2012. január 7. szombat

jan. 7
3:36
Olcsón megúszta Verrasztó (Blikk)
Budapest – Hiába állítják a szövetségben, hogy példaértékű büntetés született a verekedő úszó, Verrasztó Dávid (23) ügyében, ebből egy szó sem igaz.
jan. 7
4:30
"Láttam, ahogy apám elvágja anyám torkát!" (Blikk)
Karcag - Kopott ház, kopott konyhájában, lehajtott fejjel ül az egykor életvidám kamasz fiú, keze a zsebébe dugva, fején kapucni.
jan. 7
4:48
Hamis tanú lett volna a Balla-ügyben (Blikk)
B. Ferenc házához azért dobtak kézigránátot, hogy szálljon ki a rázós ügyekből
jan. 7
5:09
Újabb hollywoodi sztárpár szakít: íme, az év második válása (hirado.hu)
A hollywoodi nehézfiú hosszú szakítás elé néz. Bár két gyermek édesapja, de élettársával nem házasodtak össze. Már ügyvédek boncolgatják a fájdalommentes szakítás lehetőségét.
jan. 7
5:24
Farkasok közé eresztették a villalakókat (Blikk)
A nyolc játékos a Veresegyházi Medveparkba látogatott el, hogy kiderítsék, ki is az igazi falkavezér a villában.
jan. 7
5:24
Humuszt kért koncertje előtt Thomas Anders (Blikk)
Budapest - Minden jegy elkelt a Thomas Anders koncertjére, aki a Modern Talking Banddel rendezett fergeteges telt házas retróbulit a Syma Csarnokban.
jan. 7
5:42
Sehi anyja kiosztotta Gergőt (Blikk)
Budapest – Indulatokkal teli találkozás volt VV Gergő (32) és villabeli kedvese, Seherezádé édesanyjának pénteki megbeszélése. Ditti alig várta, hogy végre beolvashasson Gergőnek, aki férfiasan állta az ellene felhozott vádakat. Persze ez nem jelentette azt, hogy egyet is ért Sehi anyukájával.
jan. 7
6:18
Ingyen CD-ért tülekedtek Mary Zsuzsi ravatalánál - fotógalériával (BorsOnline)
Különös módon mondtak köszönetet a végső búcsúztatásra érkezőknek, ingyen osztogattak CD-ket. A méltóságteljes megemlékezés vásári tülekedéssé változott.
jan. 7
6:36
Álmában fosztották ki Baricz Gergőt (BorsOnline)
Nem volt szerencséje Baricz Gergőnek, amikor Magyarországra indult, hogy beköltözzön albérletébe. Az énekest álmában meglopták, többek között kézi számítógépét is elvitték.
jan. 7
6:39
Már kitölthető a söralátét-adóbevallás (hirado.hu)
Idén több százezer magánszemély adhat számot keresetéről az egyoldalas, söralátétként is emlegetett adóbevallási iraton, amely péntektől elérhető az NAV internetes oldalán.
jan. 7
6:41
Kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon (hirado.hu)
Kigyulladt, majd a földbe csapódott egy hőlégballon szombaton Új-Zélandon. A járművön utazó tizenegy ember életét vesztette.
jan. 7
6:54
Rács mögött a dögkútba dobott házaspár szomszédja (BorsOnline)
Előzetesbe tették a szolnoki K. György vállalkozót, akit társtettesként elkövetett emberrablással gyanúsítottak meg. A férfi másodszomszédja a megölt Baunok házaspárnak.
jan. 7
6:56
Várkonyi Andrea a híradóban pedálozik (BorsOnline)
Új televíziós technikákkal ismerkednek a TV2 műsorvezetői. Többek között Gombos Edina és Várkonyi Andrea is azért gyakorol, hogy január 14-én minden zökkenőmentes legyen a képernyőn.
jan. 7
6:57
Vízöntő, a csábító? - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Rák nassolással igyekszik elnyomi a belső feszültségeket, a Bika üzleti ügyei szombat ellenére jól alakulnak, a Mérleg viszont nehezen találja az egyensúlyt.
jan. 7
6:59
Iráni túszokat szabadítottak ki amerikai katonák (hirado.hu)
Kalózok által fogvatartott iráni halászokat szabadított ki az Arab-tengeren az az amerikai flottacsoport, amelyet Teherán előzőleg óvott a Perzsa-öbölbe való visszatéréstől.
jan. 7
7:01
Járulékmentes lesz a bor forgalomba hozatala (hirado.hu)
A kormány megszünteti a bor forgalomba hozatali járulékát, az Agrármarketing Centrum helyett pedig a jövőben a Magyar Turizmus Zrt. végezné el a hazai borok népszerűsítésével kapcsolatos feladatokat.
jan. 7
7:12
Vastag Csaba mesterien pattintotta le VV Kingát (BorsOnline)
Úriemberként viselkedett Vastag Csaba VV Kingával. Az énekes és a Cselszövő vacsoráján úgy hárította el az epekedő lány közeledését, hogy egy percig se érezze úgy, kedvence kikosarazta.
jan. 7
7:14
Karrierváltás olvasható ki Orbán tenyeréből (BorsOnline)
Igazi sikerek előtt áll, bár 2014-től más poszton játszik – mondta az ismert tenyérelemző, Neo egy tenyeret vizsgálva. A jós nem tudta, hogy az általa vizsgált fotó Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak a kezét ábrázolja.
jan. 7
7:30
Ezzel a magyar modellel jár az Inter alelnöke - fotó (BorsOnline)
Az egyik olasz bulvárlap fotóinak tanúsága szerint egy Milánóban dolgozó magyar modellel, Marcsek Animával jár a világhírű Internazionale alelnöke, a klubelnök fia, Angelomario Moratti.
jan. 7
7:33
Riadó a léleknek: Special Providence lemezbemutató az A38-on (hirado.hu)
Január 12-én lemezbemutató koncertet ad a Special Providence a A38 hajón. A nyolc éve létező, fúziós zenét játszó csapat Soul Alert című új lemeze anyagát itt játssza először élőben.
jan. 7
7:48
Harmadolták Fábry gázsiját (BorsOnline)
Részenként tizenöt-tizennyolcmillió forintba kerül az MTVA-nak Fábry Sándor új műsora. A gyártásban pedig társproducerként részt vesz a korábbi főnöke, Kovács Kristóf is.
jan. 7
8:06
Menekül a Dopeman nagyszüleit agyonverő szadista banda két tagja (BorsOnline)
Öt embert meggyilkolt az a 12 fős rablóbanda, amelynek tagjai többek között Dopeman nagyszüleivel is végeztek. A rendőrség napokon belül lezárja az ügyet, ketten még szökésben vannak.
jan. 7
8:24
600 milliót kap Fábry közpénzből (Blikk)
A showman saját műsora producere lett, azt csinálhat a műsorban, amit akar
jan. 7
8:24
Balek rabló! Táska helyett a pisztolyt adta oda (Blikk)
jan. 7
8:42
Félholtan vonszolta el magát a motelig (BorsOnline)
Mindenki biztosra vette, hogy Oly, a walesi corgi gazdájával, Dave Gaillarddal együtt életét vesztette, amikor maga alá temette őket egy lavina. Az kutya azonban négy nappal később felbukkant.
jan. 7
9:03
A nagybeteg, gyógyíthatatlan tudós és a nők (hirado.hu)
Korunk egyik legelismeretebb fizikusa egy új, a férfiak számára mindig is örök rejtélyt jelentő probléma megfejtésén fáradozik.
jan. 7
9:18
800 ezer alkoholista él velünk (BorsOnline)
Bár a luxemburgiak isznak a legtöbbet, a magyarok között van a legtöbb alkoholfüggő – ezt állítja tanulmányában dr. Kónya Judit, a debreceni orvosi egyetem oktatója.
jan. 7
9:20
Edzőtáborok esnek kútba a forintgyengülés miatt (BorsOnline)
A forint árfolyamzuhanása az olimpiára készülő sportszövetségeket is érzékenyen érinti, hiszen kvalifikációs versenyek és külföldi edzőtáborok egyaránt szerepelnek az év eleji tervekben.
jan. 7
9:21
Újranyithatják egy 32 évvel ezelőtti merénylet aktáit (hirado.hu)
A közelmúltban felderített neonáci sorozatgyilkosságok miatt Münchenben egyre többen követelik, hogy új nyomozást rendeljenek el az 1980-as sörfesztiválon elkövetett robbantás ügyében.
jan. 7
9:23
Elemző: Gyurcsány kezéből is így esett ki a hatalom (hirado.hu)
A világsajtó tele van a hazánkkal kapcsolatos hírekkel, ami nem könnyíti az érdekérvényesítést - véli a szakértő.
jan. 7
9:36
Ingyen CD-ért tülekedtek Mary Zsuzsi ravatalánál (Habostorta)
Az énekesnőt családja, barátai, pályatársai és rajongói kísérték utolsó útjára Végső búcsút vettek pénteken Mary Zsuzsitól.A Fiumei úti Nemzeti Sírkert ravatalozója zsúfolásig megtelt. Sok pályatárs és ismert ember is tiszteletét tette a karácsonykor tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő előtt. A Blikk beszámolója szerint a búcsúztatón részt vett többek között Zalatnay Sarolta, Karda Bea, Koós…
jan. 7
9:39
Több baleset is történt a csúszos utakon (hirado.hu)
A rendőrség honlapjának tájékoztatása szerint több, személyi sérüléssel járó baleset történt a csúszós utak miatt.
jan. 7
9:54
Csúnyán megszívatták Katalint és Vilmost (BorsOnline)
Terrorcselekménytől tartanak Vilmos és Katalin biztonsági emberei, miután nyilvánosságra hozták a Kensington-palota védelmi rendszerét. A hercegi pár ezért nem költözhet be otthonába.
jan. 7
9:54
Januárban a boltokban Jacko parfümje (Metropol)
Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael névre keresztelt - parfüm, amely egy per következtében más néven jelenik majd meg - közölte nyilatkozatában a néhai popsztár apja, Joe Jackson.
jan. 7
9:57
Tömeges esküvő hószobor díszlettel: fotókon a harbini hófesztivál (hirado.hu)
Tömeges esküvőt tartottak mesébe illő környezetben kínai párok.
jan. 7
10:12
Amszterdamot és Isztambult is megelőzi a magyar főváros (BorsOnline)
Jelenleg Budapesten éri meg leginkább ingatlant vásárolni, állítja egy brit lap. Biztosak benne: hosszútávon kifizetődő az ilyen befektetés.
jan. 7
10:12
Veszekedj anyáddal! (Blikk)
Charlottesville - Van nálam egy füves cigi, nem akarsz beleszívni? - ilyen, és hasonló kérdésekkel szinte minden tinédzser szembesül, de nem mindegyik enged a haveri közösség nyomásának.
jan. 7
10:12
Egy év kép - 2011. augusztus (Metropol)
Érdekes évünk volt. Persze, milyen is lehetett volna! Minden nap, minden hónap érdekes. De az idei tényleg mozgalmas volt: sok minden történt, ami máskor is szokott, és sok más, amiről nem is álmodtunk. Visszatekintés: egy év fotókban elbeszélve a képgalériában.
jan. 7
10:15
Patyi Andrást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora (hirado.hu)
Schmitt Pál köztársasági elnök Patyi Andrást bízta meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektori feladatainak ellátásával. A Corvinus új rektora Rostoványi Zsolt lett.
jan. 7
10:30
Férjhez megy Ricky Martin (Blikk)
jan. 7
10:30
Kötélpálya rokkantaknak (Blikk)
jan. 7
10:48
Negyven év után teljesült be a diákszerelem (BorsOnline)
Hugh Forsythe és Maureen Wallace tinédzserként szeretett egymásba, kapcsolatuk azonban zátonyra futott. Negyven évvel később, a Facebook közösségi portálon találtak újra egymásra.
jan. 7
10:48
VV5: Vastag Csaba ügyesen hárított (Habostorta)
Kinga és Attila is szemet vetett X-Faktoros mentorára Az X-Faktor hét eddigi mérlege a villában: Kinga és Vastag Csaba már túl is van az első kettesben töltött vacsorán, Attila pedig készül randira hívni Muri Enikőt. Péter szerint leginkább egy nyomasztó diliházhoz hasonlít a ház, ahol mindenki önkritika nélkül skálázik a borzalmasnál alig jobb hangjával.A kiválasztott dal gyakorlása mellett…
jan. 7
10:51
Új szál a Baunok-gyilkosságban? (hirado.hu)
Egyelőre nem tudni, van-e köze a Baunok-gyilkossághoz annak a szolnoki vállalkozónak, akit nemrég előzetes letartóztatásba helyeztek.
jan. 7
10:53
Felismerhetetlen az egykori szívtipró színész (hirado.hu)
Elhízott, vonásai szinte felismrhetetlenek. Hollywood utcáit láthatatlanná tévő sapkában járja.
jan. 7
11:06
Kis híján bedőlt a Google a modell házi pornóvideójába (BorsOnline)
Futótűzként terjedt a hír, hogy felkerült a netre az argentin származású Bélen Rodriguez házi pornóvideója. Hihetetlen, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy majdnem összeomlott a Google.
jan. 7
11:08
Orbán Viktor „szégyenbe taszította” Magyarországot (BorsOnline)
Az MSZP szóvivője szerint Orbán Viktor kormányfő „szégyenbe taszította” Magyarországot, politikája és „gazdasági szabadságharca” megbukott.
jan. 7
11:09
Ritka holdásványt találtak Ausztráliában - fotók (hirado.hu)
Az Apollo 11 űrhajó landolási helyszíne után elnevezett trankvillitit egyike azon három ásványnak, melyeket először találtak meg holdi kőzetekben
jan. 7
11:24
Király Gábor: van egy kis beütésem (BorsOnline)
Király Gábor a magyar válogatott Németországban védő kapusa válaszolt a FourFourTwo magazin legújabb számában az olvasók kérdéseire. Ebből szemezgettünk.
jan. 7
11:24
A Nemzetközi Űrállomás és a Hold (Habostorta)
Mintha csak pár méterre lennének egymástól... A NASA egyik fotósának úgy sikerült megörökítenie égi kísérőnket és a tudományos űrkomplexumot, hogy úgy tűnik, mintha az állomás elhagyta volna a földi pályát és megközelítette volna a Holdat.A felvételek január 4-én este készültek a Johnson Űrközpontban Houstonban, amikor a Nemzetközi Űrállomás (ISS) 391 kilométeres magasságban repült.     A Hold…

Keresés