2022. február 2. szerda

febr. 2
4:12
Játssz és Nyerj páros belépőt Jennifer Lopez új vígjátékára, a Vegyél el-re! (Mafab)
Az elsők között szeretnéd látni Jennifer Lopez, új vígjátékat, a Vegyél el-t? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5x2 főre szóló mozijegy egyike.
febr. 2
5:12
A 10 leglátványosabban bugyuta sci-fi (Mafab)
A napokban érkezik a hazai mozikba Roland Emmeirch új filmje, a Moonfall, amely eléggé meredek sztorit ígér, ennek apropóján pedig össze is gyűjtöttünk számotokra tíz olyan sci-fit, amelyektől sokan még ma is felvonják a szemöldöküket.
febr. 2
6:00
Brutális gengszter sztori: Itt 'A keresztapa-sorozat' előzetese! (Mafab)
Egy hollywoodi produkció elkészítése bizony nem kevés elszántságot igényel, A keresztapa című film pedig mindennél nagyobb áldozatot követelt az alkotóitól.
febr. 2
9:00
Ezért nem vállalta Al Pacino a Star Wars főszerepét (Mafab)
Mai szemmel nehéz elképzelni a Star Wars filmeket (mármint az eredeti trilógiát) bármilyen más szereposztással. De mint minden legendás mozi, úgy a Star Wars esetében is nagyon sok név volt a kalapban, amikor még nem tudták, hogy az egész filmből végül mi sül ki. E kalapban pedig ott volt Al Pacino neve is.
febr. 2
11:54
A 10 legrosszabb 2021-es Netflix-filmet egyszer is túl sok volt látni (Mafab)
Most, hogy vastagon mögöttünk hagytuk már 2021-et, ideje összegezni, mi mindennel is áldott meg minket a Netflix az előző évben. A legnagyobb streaming szolgáltató nem lustálkodott, folyamatosan szállította a saját gyártású alkotásokat és más stúdiók filmjeit is. A mennyiség nem mindig jár együtt a minőséggel, így a nagy számok törvénye alapján a N
febr. 2
16:42
Maradj mellettem: Maradjunk a realitásnál! (Mafab)
Nekem tetszett ez a sorozat. A felépítésében voltak hibák, de azt kell mondjam, szerintem jó lett. A történet igen furcsán indul, de ahogy néztem a sorozatot egymás után, egyre tisztább lett, hogy ki kivel van, mit miért csinál - ezekkel a címszavakkal tudnám ezt leírni. Van benne misztikum, bűnügyi nyomozás, szerelmi légyottok és némi szenvedély.
febr. 2
19:00
Nagyon súlyos 3 perc a Batmanből, már magyar felirattal is, mutatjuk! (Mafab)
A Batman rendezője, Matt Reeves egy kiszivárgást követően közzétett egy bővített jelenetet a készülő filmjéből, melyhez időközben elkészült a felirat is.
febr. 2
21:12
Kiderült, milyen szót tilos kimondania a Vilmos herceg gyerekeivel foglalkozó dadának a palotában (SzMo)
Arra is fény derült, hogy milyen szigorú szabályai és hasznos trükkjei vannak a hercegi párnak a gyereknevelésben.
febr. 2
21:24
Valóságos Disney-hercegnő: félig barna, félig szőke hajjal született egy angol kislány (SzMo)
A 11 éves lány minden reggel eldöntheti, melyik hajszínét akarja aznap hangsúlyozni. De nemcsak a haja, a szempillái is különböző színűek.
febr. 2
21:42
Egy hónappal hamarabb nyílnak a tavaszi virágok az Egyesült Királyságban a globális felmelegedés miatt (SzMo)
Ezek a növények átlagosan április közepén virágoznak. A tudósok a rovarok és a madarak közötti összhang felborulására figyelmeztetnek.

Keresés