2012. január 14. szombat

jan. 14
0:57
Napi kínai mantra január 14-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész éledet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 14
9:21
Futballista lehet Tóth Gabi új szerelme (NLC)
Tóth Gabi szárnyal! Hihetetlen sikereket ér el a munkájában, az ország jelenleg legnépszerűbb énekesnője, és úgy tűnik, ismét bekopogtat hozzá a szerelem.
jan. 14
9:23
Kevesebbet látják Ördög Nórát az RTL-ben (NLC)
A magyar televíziózás jelenlegi legnépszerűbb műsorvezetőnője, Ördög Nóra saját bevallása szerint is kevesebb időt tölt mostanában az RTL Klubban. Az okokról a Borsnak beszélt.
jan. 14
9:25
Melyik a legszebb terünk? (NLC)
Már érkeznek a pályázatok a városi közterek 2012-es európai díjára. Ha a Szigettel nyertünk, vajon a Moszkvával is menni fog? Für Anikó különvéleménye.
jan. 14
10:33
Ne félj a péntek 13-ától! (NLC)
Miért félünk a péntekektől, ha azok 13-ára esnek? A tudomány számtalan válasszal állt elő, de tőlünk azt is megtudhatod, mit tehetsz, hogy jól sikerüljön ez a nap!
jan. 14
10:35
Miss Röfiék meghódították a mai gyerekeket (NLC)
Nirvana-feldolgozással, párizsi divatmagazinhoz igazolt Miss Röfivel, villanásnyi Selena Gomezzel és utcai táncbetétekkel bizonyít a Muppet Show újraélesztése.
jan. 14
11:27
Méhkas, zselé és minifrufru – 2012 hajtrendjei (NLC)
Katalin hercegné, a tetovált lány és az ázsiai nők diktálják az idei év frizuradivatját, de nem búcsúzunk el a bobtól és a retrohajak hívei is megtalálják a számításukat...
jan. 14
11:29
Goldie Hawn és Kate Hudson a legstílusosabb anya-lánya páros (NLC)
Színésznők és modellek is beelőzték Kate Middletont és édesanyját.
jan. 14
12:21
Itt az igazán ronda Frankenstein-cipő! (NLC)
Ha cipőkről forgatnának horrorfilmet, íme, a tökéletes főszereplő...
jan. 14
14:09
A legjobb randik (NLC)
Hiába keresed, nincs meg a nagy Ő? Nem tudod, hol kutasd? Megkértünk két facér fiút, próbáljanak ki néhány randitípust, hátha segít a véleményük.
jan. 14
14:11
Ruhák az erotika oltárán (NLC)
A szexuális kisugárzás nemcsak belülről érkezik, gyakran egy ruhadarab küldi a buja jeleket.
jan. 14
15:39
„Olykor a hozzátartozók felfegyverkezve érkeznek” (NLC)
Dr. Zacher Gábor toxikológus első könyvéből, A Zacher című kötetből csemegéztünk. A beszélgetőtárs, a kötet szerkesztője egy gyerekkori barát, Karizs Tamás.

Keresés