2011. december 26. hétfő

dec. 26
0:06
A dallasi közönség kifütyülte az NBA vezérét (Agroinform)
Nem fogadták szívesen David Sternt a dallasi szurkolók, akik füttyszóval üdvözölték a liga első emberét.
dec. 26
0:36
Olvasnivaló: 2011. dec. 26. Karácsonyi finomságok (Mindmegette)
Bár még az ünnepek javában tartanak, gondoltam, közzéteszek néhány ünnepi újdonságot, amelyet bár nem terveztünk, mégis megszülettek és nagyon jól sikerültek - így remélem, titeket is inspirálnak majd. :-)
dec. 26
5:27
A tévében hozták kínos helyzetbe az apát lánya ruhátlan fotóival (hirado.hu)
Az apa egy tévéműsor szereplőjeként látta először a lányáról készített meztelen képeket. Jó döntés volt – mondta a műsorvezetőnek.
dec. 26
6:06
Hivatalosan is beindult itthon a síszezon (ATV)
A bánkúti pálya vasárnap nyitott ki. Már csaknem húsz centi hó várja a síelés szerelmeseit, a Bükkben most mínusz egy-két fok van.
dec. 26
6:18
Elhagyták a rajongók Alekoszt (BorsOnline)
Alekosznak fontosak a rajongói, mégis azt mondja, jó döntést hozott, hogy elvállalta az Összeesküvők című realityt. Még akkor is, ha anyagilag sokat bukott, valamint többek szemében árulóvá vált.
dec. 26
6:21
Integrációs terv a volt lázadóknak Líbiában (hirado.hu)
Az előző rendszer bukása óta a fegyveresek jelentős része dandárokba szerveződve éli az életét, és biztonsági feladatokat lát el.
dec. 26
6:24
Halálos autóbaleset Eger és Kerecsend között (ATV)
Egy nyolcvanéves asszony elhunyt, hárman pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két személyautó ütközött frontálisan vasárnap este.
dec. 26
6:26
Jézus a szupermen, Cion a leszállópálya - karácsonyi interjú Németh Sándorral (ATV)
Miért nem tudnak sokan különbséget tenni Jézus Krisztus és a vallás között? Homéroszról vagy a Megváltóról maradt fenn több feljegyzés? Kire várnak az iszlám fundamentalisták? Mi köze a világválságnak a Messiáshoz? Karácsonyi beszélgetés Németh Sándorral.
dec. 26
6:36
10 év börtönt kapott a visszaeső a kiskutya megerőszakolásáért (BorsOnline)
10 év börtönre ítéltek egy kaliforniai férfit, aki megerőszakolt egy chihuahuát. Az elkövető súlyos visszaeső, és régóta szerepelt a veszélyes szexuális bűnözők nyilvántartásában - adta hírül az USA-beli Sacramento ügyészsége.
dec. 26
6:39
Kigyulladt egy raktárépület Szegeden (hirado.hu)
Az épületben az első információk szerint nem tartózkodott sneki, személyi sérülés nem történt.
dec. 26
6:51
Nem kell több fizetés! Nyugdíjat akarunk inkább (ProfitLine)
A magyar munkavállalók kétharmada még akkor sem dolgozna a nyugdíjkorhatár után, ha emelnék a fizetését - derül ki a Randstad humánerőforrás-szolgáltató cég Workmonitor című felmérésének adataiból.
dec. 26
6:54
Elszívható fát állított, a rendőrség vitte el - fotó (BorsOnline)
Fenyő helyett kedvenc marihuánapalántáját öltöztette ünnepi díszbe egy canterbury-i férfi. A rendőrök azonban meghiúsították boldog karácsonyát, a házkutatást követően azonnal rács mögé dugták.
dec. 26
6:56
Hidegvérrel kivégezte ellenfelét a rendőr - videó (BorsOnline)
Szolgálaton kívül tért be egy kaliforniai kisváros Spelly’s Bar nevű kocsmájába egy rendőr. A helyiségben egy kisebb társaság dards-ozott.a rendőr csatlakozott hozzájuk, és azonnal felfedte kilétét.
dec. 26
6:57
Palesztinokat tartóztattak le a Gázai övezet határán (hirado.hu)
Az izraeli katonaság letartóztatott vasárnap öt palesztint, aki titokban be akart hatolni Izraelbe a Gázai övezetből.
dec. 26
6:59
Fotókon a halálos terepjáró-gázolás (hirado.hu)
A kerékpáros a helszínen életét vesztette.
dec. 26
7:00
Nehezítések az áfatörvényben (Adózóna)
Az áfatörvény módosítása az ellenőrzést segítő szigorításokat is tartalmazza. Mire számíthatunk 2012-ben?
dec. 26
7:12
Macskát grilleznek a nyílt utcán - megdöbbentő fotó (BorsOnline)
Támadják a rendőröket botrányos viselkedésükért, és a beléjük vetett bizalom is odaveszett, amióta egy macskát sütöttek meg nyílt lángon, nyílt utcán.
dec. 26
7:12
Sportautók, a vezetés szerelmeseinek (Blikk)
Sorozatunkban sorra vesszük az ABC betűit
dec. 26
7:14
Székletből sütött tortával viccelték meg az osztálytársukat (BorsOnline)
Székletből készült tortát etettek meg gyanútlan osztálytársukkal amerikai iskoláslányok.
dec. 26
7:15
Több százan támadtak Szlovénia egyiptomi nagykövetére (hirado.hu)
Megverték Kairóban Szlovénia egyiptomi nagykövetét, de a rendőröknek és a járókelőknek köszönhetően nem szenvedett súlyos sérüléseket.
dec. 26
7:18
Bedőlő diktatúrák, elszálló olajár, 400 forintos benzinár (Portfolio)
A munkanélküliség, a korrupció és a szegénység miatt idén egymást érték a tüntetések az észak-afrikai és közel-keleti, addig politikailag stabilnak tartott régiókban. A több ezer halálos áldozatot...
dec. 26
7:18
Az erőszak ellen emelt szót a pápa (ATV)
XVI. Benedek karácsonyi beszédeiben külön is elítélte a szíriai rezsimet, amely az elmúlt fél évben mintegy ötezer civil tüntetőt mészárolt le. Közben Nigériában több tucat keresztény meghalt, amikor kettős bombatámadás történt a karácsonyi mise alatt. Betlehemben, a karácsonyi misén ott volt a Palesztin Hatóság elnöke, Mahmúd Abbasz is.
dec. 26
7:33
Rendőrt hívott az MTVA gyártóbázisához Schiffer András (hirado.hu)
Az LMP frakcióvezetője szerint az éhségsztrájkoló dolgozókat fény- és hanghatásokkal "kínozza" a munkáltató.
dec. 26
7:51
Elfogták a Sinaloa-klán biztonsági főnökét Mexikóban (hirado.hu)
A Sinaloa-klán Mexikó, illetve egyes források szerint a világ leghatalmasabb, kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszövetkezete.
dec. 26
7:57
51 kilót fogyott unokája miatt egy brit nő (ProfitLine)
Fél mázsát fogyott unokája miatt egy asszony Nagy-Britanniában; a testsúlycsökkenésnek azonban nem oka, hogy rengeteget kellett a nagyinak a gyerek után rohangálni, hanem célja, hogy rengeteget tudjon utána rohangálni.
dec. 26
8:06
Az év leglátványosabb esései - videó (BorsOnline)
Íme egy összeállítás a 2011-es év legszebb bukásaiból-eséseiből-elvétett trükkjeiből. Ebben az esetben sajnos nem garantálható, hogy a felvételek szereplőinek nem esett semmi bajuk, de a képeket érdemes végignézni.
dec. 26
8:09
Répás Zsuzsanna: az idei év a cselekvésről szólt a nemzetpolitikában (hirado.hu)
A nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár szerint valódi eredményeket akkor lehet a nemzetpolitikában elérni, ha konszenzus van a legfontosabb törekvések mögött.
dec. 26
8:12
Mikor indulnak a nagy leárazások? (Pénzcentrum)
Az elmúlt évek tapasztalatai szerint december 27-én már beindulnak a karácsony utáni leárazások. A kereskedők már nem várnak januárig, hanem a két ünnep közötti időszak első napjától kezdve indítják az akciókat. Az idei karácsonyi szezon újdonsága volt, hogy rengeteg boltban találkozhattunk szezonközi leárazásokkal is....
dec. 26
8:12
Részletekben lopnak el egy pécsi épületet (ATV)
Elhordták a pécsi Fema áruház egy részét a fém- és építőanyag-tolvajok. A rendőrök szinte naponta tetten érnek valakit az épületnél. Volt, aki egy fára mászott föl a rendőrök elől.
dec. 26
8:24
Minden rajongója elpáratolt Alekosztól (Habostorta)
Egyre többen fordulnak  el tőle, ő mégis úgy látja, helyes döntéseket hozott "Nagyon sajnálom, hogy a Facebookról eltűnt 82 ezer követőm. Amikor kijöttem az Összeesküvők rezidenciáról, szerettem volna megbeszéléseket folytatni az RTL Klubbal, hogy a rajongói oldalamat ne töröljék. Most azon dolgozom, hogy valamilyen formában vissza tudjam szerezni őket, olyan felületet akarok teremteni, ahová…
dec. 26
8:24
Megmentik az oroszokat (Blikk)
dec. 26
8:27
Amen te del o Del tusa khetanes! (Spa Trend Online)
Ma sem tudható pontosan, hogy a romáknak voltak-e saját ünnepeik. Ha voltak is ilyen ünnepek, nyom nélkül tűntek el a múltban a több száz éves vándorlásuk során. Helyüket elfoglalták a befogadó népek által megült jeles napok. Az európai cigányságnak keresztény ünnepei vannak, melyeket a többségiek hagyományaira építve saját kultúrájukkal ötvöztek.
dec. 26
8:27
Süllyed egy orosz hajó - fotókon a mentőakció (hirado.hu)
A fedélzeten tartózkodó 32 matróz a rakományt is kidobálta, hogy ne süllyedjen el a hajó.
dec. 26
8:30
Jobban gyarapszik a sokszínű erdő (Infostart)
A szakértők évek óta gyanítják, hogy a sok fafajból álló, kevert állományú erdők jobbak, mint az egyetlen faj alkotta monokultúrák. Ezt svájci kutatók most számítógépes szimulációk segítségével be is bizonyították.
dec. 26
8:42
Egy autópálya, ahol kaszálni fog a rendőrség (Infostart)
Sikeresnek bizonyult a sebességhatárok betartásának ellenőrzésére kihelyezett első kamera Nyugat-Ausztráliában: öt nap alatt húszezer gyorshajtó képét rögzítették.
dec. 26
8:45
Jó ütemben halad a pécsi erőmű új biomassza blokkjának építése (hirado.hu)
A jelenlegi 50 megawatt teljesítményű fatüzelésű mellett épülő 35 megawattos blokk a legnagyobb szalmatüzelésű berendezés lesz Magyarországon.
dec. 26
8:48
Nemcsak hajléktalanok állnak sorba az ingyenkonyhán (ATV)
Az idei télen már mostanáig többen haltak fagytak halálra, mint tavaly az egész szezonban. Azokra, akiknek nincs fedél a fejük fölött, a téli időszakban, illetve karácsonykor jobban figyel mindenki.
dec. 26
8:50
MTVA-éhségsztrájk: az LMP Guantánamót emleget, Schiffer rendőrt hívott (ATV)
Kihívta a rendőrséget Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezetője vasárnap késő este az MTVA Kunigunda úti gyártóbázisához, mert szerinte az ott éhségsztrájkoló dolgozókat fény- és hanghatásokkal "kínozza" a munkáltató. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes a helyzetet értelmező levelet adott át az LMP politikusának, akit egy karácsonyi ajándékcsomaggal is meglepett.
dec. 26
9:00
Casio XJ-A255 teszt (PCWorld)
Gyakorlatilag örökéletű lámpával rendelkezik a hibrid projektor.
dec. 26
9:00
Az ötös és hatos lottó nyerőszámai (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 51. héten megtartott ötös és hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki vasárnap:
dec. 26
9:00
NBA: győzelemmel kezdett a Thunder és a megerősödött Clippers (She)
Győzelemmel kezdte a 2011–2012-es NBA-szezont az Oklahoma City Thunder és a lockoutot követően igencsak megerősödött Los Angeles Clippers is – előbbi az Orlandót, utóbbi a Golden State Warriorst verte meg.
dec. 26
9:02
Játékvezetés: elhunyt a korábbi FIFA-kerettag bíró (She)
Szombat hajnalban, életének 60. évében elhunyt Kiss Géza, korábbi élvonalbeli labdarúgó-játékvezető.
dec. 26
9:03
Öngyilkos merénylet az iraki belügyminisztériumnál (hirado.hu)
Rendőrségi és kórházi források szerint a támadásban legalább hatan meghaltak, 34-en pedig megsebesültek.
dec. 26
9:03
Rekord nagyságú kiadást és kötvénykibocsátást irányoz elő jövőre a japán kormány (ProfitLine)
Rekord nagyságú kiadási oldallal és ehhez kapcsolódva rekord nagyságú kötvénykibocsátást előirányozva hagyta jóvá a hétvégén a japán kormány a jövő április 1-jén kezdődő pénzügyi évre vonatkozó költségvetést.
dec. 26
9:05
Bak, változások következnek! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Kosnak most nem érdemes küzdeni, az Ikrek állóháborúba keverednek, a Halak különös erők játékszerévé válnak.
dec. 26
9:06
Parragh: "pénzszivattyúk" nehezítik a vállalkozók helyzetét (ATV)
Nehéz évet zárnak a magyar vállalkozások 2011-ben, és nem lesz jobb a helyzetük 2012-ben sem - nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az MTI-nek.A versenyszektor jövedelmi pozícióját becslések szerint a 2012. évi adóváltozások 260 milliárd forinttal rontják. Az elvárt béremelés pedig 290 milliárd forint terhet jelent - ennek várhatóan a felét kompenzálják.
dec. 26
9:06
Kötelező a győzelem a nagyoknak a Boxing Dayen (Agroinform)
A 18. fordulóban a Liverpool a sereghajtót, a United az egyik kiesőjelöltet fogadja, az éllovas Birminghambe utazik.
dec. 26
9:18
Annyira részeg volt, hogy nem tudta megfújni a szondát - fotó (BorsOnline)
Félreállítottak egy sofőrt karácsonykor egy belga kisvárosban, miután több parkoló autót megnyomott. A fiatalember annyira részeg volt, hogy egyszerűen képtelen volt megfújni az elé tartott alkoholszondát. Délután két óra volt.
dec. 26
9:18
Hatékony fájdalomcsillapítás - célzottan (Infostart)
Aki érzett már zsibbadást, fájdalmat, esetleg érzéskiesést testének bármely pontján, pontosan tudja, mennyire megkeserítheti ez az érzés a mindennapokat. Egy speciális orvosi technika azonban hatékonyan és gyorsan eredményezhet gyógyulást ilyen problémák esetén.
dec. 26
9:18
Kairóban bántalmazták a szlovén nagykövetet (Infostart)
Megverték Kairóban Szlovénia egyiptomi nagykövetét - erősítette meg vasárnap este a szlovéniai külügyminisztérium.

Keresés