne a doki, ha ezt az egyetemes békét nem kuszálná össze már megint. Erről fog szólni a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amely nem csak új előzetest kapott a napokban, d
febr. 16
15:09
BigBug: Posztmodern rendszerhiba (Mafab)
A népszerű francia rendezőzseni, Jean-Pierre Jeunet legújabb alkotása egy apokaliptikus szatíra képében mesél az emberiség jövőjéről.A BigBug futurisztikus történetében a robotok fellázadásának lehetünk szemtanúi, miközben a film hősei otthonuk kényelmébe zárva, háztartási androidjaik hóbortjainak kiszolgáltatottan epedeznek segítségért.Jean-Pierre
febr. 16
16:03
Amikor az új Batman fontosabb, mint a feleséged a szülőszobában (Mafab)
Na ilyen sztorit se minden nap hall az ember, pedig a világháló aztán tényleg tele van igazi csodabogarakkal és rosszabb esetben igazi vak fanatikus rajongókkal. De még akkor is, ha valaki valósággal rajong egy bizonyos téma, műfaj, előadó vagy akármi egyéb iránt, ilyen sztori akkor se minden nap születik.
febr. 16
16:51
Mindenki lemondott róla, a Netflix most elhozza a BioShock adaptációját (Mafab)
Úgy tűnt, hogy hosszú évekig nem lesz még esély arra, hogy valaha is elkészüljön egy Bioshock adaptáció.
febr. 16
17:45
Superstore - Az agyament műszak: Agyament agymenés (Mafab)
Pikáns, gúnyos, kedves, bugyuta. A sorozat zsenije minden bizonnyal a kisemberek hézköznapiságában, a csinovnyik karakter átértelmezett, 21. századi bevásárlóközpontba ültetett groteszk és közben valóságosnak tűnő tragikomikumában érhető tetten. Hiszen vannak itt végtelenül butus fiatal anyukák, kövérpoénok, vallási viccek, politikai szatírák, érzé
febr. 16
18:51
Hang nélkül 3: Újra Emily Blunttal retteghetünk (Mafab)
Bár arról tudtunk, hogy készül a Hang nélkül világában játszódó spin-off, a Paramount a befektetői nap óriási bejelentési rohamának során megerősítette, hogy az eredeti két film közvetlen folytatása is készül. Röviden: jön a Hang nélkül 3.
febr. 16
19:45
Star Trek 4: A hét sci-fi hírét dobta le a Paramount, de van más is (Mafab)
Most már egész biztosan elkészül a negyedik Star Trek film, J.J. Abrams pedig azt is elárulta, hogy jó eséllyel az eredeti színészgárda is visszatér majd a produkcióban.
febr. 16
21:45
Skandináv lottó nyerőszámok és nyeremények - 2022. 7. hét (Fortuna Web)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a február 16-án megtartott 7. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Keresés