2011. január 1. szombat

jan. 1
0:18
Videó: a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének újévi köszöntője (She)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke reméli, hogy a szép eredményeket hozó idei esztendőnél még sikeresebb lesz a 2011-es év!
jan. 1
0:18
Annie Lennox és Poirot is kitüntetést kap (Metropol)
Rajtuk kívül művészeket, üzletembereket, sportolókat, valamint a 2010-es vb bíróját is kitünteti II. Erzsébet brit uralkodó.
jan. 1
0:22
A bújékolás (Metropol)
Ungarische ukkmukkfuck. Sose volt magyar népszokások, harmadik típusú okosságok. Kíváncsi arra, miként volt, ami igaz sem volt? Nem? Itt van!
jan. 1
0:26
A magyar világjáró Katmanduban szilveszterezik (Metropol)
Simon Dávid 2010 elején azzal vágott neki a világnak, hogy körbegyalogolja a földgolyót.
jan. 1
1:12
Olvasnivaló: Óból az újba - finom falatokkal (Mindmegette)
Az óév utolsó napjából az újévbe szinte észrevétlenül, többnyire kisebb-nagyobb társaságban táncol-beszélget át majd’ mindenki. A szilveszteri mulatságokhoz hozzátartoznak a sós és édes ropogtatnivalók, a sültekkel, hidegtálakkal, salátákkal rakott asztalok, a virsli - no és persze éjfélkor kinyílnak a pezsgős palackok is, előkerülnek a lencsés fazekak, hogy gazdag legyen az esztendő.
jan. 1
1:16
Recept: PANZEROTTI ALLA ROMANA - sajttal, sonkával töltött sült tészta (Mindmegette)
Hozzávalók: 10 dkg liszt 10 dkg gruviera sajt 10 dkg sonka 5 dkg vaj 10 dkg zsír a sütéshez 3 tojás reszelt parmezán sajt só bors
jan. 1
1:30
Kisfiút sodort el egy autó (Blikk)
jan. 1
3:12
Videó: Ezrek szilvesztereztek a Blikk-kel (Blikk)
jan. 1
3:54
Így erősíti majd az EU-t a magyar elnökség (Infostart)
A most kezdődő magyar elnökség politikai napirendjét az emberi tényező köré kívánja építeni, négy fő témakörre összpontosítva: növekedés és foglalkoztatás az európai szociális modell megőrzéséért; erősebb Európa; polgárbarát unió; bővítés és szomszédságpolitika.
jan. 1
4:30
Schmitt: "van oka büszkeségre mindenkinek" (Infostart)
Az új esztendő első napján vessünk számot az elvégzett és a még ránk váró feladatokkal, ne fogadjunk meg semmit, csak tegyük a dolgunk bölcsességgel, emberséggel - mondta szombaton Schmitt Pál köztársasági elnök, aki televíziós újévi köszöntőjét a Sándor-palotát bejárva mondta el.
jan. 1
4:30
Merénylet egy alexandriai templomnál (Blikk)
jan. 1
5:51
Az újévi fogadalom rossz lehet az egészségnek (WebBeteg)
Az életmód változtatásra vonatkozó újévi fogalmak rosszat tehetnek az egészségnek - figyelmeztetett csütörtökön egy, a szellemi egészséggel foglalkozó brit jótékonysági szervezet.
jan. 1
6:18
Indul a nyugdíjrendszer átalakítása (Privátbankár)
Idén megkezdődik a nyugdíjrendszer átalakítása, ennek elemeként megszűnik a kötelező magánnyugdíjpénztári tagság, és a nők már 40 év munkaviszony után is nyugdíjba mehetnek
jan. 1
6:18
Melyek a legszebb téli virágok? (Édenkert)
A tél elsősorban az örökzöld növények időszaka, amelyek élénk színű terméseikkel hódítanak. Az örökzöld növények levelei a zöld árnyalatokon kívül tarkák is lehetnek, ezért egész télen sokszínű összeállítást készíthetünk belőlük. A tél vége felé számos lombhullató cserjén világos színű virágok jelennek meg, melyek erős illatot árasztanak a lakásban, és nagyon szépek. Lássuk őket!
jan. 1
6:18
Nem a Parlamentben lesznek az eu-elnökség nyitó tanácskozásai + videó (ATV)
Éjféltől Magyarország az unió soros elnöke, ebből az alkalomból szilveszteri mulatságot rendeznek a Millenárison.
jan. 1
6:20
Életbe lép az egykulcsos adórendszer (Privátbankár)
Az év első napjától számos jelentős törvényváltozás lép hatályba; az egykulcsos adórendszer létrejötte mellett egyszerűsödik a személyi jövedelemadó-bevallás, továbbá emelkedik a minimálbér és a garantált bérminimum, illetve ismét három évig lesz igénybe vehető a gyermekgondozási segély
jan. 1
6:20
Többmillió forint büntetést varrhatnak a magyar celeb nyakába (ATV)
Férje után menne, ha az kiesik.
jan. 1
6:30
Elkapták a zsaruk a ValóVilág Bécijét (BorsOnline)
Rácz Béla igazi telepi srác: rappel, és táncol. Nem véletlen, hogy rapperneve Young-G, azaz fiatal gengszter, együttese pedig az Outlaw Style, vagyis törvényen kívüli stílus. Így az sem meglepő, hogy futott már életében rendőrök elől, de mivel a szentendrei vagányt nem faggathatjuk, amíg a villában van, gyerekkori barátait kérdeztük róla.
jan. 1
6:48
Összeölelkezve várták a halált a (3 és 2 éves) testvérek (BorsOnline)
Egymás karjaiban várta a halált egy szerb testvérpár az égő házban. A szomszéd megpróbálta megmenteni őket, de tehetetlen volt.
jan. 1
7:06
Meztelenül filmezték a neves műsorvezetőnőt – ciki fotó (BorsOnline)
Olyan „kiadásban” láthatják Oprah Winfrey, a show-biznisz legjobban kereső sztárját, mint még soha: smink nélkül, kádban, meztelenül lubickolva, igaz, fürdőhabbal körülbástyázva.
jan. 1
7:08
Megerőszakolták és vizeletet itattak a 6 éves kisfiúval (BorsOnline)
Mint arról korábban beszámoltunk, letartóztatott a szerb rendőrség két tinédzsert, miután kiderült, hogy orális szexre kényszerítettek egy 6 esztendős kisfiút, akinek 18 éves testvére telefonon rögzítette a bántalmazást. Az ügy azonban itt nem zárult le, más borzalmak is kiderültek.
jan. 1
7:12
Magyarország: megdőlt a 73 éves rekord (Infostart)
Megdőlt a Magyarországon valaha mért legtöbb éves csapadék rekordja. Minden eddiginél több, 1550 milliméter víz esett a Bükkben 2010-ben.
jan. 1
7:12
Lista: így változik az élet mától (Pénzcentrum)
Számos, a mindennapjainkat meghatározó törvény lépett életbe a mai nappal. Változik az adórendszer, indul az egykulcsos, 16%-os arányos családi adózás. A lakosság kétharmada számára nem változik a gáz ára, jelentős változások lépnek életbe a nyugdíjrendszerben, a családtámogatásokban, a közfoglalkoztatásban....
jan. 1
7:24
Még nem teljesítette be álmát a TV2 műsorvezetője (BorsOnline)
Amint felhagy a tévés pályafutásával, borosgazdaként képzelné el az életét Azurák Csaba, akinek ugyan a hírekkel ellentétben még nincs saját szőlője, ám minden álma, hogy legyen.
jan. 1
7:26
Robbantással kezdték az új évet: 21 halott (BorsOnline)
Autóba rejtett pokolgép robbant Egyiptomban éjfél körül egy templomnál, melynek következtében, a legfrissebb információk szerint 21-en meghaltak, 24-en pedig megsérültek.
jan. 1
7:48
Ettől lehet kuriózum a magyar elnökség Európában - fotók (Infostart)
Műemléki környezetben várja Gödöllő a rendezvények résztvevőit a javarészt uniós támogatással felújított egykori királyi rezidencián. A magyar elnökségre való felkészülés részeként elegáns konferenciateremmé alakították át az egykori lovardát, amelynek helyén egy Európában egyedülálló, 400 főt befogadó, 638 négyzetméteres egybefüggő, oszlopmentes behangosított tér jött létre.
jan. 1
7:48
Mit főznek a profik szilveszterre? (Alternatív Energia)
Karácsonykor a legtöbb ember megcsömörlik a nagy eszem-iszomtól, de van, aki az év utolsó estéjén is szereti jól megtömni a bendőjét. Aminek sokszor megvan a böjtje- rosszullét, elrontott buli (pláne, ha némi alkohol is lecsúszott a finom falatok mellett), pluszkilók. A már eleve gyomorbántalmakkal küszködők panaszait is csak rontja az ünnepek alatti trakta.
jan. 1
7:48
Mindhárom ellenzéki párt normakontrollt kér a médiatörvényről + videó (ATV)
A szabályozásról mind a három ellenzéki párt normakontrollt kér az Alkotmánybíróságtól. Az Európai Néppárt elnöke közben támogatásáról biztosította a magyar kormányt. A német külügyminisztérium államminisztere viszont a sajtószabadság korlátozásától tart.
jan. 1
8:06
Dráguló közszolgáltatások Budapesten (Alternatív Energia)
A lakossági vízdíj 2,7, a csatornahasználati díj 19,5, a szemétdíj pedig 5,27 százalékkal emelkedik januártól Budapesten. A kéményseprés 3,8 százalékkal, a kegyeleti közszolgáltatások pedig átlagosan 9,6 százalékkal drágulnak.
jan. 1
8:18
Nem vicc: adót kell fizetni a házak előtti villanyoszlopok után (BorsOnline)
Szerbia egyik legszegényebb községében (Zaječar) adót vetnek ki a házak előtti villanyoszlopok után. A hírek szerint akkor is, ha nincs karó…
jan. 1
8:24
Kettős állampolgárság egyszerűsített honosítással (Kripto Akadémia)
Január 1-jétől kell alkalmazni az egyszerűsített honosítási eljárást, aminek segítségével a határon túli kettős állampolgárságot szerezniük. Az országgyűlés májusban fogadta el azt a törvénymódosítást, amely szerint akár három hónap alatt magyar állampolgárságot kaphat a kérelmező.
jan. 1
8:42
Magyarország hat hónapra átvette az uniós elnökséget (Kripto Akadémia)
"Európa mi vagyunk" címmel a budapesti Millenárison rendezett mulatsággal Magyarország éjfélkor átvette az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét Belgiumtól, és ezzel lezárja a spanyol-belga-magyar elnökségi trió munkáját. A hivatalos átadás-átvétel ugyanakkor csak január 6-án lesz Brüsszel és Budapest között, és az Európai Bizottság és a magyar kormány először január 7-én tart közös…
jan. 1
8:42
Elsüllyedt egy észak-koreai teherhajó a Sárga-tengeren (hirado.hu)
Helyi idő szerint délután öt óráig három matrózt sikerült élve kiemelni a vízből, a mentők két holttestet találtak
jan. 1
9:00
Schmitt Pál: "Ne fogadkozzunk, csak tegyük a dolgunk" (Alternatív Energia)
"Ne fogadjunk meg semmit, ne fogadkozzunk, csak tegyük a dolgunk bölcsességgel,emberséggel. Mi hiányosságunk volt az óévben, azt pótoljuk be, mi büszkeségünkvolt, annak szellemében folytassuk cselekedeteinket" - egyebek között azt mondta újévi köszöntőjében Schmitt Pál köztársasági elnök.
jan. 1
9:00
Szilveszteri bulival indult a magyar félév (hirado.hu)
A magyar EU-elnökséget megnyitó kulturális eseményre több ezren látogattak el
jan. 1
9:00
Az alkoholfogyasztás okozta panaszok - Ön tudta? (WebBeteg)
Az mindenki előtt ismeretes, hogy a rendszeres alkoholfogyasztás májelégtelenséget okoz. Tudta-e, hogy kutatók szerint mintegy 60 betegség köthető az alkoholhoz? Íme a leggyakoribbak.
jan. 1
9:02
Észtország belépett az euróövezetbe (hirado.hu)
Észtországban a volt kommunista tömb államai közül Szlovénia és Szlovákia után a harmadikként vezették be az eurót
jan. 1
9:04
Schmitt: "az új év első napján ne fogadjunk meg semmit, csak tegyük a dolgunk bölcsességgel" (hirado.hu)
Véleménye szerint az európai uniós elnöki tisztség hatalmas lehetőség az ország és a nemzet számára
jan. 1
9:06
Többen meghaltak egy alexandriai robbantásban (hirado.hu)
A detonáció hajnali fél egy körül következett be, amikor a hívők az újévi istentiszteletről távoztak
jan. 1
9:08
Leégett egy családi ház Jobbágyiban (hirado.hu)
Személyi sérülés nem történt, a ház azonban teljesen leégett
jan. 1
9:18
Pokolgép robbant egy nigériai laktanyában (hirado.hu)
A robbanószerkezet a laktanya belterületén kialakított piactéren lépett működésbe
jan. 1
9:18
Kiélezett harcot vívnak a keselyűk a 4G-s piac megszerzéséért (Portfolio)
A történelem talán legkockázatosabb hedge fund befektetésére vállalkozó milliárdos, Phil Falcone dolga nem egyszerű, hiszen rajta kívül több másik fedezeti alap és menedzser kemény harcot vív a 4G-s...
jan. 1
9:18
2011 első jó híre: 68 milliárd forintot kaszáltak a lottónyertesek (ATV)
A Szerencsejáték Zrt. összes nyereményjátékán összesen 31 millióan nyertek.
jan. 1
9:20
Magyarország átvette az EU soros elnöki tisztét (hirado.hu)
Magyarország hivatalosan január 6-án veszi át az elnöki posztot Belgiumtól
jan. 1
9:20
Meghalt a plakátlány (ATV)
40 évig nem tudott róla, hogy a feministák ikonja volt.
jan. 1
9:22
Egy halálos baleset történt az elmúlt 24 órában (hirado.hu)
A rendőrség tudomása szerint tűzijáték miatt egy ember súlyos sérüléseket szenvedett
jan. 1
9:30
Formás cicit és kerek popót villantott a modell – szexi fotó (BorsOnline)
Johanna Lundbackről sok mindent el lehetne mondani, csak azt nem, hogy tipikus svéd lenne. Még csak 19 esztendős, de már az egész világ bolondul érte.
jan. 1
9:36
Szmogriadó - Budapesten továbbra is érvényben a tájékoztatási fokozat (hirado.hu)
A kisméretű szállópor még két helyen, Budatéténynél és a XV. kerületi Kőrakás parknál is meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket
jan. 1
9:38
Szentesen született az újév első babája (hirado.hu)
Az újszülött és édesanyja is jól vannak
jan. 1
9:40
Nő a fővárosi rezsiköltség, a távfűtés díja egyelőre nem változik (hirado.hu)
A távfűtés díja azonban nem emelkedik január 1-jével, miután a főváros decemberben fenntartotta a korábban meghirdetett moratóriumot

Keresés