2011. január 15. szombat

jan. 15
0:48
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 15
0:48
Mire figyeljünk, ha cukorbeteg a gyerek? (HáziPatika)
Szomorú, amikor egy felnőtt bármilyen betegségben szenved, de sokkal rosszabbul viseljük, igazságtalannak érezzük, amikor egy gyerekről derül ki, hogy nem egészséges.
jan. 15
0:54
Real Madrid: Van Nistelrooy megzsarolta a hamburgiakat - lapértesülés (NSO)
A holland RTL7 televíziós csatorna péntek esti kerekasztal beszélgetésén a Voetball futballmagazin főszerkesztő azt mondta: Ruud van Nistelrooy visszatérhet a Real Madrid labdarúgócsapatához. Sőt, az újságíró odáig ment, hogy arról számolt be: a támadó már el is hagyta a Schalke elleni, szombati bajnokira készülő Hamburg közös szállását, és azzal fenyegetőzött: ha nem engedik őt visszamenni…
jan. 15
1:12
Szakállt növesztenek a belgák a kormányalakításig (Blikk)
jan. 15
2:09
Timbaland számot írt Demi Lovatonak! (Zene)
A Sonny, a sztárjelölt-ből is ismert Demi Lovato távolról sem csak színészi teljesítményének köszönheti a szalagcímeket. Gyönyörű hangjával is hamar óriási rajongótábort toborzott magának - írta a vivatv.hu. [Dátum: 2011.01.15. 01:54]
jan. 15
2:13
Tolvai Renáta túl van az elsőn (Zene)
A Megasztár 5-ben megismert előadóművészek közül, a kimagasló teljesítményével szépszámú közönség kedvencévé vált Tolvai Renáta dalait tartalmazó album kerül a boltokba elsőként. [Dátum: 2011.01.15. 01:58]
jan. 15
2:17
A musicalrajongók nagy örömére megérkezett a "Két szív" (Zene)
A művész-házaspár, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt második lemeze, Két szív címmel már a boltokban várja a rajongókat, akikre egy lemezbemutató koncert is vár, január 28-án, a Madách Színházban.   [Dátum: 2011.01.15. 02:00]
jan. 15
2:18
Hámori Ildikó különleges szerepe (Blikk)
Különleges előadásra készül Hámori Ildikó (63), a Művészetek Palotája színpadán, január 20-án mutatják be ugyanis a Bernanda Alba című darabot Böhm György rendezésében.
jan. 15
2:22
Dés László a fiával zenél (Blikk)
Budapest - Dés Lászlóék (57) Jazz az Operában című sikere után újabb, nem mindennapi mutatványra készül a Magyar Jazzművészek Társasága.
jan. 15
2:26
Hullóban Tabáni csillaga (Blikk)
Budapest - Aggódnak Tabáni István (32) rajongói: az énekes weboldala szerint ugyanis januárra csupán két lekötött koncertje van.
jan. 15
2:36
Mégis Hangyaember lehet a következő trendi szuperhős (SG)
Edgar Wright rendező-forgatókönyvíró visszatért a Hangyaember mozifilm írásához, ami azt is jelentheti, hogy Hank Pym lehet a következő generációs Marvel-szuperhősök egyik vezéralakja.
jan. 15
2:36
Dopeman drámája (Blikk)
Budapest - Lábra sem tud állni, és pelenkázzák Dopeman (36) nagypapáját azóta, hogy január elsején betörtek otthonukba, és feleségével együtt megkínozták.
jan. 15
2:45
A megasztáros énekesnő meghökkentő dolgot árult el - Követi Brad Pitték példáját? (Zene)
A Peruban született énekesnő, komolyan fontolóra vette a nagycsalád megalapítását. Ehhez azonban hiányzik még a tökéletes pár és sok múlik az anyagiakon is. Bár sok gyereket nem biztos, hogy szülne, de követné Brad Pitték példáját.  [Dátum: 2011.01.15. 02:30]
jan. 15
2:54
Újabb esélyesek a harmadik Batman-film női főszerepére (SG)
A legújabb Batman-pletykák Eva Green és Naomi Watts főszereplését valószínűsítik a The Dark Knight Rises-ban, mások viszont azon színésznők neveit listázzák, akiket meghívtak a meghallgatásokra.
jan. 15
2:54
Már csak egy vérömlennyel küzd Zana József (Blikk)
Budapest - Másfél hete került kórházba Zana József (72), ez idő alatt két vérömlenyéből az egyik teljesen felszívódott, és már a másik is jó úton halad efelé - derült ki a színművész CT-jéből.
jan. 15
2:58
Készül a Karib-tenger kalózai 5 (SG)
A Disney olyannyira biztos abban, hogy a Karib-temger kalózainak negyedik része már csak a film címe miatt sikeres lesz, hogy már ki is adták a megbízást az ötödik epizód megírására. A megbízott fél: Terry Rossio.
jan. 15
2:58
Kínaiul az egri csillagok (Blikk)
Budapest - Másfél év alatt fordította le dr. Galla Endréné Gárdonyi Gáza mesterművét, az Egri csillagokat kínaira, ám kiadót évek óta nem talál rá.
jan. 15
3:00
Soha többé! - Egy orvosi műhiba részletes története (WebBeteg)
Az elkövetett orvosi műhiba beismerése- Matthijs Buikema holland újságíró cikke Gerda Zeeman nőgyógyász vallomása alapján.
jan. 15
3:12
Újabb klasszikus videójátékból készülhet mozifilm (SG)
Úgy tűnik, hogy a társasjátékok "feldolgozása" mellett a történettel nem nagyon rendelkező videójátékok adaptációi érdeklik leginkább Hollywoodot. A legújabb fogás a Missile Command, melynek jogaiért a Fox fizetett milliókat.
jan. 15
3:12
Vége a József Attila Színháznak? (Blikk)
Budapest - A bezárás fenyegeti a József Attila Színházat, a teátrumtól ugyanis annyi támogatást akar megvonni a fővárosi önkormányzat, hogy teljesen tönkremehetnek.
jan. 15
3:12
Titkos felvétel bizonyítja a HIV-fertőzést? (Blikk)
Budapest – Titkos hangvétel lehet a perdöntő bizonyíték Magyarország első HIV-perében! Noha az öt éve húzódó eljárás végére most sem került pont, mivel a Fővárosi Bíróság a tegnapi tárgyalási napon ismét hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, a Blikk úgy tudja: új bizonyítékokat használhatnak fel az ügyben.
jan. 15
3:12
Webdesigner Mester weblapkészítés tanfolyam indul Budapesten! (tanfolyamok.net)
jan. 15
3:16
Grafika Mester emelt szintű grafika tanfolyam Budapesten! (tanfolyamok.net)
jan. 15
3:20
Érettségire felkészítő nyelvtanfolyamok (tanfolyamok.net)
jan. 15
3:24
Kínai kezdő nyelvtanfolyam (tanfolyamok.net)
jan. 15
3:28
Szociális gondozó és ápoló képzés távoktatásban (tanfolyamok.net)
jan. 15
3:30
Az első fénykép az új Pókemberről (SG)
Még másfél év van az új Pókember-mozifilm premierjéig, de a Sony máris közzétett egy hivatalos fényképet, mely a Peter Parkert alakító Andrew Garfieldet ábrázolja a híres piros-kék kosztümben.
jan. 15
3:32
ÖSD B1 Zertifikat Deutsch nyelvvizsga Szombathely (tanfolyamok.net)
jan. 15
3:48
Most már biztos: jövőre érkezik a James Bond 23 (SG)
Egy újabb résszel már biztosan bővülni fog az egyik leghosszabb mozifilm-sorozat, hiszen még idén elkezdődik a James Bond 23 forgatása. Jó hír, hogy továbbra is Daniel Craig marad Bond.
jan. 15
4:51
Vége a sikersztorinak? Több tag kilépett a népszerű magyar formációból (Zene)
A Csillag Születik egyik kedvenc csapata, a Bad BoyZ széthullani látszik. A négy rangidős ugyan tovább viszi a nevet, a többiek azonban szóló karrierbe kezdenek.  [Dátum: 2011.01.15. 04:40]
jan. 15
5:09
Csodás kirándulóidő vár ránk a hétvégén (168 Óra Online)
Tovább marad a tavaszias időjárás: felszakadozik a felhőzet és több-kevesebb napsütésre is lehet számítani.
jan. 15
5:09
Betapasztott szájjal tiltakoztak a rövid póráz ellen (Népszava)
Sok ezer ember tüntetett tegnap este Budapesten, Pécsett, Bécsben, Varsóban és Berlinben a sajtószabadság védelmében, a sokat bírált médiatörvény ellen. A budapesti Kossuth téren mintegy 10 ezer - egyes becslések szerint 15 ezer - ember gyűlt össze a civil megmozduláson. A Kossuth tér közepe megtelt a Parlament főkapuja előtt.
jan. 15
5:09
Ezt Orbán Viktornak is hallania kell: közel tízezren a sajtószabadság mellett - Képek! (Népszava)
Közel tízezren vettek részt azon a parlament előtti békés demonstráción, ahol a civilek hétpontos kiáltványt függesztettek az Országház ajtaját jelképező paravánra. A rendezvényen a főszervező Fölkel Róbert mellett felszólalt Bakács Tibor és Bródy János is, Gryllus Dorka pedig felolvasta a civilek követeléseit. Az egyik tüntető a demonstráció végén megjegyezte: ilyen egy békés tüntetés.
jan. 15
5:15
Mentő vitte el a forgatásról a tinisztárt (NLCafé)
Rosszul lett a tinibálvány Justin Bieber egy forgatáson, és azonnal kórházba szállították.
jan. 15
5:15
A tagok több mint fele elhagyja a magyar együttest (ATV)
Négyen folytatják tovább.
jan. 15
5:27
Nincsenek "távirányított" vélemények (Népszava)
Tényszerű információk alapján, minden oldal véleményének ismeretében számoltak be külföldön a médiatörvényről; a világsajtó erősen kritikus véleményeit nem Magyarországról befolyásolták - állította a párizsi Le Monde publicisztikai rovatának vezetője. Alain Frachon szerint lényeges különbségek vannak a nyugati gyakorlat és a magyar előírások között.
jan. 15
5:29
Nyerőgép-ügyben még nincsenek válaszok (Népszava)
Hétfős csapat - három belső ellenőr és négy külső szakértő - vizsgálja Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter megbízásából a pénznyerő automaták körüli visszásságokat, ám az immár egy hónapja tartó ellenőrzésről "jogszabály alapján bővebb tájékoztatást csak a vizsgálat lezárását követően adhat a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)."
jan. 15
5:31
Sok önvizsgálaton van túl Kerék Csaba (Népszava)
Megkezdődött Kerék Csaba meghallgatása a Fővárosi Bíróságon a sok milliárdos sikkasztással vádolt Kulcsár Attila és 20 vádlott-társa megújított perében: a Britton Kft. volt ügyvezető igazgatója részletesen válaszolt a bírói és védői kérdésekre is, és azt mondta: sok ideje volt az önvizsgálatra, és nem érzi magát bűnösnek, mindent a legjobb meggyőződése szerint tett. A meghallgatása nem ért véget,…
jan. 15
5:33
Megszorításból kevesebb is elég? (Népszava)
Nem vitatja az MSZP, hogy nehéz helyzetben van Budapest, de állításuk szerint a főpolgármester túldramatizálja ezt és a szükségesnél nagyobb megszorításokat tervez. A szocialisták nem egy év alatt, hanem a ciklus végéig tartó, hosszabb távon megtakarításokat hozó ágazati reformokat is elindító átfogó programmal kezelnék a helyzetet.
jan. 15
5:33
A jövedéki adó csökkentését csak akarni kell (168 Óra Online)
A dolgozók, illetve a kis- és középvállalkozók érdekében továbbra is várjuk, hogy a kormány fogadja be az MSZP benzin- és gázolajárak csökkentésére tett konkrét javaslatát.
jan. 15
5:35
Hazudott a nyugdíjról Orbán (Népszava)
Nem lesz jó üzlet az állami nyugdíjrendszer tagjának lenni - reagált Orbán Viktor bejelentésére Németh György közgazdász. A miniszterelnök arról beszélt, hogy csökkentik a nyugdíjkiadásokat, korhatár előtt senki nem mehet nyugdíjba, és az állami nyugdíjalap nem fizethet több nyugdíjat, mint amennyit beszed.
jan. 15
5:42
Király burgonya II. (Mindmegette)
Hozzávalók: 50 dkg burgonya tisztítva, kockára vágva 20 dkg szalonna apróra vágva, megpirítva /vegetáriánusok helyettesíthetik kockázott füstölt sajttal is/ 1 egész tojás + 1 sárgája só bors
jan. 15
5:44
Töltött sertésborda korona (Mindmegette)
Hozzávalók: 2,5 kg csontos sertéskaraj egyben 1,5 kg darált hús /sertés vagy pulyka/ 60 dkg rizs 3 csapott evőkanál só 1,5 csapott evőkanál frissen őrölt bors 2 gerezd fokhagyma 20 dkg arany mazsola 3 savanykás alma kevés étolaj fél fejessaláta
jan. 15
5:45
Lázadás az arab mintaországban (Népszava)
Tunézia a Nyugat szemében sokáig az arab világ mintaországa volt többpárti parlamentáris rendszerrel, modern törvényekkel és jól fejlődő gazdasággal. Párizsba menekült értelmiségiek hasztalanul próbálták felhívni a világ figyelmét az állam önkényuralmi vonásaira. Ám az egy hónappal ezelőtt kirobbant véres összecsapások most őket igazolták.
jan. 15
5:45
Csoportos elbocsátás kezdődik a Ganz-Röck-ben (Népszava)
Az október óta folyó felszámolási eljárás a csoportos létszámleépítésig jutott a TE Ganz-Röck Kazán- és Erőművi Berendezések Zrt-ben - tájékoztatta a dolgozói képviseleteket Buga Tamás Imre felszámolóbiztos.
jan. 15
5:46
Zöldséges kígyórétes leveles tésztából (Mindmegette)
Hozzávalók: 5 dkg vaj 1 közepes fej vöröshagyma 3 szál sárgarépa 1 padlizsán 60 dkg brokkoli 3 evőkanál liszt kevés forró tej só bors őrölt szerecsendió 1 csokor petrezselyem 15 dkg gomolya sajt 3 csomag 50 dkg-os fagyasztott leveles tészta kevés zsemlemorzsa 1 egész tojás a kenéshez
jan. 15
5:47
Konzervatív terápiát ígér Kan Naoto (Népszava)
Megalakította harmadik kormányát Kan Naoto, 17 minisztere közül hatot lecserélt, a külügyi, a védelmi és belügyi tárca élén nem változtatott. A japán miniszterelnök fő célja a költségvetési konszolidáció, a reformok előmozdítása és a kabinet megerősítése a január 24-én kezdődő törvényhozási ülésszak előtt, akkor kezdődik a 2011-es pénzügyi évre szóló költségvetés vitája.
jan. 15
5:48
Túrótorta kandírozott gyümölccsel (Mindmegette)
Hozzávalók egy 18 cm-es tortaformához: 15 dkg zabkeksz 8 dkg vaj 2 evőkanál kakaó 50 dkg túró 1 dl tejszín 20 dkg kandírozott gyümölcs 1 egész citrom reszelt héja 7 dkg porcukor 5 dkg reszelt csokoládé
jan. 15
5:49
Berlusconi nem hátrál meg (Népszava)
Tovább gyengült Silvio Berlusconi pozíciója azt követően, hogy a római alkotmánybíróság részben megsemmisítette a mentelmi törvényt. A kormányfőnek ugyanis legalább három ügyben is bíróság elé kellene állnia. Sőt, tegnap újabb eljárás indult vele szemben. Ám magabiztosan kijelentette: nem mond le.
jan. 15
5:50
Ostyalapos sütemény (Mindmegette)
Hozzávalók: 2 tojás 25 dkg kristálycukor 20 dkg margarin 2 csomag vaníliás pudingpor 2 evőkanál kakaópor 1 csomag ostyalap ízlés szerint mazsola kevés rum vagy rumaroma

Keresés