2012. január 3. kedd

jan. 3
0:00
Életrajzi film készül Elton Johnról (Blikk)
jan. 3
0:15
A CES-en debütálhat az LG Intel meghajtású okostelefonja (PCWorld)
Az LG tervei szerint a neves rendezvényen láthatjuk az első, Medfield chipset-es eszközt.
jan. 3
0:18
NHL: a New York Rangers fordított és megnyerte a Winter Classicot (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) ötödször megrendezett Winter Classicon a New York Rangers kétgólos hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte a Philadelphia Flyerst.
jan. 3
0:39
Nincs Magyarország az Európai Bizottság ülésének hivatalos napirendjén (Kripto Akadémia)
Nem szerepel Magyarország a következő, január 11-i európai bizottsági ülés hivatalos napirendjén - közölte hétfőn az MTI-vel Joe Hennon, az unió központi javaslattevő-végrehajtó intézményének ügyeletes szóvivője.
jan. 3
0:39
Férfi kézilabda Eb - Újra együtt a keret (Behaviour)
Hétfőtől ismét együtt készül a január 15-én kezdődő Európa-bajnokságra a magyar férfi kézilabda-válogatott.
jan. 3
1:30
Dakar 2012: Szalay Balázsék ma a 64. helyen értek célba (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 64. helyen ért célba a Dakar-rali második szakaszán. Az Opel Dakar Team párosa sokáig tartotta jó pozícióját (a vasárnapi szakaszeredményének köszönhetően a 22. helyen rajtolt), sőt, előzött is, csakhogy azután fordult a kocka, jöttek a gondok.
jan. 3
2:42
Meryl Streep Arany Medve-díjat kap (Blikk)
jan. 3
4:30
Lapáttal verték agyon a Baunok-házaspárt (Blikk)
Szolnok - Borzalom! Lapáttal verhették agyon a Baunok házaspárt – tudta meg a Blikk.
jan. 3
4:48
Elhunyt Darth Vader dublőre (Blikk)
jan. 3
4:54
Hivatalos a dráma - Válik a népszerű énekesnő és a színész (ATV)
A pár 2008-ban találkozott és 2010 októberében kötött házasságot.
jan. 3
5:06
Húszmilliós jutalom az állami cégvezetőknek! (Blikk)
Magyarország - Boldogan, gazdagon nézhetnek az új esztendő elé az állami cégek vezetői. Többük munkáját is 20 millió forint körüli prémiummal hálálta meg munkáltatójuk - tudta meg a Blikk.
jan. 3
5:09
Rejtélyes idegen zaklatta a szőke színésznőt újévkor (hirado.hu)
Az énekes-színésznő teljesen kiborult, ugyanis egy fura figura kopogtatott be hozzá, és nem tágított az ajtóból.
jan. 3
5:12
Barroso-levélváltás: komoly baj lehet Orbánék lépéséből (ATV)
Szankciókat vethet be Brüsszel Magyarországgal szemben: hazánk ugyanis önálló napirendi pont lehet az Európai Bizottság egyik ülésén – tudta meg a Vasárnapi Hírek. Ehhez hasonlóra eddig csak egyszer volt példa, Ausztria esetében. Az általunk megkérdezett politológus szerint egy esetleges ultimátumot nem kell komolyan venni.
jan. 3
5:24
Fábry a köztévéhez tér vissza (Blikk)
Budapest - Most már biztos: Fábry Sándor a köztévéhez igazolt! A showman, aki több mint tíz évig volt az RTL Klub arca, visszatért oda, ahol kezdte: az MTV-hez.
jan. 3
5:26
Csillával folytatja kinti életét VV Gergő (Blikk)
Budapest — Egyetlen pillanat alatt törölte ki emlékezetéből Seherezádét (21) VV Gergő (32), amint vasárnap este kilépett a villa kapuján.
jan. 3
5:27
A társadalmi jogfosztás éve - 2011 (Alternatív Energia)
Az alapjogok szűkítésével kezdte, és gyakorlatilag a mindennapi élet összes területére kiterjesztette új szabályait a Fidesz. Az igazságszolgáltatást éppúgy a maga képre formálta, mint az önkormányzati rendszert és a választási szabályokat. 2011 a társadalmi jogfosztás éve volt.
jan. 3
5:27
Bokros és Szanyi is ott volt – ismert arcok a tüntetésen + fotók (hirado.hu)
A megmozduláson több politikus és közéleti szereplő is megjelent.
jan. 3
5:29
Cáfolja Semjént a KDNP roma tanácsadója (Alternatív Energia)
Minden cigányságot érintő kérdésben hozzám fordultak országos szinten, cigánysággal kapcsolatos problémákban tőlem kértek megoldási javaslatot - nyilatkozta lapunknak Kamarás István arra reagálva, hogy a KDNP tagadta, hogy a roma politikus tanácsadói pozícióban segítette volna a párt munkáját.
jan. 3
5:29
Trükkös december az autópiacon (hirado.hu)
Az év utolsó hónapjában megvett autókat a vevők jó része csak idén, a már kedvezőbb regisztrációs adó mellett helyezi forgalomba.
jan. 3
5:31
Ingyen él a védett őshonos (Alternatív Energia)
Törvénymódosítás van, végrehajtási rendelet nincs, így nem tudni, ki osztályozza a kutyákat. És azt sem, mennyire ugrik meg a jövőben a kóbor-, a menhelyi, illetve a kényszerből elaltatott kutyák száma. Csak annyi biztos, hogy ebadó van, ám korántsem biztos, hogy a települések ki is vetik.
jan. 3
5:33
Újabb perek indulhatnak (Alternatív Energia)
Szőlősgazdák és bortermelők perelték be a kolontári vörösziszap-katasztrófa felelőseként vádolt MAL Zrt.-t. A szennyezés miatt sérült a Somló hegyi történelmi borvidék jóhírneve, ami visszavetheti az innen származó bor iránti keresletet. Ezzel uniós és állami pénzből indított beruházások kerültek veszélybe. A kolontári katasztrófával kapcsolatos polgári perekben már az év elején várhatók ítéletek.
jan. 3
5:42
Megkerült Banán Samu, az ellopott majom (Blikk)
jan. 3
5:42
Nem tudják kiverni a fejükből a márkát a németek (ProfitLine)
Tíz évvel azt követően, hogy az euró megjelent a készpénzforgalomban, a németek túlnyomó többsége még mindig átszámítja az árakat időnként márkára.
jan. 3
5:45
Argentína nem enged a Falkland-szigetekből (hirado.hu)
Buenos Aires tárgyalni hívja Londont a partjaitól néhány száz kilométerre fekvő, brit ellenőrzésű terület hovatartozásáról.
jan. 3
5:47
Őzeket is "képez" az FBI (hirado.hu)
Az állatok annyira hozzászoktak a zajhoz, hogy gyakran csak néhány méterre legelésznek a célalakoktól a Virginia állambéli lőtéren.
jan. 3
5:48
Orbán Viktornak igaza lett a dühödt támadásokkal kapcsolatban (Portfolio)
A miniszterelnök hét hónappal ezelőtt megjósolta, hogy kemény bírálatok érik még a kormányt külföldről. Nagyon úgy tűnik, hogy igaza lett, a kérdés, hogy a kormány mikor ismeri fel: az új...
jan. 3
5:48
Cseles hitelplafon jön a kamattámogatással (Pénzcentrum)
Előkerültek a kamattámogatott hitelek feltételeinek utolsó kis részletei is. Nagy változás nincs a már eddig is ismert részletekhez képest, bekerült viszont egy kamatplafon, ami a támogatott hitelek maximum díjait vághatja le. Még alig van hitel, amit felvehetnének a lakásra vágyó kedvezményezettek, de ösztönzést jelenthet a bankoknak, hogy csökkentsék jelenlegi hiteldíjukat. Kérdés, hogy mi…
jan. 3
6:00
Szavazz a Blikk szépére! (Blikk)
Budapest - Megszületett a döntés! A sztárzsűri összeült, és kiválasztotta, kik azok a lányok, akik ott lehetnek a Blikk Szépe 2011 verseny döntőjén!
jan. 3
6:00
Kiderült, miért nehéz tartani a súlyt fogyás után (Infostart)
Az elhízás és a magas zsírtartalmú étrend megváltoztathatja az agyműködést, különösen a hipotalamuszt és az étvágy szabályozását - állapították meg amerikai kutatók.
jan. 3
6:00
Januártól a 2011-es illeték tízszeresét is fizethetjük (Adózóna)
A módosítások néhány esetben már 2011. XI. 30. napjától, más esetekben viszont csak 2012. január elsejétől lépnek hatályba. Ezen módosítások az illetékek kiszabásához kapcsolódóan két jelentős területet érintenek, egyrészt az eljárási illetékek mértékét, másrészt az ingatlanhoz kapcsolódó bejelentési kötelezettségek, és kedvezmények körét.
jan. 3
6:02
Kinga majdnem megütötte Verát (Blikk)
Budapest - Két legyet akart ütni egy csapásra VV Vera (28). Csapdát állított a cselszövőnek, aki kis híján bele is sétált.
jan. 3
6:03
Színpompás évbúcsúztatás világszerte (Kripto Akadémia)
Válság ide vagy oda, a világ számos országában hatalmas tüzijátékkal búcsúztatták 2011-et és ünnepelték a 2012. év beköszöntét. A hírtelevíziók élőben tudósítottak a leglátványosabb szilveszteri mulatságokról. A dél-csendes-óceáni Szamoa és Tokelau idén elsőként szilveszterezhetett, mivel december 30-át kihagyva "átugrották" a dátumvonalat. Korábban a kis szigetek utolsók között köszöntötték az új…
jan. 3
6:03
Szívbillentyűcsere műtét nélkül (hirado.hu)
A beültetést mellkasfeltárás helyett az éren át, katéterrel végzik, Magyarországon már nyolc ilyen beavatkozás történt.
jan. 3
6:05
Utolsó ütésváltások az iowai caucus előtt (Kripto Akadémia)
Iowa államban az utolsó ütésváltások zajlottak hétfőn a republikánus elnökaspiránsok között a keddi caucus előtt. Ma - helyi idő szerint este héttől - tartják a jelölőgyűléseket, amelyeken a bejegyzett republikánus szavazók véleményt nyilvánítanak, hogy kit akarnak indítani Barack Obama kihívójaként.
jan. 3
6:05
Kiraboltak egy újpesti patikát (hirado.hu)
Egy ismeretlen férfi feltehetően fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottat, majd a pénzzel elmenekült a helyszínről.
jan. 3
6:07
Wulff magyarázkodhat (Kripto Akadémia)
Egyre kellemetlenebb helyzetbe kerül Christian Wulff német elnök. Lapértesülések szerint nyomást gyakorolt az egyes médiumokra, hogy ne hozzák nyilvánosságra a hitelfelvételével kapcsolatos híreket. Wulff karácsony előtt kért bocsánatot az elhallgatott hitelfelvétel miatt.
jan. 3
6:07
Tilos a fegyver Bogotában (hirado.hu)
Betiltotta a fegyverviselést a kolumbiai főváros új polgármestere, az egykori gerilla.
jan. 3
6:09
Szorongásoldók, nyugtatók és altatók - Működésük és veszélyeik (WebBeteg)
A mai túlhajszolt világban sokan érzik úgy, hogy az idegeskedés kihat a mindennapjaikra, a stressz miatt nem tudják normálisan végezni a munkájukat, a családjukkal szemben is ingerlékenyebbek, és az alvással is problémáik vannak.
jan. 3
6:18
Gergő: a villa lányai alkalmatlanok a szexre (BorsOnline)
Gergő reméli, villalétével meggyőzte a közvéleményt arról, hogy egy börtönviselt ember is lehet megbízható. Barátnője már megbocsátott neki, pedig nem csak Sehivel került közeli viszonyba.
jan. 3
6:18
Miért romlott drámaian a közhangulat 2011-ben? (Infostart)
A közhangulat drámai romlása a legjellemzőbb 2011-re - mondta Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója. A kormány teljesítményével a lakosság 30 százaléka elégedett - ez 16 százalékpontos csökkenés. Év végén 80 százalék szerint mentek rosszul a dolgok, ez több mint 30 százalékpontos emelkedés.
jan. 3
6:18
Több mint 12 ezer emberéletet követelt a szervezett bűnözés Mexikóban (Infostart)
Több mint 12 ezer ember vesztette életét tavaly Mexikóban a szervezett bűnözéssel összefüggő erőszakos cselekményekben - közölte hétfőn több mexikói napilap.
jan. 3
6:21
A magyar részvények több mint háromnegyedén bukni lehetett tavaly (Privátbankár)
A magyar részvények több mint háromnegyedén bukni lehetett tavaly
jan. 3
6:21
A Berlinale várja a bebörtönzött iráni rendezőket (hirado.hu)
Azért tartják őket fogva, mert részt vettek a teheráni rezsimmel szemben fellépő Zöld Mozgalom tüntetéseiben.
jan. 3
6:24
"Hősök, királyok, szentek" a Nemzeti Galériában (ATV)
Hétfőn nyílt meg a nagyközönség előtt az új alaptörvény hatályba lépésének alkalmából a Hősök, királyok, szentek című kiállítás a Nemzeti Galériában. A tárlaton több mint száz történelmi tablót, portrét és dokumentumot állítanak ki, és itt mutatják be a nagyközönségnek először az alaptörvény illusztrálására készített festményeket is.
jan. 3
6:36
Horror Debrecenben: pörköltet csinált áldozatából Zsolt (BorsOnline)
Szörnyű részletekre derült fény a debreceni darabolós gyilkosság ügyében. A vád szerint a 34 éves elkövető előbb 10-15 centis darabokra vágta szomszédja holttestét, majd paprikás vízbe áztatta a maradványokat.
jan. 3
6:39
Búcsú Garas Dezsőtől (Spa Trend Online)
Hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja. Nevéhez legendás filmek és színpadi szerepek fűződnek. Temetéséről később intézkednek.
jan. 3
6:41
Színházi előadás lesz Gyöngyöspatából (Spa Trend Online)
A Scallabouche, Budapest legrégebbi angol nyelvű improvizációs társulata. A főváros színházi életében 1998 óta van jelen: adaptálnak, fordítanak, feldolgoznak, most éppen Gyöngyöspatát. Dokumentumok, fotók és videók felhasználásával a kívülálló szemszögéből vizsgálják a magyar szélsőjobboldali párt polgármestere által vezetett települést. Az ott kialakult érzelmeket.
jan. 3
6:42
A vágy újabb titokzatos tárgya, a CITROËN DS3 Ultra Prestige (ATV)
A CITROËN DS3 Ultra Prestige egyik fő ismertetőjegye az a “Bracelet” fantázianevű bőrkárpit, amellyel a DS4-ben és a DS5-ben is találkozhatunk. De ebben a modellben ez a kárpit is kicsit más, az haute couture-ből ismert, de az autóiparban egészen egyedi megoldással készül: az első üléseken a bőr színezése amolyan “crescendo” módban hajlik fehérből a fekete felé. A harmóniát a műszerfal “Alpin…
jan. 3
6:43
"Fenyegetve érzem magam" (Spa Trend Online)
Pelsőczy Réka a Thália Színházban nemrégiben rendezte meg a Gardénia című darabot, a Katona József Színházban pedig játszik A mi osztályunk című dámában. Mindkettő szembenézésre késztet nézőt és alkotót egyaránt. A színész-rendezővel többek között arról beszélgettünk, hogy a színház alkalmas-e tabudöntésre, titkok kibeszélésére.
jan. 3
6:51
Karácsonykor az online vásárlások közel ötöde mobilról történt (PCWorld)
Az IBM adatai alapján ebből 13 százaléknyi rendelés iPhone-ról és iPadről érkezett.

Keresés