2012. január 4. szerda

jan. 4
0:24
Napi kínai mantra január 4-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész éledet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 4
0:28
Halmozottan fogyatékos gyermekek (NLC)
Decemberben, a parlamentben felbukkant egy olyan törvénymódosító javaslat, amely eltörölte volna a halmozottan fogyatékos gyerekeknek járó minimális húszórai fejlesztést, oktatást. Félő volt, hogy ami nem kötelező, arra akarat és pénz sem lesz. A törvénymódosító javaslat vitája során újra élesen vetődtek fel azok a kérdések, hogy mit köteles megtenni a társadalom a fogyatékos gyerekek…
jan. 4
0:32
1956 forradalmából a filmvilágba (NLC)
Sokszor dobálózunk a szóval: legenda. És sokszor jólesik úgy gondolni, magyarok „csinálták” Hollywoodot. Nos, voltak és vannak, akik tényleg fontossá váltak a mozi világában, a tengeren innen és túl, s valóban Pestről emigráltak. A budapesti forradalom életre szóló tapasztalatával indult útnak három fiatalember, s közülük kettő tényleg megváltoztatta Hollywoodot.
jan. 4
0:36
Ne nézzenek baleknak, de ne legyek szélhámos se! (NLC)
Kaleidoszkópjáték: bárhogy rázzuk össze, a változatok mélyén ugyanaz a kisember, akinek sorsán szomorkodunk, nevetünk, de akinél valójában nincs nagyobb. Rudolf Péter.
jan. 4
0:40
Anya főz (NLC)
Srácok, mi lenne, ha pár hétig salátát ennénk vacsorára?
jan. 4
0:44
Ne féljünk a naptártól! (NLC)
Ne tervezzen semmit december huszonegyedikére, mert akkor jön el a világvége. Megint. De most már tényleg. Vagy az is lehet, hogy csak új időszámítás kezdődik, rezgésszámot vált a Föld, megszűnik az anyagias világ, és eljön a szeretet ideje. Hiszen az ötezer éves maja naptár is itt ér véget. Valami biztos történni fog. Mindig történik valami. Ez nem olyan év lesz, mint a többi. Egyik év sem olyan.
jan. 4
0:48
Kiket keresnek a férfiak negyven fölött? (NLC)
„Van-e értelme párt keresni egy negyvenen túli nőnek, amikor a hozzá illő férfiak húsz évvel fiatalabbat keresnek?” – kérdezi egy negyvenes, fórumozó nő. Nem ő az egyedüli, aki ugyanerre kíváncsi. Mégsem csak a negyvenes nők társkeresési problémája mindez. Valójában a férfiaké is. Egymást kergetik a korosztályok, és lehet, hogy a végén mindegyik pórul jár.
jan. 4
0:52
Evés és műélvezet (NLC)
Hogyan egyeztethető össze ez a kettő? Sokak szerint sehogy, a szellemi táplálkozást nem keverhetjük össze egyebek fogyasztásával. Mások szerint viszont a kultúra is jobban „csúszik”, ha enni- és innivalót is fogyasztunk hozzá. Így jöttek létre a vacsoraszínházak, a gasztronómiát a látvánnyal vegyítő új típusú varieték, sőt kortárs képzőművészeti galériák.
jan. 4
4:18
A bukott alfahím: leégette magát VV Gergő (NLC)
VV Gergő állítása szerint bármikor megkaphatta volna Kingát vagy Sehit. De a villa lányai frigidek. Mi pont nem így látjuk.
jan. 4
8:12
Internetre kerültek Rudolf Péter titkai (NLC)
Botrány tört ki az egyik hazai banknál, mert vezető jogtanácsosuk Rudolf Péter bizalmas dolgairól beszélt, a barátnője pedig erről az interneten fecsegett– írja a Bors.
jan. 4
8:14
Féltik Szabó Zsófit (NLC)
A sorozatszínésznő jóakarói nem akarják, hogy csak egy újabb trófeát jelentsen az egykori Fradi-vezérnek – írja a Bors.
jan. 4
8:16
Külföldre szökött Caramel a barátnőjével (NLC)
Thaiföldre vitte a megasztáros Hient – írja a Blikk.
jan. 4
8:18
Dagad a Klapka-botrány (NLC)
Rászállt az adóhatóság az üzletemberre – írja a Blikk.
jan. 4
8:20
Nem azonos évben születtek az ikrek (NLC)
Az is elég ritka, hogy ikertestvérek nem egy napon születnek, de az idei újévre világra jött több olyan ikerpár is, akiknek a születési évük sem azonos.
jan. 4
8:22
Főzelékkurzus: Mentás-paradicsomos burgonya (NLC)
Ki mondta, hogy a főzelék unalmas? Sorozatunkban Mautner Zsófi legújabb könyvében bebizonyítja, hogy van élet a finomfőzeléken túl.
jan. 4
10:36
Főnökének adta a veséjét – Te megtennéd? (NLC)
Egy vesebeteg férfi beosztottjának köszönheti, hogy hosszú évekig tartó szenvedés után felgyógyult.
jan. 4
10:38
Harmincévesen kötelező a monogámia? (NLC)
Harmincas-negyvenes korban szinte elvárják az embertől, hogy párja, családja legyen. És ha másképp érzi jól magát? Heti gyors Mester Dórával.
jan. 4
10:40
77 év után 94 évesen talált rá lányára (NLC)
Évtizedeken át sikertelenül próbálta felkutatni örökbe adott gyermekét, de még megérte, hogy találkozzanak.
jan. 4
13:36
Papírszatyor pótolja a luxust (NLC)
A márkás papírszatyrokkal a nők azt a látszatot akarják kelteni, mintha luxusboltokban vásárolnának.
jan. 4
14:12
Zsírleszívást kapott karácsonyra a 7 éves kislány (NLC)
A plasztikafüggő anyukának lehetne több esze, de ami különösen szomorú, hogy a gyereke már eleve ezt kérte a Jézuskától.
jan. 4
14:14
30 kilósra fogyott Dukai Regina (NLC)
Tortasütéssel búcsúztatta az óévet Dukai Regina, aki az elkészült remekművel a kezében, saját tervezésű ruhájában pózolt otthonában. Hol a baki?
jan. 4
14:16
Visszabeszél a telefon – teszt (NLC)
Az iPhone 4S-ben található Siri nevű szoftver megérti, hogy mit akarunk tőle, és teljesíti a kívánságainkat. Már ha tudunk angolul.
jan. 4
14:18
Elfogy Szeged lakossága (NLC)
Újra fogyókúraverseny indul Szegeden; a kezdeményezés résztvevőinek az elmúlt tíz esztendőben több mint 11 tonna túlsúlytól sikerült megszabadulniuk. Winkler Nóra különvéleménye.
jan. 4
15:24
Végtörlesztés – aki bújt, bújt... (NLC)
Kész, vége, bezárt a bazár: aki eddig nem adta be fix árfolyamú végtörlesztési igényét, az most már nem is teheti. Kérdés, hogy aki időben jelentkezett, vajon tud-e majd valóban fizetni?
jan. 4
15:26
Drogként hat a gömbölyded nő (NLC)
Régóta tudjuk, a férfiak odavannak a formás női idomokért, de tudósok ezt most be is bizonyították.
jan. 4
15:28
Mindenki mást mond a szivárgó műmellekről (NLC)
Most meg tagadják, hogy riasztóan magas arányban szakadnának ki a francia PIP mellimplantátumok, de megbízható bizonyítékkal továbbra sem álltak elő. Nálunk is több ezer nőt érint a szilikonbotrány.
jan. 4
16:18
„Férfi és nő nem barátságra teremtetett” (NLC)
A felextrázott barátság pontosan annyira van rendben, mint a szexmentes házasság. Vagyis: semennyire. Mindkettő természetidegen konstelláció, billegős tákolmány, amelyben esély sincs a harmóniára.

Keresés