2012. január 13. péntek

jan. 13
0:00
Király-kupa: a Barca megszenvedett a Real Madriddal való randevúért (She)
Nehezen, de 2–1-re nyert az Osasuna vendégeként a Barcelona labdarúgócsapata a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, amely a 4–0-s első mérkőzést követően különösen sok téttel egyébként sem bírt. A továbbjutó katalánok a negyeddöntő slágerpárosításaként majd a Real Madriddal mérkőznek meg oda-vissza az elődöntőért.
jan. 13
0:18
Soha nem ült, mégis négy évente börtönbe vonul (BorsOnline)
Sohasem volt büntetve Dinnyés József daltulajdonos, időnként mégis börtönbe vonul. Megzenésített versekkel, zsoltárokkal igyekszik megtisztítani a nehézfiúk lelkét.
jan. 13
0:18
Videó: a „B" csapat embere nyerte meg a meccset a Barcelonának (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona 2–1-re nyert az Osasuna vendégeként a labdarúgó spanyol Király-kupa visszavágóján. Az utolsó gólt 1–1 után Sergi Roberto, a Barca második csapatának játékosa szerezte meg.
jan. 13
0:21
Napi kínai mantra január 13-ra (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életedet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 13
0:22
Dakar 2012: Szalayék a 17. helyen érkeztek be, összetettben egyet javítottak (She)
A 17. helyen ért célba a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a Dakar-rali csütörtöki 11. szakaszán, Peruban.
jan. 13
0:25
Hétvégi horoszkóp január 13-tól (NLC)
A hétvégén szinte mindenki gyanakvóbb és féltékenyebb lesz a társára, ráadásul sokaknál nem is lesz alaptalan a gyanakvás. Szerelmi horoszkópunkból kiderül, hogy ez a hétvége összekovácsol-e a társaddal, vagy inkább éket ver kettőtök közé?
jan. 13
0:54
NS: Dzsudzsák a Dinamóról, Verrasztó Dávid az ügyes úszó, Budapestig érhet a fehérvári EBEL-láz - péntek (She)
Válogatás a Nemzeti Sport pénteki számából:
jan. 13
0:57
Megszólalt Lagarde Magyarországról: van előfeltétel (Portfolio)
Írásos nyilatkozatot adott ki Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap elnöke a Fellegi Tamással folytatott tárgyalások után. Az udvarias hangú közlemény egyértelműn jelzi, hogy csak a készenléti...
jan. 13
1:03
Rákgyógyítás: így gátolják a tumornövekedést (HáziPatika)
A célzott kezelések körébe tartoznak a sejtszaporodásért felelős receptorok gátlását célzó terápiák, amelyeket az áttétes vastag- és végbélrákoknál a kemoterápiával kombinálva, a rosszindulatú fej-nyaki daganatoknál pedig a...
jan. 13
1:07
Két gyógyszermentes megoldás nyakfájdalomra (HáziPatika)
Egy új kutatás szerint a gerincmanipuláció és az otthoni torna hosszú távon hatékonyabban enyhítheti a nyakfájdalmat, mint a gyógyszerek.
jan. 13
1:30
Elveszítheti doktori címét Schmitt Pál (BorsOnline)
Akár el is vesztheti doktori címét Schmitt Pál, amennyiben igaznak bizonyul a gyanú, hogy 1992-ben írott értekezését egy bolgár sportkutató öt évvel korábbi munkájából ollózta össze. Az elnök közleményben tagad, kérdésekre azonban nem válaszol.
jan. 13
1:51
Határozott Lagarde-nyilatkozat, kemény Barroso-beszéd - Nem lesz ez egyszerű (Portfolio)
Írásos nyilatkozatot adott ki Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap elnöke a Fellegi Tamással folytatott tárgyalások után. Az udvarias hangú közlemény egyértelműn jelzi, hogy csak a készenléti...
jan. 13
2:09
Határozott Lagarde-nyilatkozat, kemény Barroso-beszéd (Portfolio)
Írásos nyilatkozatot adott ki Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap elnöke a Fellegi Tamással folytatott tárgyalások után. Az udvarias hangú közlemény egyértelműn jelzi, hogy csak a készenléti...
jan. 13
2:12
Újdonságdömpinggel izzít Genfre a BMW – az 1-estől a Z4-ig (Auto Pult)
Az új 1-es BMW már két alkalommal is tanúbizonyságot tett remek képességeiről szerkesztőségünknél: egyszer a 116i mutatta meg, hogy alapmotorral is kitűnő választás a típus, míg a 184 lovas 120d személyében a jelenlegi csúcsmodellt tisztelhettük - utóbbi is remek választás, ám egy sportos BMW esetében csúcsmotornak talán kicsit kevés.
jan. 13
2:21
Kemény választ kapott az IMF-től Fellegi (Napi)
Az IMF konkrét lépéseket vár a magyar kormánytól mielőtt egyáltalán eldönti, tárgyalnak-e velünk. Az EU-val is jó lenne megegyezni. Magyarországnak olyan politikát kell folytatnia, amely megerősíti a piacok ... ...
jan. 13
2:27
Határozott Lagarde, kemény Barroso - vannak előfeltételek (Portfolio)
Írásos nyilatkozatot adott ki Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap elnöke a Fellegi Tamással folytatott tárgyalások után. Az udvarias hangú közlemény egyértelműen jelzi, hogy csak a készenléti...
jan. 13
2:42
30 millió egy F1-es futam közvetítése? (Blikk)
Budapest - A következő öt esztendőben az m1-en száguld majd a Forma–1.
jan. 13
4:12
Videó: Így készül Az Év Embere Díj (Blikk)
jan. 13
4:15
Sarka Kata mellében szétszakadt az implantátum (NLC)
Itthon is számos nőt érint a kialakult PIP implantátum botrány. Sarka Kata a Best magazinnak mesélte el, hogy nála a kiszakadt implantátum miatt csomók keletkeztek a hónaljában.
jan. 13
4:19
Stohlon gúnyolódtak a villalakók (NLC)
Unalmukban a börtönben lévő Stohl Andráson viccelődtek a Való Világ játékosai éjszaka.
jan. 13
4:48
Döntöttek az Év embere idei jelöltjeiről (Blikk)
Budapest — Idén sem kávézgatni és a szendvicseket pusztítani ült össze Az év embere-választás jelöltállító testülete. Olyannyira nem, hogy a többórás tanácskozás végén érintetlen volt az asztalra odakészített kis harapnivaló jó része.
jan. 13
4:51
"Hallgattassák el" Kínos baki, megszakították a koncertet is (ATV)
A telefon gazdája aludt, nagyon nagyot hall, vagy igencsak lassan reagál, mert még ezek után sem némította el készülékét, amely perceken át konokul xilofonozott.
jan. 13
5:06
Rendőr volt a sikkasztó bűntársa (Blikk)
Magyarország — Rablóból lesz a legjobb pandúr, tartja a mondás, de úgy tűnik, ez visszafelé már nem igaz. A Blikk információi szerint a magyar kriminalisztika legnagyobb zsákmányát, 1,2 milliárdot hozó pénzszállító kifosztásában egy volt rendőr is közreműködött.
jan. 13
5:06
Washington és Brüsszel is kemény a magyar kormánnyal (Infostart)
Magyarországnak olyan politikát kell folytatnia, amely megerősíti a piacok bizalmát a magyar gazdasági helyzetben, és lefekteti a fenntartható fejlődés alapjait az országban - állapodott meg csütörtök esti washingtoni találkozóján Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója és Fellegi Tamás, a nemzetközi pénzügyi szervezetekkel folytatott tárgyalásokért felelős tárca nélküli…
jan. 13
5:08
Mégsincs bizonyíték Balla-ügyben (Blikk)
Debrecen — Összedőlhet a vád a Balla-ügyben! Úgy tudjuk: a frissen elkészült szakértői vélemény szerint nincs a gyilkossággal vádolt Schönstein Sándor DNS-e édesanyja ruháján.
jan. 13
5:09
Vége: időpontot sem kapott Fellegi az IMF-től (168 Óra Online)
Véget ért Fellegi Tamás IMF-el folytatott, csütörtök éjszakába nyúló találkozója. Eredmény nincs.
jan. 13
5:09
Felismerhetetlenné csúnyították a szépséget (hirado.hu)
A színésznő új külseje fényévekre van attól az elegáns dívától, akit a vörös szőnyegen megszoktunk.
jan. 13
5:09
Nővé műttetné magát a megasztáros (NLC)
A tehetségkutatóban feltűnt énekes hat hét alatt nővé válhat – írja a Bors.
jan. 13
5:27
Aligha mentik meg Orbánt a külhoniak (Alternatív Energia)
Akár a Fidesz "végvárai" is lehettek volna a magyar állampolgárságot nyert határon túli magyarok, de nem lesznek azok. Egyebek között azért, mert a könnyített állampolgársági törvény arrogáns, szomszéd országokat semmibe vevő életbeléptetése visszaüt. Így Magyarországon sok kárt vagy hasznot nem jelent a jogszabály, ám annál több kárt okoz azoknak, akikért állítólag megszületett. A honosítás…
jan. 13
5:27
Egy szomszéd miatt csúszik az új pécsi tűzoltólaktanya építése (hirado.hu)
Bár a jelenlegi épület szinte már életveszélyes, mégsem költözhetnek a tűzoltók.
jan. 13
5:27
Dzsudzsák: Mi, mennyi? - Egy átigazolás részletei (ProfitLine)
Dzsudzsák Balázs csütörtökön négy évre szóló szerződést kötött az orosz élvonalban szereplő Dinamo Moszkvával.
jan. 13
5:27
"Azt akarjuk, hagyjanak minket békén" Bencsik a tüntetésről (ATV)
Magyarország függetlenségének megvédése, a nemzetközi közvélemény meggyőzése arról, hogy itt demokrácia van, a kormány melletti kiállás és az alaptörvény védelme mozgatja azokat a civileket, akik előbb január 14-én az örökmécsesnél, majd 21-én a Hősök teréről indulva egy belvárosi sétával demonstrálnának. Bencsik András szerint pártok nem állnak mögöttük, csak a világhálón szervezkednek. A Fidesz…
jan. 13
5:29
Melléfogott a kommandó (Alternatív Energia)
Vadkenderültetvényt találtak Abonyban - szólt a hír még augusztusban. A rendőrségi nyomozás azonban kiderítette, hogy szó sincs vadkenderről, hanem csak madáreleségről. Erről most küldtek ki hivatalos rendőrségi értesítést az érintettnek.
jan. 13
5:29
Lagarde: az IMF-nek feltételei vannak (hirado.hu)
A valutaalap a készenléti megállapodásról szóló tárgyalások előtt a gazdasági stabilitást erősítő politikai lépéseket vár Budapesttől. Az IMF vezetője Fellegi Tamással tárgyalt Washingtonban.
jan. 13
5:31
Nevelt lányával fajtalankodó férfit ítéltek el Szegeden (Alternatív Energia)
Jogerősen nyolc és fél év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla tegnap azt a mindszenti férfit, aki csaknem egy éven át heti rendszerességgel fajtalankodott nevelt lányával.
jan. 13
5:33
Ipsos: 84 százalék szerint rossz az irány (Alternatív Energia)
Minden eddigit meghaladó, 57 százalékos a pártoktól elfordulók aránya, és a lakosság 84 százaléka szerint rossz irányba tart Magyarország - állapította meg a január elején, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatása eredményeként az Ipsos.
jan. 13
5:42
Vágó a bíróságon csatázik a TV2-vel (Blikk)
Budapest — Jókedvűen, mosolyogva érkezett tegnap délután a nyugdíjaséveit töltő Vágó István a Markó utcai bíróságra, hogy szembeszálljon a TV2 ügyvédjével. A csatorna ugyanis beperelte őt, amiért a menesztésének okáról szőtt politikai összeesküvés-elméleteket a médiában is hangoztatta.
jan. 13
5:45
Dupla elnökkel keresne új utat az LMP (Alternatív Energia)
Ha politikai akciókban nem is, pártszervezésben hasonló a demokratikus ellenzéki pártok útja: az MSZP és az LMP egyaránt megújult szervezeti formában futhat neki a tisztújításnak.
jan. 13
5:45
Cseh cég vinné a Malévot (hirado.hu)
A cseh Unimex érdekeltségébe tartozó Travel Service már kidolgozta és elküldte a Budapestre üzleti tervét a Malév átvételére.
jan. 13
5:45
Nyerészkednek Mary Zsuzsi halálán (NLC)
Exférje szerint sokan hasznot akarnak húzni a tragédiából – írja a Blikk.
jan. 13
5:45
Itt a tél! Jön a hó, a mínuszok - befagyasztjuk a fűtésszámlát (Pénzcentrum)
A hétvégén Magyarországot is eléri az igazi téli időjárás, az előrejelzések szerint vasárnap már napközben is csak fagypontig emelkedik a csúcshőmérséklet, a jövő hét első napjaiban pedig még hidegebb lesz. A Pénzcentrum.hu ezúttal az igazi télre készíti fel olvasóit: praktikus tanácsokat adunk a spórolós fűtéshez, a takarékos téli energiahasználathoz - így akár több ezer forintot is…
jan. 13
6:00
A disznócsülök struktúrája - extravagáns kiállítás a Neon Galériában (Infostart)
Disznócsülkök, halfejek és nagy darab, véres húsok fotórealista ábrázolását tekinthetik meg az érdeklődők csütörtöktől február 6-ig Horog Sára Hússtruktúra című tárlatán a Neon Galériában.
jan. 13
6:03
Karzai elnök tiltakozott (Kripto Akadémia)
Hamid Karzai afgán elnök közleményben tiltakozott az internetre feltett, 39 másodperces videó miatt, amelyen az látható, hogy amerikai tengerészgyalogosok levizelik három tálib tetemét. A tálibok egyikének holtteste csupa vér. Az amerikai tengerészgyalogság vizsgálja, hogy eredeti-e a felvétel, a Pentagon attól tart, a bántó videó bosszúhadjáratot indíthat el.
jan. 13
6:03
Itt a világ legkisebb adathordozója (hirado.hu)
Egy bitnyi adat 12 vasatomnyi helyen fér el, a tárolási képesség százszorosa az eddig használt merevlemezekének, és eléri az emberi DNS-ét.
jan. 13
6:03
Így feledteti a szakítást Tóth Gabi (NLC)
Jóga segítségével igyekszik kiűzni magából a rossz érzéseket – írja a Bors.
jan. 13
6:05
Szobrot kap a Kedves Vezető (Kripto Akadémia)
Bebalzsamozták a néhai "kedves vezető", a tavaly decemberben meghalt Kim Dzsong Il holttestét a phenjani Kumuszuszan Emlékpalotában, a "dzsucse szent templomában".
jan. 13
6:05
Takarékosan bánunk a gázzal (hirado.hu)
Több mint tizedével csökkent a gázfogyasztás, nemcsak a meleg miatt, hanem mert tudatosabbak is lettünk.
jan. 13
6:05
3 milliót követelnek Vágótól (NLC)
A kvízmestert egykori csatornája jó hírnév megsértésével vádolja – írja a Bors.
jan. 13
6:07
Arab Liga: harapófogóban (Kripto Akadémia)
Egyelőre nem küld további megfigyelőket Szíriába az Arab Liga, mivel a misszió tagjai is egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve. Az arab országokat tömörítő szervezet közlése szerint megvárják, amíg "nyugodtabb" lesz a helyzet.
jan. 13
6:15
Az al-Dzsazíra népszerűsíti Magyarországot (Napi)
A járatszámok bővítéséről, illetve a meglévő desztinációk újraindításáról lehet szó idén a magyarországi légi közlekedésben. Az arab piacban még óriási potenciál van, amit Magyarország is igyekszik kiaknázni. ... ...

Keresés