2022. március 9. szerda

márc. 9
4:09
Mel Gibson és Harry Potter-sztár az új kémthrillerben, itt az Agent Game előzetese (Mafab)
Úgy tűnik, hogy az elkövetkező időszakban sem maradunk Mel Gibson filmek nélkül, a hosszas száműzetésből visszatérő sztár újabb alakítása látható majd az Agent Game-ben, amelyhez frissen érkezett az előzetes.
márc. 9
8:51
EuroMillions lottó március 8-i nyerőszámok és nyeremények (Fortuna Web)
EuroMillions lottó március 8-i nyerőszámok és nyeremények
márc. 9
8:57
Van egy telitalálatos a MegaMillions lottón! (Fortuna Web)
MegaMillions lottó március 8-i nyerőszámok és nyeremények
márc. 9
9:03
Bill Murray és Eddie Murphy Batman-filmje, amiről még soha nem hallottál (Mafab)
Michael Keaton, Christian Bale, Ben Affleck, Robert Pattinson. A teljesség igénye nélkül eddig ők játszották el Batmant a mozivásznon, de bizony még jóval Michael Keaton debütálása előtt is voltak már próbálkozások arra, hogy a leghíresebb DC-hőst mozivászonra vigyék. Méghozzá Ivan Reitmannek voltak ilyen tervei.
márc. 9
9:51
30 év után elkészül Schwarzenegger kultfilmjének folytatása? (Mafab)
Ivan Reitman február 12-én bekövetkezett halála után számos projekt jövője kérdésessé vált, Arnold Schwarzenegger azonban egy friss interjúban igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy mindezek ellenére elkészül az Ikrek folytatása.
márc. 9
11:03
A Batman csak a kezdet volt: 3 spin-off és a folytatás a láthatáron? (Mafab)
Nagyon úgy tűnik, hogy a múlt héten bemutatott Batman egy újabb franchise alapjait fektette le, amelyhez további spin-off sorozatok is érkeznek. Ezen a ponton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.
márc. 9
11:57
Netflix: Ezt a paranoiás thrillert sürgősen pótolnod kell, ha lemaradtál róla (Mafab)
Bár mi is igyekszünk mindig felhívni a figyelmet a nagyobb streaming szolgáltatók újdonságaira, így is előfordul, hogy egy-egy rejtett gyöngyszem elkerüli az emberek figyelmét. Így járt például a Netflix thrillere, a Megrepedve is, amelyről sokan még csak nem is hallottak, pedig egy remek pszicho-thrillerről van szó.
márc. 9
12:45
Óriások a vásznon: Sztárok, akik 2 méternél is magasabbak (Mafab)
Az alábbi listánkon szereplő sztárokat egész biztosan örökre szívükbe zárták a filmrajongók, hiszen testi adottságaiknak köszönhetően szó szerint kimagaslónak számítanak pályatársaik közül.
márc. 9
13:33
Die Hard 6 Bruce Willisszel: Még mindig tervben van a film? (Mafab)
A Die Hardból egy öt filmből álló franchise született, amely világszerte több mint 993,2 millió dolláros bevételt hozott. De vajon továbbra is tervezik John McClane kalandjainak hatodik részét, és ha igen, milyen irányba mozdulat el a Bruce Willis nevével fémjelzett Drágán add az életed!-széria?.
márc. 9
14:33
Kivágták Deadpool jelenetét a Marvel tavalyi szuperhősfilmjéből (Mafab)
A Mavel moziverzum úgy igyekszik végleg maga mögött hagyni Thanos történetét, hogy azért az ellene vívott háborúnak még sokáig lesznek utózöngéi. Az új fázist viszont olyan filmekkel vezetik fel, mint az Örökkévalók és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája. Utóbbi lényegesen jobb fogadtatásban részesült és már ebben is feltűntek olyan arcok, akiket
márc. 9
15:21
Az asztronauta: Már megint a fordítás (Mafab)
Nagyon szívesen elbeszélgetnék azzal, aki ezeket a zseniális fordításokat teszi le elénk. Elképzelem magamban, hogy egy kissé frusztrált, és savanyú életet élő középkorú hölgyike szunyókálva, szemüvegét levéve, kissé tippszerűen adja ezeket a címeket, és közben gonoszan vigyorog magában, hogy felbosszanthatja az embereket a selejt fordításaival. De
márc. 9
16:09
A texasi láncfűrészes: Az örökség: Követhetetlen folytatás (Mafab)
Mint a 2003-ban, mint pedig a 2006-ban bemutatásra került két korábbi texasi láncfűrészes filmek, valamennyire visszaadták a renoméját számomra a szériának és ezt úgy írom, hogy míg a 2003-as film egy remake volt, a 2006-os film pedig a remake-nek az előzményfilmje. Mondjuk volt mit kijavítani a készítőknek a horrorrajongók szemében, hisz az első 1
márc. 9
16:57
A vámpírcápa a véredre szomjazik, itt a Sharkula előzetese (Mafab)
A Sharkula című horror-trash filmben Drakula gróf helyett egy vámpírcápa garázdálkodik. Ugye tudod még követni.
márc. 9
17:45
„A hallgatás elfogadhatatlan”: Egy Lmbtq törvényjavaslat miatt áll a bál a Disney-nél (Mafab)
Kevés olyan színes cég van, mint a Disney és ők szeretik is hirdetni magukról, hogy élen járnak a különbözőség támogatásában. Talán éppen ezért lett akkora botrány belőle, amikor kiderült, hogy a Disney anyagilag támogat olyan politikusokat, akik Floridában beterjesztették a Don’t Say Gay törvényjavaslatot.
márc. 9
18:39
A legjobb filmek, amiket Most nézhetsz az HBO Max-on magyarul (Mafab)
A WarnerMedia az egyik legnagyobb filmgyűjteményt építette fel, mely már Magyarországon is elérhető. Az HBO Max hatalmas magyar nyelvű kínálattal várja a nézőket a klasszikusoktól a legújabb, exkluzív filmpremierekig, minden korosztály számára a legkülönbözőbb zsánerekkel. Lássuk.
márc. 9
19:33
Elmarad az idei Oscar-buli, az ukrajnai civilek megsegítésére fordítják az összeget (Mafab)
A William Morris Endeavor úgy döntött, hogy idén nem rendezi meg az éves Oscar-partyját, hanem egymillió dollárt adományoz az UNICEF-nek az ukrajnai civilek támogatására.
márc. 9
20:21
Virsliparti: A túlszexualizált kaják... (Mafab)
Annyira gyermeteg és közönséges, hogy az szégyen!(!A legnagyobb gond azonban az, hogy a mai kisebb és nagyobb kamaszoknak egy nagy kedvence! Több tanítványom szerint ez az elmúlt évek legjobb filmje. Ugye, érzed a gondot?!)Bárgyú szexuális utalások, szűzikét játszó zsömik és kanos vislik bugyuta kalandja, kissé rasszista péksütemények és nasik társ
márc. 9
21:39
Skandináv lottó nyerőszámok és nyeremények - 2022. 10. hét (Fortuna Web)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 9-én megtartott 10. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Keresés