2022. február 11. péntek

febr. 11
7:42
Hamarosan magyarul streamelheted a Pókember 3-at és Jared Leto vámpíros Marvel-filmjét is (Mafab)
A mai napon a Sony Pictures Television és a WarnerMedia bejelentette, hogy Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését, amelynek értelmében a régióban a Sony Pictures Entertainment („SPE”) hamarosan érkező nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak nézhetővé.
febr. 11
9:54
Piszkosul látványos Ryan Renyolds időutazós sci-fije, itt az Az Adam Projekt előzetese! (Mafab)
A Free Guy után Ryan Reynolds és Shawn Levy ismét közös produkción dolgoztak, megérkezett ugyanis Az Adam-projekt előzetese.
febr. 11
10:21
A Vénusznál is fényesebb tűzgömb húzott át Magyarország felett csütörtök este (SzMo)
A pár deciméter nagyságú tűzgömb teljes anyaga elégett, elporladt a magaslégkörben. A jelenség mintegy 5 másodpercig tartott.
febr. 11
10:42
8 sztár, akikről nem tudtad, hogy színvakok (Mafab)
Ahogy a neve is sejteti, a színvakság nem más, mint egy rendellenesség, amely miatt az egyén képtelen bizonyos színeket megkülönböztetni egymástól. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ezek az emberek ne lennének képesek teljes életet élni, alábbi listánkon pedig nyolc olyan sztárt szeretnénk bemutatni, akik bizony színvakok, ez azonban egy cseppet
febr. 11
13:24
Jurassic World: Megunt fosszíliák (Mafab)
Colin Trevorrow remake-nek is beillő folytatást készített Steven Spielberg legendás kalandfilmjéhez. A dinóvilág élményparkja ezúttal tényleg megnyitja kapuit, de az események így is rövid úton nem kívánt káoszba fordulnak.A Jurassic World (erős túlzással) egy olyan parkot tár elénk, melyet a látogatók hamar elunnak, ha nem kapják meg tőle a pár év
febr. 11
15:24
A székely Atlantisz – Bözödújfalu emlékére: Bözödújfalu pusztulása három és fél évtized távlatából (Mafab)
A Ceaușescu-diktatúra egyik (legalábbis a magyarok számára) legismertebb cselekedete a székelyföldi Bözödújfalu teljesen értelmetlen elpusztítása volt, melynek során árvédelmi munkálatokra hivatkozva teljesen megsemmisítettek egy falut és annak közösségét. Az egykor kitelepítésre kényszerített magyarok megnyilatkozásaiból, illetve archív felvételek
febr. 11
16:00
Káprázatos, hivatalos fotókon A Gyűrűk Ura-sorozat (Mafab)
Megérkeztek az első hivatalos fotók az Amazon égisze alatt készült Gyűrűk ura-sorozathoz, amelyeket a fenti galériában meg is tekinthettek.
febr. 11
17:03
Nem kell Párizsig menni egy jó ekler fánkért – Emily Éclair, Luxury desserts & specialty coffee bar (SzMo)
Az Emily Éclair magas minőséget képvisel kávék és sütemények terén is, és ez egy igazán szerethető kombináció. Kipróbáltuk.
febr. 11
17:03
Mel Gibson és Mark Wahlberg bokszfilmjét már most néznénk, itt az előzetes! (Mafab)
Mel Gibson két kerékpumpálás között azért csak szakít időt egy-egy forgatásra is, míg Mark Wahlberg épp csak leborotválta Victor „Sully” Sullivan ikonikus bajszát, hogy reverendát öltsön. Hamarosan a mozikba kerül a sztárduó új drámája, ami mára megkapta első előzetesét.
febr. 11
17:33
Hát ez történt a Tinder-csalóval a Netflix dokumentumfilmje után (Mafab)
Általában a Netflix saját készítésű dokumentumfilmjei nagyon jól szoktak teljesíteni, és ez most is így van. Február legelején került a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában A Tinder-csaló, amely azóta is a nézettségi toplista élén trónol. A film egy néhány évvel ezelőtti dollármilliós csalás történetét meséli el.
febr. 11
18:45
Koronavírus: Érik a botrány a 2022-es Oscar-gála körül (Mafab)
Los Angelesben jelenleg komoly és szigorú szabályok vannak érvényben a koronavírus-járvány megfékezésére. Az étteremekbe és a mozikba látogatóknak oltási igazolást kell felmutatni, hogy beléphessenek ezekbe a közösségi terekbe.
febr. 11
19:21
Elhagyta a férjét egy új-zélandi nő, mert az beadatta magának az emlékeztető oltást (SzMo)
„Őszintén, komolyan úgy gondolom, hogy meg fog halni” - mondta az asszony, aki több száz emberrel együtt az utcán tüntetett a kötelező oltás ellen Wellingtonban.
febr. 11
20:27
Spenót, Majom, Ikea, Miniszterelnök - babanevek, amiket betiltottak egyes országokban (SzMo)
Egészen elképesztő névötleteket akartak már engedélyeztetni külföldön, de valahol olyanok is tiltólistásak, amelyek a világ más részein gyakorinak számítanak.
febr. 11
20:39
Sztárok, akiket kirúgtak a filmjükből vagy sorozatukból (Mafab)
Bizony megtörténik, hogy még a legnagyobb hollywoodi sztárokat is kirúgják. Előfordul, hogy egy hírességet kirúgnak egy filmből vagy tévéműsorból valamilyen botránya miatt, de néha egyszerűen nem váltja be a producerek elképzeléseit.
febr. 11
22:09
Három hónapig nem szól a vevőkhöz és munkatársaihoz egy brit Tesco-dolgozó egy nemes cél érdekében (SzMo)
Már 15. éve csinálja ezt, minden évben egyre hosszabb ideig. A némasági fogadalommal jótékonysági szervezeteknek gyűjt adományt.

Keresés