2022. január 24. hétfő

jan. 24
0:12
Indítsd ezzel a napod kávé helyett: Rengeteg jótékony hatása van és még finom is (Blikk)
Ha ezt kipróbálod többé eszedbe sem jut kávézni!
jan. 24
0:12
Meg kell-e válni a háziállattól a várandósság idején? (Képmás)
Sokan még mindig képesek kutyusukat és macskájukat veszélyes „vegyi fegyvernek” minősíteni, amint kiderül, hogy a család nőtagja babát vár. Vannak, akik ilyenkor elajándékozzák, vagy egyszerűen csak kiteszik őket az utcára, pedig ez – mint azt szakértőnk, Panyi Zita állatorvosi asszisztens, kutyaviselkedés-terapeuta, diplomás kutyatréner mondja – t
jan. 24
0:12
Fáj a hátad a sok üléstől? Ezzel a 4 jógapózzal sokat segíthetsz a mélyháti izmaidon! (egy.hu)
Sőt, akár a későbbi panaszokat is megelőzheted velük!
jan. 24
0:16
Szerinted megérdemelte? Se szó, se beszéd a megcsalt menyasszony zálogba adta a felbecsülhetetlen értékű családi ereklyét (Blikk)
Döbbenetes lépésre szánta el magát a pórul járt menyasszony.
jan. 24
0:16
Neked elmesélem – „Azért leszek gyenge, hogy szeress, hogy figyelj rám” (Képmás)
Harminckét évesen és harminchat kilósan odaadták a férje kezébe, hogy búcsúzzon el tőle. Lemondtak róla, és majdnem ő is saját magáról. Ma, hatvankét évesen él és virul. Ereje, őszintesége bizonyíték: léteznek csodák. „Mindig akkor kaptam meg a vágyott figyelmet, a szeretetet, ha elgyengültem, ha segítségre szorultam, ha kiszolgáltatottá váltam. Íg
jan. 24
0:16
Palócleves (egy.hu)
Borbás Marcsi receptje
jan. 24
0:18
Megérkezett a hétfői horoszkópod, izgalmas lesz a hét (Ripost)
Lássuk, mit ígérnek a csillagok.
jan. 24
0:20
„Sok néphagyomány ered a tanyás vidékekről” – Hungarikum a magyar tanya és a magyar szürke szarvasmarha (Képmás)
„Itt megnyugtató a környezet a városi élethez képest” – mondja Gál László bugaci őstermelő, családi gazdálkodó. A hungarikumként tisztelt tanyavilág értékeit egyre több, városból kiköltöző család és belföldi turista fedezi fel újra. Sok lábon kell állnia annak, aki ott él: állattartással, földműveléssel, kertműveléssel, gyümölcstermesztéssel foglal
jan. 24
0:22
Ez a három legnaivabb csillagjegy (Ripost)
Minden emberben van némi naivitás, de vannak olyan csillagjegyek, melyeket nagyon könnyű rászedni, becsapni. Mit tegyél, ha közéjük tartozol?
jan. 24
2:18
Hallókészülékek - Fontos tudnivalók (WebBeteg)
A mai kor modern vívmányaival a részleges halláscsökkenésben szenvedők is lehetőséget kapnak, hogy beszédértésük, kommunikációjuk javuljon. Cikkünkben a hallókészülékek működését és azok mechanizmusát vettük górcső alá.
jan. 24
2:22
A fogkő miatt is kaphat infarktust (WebBeteg)
Hazánkban évente megközelítőleg ötvenezren halnak meg elhízás, magas vérnyomás, dohányzás, cukorbetegség és magas koleszterinszint előidézte szívinfarktusban. A legújabb kutatási eredmények azt igazolják, hogy a már ismert rizikófaktorok mellett az ápolatlan fogazat is növeli a kockázatot.
jan. 24
2:26
A premenstruációs tünetegyüttes (WebBeteg)
Szinte minden nő tapasztalta már, hogy a menstruációt megelőző 5-10 napban az átlagosnál feszültebb, türelmetlenebb, ingerlékenyebb, érzékenyebb, kevésbé tud koncentrálni. Ez a premenstruációs tünetegyüttes.
jan. 24
2:30
Hideg lábak: mi az oka és mit tehet ellene? (WebBeteg)
Az őszi-téli időszaknak is megvannak a szépségei, de némi kellemetlenséggel is járhat. Szervezetünknek a hideg nagy megterhelést jelent, nemcsak a légzőszerveknek, hanem a keringési rendszernek is. Főleg a nőkre jellemző, hogy jéghidegre is le tud hűlni a lábuk.
jan. 24
2:34
10 tipp a téli bőrvédelemhez (WebBeteg)
A hideg, az alacsonyabb páratartalom, a lakások fűtése különösen megviselheti a bőrünket. A szárazság mellett gyakran jelentkezik egy másik kellemetlen tünet is: a viszketés. Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász 10 hasznos tippel szolgál a bőr védelmében.
jan. 24
2:38
A fülgyertya hatástalan és veszélyes (WebBeteg)
A fülgyertyázás az utóbbi években népszerű, rendkívül széles alkalmazási körben elterjedt, alternatív gyógymódként számon tartott beavatkozás, mely állítólag az amerikai hopi indiánok ősi gyógymódja volt.
jan. 24
3:24
Mikor beszélhetünk kapcsolatfüggőségről, társfüggőségről? (WebBeteg)
A függőségeknek erre a típusára az utóbbi évtizedben terelődött nagyobb figyelem. Jellemzője nem annyira a másik iránti túláradó szeretet, szerelem, sokkal inkább a minden mértéken és ésszerű határon túli ragaszkodás.
jan. 24
3:30
Ezt árulja el a pasidról a kedvenc szexpóza (+18) (Joy)
Egy férfi személyiségéről sokat elárul az öltözködési stílusa, kedvenc filmje vagy zenéje, de az őrülten bonyolult agyában az is segít eligazodni, hogy melyik a kedvenc hancúr póza!
jan. 24
4:54
A homokozóban hagyott kutyasz*r, és a gyerekem, aki mit sem sejtve magára kente (She)
- Így kell kinéznie egy rendes gyereknek - jelentettem ki, rázkódva a nevetéstől. A fiam ült a játszótér egyik piros padján, félmeztelen, piros rövidnadrágban, edzőcipőben, sértődött és mérges tekintettel, fejtetőtől talpig kutyakakival borítva.
jan. 24
5:12
Óva intelek azoktól a pasiktól, akiknek a barátai hűtlenek (She)
Madarat tolláról, embert barátjáról – szokták mondani, de vajon ez tényleg igaz? Szerintem igen, a barátnőm viszont nem hitt benne addig, amíg jól rá nem fázott!
jan. 24
5:24
Miért csaljuk meg a másikat? Talán csak a szívünk túl nagy... (She)
Örök kérdés, miként tekintsünk a megcsalásra, ahogy az is, hogyha tudjuk, ez nem helyes, miért tesszük meg mégis?
jan. 24
5:24
A korai menopauza növeli a csontritkulás esélyét (WebBeteg)
A menopauza számos kellemetlenséggel járhat, amelyeket azonban szakértő segítséggel jól lehet kezelni. Dr. Demjén László nőgyógyász, menopauza-szakértő arra figyelmeztet, hogy a korán bekövetkező klimax akár a csontritkulás esélyét is növelheti.
jan. 24
5:30
Csak azért jó veled a szex, mert közben másról fantáziálok (18+) (She)
Mennyi idő után kezdhet kiégni valaki a szexben? A mi kapcsolatunk kiegyensúlyozott volt, a szexuális életünkből mégis eltűnt a tűz és a szenvedély. Mintha a párom nem értené, mit szeretnék, pedig korábban testileg és lelkileg is nagyon jól megértettük egymást.
jan. 24
5:36
A csodakutya: Mindenki imádja a félkilós kutyust, aki túlélte, hogy kiesett egy repülő sólyom csőréből (Joy)
Gyakran a legkisebb, legtörékenyebb testben lakozik a legnagyobb küzdőszellem.
jan. 24
5:48
A háremhölgyek egész életükben arra vártak, hogy egy éjszakát tölthessenek a szultánnal (She)
A háremek mindig is izgatták az emberek fantáziáját, és ezen nem kell csodálkozni. Gondoljunk csak arra, hogy egy háremben sok száz vagy akár ezer nő élt, akik mind egyetlen férfit szolgáltak. Döbbenetes! Vajon hogyan kerültek a hárembe? Miképp éltek? Mi történt velük, ha gyermeket szültek? Kijuthattak-e a háremből valaha? Megannyi kérdés, melyekre
jan. 24
5:48
„Ha valaki kíváncsi és szorgalmas, még ha egy szakközépből érkezett is hozzánk, el tudjuk juttatni bárhova” – Beszélgetés a Milestone alapítóival (WMN)
„A rendszeren múlik nagyon sok minden, és talán ilyen szempontból kijelenthetjük, hogy az emberi erőforrásainkkal nagyon tékozlóan bánó nemzet vagyunk. Még rengeteg potenciál van, amivel nem foglalkozunk érdemben” – állítják a Milestone alapítói, akik arra törekszenek, hogy a hozzájuk kerülő diákokat megtanítsák arra, hogyan tudják magukból a legtö
jan. 24
6:00
Hamarosan jön a tavaszi grill szezon, várd felkészülten (Spa Trend Online)
Ha időben akarod elkezdeni a kert felkészítését a tavaszi szezonra, akkor már most érdemes a teendőket listába szedni. Bővítenéd a grill teraszt? Új étkezőt vagy nyugágyat keresel az otthoni wellness sarokba? Akkor a téli kerti bútor ajánlatokat neked találták ki!
jan. 24
6:18
Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek izgalmakra vágynak, a Vízöntők kellemetlen helyzetbe kerülhetnek (Joy)
A hét első munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!
jan. 24
6:24
Brutális hideg várható a héten, befagynak a legnagyobb hazai állóvizek (Femcafe)
Kemény napokkal búcsúzik a január, és a lehűlés hatásait már ma is a saját bőrünkön tapasztalhatjuk majd. Napközben mindössze -5, +2 fokra lehet számítani.
jan. 24
6:24
Kezdő szobakertészek kedvence, a korallvirág: 25 tudnivaló róla (egy.hu)
A korallvirág a téli ablakpárkány hálás dísze, kezdő szobakertészek öröme. Színt hoz a januári szürkeségbe, vidámságot a farsangi időszakba. Ha eddig még nem neveltél korallvirágot, most mindenképpen szerezz be egyet!
jan. 24
6:42
Először ültettek át egyszerre két sertésvesét emberbe (Hamu és Gyémánt)
Ez a legújabb kísérlet, amely azt sugallja, hogy a sertésből emberbe történő transzplantáció már talán nincs is olyan messze. Január elején írtuk meg mi is, hogy a Marylandi Egyetem sebészei sikeresen beültettek egy genetikailag módosított sertésből származó szívet egy emberi betegbe, ami az első ilyen jellegű eljárás volt az orvostudomány
jan. 24
6:48
A Szűz ma egy igazán remek nap elé néz (Metropol)
Minél diplomatikusabban lép fel, annál könnyebben érhet célt.
jan. 24
6:54
Egy nő 1 éven át csak a létszükségleteire költött – nem semmi, mennyit spórolt (Joy)
„Most már tudom, milyen kevés kell nekem a boldogsághoz.” Michelle-nek sikerült, amiben maga is alig bízott: előtörlesztenie a jelzáloghitele egy részét.
jan. 24
6:54
Ausztriában újabb síbulis gócponttól tartanak (Travelo)
A hatóságokat felháborítja, hogy a bulizók gátlástalanul telepakolják a közösségi hálót a képeikkel.
jan. 24
7:00
Inspirálódj az otthoni spa élmény kialaktásához a Fürdőszoba kiállításon (Spa Trend Online)
A fürdőszoba és a kültéren kialakított vizes wellness tér sarkalatos pontja az otthonnak, ahol nyugalmat találunk, felfrissülünk. Nap, nap után. Válassz hát olyan termékeket, amelyekkel még évek múltán is örömmel veszed körbe magad! Inspirálódj a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon!
jan. 24
7:00
Norvégia sporttörténelmet írt, vége a spanyolok veretlenségének (Igényes férfi)
A norvégok legutóbb 1997-ben nyertek Spanyolország ellen, azóta egy döntetlen és 18 vereség volt a mérlegük.
jan. 24
7:18
Cindy Crawford 20 éves lánya a szimpla alapdarabokat is sikkesen kombinálja: édesanyja stílusából is sokat lesett el Kaia Gerber (Retikül)
Kaia Gerber egyedi módon variálja a szimpla alapdarabokat, utcai öltözékében gyakran a lezser sikk és a kilencvenes évek hangulata dominál. Szupermodell édesanyja öltözékeiből is gyakran merít ihletet, stílusa alappillérét ugyanúgy a farmer-blézer kombináció jelenti, de az egyszerű, fekete ruhadarabokat is szívesen viseli. Az 55 éves Cindy Crawford
jan. 24
7:18
Csaknem ezer elektromos rásegítésű teherszállító kerékpárra igényelhető támogatás (Igényes férfi)
Az államtitkár szerint a támogatási keret várhatóan 800 e-cargo bicikli beszerzéséhez járul hozzá, a pályázaton a nettó vételár fele, de legfeljebb 500 ezer forint támogatás nyerhető el.
jan. 24
7:42
Egy szexmentes házasságban: megdöbbentően hamar feladják a szexet a párok (+18) (Joy)
Az egész úgy kezdődött, hogy írjunk olyan párokról, akik 20 év után egész egyszerűen már nem szexelnek. Két bökkenő volt csak: kiderült, hogy gyakorlatilag kihalófélben vannak azok, akik ennyi ideje vannak együtt. Az általunk megkérdezett szexuálpszichológus szerint pedig ráadásul a 20 évet sem kell megvárni, tapasztalata szerint ugyanis már 1 év u
jan. 24
7:48
A legnagyobb kritikus mindig a vendég! – Interjú Bacsa Gáborral, az Input Kitchen & Bar séfjével (egy.hu)
Bacsa Gábor elismert séf és konyhafőnök, aki már több étterem konyháját igazgatta, jelenleg is egy újabb étterem megnyitásán dolgozik. A „Borbás Marcsi szakácskönyve” című műsorban is főztek már Marcsival, és itt, az egy.hu oldalán több receptje megtalálható.
jan. 24
7:54
Az egykori Twitter-vezér a mai napig Jeff Bezos évtizedekkel ezelőtti tanácsa szerint dönt (Igényes férfi)
Jeff Bezos egyszer azt mondta a Twitter korábbi vezérigazgatójának, Dick Costolónak, aki 2010 és 2015 között irányította a vállalatot, hogy a jó vezető bízik a megérzéseiben.
jan. 24
7:54
„Már megtanultuk elengedni az ismerősök kéretlen tanácsait, hogy mit rontottunk el, és ők mit csinálnának másképp” – Egy ADHD-ban érintett szülő gondolatai (WMN)
„Amiről viszont végtelenül kevés szó esik, és ami szülőként nekem a legnagyobb szorongást okozza, az az ADHD-s gyerekeink felnőttkora. Vajon felnőttként hogyan fogják élni a hétköznapokat, fognak-e tudni tartós kapcsolatokat működtetni, hosszú távon elhelyezkedni egy munkahelyen, és nem csapongani?”
jan. 24
8:06
Világhírű lett a magyar Aranyhaj: 13 évesen kezdett őszülni Anna (Femcafe)
Hihetetlen történet járja körbe a világot. A főszereplő egy 30 éves nő, Anna, aki 13 évesen őszült meg, és magyar Aranyhajként emlegeti a világsajtó.
jan. 24
8:06
Vallásturizmus (ridikul.hu)
A mai naptól megújult környezetből jelentkezünk és megújult arculattal várjuk kedves nézőinket.
jan. 24
8:12
Tanácsok a szürke hályog megelőzéséért (WebBeteg)
A legtöbb szürke hályog (katarakta) a kor előrehaladtával alakul ki, és nem lehet megelőzni. Panasz esetén az azonnali szemvizsgálat a korai felismerés kulcsa. Tanácsaink segítségével lassíthatja a szürke hályog kialakulását.
jan. 24
8:12
Sírni tudni kell (ridikul.hu)
A mai versenyszellemű korunkban lassan a nőkre is igaz, hogy sírás a gyengeség jele.
jan. 24
8:18
Az alattomos betegség (ridikul.hu)
Sokféle nőgyógyászati betegséget ismerünk, ám az endometriózis mind közül az egyik legalattomosabb, ráadásul nehezen felismerhető, így sokan nem is gondolnák, hogy éppen ebben szenvednek.
jan. 24
8:18
4 hatóanyag, ami segít megújítani a pattanásos bőrt: leteszteltük, milyen változást okoznak hosszú távon (Retikül)
Egy gondosan felépített arcápolási rutinnal számos bőrprobléma orvosolható, illetve megelőzhető. Most olyan hatóanyagok kerültek sorra nálunk, amelyeket kifejezetten pattanásos bőrre ajánlanak. Szerkesztőnk a Revox termékeit tesztelte, melyek egymás hatását erősítik. A tudatos bőrápolás már a mindennapok része, egyre elterjedtebb a hámréteg igényei
jan. 24
8:24
Apáról fiúra (ridikul.hu)
Manapság sem ritka, hogy apáról fiúra öröklődik egy mesterség, ezáltal pedig a szakmai titkok és az évtizedek alatt kikísérletezett mesterfogások is fennmaradnak.
jan. 24
8:24
Párduc, teve, strucc - rejtély, miért kószálnak ezek az állatok köztünk (Travelo)
Egyre több egzotikus állat téved autók és emberek közé hazánkban.
jan. 24
8:30
Különleges kapcsolat (ridikul.hu)
Különleges az ikrek kapcsolata. De vajon milyen az ikrekkel a várandóság?

Keresés