2012. január 14. szombat

jan. 14
0:18
Futsal NB I: tovább robog a DEAC, újabb győzelmével beérte az Aramist (She)
A futsal NB I alapszakaszának 13. fordulójában a DEAC ugyan korán hátrányba került a Vasas otthonában, de végül 5–3-ra nyerni tudott, és pontszámban beérte a harmadik Colospectrum Aramist. A DEAC ezzel már a hetediket nyerte meg a legutóbbi nyolc meccséből.
jan. 14
0:22
Primera División: az Espanyol kameruni kapusa a Málagába igazolt (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol hivatalos honlapján tette közzé, hogy kameruni kapusa, Carlos Kameni a Málagába igazolt. Kameni a 2013–14-es szezon végéig kötelezte el magát a katari tulajdonossal rendelkező együtteshez.
jan. 14
0:36
Olvasnivaló: Egy tepsi házi sütemény apró csodái (Mindmegette)
Ha csábító süteményillat lengi körül a konyhát, minden betoppanó családtag vagy vendég számára egyértelmű: jobb helyre be sem léphetne!
jan. 14
0:36
NS: magyar akna robbant az olaszoknál, fókuszban a Videoton (She)
Válogatás a Nemzeti Sport szombati számából:
jan. 14
0:57
Mégsem vártak reggelig - kilenc ország kapott leminősítést (Portfolio)
Kilenc euróövezeti tagállamot minősített le pénteken a Standard & Poor's, arra a véleményére hivatkozva, hogy az eddig hozott válságintézkedések nem elégségesek a pénzügyi problémák kezeléséhez,...
jan. 14
1:01
Kilenc eurózóna országot vágott lejjebb azS (Portfolio)
Megrázta a piacokat az az értesülés, miszerint a Standard and Poor's már pénteken bejelentheti az euróövezeti tagállamok tömeges leminősítését. A kiszivárgott hírek szerint Németország megúszhatja a...
jan. 14
1:30
Lady Pamela szerezheti meg a magyar kincset (BorsOnline)
A Szabadbattyán mellett évekig zajló ásatás, amely bizonyíthatná a kincsek magyarországi származását, pénzhiány miatt leállt– tudta meg a Bors.
jan. 14
1:48
Gatyában szökött a rab (Blikk)
jan. 14
1:51
Ausztria szerint mi vagyunk az egyik oka az osztrák leminősítésnek (Portfolio)
Elsősorban az olasz és a magyar gazdasággal való szoros osztrák gazdasági kapcsolatok és az ebben a két országban fennálló gazdasági problémák miatt rontotta le Ausztria adósbesorolását a Standard &...
jan. 14
3:54
Csúsztatják az Arany Glóbuszt (Blikk)
jan. 14
4:12
Kerékbilincset kapott Győzi (Blikk)
Budapest - Tilosban járt Gáspár Győzike (37)! A rapper péntek délben Budapesten, a Kecskeméti utcánál parkolt tilosban a barátaival egy szlovák rendszámú VW Passattal.
jan. 14
4:51
Börtönbe zárták az Oscar-díjas filmcsillag unokáját (ATV)
A 23 éves férfi még tavaly júliusban irányított zöld lézerfénynyalábot a helikopterre.
jan. 14
5:06
Fekete Dávidék megmentik a házasságukat (Blikk)
Budapest — Alig egy hónapja még arról szóltak a hírek, hogy szűk másfél éves házasság után válik Fekete Dávid (25) és kedvese, Laura (23). A fiatalok azonban összeszedték magukat és rájöttek: egymás nélkül nem tudnak élni, így kemény munkával és őszinte beszélgetésekkel rendbe hozták a kapcsolatukat. A Megasztárban ismertté lett énekes és szintén szakmabeli felesége így most boldogabb, mint…
jan. 14
5:09
Csak az elfordulás a biztos (Alternatív Energia)
A rendszerváltás óta nem volt arra példa, hogy a szavazók ilyen magas arányban ne tudnák eldönteni, melyik pártra szavaznának egy választáson. A közvéleménykutató cégek szakértői is bizonytalanok abban, hogy ez a tömeg a jövőben merre mozdul és mozdul-e egyáltalán.
jan. 14
5:24
Péter a legjobb vezető a villában (Blikk)
Budapest — Nincs jogosítványa Attilának (32), ezért nem vehetett részt a vezetéstechnikai órán a villa összeférhetetlenje.
jan. 14
5:27
Blamázs lehet a fideszes erőfitogtatás (Alternatív Energia)
Az utca jobboldali "visszafoglalása" lehet a célja a Fidesz melletti szimpátiatüntetéseknek és a Jobbiknak is, utóbbi ma tart demonstrációt, méghozzá - a kormányzati kommunikációt felerősítő - Európa ellenes jelmondattal.
jan. 14
5:27
Várhatóan a legszigorúbb feltételekkel kapunk IMF-hitelt (ATV)
A hitel felvételeivel kapcsolatban nem optimisták a pénzügyi elemzők. Most azonban még az előzetes feltételekről kell megállapodni azért, hogy később egyáltalán szó legyen a hitel megállapodásról. Szakértők szerint ugyanolyan hitelt kaphatunk, mint a Gyurcsány-kormány idején, vagyis az IMF nemcsak előzetesen követel, hanem a negyed éves felülvizsgálatokon is jól kell teljesítenie Magyarországnak.
jan. 14
5:27
Hogyan lassítható a szem öregedése? (WebBeteg)
Negyvenéves kor fölött sokan tapasztalják, hogy a szokásos betűméretű szöveget már távolabbra kellene tartaniuk az olvashatósághoz, mint ameddig a karjuk elér. Bár a presbiópiát - azaz az öregszeműséget - nem lehet megelőzni, látását az életmódjára való odafigyeléssel védheti.
jan. 14
5:29
Nyolc évet is kaphat a megvadult ebek gazdája (Alternatív Energia)
Vádat emelt az ügyészség a tavaly Noszlopon történt végzetes kutyatámadás ügyében - a hatéves kisfiú haláláért az apát és a kutyák tulajdonosát terheli a felelősség. A kutyatulajdonost akár nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.
jan. 14
5:31
7-en a 7-ről (Alternatív Energia)
A nagydoktori értekezése még hiányzik Schmitt Pálnak. Ön mit tud felajánlani?
jan. 14
5:39
Tízezrek indultak Németországba szerencsét próbálni (ProfitLine)
Németországba havonta csaknem 30 ezer bevándorló érkezett a kelet-közép-európai térségből a munkaerőpiaci korlátozások tavaly tavasszal történt feloldása óta, a német statisztikai hivatal (Destatis) szerint ennek köszönhető, hogy az ország lakosainak száma nyolc évig tartó csökkenés után 2011-ben ismét nőtt.
jan. 14
5:45
PIP-ügy: rizikós implantátumok (Alternatív Energia)
Pánik helyett gondos odafigyelést és a PIP-implantátumok, valamint a régen, 10-12 éve beültetett szilikonok - jövőbeni - cseréjét javasolja a plasztikai sebész. Juhász Péter lapunknak azt is elmondta, sokan fordulnak hozzá az utóbbi hetekben kialakult hisztéria miatt, ám az implantátum-botrány nem csak az érintett nőket, hanem az orvosokat is megviselte.
jan. 14
6:00
Férjhez megy Király Linda (Blikk)
Budapest — Egyszer s mindenkorra szeretné tisztázni Király Linda (27) a tíz évvel ezelőtti Himnusz-botrány körülményeit.
jan. 14
6:03
Már hárman távoztak a Gorilla miatt (Kripto Akadémia)
Berényi József, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke a TASR sajtóiroda munkatársának elmondta, már öt évvel ezelőtt voltak sejtései, hogy azok az ügyek, melyeket nemrégiben a Szlovák Titkosszolgálatnak (SIS) tulajdonított Gorilla-akta tartalmaz, valós tényeken alapulhatnak.
jan. 14
6:03
Kilenc euróövezeti tagállamot minõsített le a Standard & Poor's (hirado.hu)
A hitelminõsítõ megvonta a lehetséges legjobb, "AAA" államadós-besorolást Franciaországtól - a második legnagyobb valutauniós gazdaságtól - és Ausztriától, Németország "AAA"osztályzatát viszont érvényben hagyta.
jan. 14
6:05
Csapatok kivonása (Kripto Akadémia)
Két dandárt hív haza az Egyesült Államok Európából, ezzel mintegy hétezer katona távozik a 81 ezerből, amely jelenleg az öreg kontinensen állomásozik - jelentette be az amerikai védelmi miniszter, Leon Panetta a tárca sajtószolgálatának adott interjúja során.
jan. 14
6:05
Ez szívás - kommentálta a sztár öngyilkossági kísérletét lánya (hirado.hu)
A népszerű színésznő miután bevette gyógyszereit, alkoholt ivott rá.
jan. 14
6:07
Veszedelmes ötlet a kétsebességes Európa (Kripto Akadémia)
A nemzetállamiság gazdasági téren Európa-ellenességet jelent, márpedig ma már nehezen lehet elképzelni akár Lengyelországot, akár Magyarországot az Európai Unión kívül - mutatott rá Roman Kowalski. A budapesti lengyel nagykövet saját hivatalában fogadott magyar újságírókat.
jan. 14
6:07
Ijesztő lejtmenet: 9 eurótagállamot minősített le a Standard & Poor’s (hirado.hu)
A hitelminősítő a leminősített államadósok besorolásaira további osztályzatrontás lehetőségére utaló negatív kilátást léptetett érvénybe.
jan. 14
6:18
Ittas vezetés miatt távozik az ORFK sajtófőnöke (BorsOnline)
Lapunk úgy tudja: ittasan vezetett, ezért kellett távoznia posztjáról Tímár Zoltánnak, az ORFK sajtóiroda vezetőjének. Ráadásul nem volt egyedül, mellette ült a BRFK egyik szóvivője.
jan. 14
6:36
Hirtelen halál végzett a 9 éves Lilivel (BorsOnline)
Több betegségben is szenvedett az a kilencéves kislány, aki tragikus hirtelenséggel vesztette életét a salgótarjáni uszodában. A gyermek szervezete egyik pillanatról a másikra adta föl a harcot.
jan. 14
6:39
Tarr Béláék megcsinálták (Spa Trend Online)
Az összes közreműködő ingyen segít Tarr Bélának, hogy a magyar filmes mustra idén is megtartható legyen: a 43. Magyar Filmszemlét, "fapadosan" ugyan, de immár hivatalosan február 2. és 5. között rendezik meg két helyszínen, a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Toldi moziban. A díjazást és "a protokollt nélkülöző" esemény egyértelmű célja a szervezők szerint: annak bizonyítása, hogy a…
jan. 14
6:39
Egymást taposták: többen meghaltak a sérült luxushajón – fotók (hirado.hu)
A parti őrség szerint a hatalmas hajótest homokzátonyba süppedt, léket kapott, és megdőlt, de nem áll fenn annak a veszélye, hogy elsüllyed.
jan. 14
6:39
Lesújtó vélemény - Összeomlás fenyegeti a piacokat (Portfolio)
Az S&P 500 index tavaly nagy mozgást nem mutatott, a benchmark minimális, 1% körüli csökkenéssel zárta az évet. 2012-re vonatkozóan az elemzők összességében javuló teljesítményt várnak az amerikai...
jan. 14
6:45
Miért változott meg a kormány IMF-hez való hozzáállása? (ProfitLine)
A forint mélyrepülése és a háztartási megtakarítások kiáramlására utaló jelek késztethették a magyar kormányt arra, hogy érdemi lépéseket tegyen az IMF/EU-tárgyalások ügyében - vélekedtek magyarországi megbeszéléseik tapasztalatai alapján londoni felzárkózó piaci elemzők.
jan. 14
6:54
Sztankayt nem veszik be az elitbe (BorsOnline)
Olvasóink Sztankay Istvánt követelik a nemzet színészének. Neve töbször felmerült már, de amikor a művészek új tagot választanak maguk közé, egy rosszakarója mindig vétót emel ellene.
jan. 14
6:56
Sokan állnának Bajnai mellé (BorsOnline)
A politikusok is csak találgatják, mire készül az egykori miniszterelnök. A pártoknak és a szervezeteknek ettől függetlenül határozott véleménye van arról: együttműködnének-e vele.
jan. 14
6:57
Elhunyt Bernáth (Bernáthy) Sándor (Spa Trend Online)
Meghalt Bernáth (Bernáthy) Sándor Munkácsy-díjas képzőművész, zenész. Az autodidakta alkotót, az avantgárd művészet és zene kiemelkedő alakját, a Bizottság zenekar alapító tagját hosszan tartó betegség után 62 éves korában pénteken érte a halál.
jan. 14
6:57
Előzésre felkészülve (Behaviour)
Hat világbajnok, összesen 14 világbajnoki cím, 20 helyszín, és egy televízió - 10 év után ismét az m1-en látható a Formula-1 autós versenysorozat. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a Hungaroring Sport Zrt. tavaly decemberben aláírt megállapodásának köszönhetően négy éven keresztül, 2012-től 2016-ig ismét a közmédia közvetíti az F1-es futamokat.
jan. 14
6:57
Oroszlán, próbálj meg lazítani! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A mai nap a legkevésbé alkalmas a komoly viták lecsendesítésére. Persze senki sem menekül a kérdések elől, de ne akarjunk pont ma válaszokat kapni!
jan. 14
6:59
A CIA Hollywoodban (Spa Trend Online)
Kémek hete az amerikai filmiparban, mondhatjuk így is a Hollywoodból érkező friss hírek nyomán. Nyugat-Európa mozijai most mutatják be Clint Eastwoodnak, akiről a lapok érthetően felsőfokban írnak ("az aranykor egyik utolsó reprezentánsa"), J. Edgar című új alkotását.
jan. 14
6:59
Kézilabda Eb: nekünk nyolc? (Behaviour)
A legjobb nyolc közé jutás a célja a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a Szerbiában vasárnap kezdődő Európa-bajnokságon. A nemzeti együttes erejét ismerve az elvárás reálisnak tűnik, a csoportellenfelek ismeretében azonban bravúr lenne, ha sikerülne teljesíteni.
jan. 14
7:12
Szikveket küldözget egy focistának Tóth Gabi (BorsOnline)
Odaadta szívét egy focistának Tóth Gabi. Az extravagáns énekesnő egy régi barátjának küldözget jeleket a legismertebb közösségi oldalon, lapunk kérdésére pedig beismerte, tetszik neki a srác.
jan. 14
7:12
AC Milan: Gennaro Gattusónak továbbra is gondja van a látásával (She)
Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza Gennaro Gattuso, az AC Milan világbajnok labdarúgója, aki kettős látása miatt gyakorlatilag az egész őszi idényt kihagyta.
jan. 14
7:14
Ördög Nóra tudja, bármikor elvszíthei munkahelyét (BorsOnline)
Harmincévesen, karrierje csúcsán Ördög Nóra nem kerget hiú ábrándokat. Jól tudja, hogy a televíziózás világában folyamatosan szükség van a friss arcokra, ezért tudatosan építi civil vállalkozását.
jan. 14
7:15
Környezetvédelmi termékdíj: mi változik 2012-ben? (Adózóna)
A környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos szabályozás módosul 2012-től: adóköteles termékek, mentesség, nyilvántartás, bírság.
jan. 14
7:15
Távozik a Malév kereskedelmi vezetője (Portfolio)
Gergye Ottó, a légitársaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettese családi okok miatt február 1-jei hatállyal távozik a Malévtól. Limburger Lóránt vezérigazgató a kereskedelmi vezető döntését...
jan. 14
7:18
Offshore pénzek - csordogálnak haza az adóparadicsomokból (ProfitLine)
Tizenegy hónap alatt, november végégig 24 milliárd forintot hoztak vissza Magyarországra az offshore-adóamnesztia keretében, ami 2,37 milliárd adóbevételhez juttatta közkasszát - írja a Magyar Nemzet a szombati számában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közlésére hivatkozva.
jan. 14
7:30
Kassai a világ legjobbja (BorsOnline)
Kassai Viktor egy kollégájától tudta meg tegnap, hogy ő lett 2011 legjobb játékvezetője. A Puhl Sándor nyomába eredő bíró az elismerés ellenére nem veszi készpénznek, hogy ő vezetheti az Eb-döntőt.
jan. 14
7:30
Jégkorong: Primeau szerint csökkenteni kell a Volán hibáinak számát (She)
Mint ismeretes, a Sapa Fehérvár AV 19 tegnap hazai pályán 7–6-os vereséget szenvedett az osztrák jégkorongligában (EBEL) az Olimpija Ljubljanától. A fehérváriak mestere, Kevin Primeau szerint nem sikerült elég hatékonyan játszaniuk túl sok hibát követtek el.

Keresés