2022. február 15. kedd

febr. 15
4:15
Hugh Jackman Rozsomákja a Doctor Strange 2-ben? (Mafab)
Megérkezett az idei Super Bowl-on a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetese, amely máris alaposan felkavarta az állóvizet.
febr. 15
5:09
A Pókember 3 legyűrte az Avatart! (Mafab)
A Super Bowl minden évben nagy lázban tartja a filmrajongókat, hiszen számos nagy várományos előzetese debütál ilyenkor, ez a néhány nap azonban nem igazán kedvez a moziknak, amelyet az idei bevételi adatok is alátámasztani látszanak.
febr. 15
5:57
Star Wars: Érkezik az új trilógia? (Mafab)
A 2019-ben mozikba került Skywalker kora óta meglehetősen csendes a Lucasfilm háza tája. Noha a Disney főként a sorozatokra fókuszált az elmúlt években, a Skywalker-saga lezárása után hamar felröppent a hír, hogy a stúdió új filmes trilógiát készít elő.
febr. 15
7:51
Netflix: A 3 legromantikusabb vígjáték Valentin-napra (Mafab)
A mai az év legromantikusabb napja, így nincs is jobb annál, mint szerelmünkkel megnézni egy igazán hangulatos romantikus vígjátékot. Ezúttal senkit sem szeretnénk egy hosszú összeállítással terhelni, hiszen megkerestük nektek három olyan filmet, amely egyszerűen tökéletes választás erre az alkalomra, és amelyet most meg is találtok a Netflix műsor
febr. 15
8:39
Valentin napon nyerték meg a Powerball lottó 57,7 milliárdos jackpotját (Fortuna Web)
Powerball lottó február 14-i nyerőszámok és nyeremények
febr. 15
11:09
Szex és intrika A Bridgerton család 2. szezonjának magyar előzetesében (Mafab)
Néhány hét múlva visszatér a Netflix sikersorozata, A Bridgerton család, amelyhez meg is érkezett az új magyar előzetes.
febr. 15
13:39
Eleven kór: Eleven kór (Spoiler) (Mafab)
Egy újabb horrorfilm, amely a kedvelt filmjeim közé tartozik. Kezdetben kissé fura, utána egyre merészebb és akciódúsabb filmet kaptunk. Ez a film számomra nem azt hozta, amire számítottam, mégis szenzációs alkotás. A főszereplőt, Madisont fantazma (rémképek) gyötri. Ez akkor alakult ki nála, amikor az élettársa, Derek a falba verte a fejét. A film
febr. 15
14:27
Ana De Armas erotikus thrilleréről beszél mindenki, itt a Mélyvíz előzetese (Mafab)
Évekkel ezelőtt meg kellett volna már jelennie a mozikban, de végül csak idén márciusban debütálhat a Hulu kínálatában. Ez Adrian Lyne rendező legújabb thrillere, a Mélyvíz, amely most megkapta első kedvcsinálóját.
febr. 15
15:21
Mi: Alzsánerelemek zavartalan vegyítése (Mafab)
Peele több interjúban nyilatkozta, hogy a film ihletője a The Twilight Zone „Mirror Image” című epizódja volt, amelyben egy nő meglátja a hasonmását egy vasútállomáson, és megszállottja lesz annak, hogy a gonosz oldala a helyébe akar lépni. Az „Us”-nál ezt a gonosz hasonmás alapötletet gondolta tovább és bővítette ki. A legtöbb horrornál zavar az a
febr. 15
16:09
Az unoka: Készüljenek még ilyen jó filmek Magyarországon (Mafab)
Nagyszerű magyar filmet láttam a moziban.Alapvetően magyarmozi-kedvelő vagyok, így kíváncsi voltam, mi sül ki az ígéretes recenzióból.A film átlagosan indult, hamar világossá vált az alapszituáció, de ezt nem spoilerezem el. Kell az az élmény oda, nem nagy csavar, de mégis. Lassú a felvezetés, kicsit hosszabbak a snittek, mint jó lenne, de érdemes
febr. 15
16:57
Behatolás: Nem jó, ellenben nagyon rossz. (Mafab)
Na ez körülbelül annyira volt izgalmas, mint egy hétfő délutáni szöszmötölés a nagyi virágaival. Totál klisés és iszonytosan logikátlan és bugyuta az egész. Adam Salky nem erőltette meg magát, mondjuk egy ilyen gyenge forgatókönyvre, mint amit Chris Sparling papírra vagy gépre írt, nem is lehetett.Természetesen kellett egy indiai csaj, akinek a sav
febr. 15
17:51
Ő ott tényleg Tom Cruise Vasemberként a Doctor Strange 2 előzetesében? (fotó) (Mafab)
A minap megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetese, amely úgy tűnik, hogy beigazol néhány korábbi felvetést Tom Cruise cameójával kapcsolatban.
febr. 15
19:03
Cenzúrázták a Jóbarátokat Kínában, elmondjuk, miért (Mafab)
Kínában nyitnak is nyugat felé meg nem is. Az utóbbi időben az ázsiai ország streaming szolgáltatói igazi amerikai moziklasszikusokat és kultsorozatokat is felvettek a kínálatukba. Ám a helyi hatóságok igen szigorúak ezekkel a műsorokkal és nagyon kemény cenzúrának vetik alá őket. Ami persze kiváltott a nép haragját is.
febr. 15
20:15
20 ritka fotó a Szellemirtók forgatásáról, amit még nem láttál (Mafab)
Szomorú napra virradtunk múlt hétvégén, ugyanis életének 76. évében elhunyt a magyar származású rendező és producer, Ivan Reitman. Filmes pályafutását a ’70-es években kezdte, de igazán nagy sikereit a ’80-as és ’90-es években érte el. Ezek közül is az első az 1984-es kultmozi, a Szellemirtók volt.
febr. 15
21:39
EuroMillions lottó február 15-i nyerőszámok és nyeremények (Fortuna Web)
EuroMillions lottó február 15-i nyerőszámok és nyeremények
febr. 15
21:45
Dobj el mindent, új A Gyűrűk Ura-film jön, itt a premierdátum! (Mafab)
A napokban debütált az Amazon Gyűrűk ura-sorozatnak előzetese, ez azonban nem minden, hiszen a New Line Cinema és a Warner Bros. Animation már gőzerővel dolgozik egy újabb egész estés Gyűrűk Ura produkción.

Keresés