2012. január 7. szombat

jan. 7
0:51
Vitamin, amire szükségünk van: a felismeréstől a pótlásig (HáziPatika)
Kedvetlen, fáradékony, nincs erőnléte, bőrproblémái vannak? Gondolja végig, mit eszik, elég vitamint tartalmaz-e mostanában az étkezése - hátha egyszerűen, vitaminpótlással megoldhatók lennének a gondjai.
jan. 7
3:03
Alkoholizmus - Nem az akarat hiánya okozza (WebBeteg)
Az alkoholizmus (és a többi függőség) kezelésében az elmúlt években, évtizedekben szemléletváltás történt. Debrecenben közel három éve alkalmazzák az úgynevezett Minnesota-modellt, amely szerint az alkoholizmus és a drogfüggőség egyaránt betegségnek számít.
jan. 7
8:18
A szénanátha megelőzését most kell elkezdeni! (WebBeteg)
Aki a következő tavasszal nem akar szenvedni a pollenallergia kellemetlen tüneteitől, a tüsszögőrohamoktól és a könnyezéstől, most kell elkezdenie a hosszú távú megelőzést.
jan. 7
8:24
Nézze meg a 180 millió forintot érő tonhalat! (Infostart)
Magyarországon jó pár családi házat lehet venni azért a pénzért, amit egy japán étterem-tulajdonos fizetett egy nagy halért az év első tonhal árverésén. Az aukció nyertese azt mondta: azért adott rekordárat a csemegéért, hogy segítse hazája gazdaságát.
jan. 7
9:00
Így fogyózik egy óriáskígyó (Infostart)
Hízásnak indult egy óriáskígyó Ausztráliában, emiatt gondozói szigorú diétára fogták, immár csak 3-4 kecskét kap - évente.
jan. 7
9:36
Mitől rettegnek a magyarok? (Infostart)
A magyar lakosságnak az elmúlt év során leginkább egzisztenciális félelmei voltak, az év elején az emberek 70 százaléka, az esztendő végén 74 százaléka szerint a munkahelyek hiánya jelentette a legnagyobb veszélyt. Egyébként általában a világ országaiban is a munkahely elveszítésétől és a szegénységtől tartanak leginkább az emberek - derült ki az Ipsos felméréséből, amelyet a világ 27 országában…
jan. 7
10:24
Egyszerű módszer a cukorbetegség megelőzéséhez (WebBeteg)
Jó hír a sporttal és testmozgással hadilábon állók számára: már tizenöt perc testi aktivitás is – heti három alkalommal – beindítja annyira anyagcserénket, hogy kisebb esélyünk legyen szív- és érrendszeri megbetegedésre vagy cukorbetegségre.
jan. 7
11:42
Tökéletes menü utószilveszterre (Blikk)
Ismét eltelt egy esztendő, s egy új vette kezdetét. Adjon az isten békességet ennek a világnak és töltse meg az emberek szívét is békességgel. Szívükben béke, lelkükben nyugalom áradjon. Boldog új esztendőt, erőt, egészséget kívánok minden kedves Olvasómnak! Az új évi menünk 1680 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat!Fásy Ádám
jan. 7
12:18
Megdőlt a Föld körüli vitorlázás rekordja (Infostart)
Közel három nappal rövidebb idő alatt kerülte meg a Földet a francia Loick Peyron vitorlásával, mint a korábbi csúcstartó, elhódítva ezzel a nem mindennapi teljesítményért járó Jules Verne Kupát.
jan. 7
15:39
Stroke: már a gyerekeket is fenyegetheti! (WebBeteg)
Mivel a csecsemő- és gyermekkori stroke rendkívül ritkának gondolt betegség volt, eddig nem volt róla pontos kezelési útmutató. Az Amerikai Szív és Stroke Szövetség első ízben állított össze egy ilyen dokumentumot.
jan. 7
16:42
Sószalon - Mire alkalmas a sóterápia? (WebBeteg)
Manapság sajnos napi aktualitás a civilizációs és környezeti okokra visszavezethető betegségekről beszélni. Elég csak azokra a híradásokra gondolni, amikor a légszennyezettség magas szintje miatt még a lakásuk elhagyását sem javasolták az embereknek.
jan. 7
17:45
Pajzsmirigybetegség - Mik a tünetek? Kiket érinthet? (WebBeteg)
A pajzsmirigy betegségei a szerteágazó tünetek miatt nem, vagy csak későn kerülnek felismerésre. A tünetekről és a diagnosztikus módszerekről dr. Szabó Andrea ultrahang-specialista beszélt.
jan. 7
19:48
Gömbölyűfejű delfinek pusztultak el Új-Zéland partjainál (Infostart)
Hét gömbölyűfejű delfin elpusztult, amikor több társával együtt partra vetődött Új-Zélandon, a mentőknek szombaton 18 társuk életét sikerült megmenteni.
jan. 7
19:50
Az ötös lottó nyerőszámai (Infostart)
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
jan. 7
21:18
Mi érdekelte legjobban tavaly az embereket? (Infostart)
A japán természeti és nukleáris katasztrófával foglalkozó híradásokat követte a legtöbb amerikai médiafogyasztó a tavalyi év során a legnagyobb figyelemmel. Hasonló arányú érdeklődést az olajárak emelkedése és Oszama bin Laden megölése váltott ki.
jan. 7
21:57
A nyaki fájdalom okai (WebBeteg)
A nyaki fájdalom lehet akut és krónikus. Számos ok állhat hátterében, például izommerevség vagy porckopás, de akár súlyos betegségek is.
jan. 7
21:59
A fogköztisztító fogkefe valóban hasznos? (WebBeteg)
A fogköztisztító kefe feje kicsi, a nyéllel többnyire 90 fokos szöget zár be, többféle változatban kapható. De valóban szükség van rá a mindennapi fogápoláshoz vagy csak bizonyos esetekben ajánlott alkalmazni?

Keresés