2012. január 5. csütörtök

jan. 5
3:36
Megfenyegette újságírónkat Verrasztó! (Blikk)
Budapest – Legújabb botrányát is megúszta Verrasztó Dávid (23)! A Jövő SC Európa-bajnok úszója szerdán csak kedvezménymegvonást és felfüggesztett eltiltást kapott amiatt, hogy a decemberi szczecini rövid pályás kontinensbajnokság záróbankettjén többször is megütötte válogatott versenyzőtársát, a világbajnoki bronzérmes Gyurta Gergelyt (20).
jan. 5
3:54
Kekszen él a börtönben S. László (Blikk)
Budapest - Kétségbeesetten várják haza fiukat S. László (37) szülei. A korábbi élvonalbeli focistát a nyáron vették őrizetbe Peruban, azóta a főváros, Lima egyik börtönében raboskodik.
jan. 5
4:30
Pocsékba ment a vacsora az Operában (Blikk)
Budapest - Míg az Andrássy út megtelt tüntetőkkel, addig igen foghíjas nézőtér előtt ünnepelték az Operában az új alaptörvény életbelépést. A földszinti nézőtéren is voltak üres székek, a felső karzaton viszont alig lézengtek, csak az első sorban ültek. Az biztos, hogy nem erre számítottak a szervezők.
jan. 5
4:34
Hamis diploma kétszázezerért (Blikk)
Budapest - Félmillióért még a tablóra is felkerülhetünk, de ha csak egy diplomára fáj a fogunk, kétszázezer forintért is megvásárolhatjuk a hamis tudást.
jan. 5
4:48
Megvakították brutális diákjai a nevelőt (Blikk)
Szeged - Borzalmas képek voltak az utolsók, melyeket a világból látott R. Roland (45). A nevelőtanár a földre rogyva, a porban próbált védekezni támadóival szemben, majd elsötétült előtte a világ. Életét nem vesztette el, de megvakult.
jan. 5
5:09
Komoly fájdalmakkal, rossz állapotban került kórházba a sztár férje (hirado.hu)
Alig pár órával azután, hogy az énekesnő és férje az aspeni síparadicsomban készült friss fotókat posztolta, drámai fordulatot vett a pár élete.
jan. 5
5:24
Megszelídíti Attilát Muri Enikő (Blikk)
Budapest - Hamarosan teljesen új oldalát ismerhetik meg a nézők VV Attilának (32). A villa összeférhetetlenje ugyanis Muri Enikő (21) személyében egy olyan mentort kapott, aki Attilából kihozza eddig rejtegetett énjét.
jan. 5
5:26
Veronikának visszatért az önbizalma (Blikk)
Veszprém — Kislányára költené a hónap szépe címért járó 100 ezer forintos nyereményét Királyhalmi Veronika (32), az egyedülálló anyuka ugyanis szeretne mindent megadni gyermekének.
jan. 5
5:27
Mentőben szült az illegális bevándorló – fotók a babáról (hirado.hu)
A körülményekhez képest jól van az az újszülött, akit afgán édesanyja szerdára virradóra egy mentőautóban hozott világra, röviddel azután, hogy három másik gyermekével és férjével a zöldhatáron át Magyarországra érkezett.
jan. 5
5:42
Tarány Tamás újra szerelmes! (Blikk)
Budapest - Újra rátalált a szerelem Tarány Tamásra (25). Az X-Faktor énekese egy csinos, fiatal lány mellett lelt boldogságra.
jan. 5
5:45
Kutyába se veszik az ebadót? (hirado.hu)
Az önkormányzatok többségét nem érdekli különösebben az ebadó, csak néhány testület döntött a bevezetés mellett.
jan. 5
5:47
Előzetesben maradnak Galambosék (hirado.hu)
Meghosszabbították a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati karát érintő kémbotrányban vádolt Galambos Lajos és Püski László előzetes letartóztatását.
jan. 5
5:49
Több halott, sok eltűnt a Fülöp-szigeteki földcsuszamlásban (hirado.hu)
Aranyat keresve, házilagos módszerekkel nyitottak bányát a hegyvidéken, legalább 16-an meghaltak, több mint százan eltűntek.
jan. 5
5:51
Feljelentik a magánkasszákat? (hirado.hu)
A Kehi jelentéstervezete szerint a pénztárak tízmilliárdokat nyelhettek el, hűtlen és hanyag kezelés lehet a vád.
jan. 5
6:00
Videó! Részegen tántorgott a Mirigy-sztár (Blikk)
Az egykori Mirigy azt állítja, néhány sört ivott csupán, az szállt ennyire a fejébe
jan. 5
6:03
"Bérletes" előadások a BKV-nál (hirado.hu)
Az ellenőrök tavaly 361 ezer bliccelőt fogtak, ők 800 millió forint pótdíjat fizettek, háromnegyedük utólag mutatta be bérletét.
jan. 5
6:18
Muri Enikő: kitiltottak az Operettből (BorsOnline)
Megalázó helyzetbe került Muri Enikő. Az X-Faktor sztárját felkérték, hogy énekeljen az Operettszínház koncertjén, ám végül mégsem engedték a Nagymező utcai teátrum színpadára.
jan. 5
6:18
Kiszínezte mentoráltjait Kocsis Tibor (Blikk)
Budapest – Az X-Faktor 2011-es szériájának győztese kedden már megvívta harcát Csabával (23) és Verával (28) a dalválasztás folyamán, és úgy döntött, második próbájukra már felkészülten érkezik. Ezért egy kedves kis ajándékkal érkezett a villába.
jan. 5
6:21
Lázár: az MNB nem Simor bankja (hirado.hu)
A valutalap bizonyos feltételeit el kell fogadni, de csak olyan megállapodás köthető, amely nem ellentétes az ország érdekeivel.
jan. 5
6:36
Börtön vár Rudolf Péter titkának kifecsegőjére? (BorsOnline)
Rudolf Péter nem szerette volna, mégis munkanélküli lett az a férfi, aki kölcsönének végtörlesztését intézte. Információink szerint ez a legkevesebb, amivel megúszhatja a banki alkalmazott.
jan. 5
6:36
VV Béci: Nem prosti a húgom! (Habostorta)
A heti kérdés: miért ment VV Gigi Dubajba? VV Bécit felháborítja, hogy húgáról mindenki azt gondolja, erotikus munkára ment Dubajba. "Nem prosti a húgom!" - vette védelmébe Gigit bátyja, Béci. Igaz, azt a valóvilágos fiú sem tudja pontosan, hogy testvére hol és mit csinál az arab országban. Az óév utolsó napjaiban nagy port kavart a Blikk címlapsztorija, amely arról tájékoztatta a nagyérdeműt,…
jan. 5
6:54
Kórházfóbiás apja segítette a világra Melindát (BorsOnline)
Kórházfóbiás apukája segítette világra az ünnepek után Melindát. A baba január 19-re volt kiírva, de három héttel korábban érkezett, gyorsabban, mint a mentők, és húsz perc alatt világra jött.
jan. 5
6:56
Reklám Klapka titkos videója? (BorsOnline)
Többen arra gyanakszanak, hogy reklámfogás az a Klapka Györgyről készült, aranyszállítmányról szóló rejtett kamerás felvétel, amely az interneten bukkant fel.
jan. 5
6:57
Leégett egy raktár a fővárosban (hirado.hu)
A bútorgyár 80 négyzetméteres raktárépülete teljesen kiégett a XXII. kerületben, személyi sérülés nem történt.
jan. 5
6:59
Mérleg, ha kell, járj el titokban! - napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Ikrek izgalmas időtöltésre vágynak, talán a Bika sincs ezzel másképp, de ma valahogy elege lesz barátaiból. A Szűz indulatai ma magasra csaphatnak.
jan. 5
7:01
Tömegverekedés, 31 halott egy mexikói börtönben (hirado.hu)
A foglyok késekkel és más, fegyverként használt tárgyakkal estek egymásnak, 31-en meghaltak, 13 megsebesültek.
jan. 5
7:03
BKK: támogatás nélkül leáll a BKV (hirado.hu)
Februárra összeomolhat a fővárosi tömegközlekedés, ha a cég nem jut hozzá a normatív támogatáshoz.
jan. 5
7:12
Nem engedi el a főnöke Kocsis Tibit (BorsOnline)
Kocsis Tibor hosszú évek óta a Szerencsejáték Zrt. megbecsült alkalmazottja. Élete az X-faktoros győzelmével azonban új fordulatot vett, ám a cég nem engedi el egykönynyen az aranytorkú sorsolási menedzsert.
jan. 5
7:14
Válogatott módszerekkel „tudakolják” L. Róberttől: hol a pénz? (BorsOnline)
Az idegek csatáját vívják a zsaruk és a tavaly decemberben 1,2 milliárd forintot elvitt L. Róbert. A férfi hallgat a pénz hollétéről, pedig a rendőrök válogatott módszerekkel igyekeznek megtörni őt.
jan. 5
7:15
Osztályzatokkal az elhízás ellen? (hirado.hu)
Egy francia táplálkozási szakember szerint jobb iskolai jegyeket kellene kapniuk a nem kövér gyerekeknek.
jan. 5
7:17
Mesterházy: 2012 fordulatot hoz (hirado.hu)
Az MSZP elnöke szerint már senki nem gondolja, hogy Orbán ciklusokon át a helyén marad.
jan. 5
7:19
Fejlesztett-rontott Ace Plus váltja le a Samsung Galaxy Ace-t (hirado.hu)
A Galaxy Ace Plus először Oroszországban, majd fokozatosan Európában, Latin-Amerikában, Ázsiában, Közel-Keleten, Afrikában és Kínában is leváltja az Ace-t.
jan. 5
7:21
Nem mozdul a mélypontról a forint (hirado.hu)
Az euró 320,58, a svájci frank 263,21 forint szerda reggel.
jan. 5
7:30
Fűnek-fának tartozik a magyar tréner (BorsOnline)
Nemcsak excsapattársának, Brockhauser Istvánnak tartozik Véber György. A legutóbb Pápán dolgozó edző Mosonmagyaróváron is adósságokat halmozott fel, egy újságírónak több százezer forinttal lóg.
jan. 5
7:30
Rekordáron kelt el egy 269 kilós tonhal Japánban (Metropol)
Rekordárért, 565 ezer eurónak (csaknem 180 millió forintnak) megfelelő összegért kelt el egy 269 kilogrammos kékúszójú tonhal csütörtökön, az idei év első halárverésén a világ legnagyobb halpiacának számító tokiói Cukidzsi piacon.
jan. 5
7:33
Robbantások Bagdadban (hirado.hu)
Négy robbanás történt Bagdadban, legalább 25 ember meghalt és hatvankilenc megsebesült az iraki főváros síiták lakta negyedeiben.
jan. 5
7:48
Elhagyta álmai házát az ország Magdi anyusa (BorsOnline)
Az ország egykori Magdi anyusa maga mögött hagyta a vidéki életet és újra a fővárosba költözött. Fodor Zsóka ráadásul ugyanabban a budai házban talált otthonra, ahol ötvenöt éve is lakott. Ám a saját tulajdonhoz nem ragaszkodik.
jan. 5
7:51
Titkos Tolcsvay-koncert Győrben (hirado.hu)
A szervezők nem árulják el, mi lesz a program a vasárnapi ingyenes kamarakoncerten, amelyet a városi múzeumban tartanak majd.
jan. 5
8:06
Botrány! Bergendy lejáratta Demjént (Blikk)
Budapest - Áll a bál a Demjén-koncert kapcsán. A fellépő zenészek kiakadtak azon, hogy a Bergendy zenekar nem készült fel a nagy eseményre, és ez a produkció minőségén alaposan meg is látszott.
jan. 5
8:06
Nehezen tartják be a dohányzási tilalmat (BorsOnline)
Egyelőre nem mindenütt tartják be, hogy a vendéglátóhelyen, vonaton sem szabad rágyújtani január elseje óta. Büntetni csak áprilistól fognak. Az új szabályozást sokan túlzásnak tartják.
jan. 5
8:24
Hagyó lejárt, papír kétszázast váltott - fotóval (BorsOnline)
Mit keresett Hagyó Miklós a Parlament környékén? – kérdezte olvasóriporterünk, aki lefotózta a szabadlábon védekező volt főpolgármester-helyettest.
jan. 5
8:24
Egy év kép – 2011. június (Metropol)
Érdekes évünk volt. Persze, milyen is lehetett volna! Minden nap, minden hónap érdekes. De az idei tényleg mozgalmas volt: sok minden történt, ami máskor is szokott, és sok más, amiről nem is álmodtunk. Visszatekintés: egy év fotókban elbeszélve a képgalériában.
jan. 5
8:27
Szöul alapot hoz létre a koreai egyesítésre (hirado.hu)
Az újraegyesítés gondolata Kim Dzsong Il halála és a Phenjanban azóta lezajlott hatalomváltás nyomán merült fel ismét.
jan. 5
8:29
MSZP: az államadósság csökkentése kevésbé volt kulcskérdés (hirado.hu)
A párt szerint a zsákutcás gazdaságpolitika miatt ugrál a forint árfolyama, jó gazdaságpolitikával lehetne kezelni a helyzetet.
jan. 5
8:31
Január 18-án értékel az IMF (hirado.hu)
Az igazgatótanács nem foglalkozik az új elővigyázatossági hitelkeretre vonatkozó magyar kéréssel, de kiderülhetnek a feltételek.
jan. 5
8:33
Parazita légy segíthet feltárni a méhpusztulás okait (hirado.hu)
A kutatók szerint az élősködő tanulmányozásával várhatóan eredményeket lehet elérni a kaptárelhagyás néven ismertté vált tömeges méhpusztulás okainak feltárása terén
jan. 5
8:42
Extrém kövérsége mentette meg a börtöntől a nőt - sokkoló fotóval (BorsOnline)
Mayra Rosalest azzal vádolták, hogy agyonverte nővére fiát, a texasi nőt azonban felmentette a bíróság. Az indoklás: a csaknem féltonnás nő karja olyan kövér, hogy képtelen ütésre emelni.
jan. 5
8:42
Elkerülhetetlenek a gyökeres változások (Blikk)
A hatalmi viszonyok megváltoznak, az emberek pedig fellázadnak a diktatúra ellen.
jan. 5
8:45
Csődvédelmet kér a Kodak? (hirado.hu)
A fotóműszaki vállalat megbeszéléseket kezdett a hitelező bankokkal az új hitelkeretről, amelyet a csődbejelentés után venne igénybe.
jan. 5
9:03
A gyönyörű színésznővé érett, egykori Potter lány mindent elsiratott (hirado.hu)
Sírva búcsúztatta a Harry Potter-sorozatot Emma Watson, aki a forgatás tíz éve alatt cserfes fruskából gyönyörű színésznővé cseperedett.

Keresés