2022. január 24. hétfő

jan. 24
0:12
Sávolt Attila szakmai igazgató Köves leváltásáról mesélt: ezért távozik a sikerkapitány (Blikk)
– Mondhatni, már-már őrület, ami a magyar teniszben zajlik. A sportág iszonyatos pénzügyi nehézségekkel küszködik, de közben a magyar férfiválogatott remekel, bravúrt bravúrra halmozva kétszer is bejutva a Davis Kupában a világcsoportba. Mi történik ezután? Lapátra teszik a kapitányt. Ráadásul úgy, hogy akkor akarják vele mindezt közölni, amikor Kö
jan. 24
0:12
IndyCar: Lundgaard idei célja, hogy Mansell és Montoya örökébe lépjen (USAracing)
Az amerikai open-wheel versenyzés világának modern, azaz a második világháborút követő, 1946-tól számított érájában mindössze...
jan. 24
0:12
Orbán-gól kellett a Leipzig sikeréhez (Eurosport)
Szoboszlai Dominik sérülése nem jött rendbe, így még nem lépett pályára, Gulácsi Péter viszont a kezdőben kapott helyet.
jan. 24
0:16
Váratlan fordulat: Djokovics mégis ott lehet a Roland Garroson (Blikk)
Párizs – Hétfőtől lép életbe Franciaországban az új koronavírus szabályzás. Ennek értelmében csak azok a profi sportolók léphetnek be az országba, akik felvették az oltást, vagy az elmúlt hat hónapban átestek a fertőzésen. Ez utóbbi éppen illik Novak Djokovicsra, így a szerb akár meg is védheti az elsőségét a párizsi salakpályás tenisz Grand Slam t
jan. 24
0:16
Imsa: Ricky Taylor pole-ba repítette a Wtr-t a Daytona 24 kvalifikációs futamán (USAracing)
A Wayne Taylor Racing 10-es számú Acura Arx-05-ösének győzelmével ért véget a jövő hétvégén esedékes...
jan. 24
0:16
Tsitsipasra brutál nagy meccs vár, Čilić és Felix miatt pedig muszáj lesz hajnalban kelni (Eurosport)
Hétfőn befejeződik a negyedik kör, és mind a nőknél, mind a férfiaknál kialakul a legjobb nyolc mezőnye az Ausztrál Openen. Pályára lép mások mellett Daniil Medvedev, Stefanos Titisipas, Simona Halep és Aryna Sabalenka is. Négy női és négy férfi meccs vár ránk, melyek közül legszívesebben mindet ajánlanánk.
jan. 24
0:18
Jé, ez tényleg igaz lenne? Messi megtévesztő és provokatív futballista (BorsOnline)
Sok rosszat nem hallottunk eddig Lionel Messiről, a Paris Sg argentin labdarúgójáról, de ezúttal írásban is olvashattunk effélét.
jan. 24
0:20
Új életet kezdett vidéken a Fradi egykori sztárjátékosa: meglepő hobbit űz a szabadidejében Farkas Ágnes (Blikk)
Nyugalmas vidéki élet, kiskerttel, madárcsicsergéssel, mosolygós szomszédokkal, csenddel, nyugalommal. És ha az embernek arra szottyan kedve, keres egy régi bútort, hetekig-hónapokig bíbelődik vele, de újjávarázsolja...
jan. 24
0:20
Újabb győzelmével tovább növelte előnyét Geiger az összetettben (Eurosport)
Egész hétvégén remek formában ugrott a világkupa-éllovas Karl Geiger, szombaton és vasárnap sem tudták legyőzni, pedig a riválisok is kiegyensúlyozottan ugrottak. Ryōyū Kobayashi viszont ezúttal kevésbé volt éles, és 61 pontos hátrányt szedett össze Geigerrel szemben.
jan. 24
0:22
Társkeresőn talált rá a szerelem a válogatott focistára (BorsOnline)
Egykor rajongásig kedvelt edzője, néhai Verebes József azt nevelte Kékesi Rezsőbe, hogy soha ne adja fel, mert bizonyosan elnyeri méltó jutalmát. Bizony, Mágus ezt is jól tudta, hiszen a 64 éves labdarúgóra rátalált a boldogság.
jan. 24
0:24
Fehér Csaba kitálalt: ezért távozott az Mlsz-től (Blikk)
– Miközben az utánpótlásfutballba ömlik a pénz, hogy felemelkedjen a sportág, szülőkkel kell egyeztetni a csapat összeállításáról? És miután mindez napvilágra került a döbbenetes hír, lehet, hogy ennek semmilyen következmény enem lesz?
jan. 24
0:24
8 perc alatt elintézte a Chelsea a Tottenhamet, Conte a Pl-ben is begyűjtötte az első vereségét (Eurosport)
A Chelsea 2-0-ra legyőzte a vendég Tottenham Hotspur együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
jan. 24
0:28
Nadal a világ végéről ütött nyerőt, Mannarino viszonozta a szívességet - top 5 labdamenet (Eurosport)
Az Australian Open 7. játéknapján is elkényeztettek minket a játékosok. Nadal és Mannarino mérkőzésén az első szettben szinte egymást érték a szebbnél szebb labdamenetek, de villantott az este során Monfils, Keys föld-levegő rakétával büntette Badosát, Sakkari pedig mesébe illő röptével nyert pontot.
jan. 24
0:32
Topligák hírei madridi döntetlennel, Loeb nyerte a Monte-Carlo-ralit (Eurosport)
Beat Feuz nyerte a második kitzbüheli lesiklást a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatában, a Chelsea a bajnokságban is legyőzte a Tottenhamet, a listavezető Real Madrid a 92. percben szerzett góllal ért el 2-2-es döntetlent az Elche ellen - az Eurosport vasárnapi hírei.
jan. 24
0:36
Fölényes norvég győzelem az antholzi váltóban (Eurosport)
A norvég Vetle Sjaastad Christiansen 1:12:14.7 órás idővel, fölényes győzelmet aratott ma délután az antholzi férfi 4x7,5 km-es váltóban. Christiansen 1:02-es előnnyel vette át a harmadik Johannes Thingnes Boe-tól a rajtot, majd a célba érkezésig 1:57,2-re növelte előnyét a második helyezett oroszokkal szemben.
jan. 24
0:40
Eb-selejtezőn játszik először a magyar válogatott az új tatabányai csarnokban (Eurosport)
Tatabányán és Santanderben rendezik a magyar-spanyol mérkőzéseket márciusban a női kézilabda Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik, illetve negyedik fordulójában.
jan. 24
0:44
Sorozatban 17 veretlen Európa-bajnoki mérkőzés után kapott ki a címvédő (Eurosport)
Norvégia 27-23-ra legyőzte a címvédő Spanyolországot a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában vasárnap Pozsonyban.
jan. 24
0:48
A Juventus el se találta a kaput, a Milannak sikerült, de hiába (Eurosport)
Az AC Milan gól nélküli döntetlent játszott a vendég Juventusszal az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnap esti rangadóján. Serie A, 23. forduló: AC Milan-Juventus 0-0
jan. 24
7:12
Csak a végén dőlt el Barcelona vendégjátéka (Infostart)
Az Alavés otthonában játszott Xavi csapata.
jan. 24
7:24
El sem találta a Milan kapuját a Juventus (Infostart)
A hazaiaknak jobban ment a támadás, de így sem született gól az olasz rangadón.
jan. 24
7:30
„Bohózatba forduló” kézilabda Eb-ről ír a Le Monde (444.hu)
Egyre több a koronavírus-fertőzött játékos, a csapatok a szervezésre panaszkodnak.
jan. 24
7:48
Orbán gólt lőtt, kikapott a Fradi, Arnie nélkül rendezték Kitzbühelt (Eurosport)
A legjobb 16 között jár az Ausztrál Open, a vasárnapi meccsek összefoglalóját hoztuk. Több topligában is játszottak közben a futballisták, győzött a Liverpool, a Chelsea, és a Bayern München is, de a Milan és a Juventus találkozóján még csak gól sem esett. Szóba került Mbappé jövője is, de végignéztük azt is, ahogy lecsúsznak a leggyorsabbak az osz
jan. 24
8:12
„105 fertőzött van jelenleg a verseny csapataiban. Mit ér így ez a bajnokság?” – Újabb kemény kritikát kapott a magyar társszervezésű kézilabda Eb (Blikk)
A magyar és szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon egyre több a koronavírus-fertőzött, csak pár ország válogatottjánál nem kapták el a vírust.
jan. 24
8:36
Közeledik a végjáték a kézilabda Eb-n – sport a tévében (Infostart)
Izland-Horvátország, Dánia-Hollandia és Montenegró-Franciaország mérkőzéseket rendeznek a középdöntőben.
jan. 24
8:36
Hossein Vafaei legyőzte a háromszoros világbajnokot, így ő nyerte Irán első bajnoki címét (Eurosport)
Az iráni Hossein Vafaei nyerte a snooker Shoot Out bajnoki címet, mivel a döntőben legyőzte a háromszoros világbajnok Mark Williamst. Vafaei történelmet írt azzal, hogy megnyerte hazája első ranglistaversenyét. "Ez a tiéd, nagymama" - mondta a 27 éves versenyző az Eurosportnak. "Anyák napja van Iránban, és nagyon büszke vagyok, hogy sikerült elérne
jan. 24
8:54
Hossein Vafaei legyőzte a háromszoros világbajnokot, így ő nyerte Irán első bajnoki címét (Eurosport)
Az iráni Hossein Vafaei nyerte a snooker Shoot Out bajnoki címet, mivel a döntőben legyőzte a háromszoros világbajnok Mark Williamst. Vafaei történelmet írt azzal, hogy megnyerte hazája első ranglistaversenyét. "Ez a tiéd, nagymama" - mondta a 27 éves versenyző az Eurosportnak. "Anyák napja van Iránban, és nagyon büszke vagyok, hogy sikerült elérne
jan. 24
8:56
"Úgy tündökölt a jégen, mint senki más!" - a háromszoros olimpiai bajnok, aki meghódította a világot (Eurosport)
A norvég Sonja Henie kétségkívül a műkorcsolya első nagy nemzetközi sztárja volt, aki 1924-ben Chamonix-ban robbant be a köztudatba azzal, hogy mindössze 11 évesen részt vett a női versenyen, és az osztrák Herma Szabo mögött a nyolcadik (egyben utolsó) helyen végzett. De a történetének ez csak a kezdete volt, mi pedig megmutatjuk, hogy folytatódott
jan. 24
9:06
A magyarokat is érinti az IIHF bejelentése (Infostart)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) már a közeljövőben átszervezheti a divíziós világbajnokságok első osztályának (I/A és I/B) jelenleg hat-hat csapatos, egymás alá rendelt két osztályát, amelyben a magyar válogatott a feljutásos két évet leszámítva 2001 óta szerepel.
jan. 24
9:06
Brady majdnem megint csodát tett; hosszabbítást és 78 pontot hozott a Chiefs-Bills (m4sport.hu)
Az NFL történetében először fordult elő, hogy a rájátszásban egy forduló mind a négy mérkőzése egyetlen, utolsó pontszerzéssel dőlt el.
jan. 24
9:18
Ennyit a Red Bull teljes önállósodásáról? (m4sport.hu)
Megerősítette a Red Bull csapatfőnöke, hogy a korábban említettnél hosszabb távú együttműködést terveznek a Hondával a japánok névleges F1-es kivonulása után. De mi lesz a motorjuk neve?
jan. 24
9:24
Mindössze két ponttal nyert a Warriors a Jazz ellen; Tatum 51 pontja az NBA-ben (m4sport.hu)
A Golden State Warriors nagy csata végén két ponttal legyőzte a vendég Utah Jazzt az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi rangadóján.
jan. 24
9:36
Hossein Vafaei az első iráni tornagyőztes (Eurosport)
Hossein Vafaei egészen kitűnő játékkal zsebelte be a Shoot Out trófeáját, amivel történelmet írt. Kérdés, hogy mit jelenthet pályafutása további részére nézve ez a siker.
jan. 24
9:42
Halep meglepetésre kiesett, Medvegyev továbbjutott az Australian Openen (m4sport.hu)
A volt világelső Simona Halep meglepetésre kiesett, míg a férfiaknál első számú esélyes Daniiel Medvegyev továbbjutott a nyolcaddöntőben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
10:00
Amikor a szakkommentátor újraértelmezi a szabályokat (Eurosport)
Barbara Schett, az Eurosport szakkommentátora a legendák mérkőzésén bizonyította, hogy a szakértelme mellett a humora is rendben van.
jan. 24
10:12
Martina Navratilova is beszállt a Peng Su-aj-ügybe (Infostart)
Az egykori teniszezőnő arra reagált, hogy az Australian Open szervezői betiltották a kínai sportoló hollétét firtató pólók viselését a torna nézői számára.
jan. 24
10:12
Halep búcsúzott az Australian Opentől, Medvedev egy szettet vesztett (Eurosport)
A volt világelső Simona Halep meglepetésre kiesett a nyolcaddöntőben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jan. 24
10:24
Ebben a szezonban már nem játszhat a Juventus alapembere (m4sport.hu)
Ebben a szezonban már nem játszhat Federico Chiesa, a Juventus labdarúgója, aki vasárnapi, innsbrucki térdműtéte után körülbelül hét hónap pihenőre kényszerül.
jan. 24
10:36
Medvedev a torna meglepetésemberét búcsúztatta (Eurosport)
Medvedev 3 óra 26 perc után 6-2, 7-6(4), 6-7(4), 7-5-re győzte le Maxime Cressy-t, és bejutott az Australian Open negyeddöntőjébe, ahol Felix Auger-Aliassime-mal találkozik.
jan. 24
10:42
Kitiltva is visszatérnek a repülők az F1-es futamokon (m4sport.hu)
Hiába „tiltja be” a repülős parádékat a futamai rajtja előtt a Forma–1, az erről leginkább híres helyszínein továbbra is repülők húzhatnak majd el a célegyenes fölött
jan. 24
10:48
Videó: íme, Sergio Ramos első gólja a PSG mezében! (m4sport.hu)
Vasárnap megszerezte első gólját a Paris Saint-Germain csapatában Sergio Ramos, aki 2021 márciusa után volt ismét eredményes. A rutinos spanyol nem élete gólját lőtte, közvetlen közelről kotorta be a labdát, miután első kísérletét még védte a reimsi kapus.
jan. 24
10:50
Mourinho: Kikapcsolták volna a tévét, ha 5-0-ra vezetünk (m4sport.hu)
Az AS Roma egy félidőt gálázott, egyet pihent az Empoli ellen.
jan. 24
11:06
Tom Brady nem kapkodja el a döntést, hogy folytatja-e pályafutását (m4sport.hu)
Szezon közben még határozott igen volt a válasz.
jan. 24
11:12
Cornet rendkívül szoros csatában nyert Halep ellen (Eurosport)
Simona Halep és Alize Cornet drámai mérkőzésének összefoglalója a 16 között az Australian Openen
jan. 24
11:18
Alonso: Döntsék el a szurkolók, legyenek-e F1-es sprintfutamok! (m4sport.hu)
A tavalyi próbák után továbbra is megosztja a közvéleményt a Forma–1 sprintversenyes újítása. Fernando Alonso szerint a nézőkre kéne bízni a folytatást.
jan. 24
11:20
Ziyech kipókhálózta Hugo Llloris kapuját (m4sport.hu)
A Spurs kapusa mozdulni sem tudott.
jan. 24
11:36
„A torna bohózatba fordult” – francia játékos és izlandi szövetségi kapitány is kritizálta a magyar kézi Eb laza szabályait (SzMo)
Nehezményezik, hogy a játékosok érintkezhetnek maszk nélküli turistákkal.
jan. 24
11:36
Fordult a kocka: ezúttal Kyrgiost fenyegették veréssel (Eurosport)
Forrt a hangulat a hazaiak kedvenc párosának pénteki mérkőzésén, az esélyesebb ellenfél nehezen viselte a vereséget, ennek pedig öltözőfolyosói balhé lett a vége. Nick Kyrgios nem érti, miért volt ekkora felhajtás, társa, Thanasi Kokkinakis pedig az UFC-ben érezte magát.
jan. 24
11:54
A Liu testvérek édesanyja most élőben fogja nézni a gyerekei futamait (m4sport.hu)
Négy éve babát várt és élőben nem merte nézni a döntőt.
jan. 24
12:00
Egyből nyerni a Mercedesszel? Russell már nem bánja, hogy nem sikerült (m4sport.hu)
Ma már nem annyira bánja George Russell, hogy nem lett tündérmese élete első mercedeses F1-es versenyéből. Sőt, még előnyét is látja annak, hogy 2020-ban lemaradt a győzelemről Bahreinben.
jan. 24
12:00
Tom Brady gondolkodási időt kért, nem biztos a folytatásban (Eurosport)
Az irányítólegenda és csapata búcsúzott a rájátszástól, azt viszont még nem tudni, hogy a búcsú végleges-e.

Keresés