2012. január 16. hétfő

jan. 16
4:12
Bunda határok nélkül (Blikk)
Berlin — A német élvonalbeli labdarúgást is „megfertőzhette” az ázsiai fogadási maffia! Legalábbis ezt jelentette ki szombaton este az ARD televízióban Sergio Lo Presti államügyész, aki az olaszországi bundaügyek felderítését irányítja.
jan. 16
4:16
Deutsch szakított szerelmével (Blikk)
Budapest - Mégsem tartott örökké Deutsch Tamás (45) és Tünde (38) szerelme. A Blikk megtudta: véget ért az európai parlamenti képviselő és Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester volt kabinetfőnökének kapcsolata.
jan. 16
4:20
Így ölt a boltban a gyilkos (Blikk)
Salgótarján - Másfél percig tartó kegyetlen hajsza, rémült vásárlók, egy idős férfi, aki megpróbálta megállítani a machetés gyilkost – a Blikk információi szerint ez látszódik azon az ipari kamera-felvételen, amely rögzítette, ahogy F. László (29) 2009-ben halálra kaszabolta volt kedvesének új barátját egy boltban. Lapunk hozzájutott a brutális film néhány kockájához.
jan. 16
4:30
Claudia túl öreg Gesztesinek (Blikk)
Budapest — Nemcsak a színigazgatóknak, de volt férjének, Gesztesi Károlynak (48) sem kell Liptai Claudia (38) – legalábbis komoly szerepre.
jan. 16
4:48
Kerüld el Veronikát, Péter! (Blikk)
Budapest – Ami idekint várja VV Pétert (34), az már korántsem játék. Nem elég, hogy – mint a Blikk szombaton megírta – családját fenyegetik és zaklatják, az autóját megrongálták, de Cristofel (18) is rettentően dühös és féltékeny rá.
jan. 16
5:06
Ájult betegeken gúnyolódtak (Blikk)
Budapest — A magatehetetlen betegeket fényképezték, és a fotókat humorosnak, gúnyosnak szánt kommentárokkal az internetre töltötték fel eddig ismeretlen mentősök az elmúlt hónapokban – derítette ki a Blikk!
jan. 16
5:09
Katalin és Vilmos: már hárman vannak (hirado.hu)
Katalin és Vilmos épp a tengerparton sétáltak néhány nappal a hercegné 30. születésnapja után, amikor a lesifotósnak feltűnt: már nem csak ketten vannak.
jan. 16
5:27
Arany Glóbusz: A némafilmes 3, az Utódok 2 díjat kapott (hirado.hu)
A némafilmes három, az Utódok pedig két elismerést kapott a vasárnap éjjel Beverly Hillsben megrendezett 69. Golden Globe-gálán.
jan. 16
5:42
Ő lett 2011 legszebb lánya (Blikk)
Budapest – Fergeteges díjátadó gálán pipálta le versenytársait Larion Zoé (29), aki olvasóink szavazatai alapján érdemelte ki a 2011-es Blikk szépe versenyünk fődíját. A barna hajú szépségnek Pantl Péter, a CKM főszerkesztője és Fásy Ádám adta át az egyik legnépszerűbb budai szórakozóhelyen, a Symbolban a győztesnek járó egymillió forintot, ami mellé Zoé bezsebelte a magazin fotózását is.
jan. 16
5:45
Folytatódtak az összecsapások Bukarestben (hirado.hu)
A tüntetők az egészségügyi rendszer tervezett privatizálása miatt és Traian Basescu államfő ellen vonultak utcára.
jan. 16
5:47
Háznagy felelhet a Parlamentért (hirado.hu)
Az Országgyűlési Hivatal vezetője helyett ő lenne a felelős az Országház épületéért, pénzügyi ügyeiért, vezetné a hivatalnoki gárdát.
jan. 16
6:00
Nyerj napi 100 ezret a Sztárlottóval! (Blikk)
jan. 16
6:03
Húsvétig legalább kétszer drágul a baromfi (hirado.hu)
A drágulás termékenként eltérő lesz: a csirkemellfilénél elérheti a 8-10, az olcsóbb termékek esetében a 3-5 százalékot.
jan. 16
6:05
Megszólalt a luxushajó magyar táncosa (hirado.hu)
A pénteken szerencsétlenül járt óceánjáró személyzetének hat magyar tagja közül öt vasárnap késő este hazaérkezett.
jan. 16
6:07
Indul a Darányi-terv (hirado.hu)
A szaktárca lezárja a vidékstratégiát és meghirdeti az ágazat új fejlesztési koncepcióját.
jan. 16
6:18
Nem találják az eltűnt magyarokat (BorsOnline)
A nemzetközi sajtóban számos helyen úgy emlékeznek meg a péntek éjszakai balesetről, mint a „modern Titanicról”, mert a két hajó paraméterei, de még utasainak és legénységének száma is közel áll egymáshoz.
jan. 16
6:21
Takarmány lesz a GMO-kukoricából? (hirado.hu)
A csaknem ötezer hektárnyi kifogásolt termés mintegy öt százaléka mégis beérett, ezt vagy elégetik, vagy kezelés után takarmány lesz.
jan. 16
6:36
Pokorny Lia: kiszolgáltatott vagyok meztelenül (BorsOnline)
Pokorny Lia színésznő és anya. A két dolog között azonban nem könnyű megtartani az egyensúlyt. Lapunknak őszintén beszélt a nehézségekről.
jan. 16
6:39
Huntsman kiszáll az elnökjelöltségi meccsből (hirado.hu)
A volt Utah állambeli kormányzó hétfőn jelenti be és indokolja meg kiépését a republikánus párt elnökjelöltségi küzdelméből.
jan. 16
6:54
Kinga pasija bosszút forral Attila ellen (BorsOnline)
VV Kinga pasijának, Ferencnek nem tetszik, ahogy Attila bánik egykori kedvesével, akihez még mindig mély érzelmek fűzik. Félő, hogy elégtételt vesz az Összeférhetetlen fiún a Kingát ért sérelmekért.
jan. 16
6:56
Szorcsik Viki a sorozatból készül az anyaságra (BorsOnline)
Bármelyik pillanatban világra jöhet Szorcsik H. Viki első babája. A Jóban Rosszban korábbi színésznőjét más is boldogsággal tölti el: szerelme váratlanul megkérte a kezét.
jan. 16
6:57
Ikrek, szívügyekben új fejlemények! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Szűz lassanként leállhat meghirdetett keresztes háborújával, a Mérleg ragaszkodjon a tényekhez, a Skorpió pedig ne vágja le a kanyarokat. Új hét kezdődött!
jan. 16
6:59
A jobbikos EP-képviselők visszarendelését várja az IKSZ (hirado.hu)
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szerint a szélsőséges párt a magyar emberek jövőjével játszik felelőtlen módon.
jan. 16
7:12
Még a saját tejüket is nálunk veszik a szlovákok (BorsOnline)
Pörög a hazai kereskedelem – legalábbis a szlovák határ mentén. A forint mélypontja felértékelte északi szomszédaink fizetőeszközét, az eurót, akik szinte mindent nálunk szereznek be.
jan. 16
7:14
Őrültek fenyegetik Kóbor Jánost (BorsOnline)
Kóbor Jánost furcsa rajongók zaklatják. Az Omega énekese már találkozott önjelölt édesanyjával, és egy ”titokzatos külföldi színésznőtől született lányával” is meggyűlt a baja.
jan. 16
7:15
Felpörgette a helikopterpiacot a HM (hirado.hu)
A járműbeszerzést bejelentő szaktárca nemcsak az amerikai kormány, hanem amerikai és európai ipari szereplők ajánlatait is vizsgálja.
jan. 16
7:30
H. Gábor lehet az olasz koronatanú (BorsOnline)
Ügyvédje szerint valótlanságok jelentek meg a sajtóban a fogadási csalások ügyében gyanúsított H. Gábor kapcsán. A focista nem vallhatott Itáliában, mert lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellene.
jan. 16
7:33
Nagyberuházásokról egyeztet a kormány (hirado.hu)
Mintegy harminc, leginkább az autóiparban és az elektronikaigép-gyártásban érdekelt invesztícióról van szó, és a kör bővül.
jan. 16
7:35
Milicisták csaptak össze Líbiában (hirado.hu)
Kadhafi halálával véget ért ugyan a polgárháború, de néhány fegyveres csoport továbbra sem teszi le a fegyvert.
jan. 16
7:37
Gyengülve kezdi a hetet a forint (hirado.hu)
Az eurót 310,35, a svájci frankot 256,97, a dollár 244,69 forinton jegyezték hétfő reggel.
jan. 16
7:48
Gáspár Laci milliókat bukhat a váláson (BorsOnline)
Gáspár Laci jelentős vagyont szerzett azóta, amióta összeházasodott Renátával. Ha nem tud megegyezni válófélben lévő feleségével, inge-gatyája is rámehet a válásra.
jan. 16
7:48
VV Kingát a hiszti és Jézus tartja életben (Blikk)
A párbajhősnő családja szerint pont azt adja magából, ami a leginkább szerethető. Kinga édesapja az egész párbaj alatt egy feszületet szorongatott kezében, és folyamatosan imádkozott, hogy lánya legyőzze Pétert. Anyja szerint lánya őszinte, a testvér meg büszke, hogy tévében mutogatják nővérét.
jan. 16
7:51
A Csempészek vezeti az amerikai kasszasikerlistát (hirado.hu)
Mark Wahlberg új thrillere után a Szépség és a Szörnyeteg 3D-s felújítása, majd Tom Cruise negyedik lehetetlen küldetése jön.
jan. 16
8:06
Egymás ellen indulnak a szexi testvérek - Videó (BorsOnline)
Testvérpárbaj várható a Miss Alpok-Adria döntőjén: hétvégén Budapest Szépe Csordás Tímea lett, míg húga, Noémi Bács-Kiskunban nyert. Lesz ehhez még szava Veszprém megye Szépének, Tóth Orsolyának is, az ő fejére is hétvégén került korona.
jan. 16
8:09
Újabb holttestre bukkantak a sérült óceánjáróban (hirado.hu)
Még egy holttestre bukkantak hétfő reggel a katasztrófamentők a balesetet szenvedett olasz óceánjáróban. Ezzel hatra emelkedett a halálos áldozatok száma.
jan. 16
8:24
Gerát a Partizánba csábítják (BorsOnline)
Magyar szakemberre bízták a legsikeresebb szerb labdarúgó-egyesület, a Partizan irányítását. A belgrádiak Nagy Alberttől várják az európai élvonalba való beágyazódást.
jan. 16
8:24
VV5: Kinga hazaküldte ellenfelét, Pétert (Habostorta)
A villa cselszövője maga alá gyűrte a valóságshow veteránt A királylány visszatipegett a villába, a játékot eddig nagymértékben mozgató manipulátor így már csak otthonról figyelheti a fejleményeket. Kingának tehát bevált a mindenkit meglepő bátor húzás, amikor is Péterre tette a zöld kendőt, győzelmével pedig megbontott egy hónapok óta működő taktikai egységet. Kettőjük párbajának azonban Attila…
jan. 16
8:27
Még egy holttestre bukkantak a sérült óceánjáróban (hirado.hu)
Újabb holttestre bukkantak hétfő reggel a katasztrófamentők a balesetet szenvedett olasz óceánjáróban. Ezzel hatra emelkedett a halálos áldozatok száma.
jan. 16
8:29
Szijjártó: "bulvárkacsa”, furcsa időzítéssel (hirado.hu)
A plágiumgyanú azután került elő, hogy az államfő a diplomáciai vezetők előtt határozottan kiállt Magyarország mellett.
jan. 16
8:42
Három és fél évig repkedett sárkányrepülővel (BorsOnline)
A francia Christian Moullec éveken át követte a vándormadarakat egy motoros sárkányrepülővel, hogy így készíthessen minél közelebbi felvételeket repülésükről.
jan. 16
8:45
"Nyolcast" formáz a virágzó fitoplankton az Atlanti-óceánon (hirado.hu)
"Nyolcas" számmá "álltak össze" a virágzó fitoplanktonok az Atlanti-óceán déli részén
jan. 16
8:47
Halálra égett egy férfi Kondoroson (hirado.hu)
A hatóságok kizárták a gyújtogatás vagy más bűncselekmény lehetőségét, az 58 éves férfi halálának körülményeit vizsgálják.
jan. 16
9:00
Csabának a diplomájába kerül a Való Világ (BorsOnline)
Olyan lelki nyugalommal mászkál Csaba a villa nappalijában, mintha nem lenne halaszthatatlan dolga idekint.
jan. 16
9:03
A francia first lady fülig szerelmes (hirado.hu)
A szülés utáni első nyilvános szereplése alkalmából Carla Bruni megragadta az alkalmat, és az egekig magasztalta férjét.
jan. 16
9:05
Oszkó: jövőre kitörhetünk a bóvliból (hirado.hu)
A volt pénzügyminiszter szerint a 80 százalék körüli államadósságot és a 3 százalékos hiányt több ország is irigyelhetné.
jan. 16
9:07
AP-iroda Észak-Koreában (hirado.hu)
Az amerikai hírügynökség a nemzetközi médiumok közül elsőként szöveggel, fotóval és videofelvételekkel is tudósíthat.
jan. 16
9:09
Vona: példát akarnak statuálni Magyarországgal (hirado.hu)
Az EU gyarmatosító törekvéseire adott válasznak mondta a Ma Reggelben a Jobbik elnöke, hogy szombaton elégettek egy uniós zászlót.
jan. 16
9:18
Rettegnek a lelőtt gombász kollégái (BorsOnline)
Hidegvérrel, s nem kizárt, hogy előre eltervezett módon végeztek M. Gábor vállalkozóval a XXII. kerület egyik gombászpincéjében. Utolsó erejével a kapuig mászott segítségért, ott érte a halál.
jan. 16
9:20
Kemény Dénes utál veszteni (BorsOnline)
Megpróbálja megóvni magát a kéretlen tanácsadóktól Kemény Dénes. A vízilabda-válogatott kapitánya mindig egyedül dönt, és – alakuljon bárhogy a csapata sorsa – vállalja is a felelősséget.
jan. 16
9:21
Csökkenéssel nyitott Nyugat-Európa (hirado.hu)
A hétfői kereskedést csökkenéssel kezdték az irányadó nyugat-európai tőzsdeindexek.

Keresés