2022. január 23. vasárnap

jan. 23
0:12
Ennél meghatóbbat ma már biztosan nem hallasz! Kóbor kutya mentett meg egy kislányt a fagyhaláltól (Blikk)
Megható történet!
jan. 23
0:12
Ausztria: méteres friss hóval tért vissza a tél (Síelők)
A hétközi napsütést csütörtökön hideg front követte, több hullámban érkezik a hóesés az osztrák hegyekbe, ezúttal Salzburg tartomány, és a tartománnyal szomszédos felső-ausztriai és stájer régiók részesülnek a jóból, de havazik az alsó-ausztriai síterepeken is.
jan. 23
0:12
Megújult a hot dog, így dobd fel, ha valami izgalmasat szeretnél (Ripost)
A világ legegyszerűbb street foodja a hot dog: csak kifli, virsli és valamilyen mártás kell hozzá. De ha ennél izgalmasabbat akarsz, arra is van jó néhány ötletünk!
jan. 23
0:16
Ez a három csillagjegy mindig előbb mondja ki: szeretlek (Ripost)
Van, akinek könnyű, van, akinek nem és van, aki bármikor kimondja ezt az egyszerű szót: szeretlek. Te hogy állsz ezzel a kérdéssel? A csillagok árulkodnak!
jan. 23
0:30
10 éves a makói Hagymatikum (Spabook)
10. születésnapját ünnepli a makói Hagymatikum. Az évforduló alkalmából a fürdő történetét bemutató időszakos fotókiállítás nyílt a Makovecz téren, január 22-én pedig bent ünnepi programsorozat fogadta a vendégeket. 10 éves…
jan. 23
0:36
Kutyás futás a Keresztúri-erdőben – most vasárnap is (Metropol)
Közös sportélmény a kutyá(i)ddal és hozzád hasonló gazdikkal nagyon szép és rendezett, erre hangolt környezetben.
jan. 23
1:42
Ön jól sejtette, a tesztje valóban pozitív! (Képmás)
„Ön jól sejtette, a tesztje valóban pozitív!” – néz rám a fiatal medikus srác, és a partvonalra terel. Ott várakozom, amíg megcsinálja a PCR-tesztet a lányomon. Neki negatív lett, szerencsére a többieknek is, mehetünk haza.
jan. 23
1:46
ABBA-varázs egy életen át – Negyven év után újra együtt a svéd csapat! (Képmás)
Ahhoz a nemzedékhez tartozom, amelynek tagjai az ABBA együttes utolsó sikereinek idején születtek. A gyermekkorunk már a csapat feloszlása utáni időkre esett, de az (utó)lázból szerencsére még nekünk is jutott. Szüleink, nagyobb testéreink lemezgyűjteményében ott sorakoztak az albumaik. Mi pedig önfeledten ugrabugráltunk a „mikrofonnal”, vagyis a h
jan. 23
2:12
Találtam egy Tinder profilt a fotómmal, úgyhogy ráírtam: a találkozó nagy csalódás volt (Joy)
A sztori, mikor megismerkedek magammal a társkeresőn egy kamu profil segítségével.
jan. 23
2:12
Az érszűkület 4 stádiuma (WebBeteg)
Hazánk a szív- és érrendszeri betegek számában az élmezőnyhöz tartozik, és a helyzet javításához elengedhetetlen mind az orvosok felvilágosító munkája, mind a betegek valódi életmódváltása. Dr. Telegdy Margit belgyógyász szerint az elhanyagolt érszűkület fekélyhez, infarktushoz és stroke-hoz is vezethet!
jan. 23
3:30
Mellbevágó videó mutatja be, milyen traumát okoz az állatkert az állatoknak (Joy)
Ez egy sosem gyógyuló seb, egy elfelejthetetlen szenvedés.
jan. 23
4:18
Kaphat-e donorszervet egy elítélt bűnelkövető? (HáziPatika)
Hatalmas érdeklődést keltett a közelmúltban a hír, hogy egy amerikai beteg szervezetébe a világon elsőként sertésszívet ültettek be, így megmentve az életét. A szenzációs történet ugyanakkor számos etikai kérdést is felvet, például azért, mert az
jan. 23
4:42
Hónap végén már csak szívességből ügyelnek az orvosok (HáziPatika)
Rendkívül problémás az ügyeleti rendszer itthon: egy idő után minden hónapban már csak szívességből dolgoznak az orvosok.
jan. 23
4:42
10 film, ami szexisebb, mint A szürke 50 árnyalata (+18) (Joy)
A legjobb erotikus filmek, melyektől garantáltan hangulatba jöttök a pároddal!
jan. 23
4:54
Sosincs késő új dolgokba kezdeni, még ha időnként nem is önszántunkból tesszük (She)
Többszörös újrakezdő vagyok. Az életem úgy alakult, hogy újra és újra másba kellett fognom, másképp kellett élnem, de visszatekintve nem bántam meg. Vagy nem mindig és nem nagyon.
jan. 23
5:12
Ötödszörre is válik Pamela Anderson (ridikul.hu)
A színésznő egy éve mondta ki az igent Dan Hayhurstnek.
jan. 23
5:24
Orgazmus: ezek a legnagyobb tévhitek (HáziPatika)
Nem igaz például, hogy az orgazmust mindenki ugyanúgy éli meg, ahogy az sem, hogy a párunk érdekében jó dolog színlelni a csúcsra való megérkezést. Milyen tévhiteknek nem szabad még bedőlni?
jan. 23
5:24
Férfivélemény: Ha jót akarsz magadnak, ne olvasgasd a párod privát üzeneteit (She)
A technológia és a közösségi média rengeteg jó dolgot hozott az emberek életébe, ez persze nem azt jelenti, hogy nincs árnyoldala a dolognak, főleg akkor, ha a kapcsolatokról van szó. A bizalmatlanság az egyik legmérgezőbb tényező egy párkapcsolatban, a jelenléte már önmagában is bajt jelent, hát még akkor, ha olyannyira elhatalmasodik, hogy a páro
jan. 23
5:24
Lange 1 = tökéletes öltönyóra & Seiko búvárok 500e vs 1 millióért! I Őszintén: Órákról (Kronometer)
Mit nyújt az esszenciális német öltönyóra és mi a különbség egy félmilliós, és egy kétszer olyan drága Seiko? Mitől tökéletes egy öltönyóra, mitől “tud többet”, mint a korábban erősen helyben…
jan. 23
5:30
Boldog szingli vagy...? Biztos? (She)
Volt egy ismerősöm, aki évekig egyedül élt, de akárhányszor találkoztunk, mindig kiemelte, hogy ő bizony boldog szingli. Engem a szingliség soha nem tett boldoggá, de gondoltam, ha ő mondja, biztos úgy van.
jan. 23
5:48
Túlságosan szennyezett már a bolygónk (HáziPatika)
A vegyi szennyezés túllépte az emberiségnek biztonságos határértéket, és már olyan globális ökoszisztémákat fenyeget, amelyektől az élet függ. Ezért a tudósok a termelés és a károsanyag-kibocsátás korlátozására szólítottak fel.
jan. 23
5:54
Mindketten belehaltunk, hogy társként kudarcot vallottunk (She)
Ha egy érzés nem hagy nyugodni és hónapok alatt sem múlik el, akkor bárhogy tagadod saját magad előtt, a szíved mélyén te is tudod: lépned kell.
jan. 23
6:00
Élvezd mindennap a masszázs erejét saját otthonodban (Spa Trend Online)
Télen több időt töltünk a lakásban, kevesebbet mozgunk és a hideg miatt még azt az egy-két megállót sem biztos, hogy szívesen sétáljuk le. Ezt a mozgásszegény szakaszt - főleg egy idő után - a test is megérzi. Nyerd vissza a mozgás örömét mindennapos masszázzsal!
jan. 23
6:03
Bámulatos kilátó lett az egykori bányafelvonóból (24.hu)
Az acélszerkezet a Vadorzó akna felett teljesített szolgálatot a tatabányai szénmezőkön.
jan. 23
6:06
Minden idők legfurcsább televíziós adás megszakításai (Hamu és Gyémánt)
Képzeld el, hogy nézed a napi híreket vagy a kedvenc műsorodat, és a képernyő egyszer csak elsötétül, majd hirtelen valami hátborzongató alak kezd el hozzád beszélni, vagy csak egy furcsa videó kezd el lejátszódni. Valószínűleg a frászt hozná rád, igaz? Max Headroom www.youtube.com Max Headroom 1987 Broadcast Signal Intrusion Incident1987.
jan. 23
6:24
Miért a 666 a gonosz száma? (HáziPatika)
A legtöbb embernek nem a rulettkeréken szereplő számok összege vagy az első hét prímszám négyzetének összege jut eszébe a hatszázhatvanhat hallatán, hanem a gonosz, az Antikrisztus. De miért ilyen különleges ez a szám?
jan. 23
6:24
Budapest egyik leggyönyörűbb, de alig ismert lépcsőháza elrejtve vár (egy.hu)
Pipa utca, Ferencváros határa, a nagy Vásárcsarnok közvetlen szomszédja. Évek óta tudom, itt, a 6-os szám falai mögött rejtőzik Budapest egyik legszebb lépcsőháza, de még nem láttam soha. És hiába a szebbnél szebb képek sora, a személyes élményt nem pótolja semmi, ahogy felkészülni sem nagyon lehet erre az egészen kivételes látványra.
jan. 23
6:48
Az Ikrek ma a nyíltsággal többre megy, mint titkolózással (Metropol)
Legyen következetes, higgadtan, de mondja el a véleményét.
jan. 23
6:48
Nagy segítség a Tisza-tavi motorcsónakosoknak (AQUA)
Videó készült a Tisza-tó vizéből kiálló tuskókról, amelyekre a tapasztalatlan motorcsónak-vezetők könnyedén ráfuthatnak. A tározó létrehozása előtt erdők, mezők, legelők voltak ott, amit most víz borít, így volt lakható Tiszahalász települése is a ma Óhalászi-szigetként nevezett területen. Amikor az 1960-as években megkezdődött a Tisza-tó kialakítá
jan. 23
6:48
„Nem játszhatunk senkinek az életével” – Így megy tovább a show az omikron-vírus alatt (WMN)
„Halálközeli élmény, bátorságpróba, vizsga” – így írják le a színészek, milyen egy beugrást végig csinálni, amire mostanában elég sűrűn rá vannak kényszerítve. A színházak nyitva tartanak ugyan, de meglehetősen nehezített pályán működnek. Ti voltatok mostanában?
jan. 23
6:48
Videó: ezért érdemes betartani a korlátozásokat a szlovén autópályákon (Travelo)
A szlovén autópályakezelő videót töltött fel a Twitterre, hogy miért is vezessünk állandó óvatossággal.
jan. 23
7:00
Őserdő Visegrádnál: kitaposatlan utat jár a Pilisi Parkerdő (Infostart)
Az évszázadokon keresztül érintetlen őserdők szerkezetét hozzák vissza Visegrád határában. Az örökerdő-gazdálkodásról Csépányi Péter erdőgazdálkodási és természetvédelmi vezérigazgató-helyettest kérdeztük.
jan. 23
7:00
A kültéri kemence nem luxus többé (Spa Trend Online)
Szeretsz a szabadban sütni és van is hely egy kültéri grillsarokhoz? Akkor ne állj meg gilleknél, nézz szét kicsit a kemencék világában! Az Alfa Forni megreformálta ezt a piacot. Soha nem volt még ilyen egyszerű és gyors egy saját kemence beszerzése!
jan. 23
7:00
A 10-perces vasárnapi trükk, ami megváltoztathatja az életedet (Joy)
Így sokkal többet hozhatsz ki a napodból és a hetedből is.
jan. 23
7:09
Valóságos madárparadicsom a kiskunhalasi kert (24.hu)
Nem ritka, amikor egyszerre közel száz madár is jelen van az etetőnél.
jan. 23
7:30
Koronavírus: erre figyelmeztet Bill Gates (HáziPatika)
Bill Gates milliárdos üzletember a koronavírusnál sokkal súlyosabb világjárványok kialakulásának lehetőségére figyelmeztetett személyes blogján. Felszólította továbbá a világ kormányait, hogy több milliárd dollárral járuljanak hozzá a következő
jan. 23
7:30
Napi horoszkóp január 23.: a Kosoktól valaki segítséget remél, a Rákokra viszonylag nagy nyomás nehezedik (Joy)
A hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!
jan. 23
7:42
24 hihetetlen érzés, ami legalább olyan jó, mint az orgazmus (+18) (Joy)
Nem csak a szex kápráztathat el csodálatos érzésekkel.
jan. 23
7:48
Jane Fonda megfogadta, hogy már nem vesz új ruhát: 7 híres nő, aki szerint cseppet sem kínos ugyanabban a darabban többször megjelenni (Retikül)
A divatipart gyakran vádolják pazarlással. Bár ezt a kritikát általában a túltermelő fast fashion cégek kapják, a nagy luxusmárkák sem állnak sokkal jobban. Hiába törekednek környezetkímélőbb gyártásra a divatházak, tény, hogy sok híresség minden vörös szőnyeges eseményre újabb és újabb estélyit választ. Akadnak azonban olyanok, akik a praktikumot
jan. 23
8:00
„Nincs nagy baj, csak sok kicsi…” – Deák Kristóffal és Nina Kovval beszélgettünk (egy.hu)
Oscar-díjas magyar rendező új nagyjátékfilmje kavarta fel az állóvizet január elején: egy ország beszédtémájává vált Az unoka, amelynek apropójául egy országhatárokat nem ismerő bűncselekmény szolgál. Az unokázós csalás azonban tényleg csak ürügy valami sokkal fontosabbnak a kibeszélésére: a mozitermet elhagyva alaposan nézzünk körbe, de elsősorban
jan. 23
8:24
Kiderült, mitől vérszegények az űrhajósok (HáziPatika)
Kanadai kutatók közelebb jutottak annak megfejtéséhez, miért térnek vissza az űrhajósok vérszegényen a Földre. Megállapították ugyanis, hogy az űrben 50 százalékkal gyorsabban pusztulnak a vörösvérsejtek.
jan. 23
8:24
Ahol a történetek életre kelnek - Régi fotókon Budapest legendás színházai (Femcafe)
Budapest egy igazi pezsgő város, sokszínű kulturális élettel, rengeteg csodálatos színházzal. Most régi fotókon tekintheted meg a főváros legendás színjátszó helyeit.
jan. 23
8:24
A Szilícium-völgy legújabb unikornisa az örök élet titkát kutatja Jeff Bezos és más milliárdosok pénzéből (Igényes férfi)
Üzlet vagy kapuzárási pánik? Az ígéret annyira csábító, hogy a pletykák szerint, még Jeff Bezos is beszállt az Altos Labs-ba
jan. 23
8:24
A víz alatti japán piramis megoldatlan rejtélye (Travelo)
Egy kutató úgy véli, a romok egy 5000 éves város maradványai.
jan. 23
8:30
Tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek (ridikul.hu)
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain használható időalapú jegyek bevezetéséről a jövő héten tárgyal a Fővárosi Közgyűlés. Kedvező határozat esetén tavasztól jöhetnek az ilyen menetjegyek - közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.
jan. 23
8:48
Kvíz: Mennyire vagy képben az egészséges életmóddal? – csak kevesen tudják mind a 10 kérdést megválaszolni (Femcafe)
Mindent tudsz az egészséges életről, táplálkozásról, és folyadék bevitelről? 10 kérdésből hányat sikerül megválaszolni?
jan. 23
8:48
Schäfer András: volt több érdeklődő is a Bundesligából (Igényes férfi)
Többen is érdeklődtek Schäfer András iránt a német labdarúgó-bajnokságból, mielőtt pénteken aláírt az Union Berlinhez.
jan. 23
8:48
Ha jókat akarsz harapni a világ legjobb konyháiból, ki sem kell mozdulnod – Öt gasztro-dokumentumsorozat (WMN)
Akkor tekintsünk ki egy kicsit hazánk gasztronómiai térképén túlra!
jan. 23
9:00
Az emberek többsége ebbe a városba vágyik leginkább (NLC)
A felmérés nyertese Dubajt előzte meg.
jan. 23
9:06
Furcsa jelből ismerik fel a csecsemők, ha különleges kapcsolatuk van valakivel (Hamu és Gyémánt)
A legújabb tanulmány szerint a gyerekek már egészen kicsi koruktól kezdve – egy egészen különös jelenségnek köszönhtetően – tisztában vannak azzal, hogy ki az, akivel különleges kapcsolatot ápolnak.

Keresés