2012. január 8. vasárnap

jan. 8
0:39
Napi kínai mantra január 8-ra (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész éledet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 8
6:21
Péter: Állatokkal élek együtt a villában (NLC)
A Való Világ ötödik szériája mindent felülmúl, volt már anyázás, csúnya veszekedés, most pedig Péter mutatta ki a foga fehérjét: leállatozta társait.
jan. 8
8:27
Cristofel elveszi VV Veronikát (NLC)
Újra együtt a Való Világ idei szériájának első szerelmespárja, ráadásul a kubai fiú már be is költözött a lány lakásába.
jan. 8
9:21
Mary Zsuzsi nem lett öngyilkos Klapka és Koós szerint (NLC)
Hihetetlennek tartja a sztárvilág nagy része is, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett. Koós János azt mondta az énekesnő temetésén, minden bizonnyal csak baleset történt.
jan. 8
9:23
Pucér pasi tűnt fel a gyerekruhareklámban (NLC)
A kínos bakit azzal próbálják magyarázni, hogy egyszerűen nem vették észre a fotó hátterébe belesétáló fürdőzőt.
jan. 8
11:09
A génektől függ, milyen parfümöt szeretsz? (NLC)
Gyümölcsös, édes, fanyar, vagy éppen fűszeres – a parfümériában szinte elkábulunk az illatok sűrűjében. De vajon az évszak, a hangulatunk, a csomagolás, a reklám vagy valami egész más határozza meg, milyen parfümöt választunk a sok száz közül?
jan. 8
11:11
14 év után elhagyja gyermekei anyját Johnny Depp (NLC)
Több forrás szerint is akkora válságban van Depp 14 éve tartó kapcsolata, hogy ő és párja, Vanessa Paradis külön költöznek egymástól. A hírek szerint a háttérben egy másik nő áll – de egyáltalán nem az, akitől Vanessa Paradis retteg.
jan. 8
12:03
Gyerekünk lesz! Örülsz? (NLC)
Utópisztikus elképzelés, hogy a várandósság híréről értesülve mindenki egyformán boldog, és összevissza csókolja a másikat. Három férfi mesélt nekünk őszintén.
jan. 8
15:03
Szex-SMS-etikett: a nevekkel csak óvatosan! (NLC)
Helyesírás, pucér fotók és részeg üzenetek: összeszedtük a szex-SMS-ek buktatóit.
jan. 8
15:05
Agyba ültetett pacemeakerrel gyógyítanák a depressziót (NLC)
Azt még nem értik, hogyan működnek az ember fejébe ültetett elektródák, de a legtöbb betegen állítólag segít.
jan. 8
15:07
Kokárdás zakóval Stella McCartney ellen (NLC)
Megtaláltuk a brit olimpikonok formaruháit, kiderül, mi történik a bőröndünkkel becsekkolás után, megríkatnak a katonafeleségek, és megvan a legkedvesebb hely az interneten. Heti linkajánló.
jan. 8
17:09
Tvrtko: Nem leszek politikus (NLC)
Vujity Tvrtko a pécsi közélet felé szeretne fordulni, ez azonban korántsem azt jelenti, hogy politikus válik belőle. A népszerű tévés most elejét vette a találgatásoknak.

Keresés