2022. január 29. szombat

jan. 29
0:12
Izgalmas csata után a svédek jutottak a kézi-Eb döntőjébe (Infostart)
A második elődöntő is nagy fordítást hozott a magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokságon. A svédek a kapus Palicka és a 9 gólos Gottfridsson vezetésével 34-33-ra legyőzték a francia csapatot.
jan. 29
0:12
Csányi Sándor hadat üzent a válogatott fekete pólós szurkolóknak (Blikk)
– Megelégelte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a válogatott szurkolóinak viselkedése miatt kapott zárt kapus büntetéseket, Csányi Sándor elnök szerint szigorításokra van szükség a lelátón.
jan. 29
0:12
Ronaldo elkápráztatta a szerelmét: szülinapi ajándékát egész Dubaj csodálhatta (Metropol)
A világklasszis futballista közismert arról, mennyire imádja a családját és a kedvesét. Ilyen ajándékra azonban még Georgina sem számított.
jan. 29
0:12
Medvegyev magából kikelve lehülyézte a bírót, végül azt ordibálta neki, hogy kiscica (444.hu)
Az orosz teniszezőnél elszakadt a cérna az Ausztrál Openen.
jan. 29
0:12
Kozák Luca nem jutott döntőbe 60 méter gáton Karlsruhéban (m4sport.hu)
A 25 éves magyar sprinter egyéni legjobbjától, ami országos csúcs is (7.97), jócskán elmaradva, 8.13 másodperces idővel futamában az ötödik lett.
jan. 29
0:12
Cristiano Ronaldo letiltotta az egyik focis portált, mert úgy érezte, alulértékelték őt (Eurosport)
75 millió font. Ennyire tartotta 2020 márciusában a Transfermarkt Cristiano Ronaldo értékét, amely viszont nem nyerte el a portugál tetszését. Írt is gyorsan a cég Instagram-oldalára egy üzenetet, a választ azonban valószínűleg szintén nem tartotta kielégítőnek, mivel azzal a lendülettel letiltotta őket a közösségi oldalon.
jan. 29
0:16
Nadal lehet a tenisz új királya (Blikk)
Melbourne – Történelmet írhat Ausztráliában Rafael Nadal: a hatodik helyen kiemelt spanyol bejutott a döntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfiversenyében, miután a pénteki elődöntőben 2 óra 58 perc alatt – négy játszmában – legyőzte az olasz Matteo Berrettinit. És ha nyer vasárnap az Australian Open fináléjában, ő lehet a tenisz királya, a v
jan. 29
0:16
A kormány évi 7,2 milliárd forintot szán óvodások és alsósok úszásoktatására (444.hu)
A program 2028-ig fog tartani.
jan. 29
0:16
Kerkez Milos elköszönt a Milantól – ennyit fizet érte az AZ Alkmaar (m4sport.hu)
A magyar utánpótlás-válogatott tehetség már Hollandiában tartózkodik.
jan. 29
0:16
Három lökés, két egyfal - hát miket bevállalt itt Yan Bingtao? (Eurosport)
Három lökés, két egyfal - Yan Bingtao Mark Selby ellen játszott a negyeddöntőbe jutásért a German Mastersen. A German Masters szerdán kezdődött, az Eurosport 1-en és az Eurosport 2-n is jócskán lesznek élő közvetítések, és természetesen az Eurosport Playeren is lehet nézni a mérkőzéseket.
jan. 29
0:18
Itthon versenyez az MVM Magyar Kupa mezőnye (Síelők)
A mátraszentistváni Síparkban folytatódik az MVM Magyar Kupa versenysorozat. A legendás Mátra Kupát február 1-én rendezi meg a Felső-Mátrai DSE és Kékesi Sas SK.
jan. 29
0:20
Cristiano Ronaldo besértődött egy focis oldalra: nem akármivel bünteti őket (Blikk)
Cristiano Ronaldonak a Transfermarkt nevű internetes oldallal akadt gondja. A lap fő tevékenysége a játékosok értékbecslése, ami rengeteg fél számára hasznos adat, de mint kiderült, sértődésre is komoly okot adhat, ha egy labdarúgó úgy gondolja, nem egyeznek a valósággal a statisztikái.
jan. 29
0:20
A DEAC és az Újbuda is hazai pályán nyert az Erste Ligában (m4sport.hu)
Mindkét magyar csak hosszabbítás után diadalmaskodott.
jan. 29
0:20
Megbillent a levegőben, majd nagyot esett a szlovén síugró (Eurosport)
A síugrók willingeni kvalifikációja alatt történt a baleset, de szerencsére Timi Zajc a saját lábán tudott lejönni a pályáról.
jan. 29
0:22
Nagy sikerrel zárult a 30. Skioutlet Kupa (Síelők)
Izgalmas volt az idei verseny, hiszen eredetileg Donovalyba tervezték a versenyt a szervezők, ezt kellett a Covid-járvány ötödik hullámának megindulása miatt a Mátrába átszervezni.
jan. 29
0:24
Alisson Becker két piros lapot is kapott (Blikk)
Quito – Elképesztő futballmérkőzést játszott egymással Brazília és Ecuador válogatottja a dél-amerikai világbajnoki-selejtezőn (1-1). A találkozó elsősorban nem a szép játékról, mint inkább a durvaságról szólt. Az angol Tottenham védője, Emerson Royal már az első percben sárga lapot kapott, majd a huszadikban a másodikat, így kiállították, míg az e
jan. 29
0:24
Az olimpiai bajnok franciák is elestek az elődöntőben: Svédország játssza az Eb-finálét Spanyolország ellen (m4sport.hu)
Borult a papírforma a férfi kézilabda Európa-bajnokság pénteki elődöntőiben: miután az első mérkőzésen Spanyolország 29-25-re legyőzte Dániát, a rendkívül izgalmas végjátékot hozó esti összecsapáson Svédország 34-33-ra múlta felül Franciaországot, teljesen megérdemelten. Így a várakozásokkal ellentétben a vasárnap 15.30-kor kezdődő bronzmérkőzésen
jan. 29
0:24
Kicentizte Norvégia, de kijutott a jövő évi világbajnokságra (Eurosport)
A legutóbb bronzérmes norvég válogatott pénteken dudaszós góllal diadalmaskodott a hosszabbításban az izlandi csapat felett, így megszerezte az ötödik helyet a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon a budapesti MVM Dome-ban.
jan. 29
0:28
Chris Evert – „Fogadnék is rá, hogy Ash Bartynak meglesz a karrier Grand Slam” – Legends’ Voice (Eurosport)
Szombaton Ash Barty és Danielle Collins néz majd egymással farkasszemet a 2022-es Australian Open döntőjében. De tekerjünk vissza 40 évet az időben, amikor is egy háromszettes klasszikust játszott két legenda, Chris Evert és Martina Navratilova. A találkozó Chris javára dőlt el, amellyel Melbourne-ben az első, összességében a 13. Grand Slam-címét s
jan. 29
0:32
Összejött minden idők legnagyobb összegű téli igazolása az olasz élvonalban (Eurosport)
Serie A - Vlahovic a születésnapján szerződött a Juventushoz. A 22. születésnapját éppen pénteken ünneplő szerb támadó a Fiorentinától igazolt a torinói együtteshez. A csatár a Serie A előző idényében 21 gólt szerzett, a mostani szezonban pedig 22 forduló után 17 találattal - a laziós Ciro Immobilével holtversenyben - vezeti a mesterlövészek rangso
jan. 29
0:36
Zseniális sakkjátszmát hozott a kézilabda Eb első elődöntője (Eurosport)
Két minden hájjal megkent edző nagyszerű taktikai csatáját hozta a spanyol-dán elődöntő a kézilabda Európa-bajnokságon Budapesten. Jordi Ribera és Nikolaj Jacobsen is minden hájjal megkent edzők, de nagyon ritka, hogy egy kézilabdameccs ennyire sakkszerű legyen.
jan. 29
0:40
Befut az ausztrál expressz, vagy az amerikai gyorsvonat lesz a nyerő az AusOpen női döntőjében? (Eurosport)
A világelső, hazai pályán játszó Ashleigh Barty a favorit az Ausztrál Open női döntőjében. De az amerikai Danielle Collins olyan játékot nyújt idén Melbourne-ben, olyan fókusszal és hozzáállással teniszezik, amely eszközökkel bármelyik ellenfelét képes megzavarni. Barty vagy Collins? Ez az egy kérdés maradt a torna női versenyén, amelyre szombat dé
jan. 29
0:44
Egy lépésre a rekordtól Nadal, Medvedev állhat az útjába; kaotikus meccsen ikszeltek a brazilok (Eurosport)
Daniil Medvedev lesz Rafael Nadal ellenfele a férfi egyes vasárnapi döntőjében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A biztos világbajnoki résztvevő Brazília döntetlent játszott Ecuadorban, a katari labdarúgó-vb mezőnyében már szintén ott lévő Argentína pedig nyert Chilében a dél-amerikai selejtezősorozat 15. fordulójában. Az Eurosport pénteki hírei
jan. 29
0:48
Másodszor már nem tudott kapusok nélkül nyerni az olimpiai bajnok (Eurosport)
A világbajnoki ezüstérmes svéd férfi kézilabda-válogatott lesz a címvédő spanyolok ellenfele a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság vasárnapi fináléjában, miután előbbi pénteken 34-33-ra legyőzte az olimpiai bajnok francia csapatot a budapesti MVM Dome-ban rendezett elődöntőben.
jan. 29
1:00
Dobogós hellyel tért vissza a versenypályára Robert Wickens (USAracing)
Az autóversenyzés soha nem szűkölködött hollywood-i forgatókönyveket meghazudtoló sztorikban, az Imsa Michelin Pilot Challenge idei...
jan. 29
7:24
Rapport Richárd már a második Carlsen mögött, miután meccs nélkül nyert (Eurosport)
Játék nélkül szerzett egy pontot Wijk aan Zee-ben Rapport Richárd, és már második összetettben, miután orosz ellenfele pozitív koronavírus teszt miatt nem állhatott ki ellene. A dolog pikantériája, hogy pont arról a Daniil Dubovról van szó, aki néhány napja egyszer már nagy port kavart a patinás sakktornán, miután – kontaktszemély lévén – a szervez
jan. 29
8:12
Hideg alig, hó alig (Demokrata)
Veszélyben forog a síparadicsomok jövője, az üzemeltetők egyre nehezebben tudják megteremteni a sportolásra alkalmas terepet.
jan. 29
8:24
Győzelemmel kezdett a címvédő a Formula E-ben (Eurosport)
A 2021-es bajnok Nyck De Vries győzelmét hozta Formula E elektromos világbajnokság új szezonjának első versenye, amit Szaúd-Arábiában, Diriyahban rendeztek. A Mercedes ráadásul duplán örülhetett, hiszen a holland sztár mögött másik pilótájuk, Stoffel Vandoorne futott be. A Formula E második versenyét szombaton 17:50-től láthatjátok az Eurosport 2-n
jan. 29
8:30
Most pótolja 150. születésnapi buliját a Műjég (Infostart)
Mutatjuk a részletes szombati programot!
jan. 29
8:36
Amerikából honosított kínaiak és ex-Nhl-esek az olimpiai aranyért (Eurosport)
Az NHL játékosok utolsó pillanatos kihúzásával az Orosz csapat első számú esélyessé lépett elő a hamarosan kezdődő pekingi olimpiai játékok férfi jégkorongtornáján. Érdemes azért megvizsgálni a kanadai és a furcsán vegyes összetételű amerikai válogatottat is. A kérdés pedig az, ki lesz ennek a triónak a legnagyobb kihívója, lesz-e újabb meglepetés.
jan. 29
8:42
Megmutatott egy részletet új autójából a Mercedes (m4sport.hu)
Bő két héttel a bemutatója előtt a Mercedes megkezdte „csepegtetni” a részleteket az új autójáról.
jan. 29
8:54
Ezek a világ legnagyobb cipőszerződései, amelyeken súlyos pénzeket kaszálnak a sportolók (Blikk)
Párizs – A sztársportolók már nem csak a mérkőzéseken, a versenyeken nyújtott teljesítményükkel keresnek csillagászati összegeket, de a reklámszerződéseikkel is kaszálnak. Gyakran többet, mint a hivatalos munkájukkal.
jan. 29
9:06
válik David Coulthard, a Forma-1 legendája, ezért a lányért hagyta ott a feleségét (Blikk)
A skótok Forma-1-es sztárja kilenc év házasság után lép ki kapcsolatából.
jan. 29
9:12
Rooney: Megkeresett az Everton, de van állásom (m4sport.hu)
Az angol csatárlegenda elárulta, nehéz döntés volt, de visszautasította gyerekkori klubja hívását.
jan. 29
9:12
Varga Dániel elképesztő mentor, pedagógus és edző az Osc-ben remeklő pólós szerint (Eurosport)
Csacsovszky Erik az egyik leglátványosabban fejlődő játékos a Varga Dániel irányította OSC-ben. Csapata húzóembere, a még nem válogatott magyar vízilabdázók közül talán ő nyújtotta a legjobb teljesítményt 2021-ben. A 24 éves pólóssal az előrelépéséről, Aggelos Vlachopoulosról, Hosnyánszky Norbertről, Varga Dani edzői módszereiről, az OSC szereplésé
jan. 29
9:24
FIA: A Mercedes sikeres fellebbezésével is Verstappen lenne a bajnok (m4sport.hu)
Megnyerhette volna a Mercedes az Abu-dzabi Nagydíj kapcsán benyújtott tárgyalást az FIA főtitkára szerint, ám rámutatott, a bajnoki címet ezzel sem vehette volna el Max Verstappentől.
jan. 29
9:42
Judd Trump már a German Mastersen sem uralkodik (Eurosport)
Judd Trump hatalmas vereséget szenvedett el a German Mastersen Zhao Xintong ellenében, és az a helyzet, hogy az utóbbi két évadban összesen 11 versenyt nyerő Trump továbbra is pontszerző elődöntő (!) nélkül áll a szezonban. Yan Bingtao legyőzte Mark Selbyt, ami azt jelenti, hogy a világelső nem lesz ott a szezon 16 legjobb játékosának rendezett Pla
jan. 29
9:54
Hosszabbításban nyert idegenben az Indiana (m4sport.hu)
Az NBA pénteki játéknapján három játékos is tripla duplát ért el.
jan. 29
9:56
Kolumbiai győzelmével vb-kijutást érő helyen áll Peru (m4sport.hu)
Peru labdarúgó-válogatottja Edison Flores kései találatával gyűjtötte be a három pontot Kolumbia vendégeként a dél-amerikai selejtezősorozat 15. fordulójában.
jan. 29
10:00
Magyarországon már 1 millió ember fut (Infostart)
A karantén 150 ezerrel növelhette a rendszeresen futó hobbisták számát.
jan. 29
10:12
Magyar versenybíró a kézi-Eb döntőjén (m4sport.hu)
Soós Balázs lesz a spanyol–svéd finálé egyik delegátusa.
jan. 29
10:42
Jó kezekben van a jövő: az Australian Open junior bajnoka egyből ellenfele segítségére sietett (Eurosport)
Elképesztő sportszerűség: a 17 éves amerikai Bruno Kuzuhara segített ellenfelének, miután megnyerte az Australian Open bajnoki címét a fiúknál. A 16 éves cseh Jakub Mensik a meccslabda után összeesett, annyira elfáradt a háromszettes csatában. A juniorok között az első helyen kiemelt Kuzuhara 7-6, 6-7, 7-5-re nyert egy 3 óra 45 percig tartó kőkemén
jan. 29
10:48
A résztvevők szeme láttára lépett le a technikával az Afrika-kupa-negyeddöntő sajtótájékoztatóján (m4sport.hu)
Nem fizették ki a szervezők, unortodox megoldást választott.
jan. 29
11:12
A kanadai hokisztár, Marie-Philip Poulin a negyedik olimpiai döntőjében is betalálna (Eurosport)
Marie-Philip Poulin eredménysora szinte utánozhatatlan a női jégkorong világában. Ehhez viszont rengeteg támogatásra volt szüksége családjától, a régi legendáktól és jelenlegi csapattársaitól is. Erről és a Sidney Crosbyval nehezen nem észrevehető párhuzamról hoztunk egy történetet kevesebb, mint egy héttel az olimpiai jégkorongtorna kezdete előtt.
jan. 29
11:24
Szívszorító, így tisztelegnek Benedek Tibor emléke előtt (HírTV)
Két évvel a világsztár halála után végre névadó lehet a kiváló pólós.
jan. 29
11:30
Gyulay Zsolt a MOB új elnöke (Infostart)
Február elsejétől.
jan. 29
11:30
Gyulay Zsolt a MOB új elnöke (m4sport.hu)
Február elsejétől láthatja el MOB-elnöki feladatait.
jan. 29
11:30
Gyulay Zsolt lett az új MOB-elnök (Demokrata)
Kulcsár Krisztián a december 30-i közgyűlésen a maga által kezdeményezett bizalmi szavazásban nem kapta meg a támogatói többséget.
jan. 29
11:32
Barty játszmaveszteség nélkül nyerte meg az Australian Opent (m4sport.hu)
A hazai közönség előtt szereplő világelső 44 év után az első ausztrál bajnok Melbourne-ben.
jan. 29
11:42
Megválasztották, nem akárki lett a MOB új elnöke (BorsOnline)
A Magyar Olimpiai Bizottság (Mob) közgyűlése a kétszeres olimpiai bajnok kajakos Gyulay Zsoltot választotta meg a szervezet új elnökének szombaton.

Keresés