2022. március 3. csütörtök

márc. 3
4:15
A gyilkos járat: Befutott Brad Pitt stílusosan erőszakos akciófilmjének előzetese (Mafab)
A stúdió tartotta magát az ígéretéhez, végre megérkezett A gyilkos járat első hivatalos előzetese.
márc. 3
8:51
Streaming ajánló: 10 kihagyhatatlan premierfilm és sorozat ezen a héten (február 28. - március 6.) (Mafab)
Ezen a héten sem hagyunk benneteket magatokra a nagy kérdéssel: mit nézzünk esténként a TV-ben? Ahogy az elmúlt hetekben már megszokhattátok, mutatunk tíz filmet és sorozatot, amely most debütál majd a legnagyobb streaming szolgáltatók kínálatában. A listán biztosan találsz olyasmit, ami téged is érdekel.
márc. 3
9:51
Mától a Netflixen: A legnagyobb kalózos film A Karib-tenger kalózai óta? (Kalózok: Az utolsó királyi kincs) (Mafab)
A kalózkalandok rajongói már évek óta várják A Karib-tenger kalózai 6-ot, de itt egy film, ami (átmenetileg) kielégítheti az igényeket. Mától a Netflixen a Kalózok: Az utolsó királyi kincs.
márc. 3
12:21
Abszurd? Johnny Depp bukott filmje Oscart kaphat idén (Mafab)
Bármennyire is rájárt a rúd az utóbbi hónapokban Johnny Deppre, a rajongói továbbra is kiállnak mögött, ez az elszántság azonban mintha abszurd formát kezdene ölteni az idei Oscaron.
márc. 3
13:09
A texasi láncfűrészes mészárlás: Első alkalommal berreg fel a láncfűrész, avagy egy horror klasszikus születése (Mafab)
Mivel az idei év elején a Netflix jóvoltából megérkezett a legújabb A texasi láncfűrészes-film, így gondoltam, időszerű lenne újranézni az 1974-es Tobe Hooper (1943-2017) rendezésében készült legelső részt. Persze nem azért, hogy bármifajta hasonlóságot keressek a két alkotás közt (hisz nem is lehetne, többek között azért sem, mert a két film közt
márc. 3
14:03
Dinoszauruszos vígjáték a Netflixtől sztárparádéval? Előzetesünk is van hozzá! (The Bubble) (Mafab)
Megérkezett a Cliff Beasts 6: Battle for Everest előzetese, amely a Jurassic Park filmekre is rálicitál. Ha, nem tudod, mikor maradtál volna le az első öt részről, az nem a te hibád.
márc. 3
14:57
The Walking Dead - 10. évad: Buta sorozat (Mafab)
Ahogy haladtam előre a sorozatban, egyre inkább billent a mérleg nyelve az érdekes-izgalmas felől az unalmasan ismétlődő felé. És mégsem ez a legnagyobb probléma a rétestésztaszerű sztorival. Az a nagy gond, hogy NINCSEN BELSŐ LOGIKÁJA! Pl.: kaszabolnak szakmányban, fröcsköl a vér, óhatatlanul megsebesülnek. Aztán egyszer csak kitalálja Negan bandá
márc. 3
15:45
Az arc nélküli ember: Egy elvárt erkölcsi elégtétel (Mafab)
Végeredményben egy konvencionális észak-amerikai zsánerfilmről van szó, tele a műfajra jellemző sajátosságokkal. Ugyanakkor egy igazán szórakoztató film, nem mellesleg tele drámai töltettel, erkölcsi tanulságokkal. Érdekesség (volt akkor), hogy Mel Gibson a mozifilm rendezője, ami a modern filmgyártásban akkor valahogy kezdett bevett szokássá válni
márc. 3
16:33
Egyetlen feltétellel nem bojkottálja az orosz filmeseket a Velencei Filmfesztivál (Mafab)
Mi is beszámoltunk róla, hogy a Cannes-i fesztivál szervezői kizártak minden orosz delegációt az eseményről és nem fogadják el az orosz kormányhoz kapcsolódó szervezetek jelenlétét. De a hírek szerint nem ez az egyetlen nagy filmes esemény idén, amely külön foglalkozik az orosz-ukrán konfliktussal.
márc. 3
17:21
Anti-James Bond lett Gary Oldmanből, itt az Utolsó befutók előzetese (Mafab)
Az AppleTV+ bemutatta a hamarosan debütáló új sorozata, az Utolsó befutók új előzetesét. A sorozat a híres MI5 brit hírszerzés egy alakulatáról fog szólni, de senki se számítson James Bondot megszégyenítő kalandokra.
márc. 3
18:15
Így fest Evan Rachel Wood Madonnaként Daniel Radcliffe új filmjében (Mafab)
Gőzerővel zajlanak a Weird: The Al Yankovic Story munkálatai. Nemrégiben a címszerepet alakító Daniel Radcliffe-ről érkezett egy forgatási fotó, ám úgy tűnik, hogy a film egy igazi sztárparádé lesz majd.
márc. 3
19:15
Bosszúállók 4: Robert Downey Jr. felfedte Vasember alternatív utolsó mondatát (Mafab)
A 2019-ben mozikba került Végjátékkal egyúttal a franchise legnépszerűbb karakterének, Tony Stark története is lezárult, persze azóta számos elmélet látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Robert Downey Jr. talán visszatérhet még az MCU-ba egy-egy kisebb cameo erejéig.

Keresés