2012. január 22. vasárnap

jan. 22
0:06
Napi kínai mantra január 22-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 22
9:42
Ők fizetnek Stohl helyett (NLC)
Stohl balesetének legsúlyosabb sérültje, K. Pál, 9,5 milliót, míg lánya, Ibolya 2 milliót kér egy új polgári kártérítési perben.
jan. 22
9:44
Itt a második VV esküvő (NLC)
VV Cristofel és VV Veronika összeköltöztek és a fiatal csődör elvenné választottját, eközben már vállalkozásaikat is elindították.
jan. 22
10:36
Itt a második VV-s esküvő (NLC)
VV Cristofel és VV Veronika összeköltöztek, és a fiatal csődör elvenné választottját, eközben már vállalkozásaikat is elindították.
jan. 22
10:38
Saját gyereke lehetne, mégis adoptálna Katherine Heigl (NLC)
Már három éve, hogy megkapta kislányát, de Katherine Heigl ismét a tyúkanyószerepre vágyik. A furcsa az, hogy másodszor is az örökbefogadást választaná.
jan. 22
11:12
Könnyebben fogy, aki piros tányérból eszik (NLC)
Akár 40 százalékkal is kevesebbet esznek azok, akik piros színű tányérból falatoznak – ez derül ki egy friss felmérésből.
jan. 22
12:42
„Ma már nem eszem” – te is becsapod magad? (NLC)
Gyerekként akkor füllentettünk, amikor nem ettünk rendesen a menzán, felnőttként viszont épp ellenkezőleg: a túlzásainkat kozmetikázzuk. És ezt most már tudományosan is megerősítették.
jan. 22
12:44
Szőlőmagolajjal szépül Emma Stone (NLC)
A legtöbben a konyhájukban használják, de vannak, akik a fürdőszoba polcára is tesznek belőle, mert kozmetikumnak sem utolsó. Természetesen Hollywood is felfedezte.
jan. 22
13:36
Jimmy király fentről uralkodik (NLC)
Zámbó Jimmy élete, mint általában a nagyoké, nem ott fejeződött be, ahol véget ért. Váratlan halála után pont annyi lemeze jelent meg, mint életében...
jan. 22
14:48
Társkeresés tapintás útján: tantrarandi (NLC)
Hiába keresed, nincs meg a nagy Ő? Nem tudod, hol kutasd? Megkértünk két facér fiút, próbáljanak ki néhány randitípust, hátha segít a véleményük.
jan. 22
14:50
Fesztiváljaink meghódítják a világot (NLC)
A Sziget Fesztivál győzelme után most a Művészetek Völgye is világhírű lehet. De mivel tudunk többet Európánál? Karafiáth Orsolya különvéleménye.
jan. 22
14:52
60 év után sem találják a G-pontot (NLC)
S nemcsak, hogy nem találják, de azt feltételezik, hogy az örömpont valójában nem is létezik.
jan. 22
14:54
Erre cserélték le Bebéék számát (NLC)
Egy tőle szokatlan számmal dobbantott Krisz Rudi Bebe kizárása után – bár szerintünk Gallusz Niki lenne az igazi nagyágyú.
jan. 22
16:36
Szavazz, te kit küldenél az Eurovízióra! (NLC)
Tóth Gabi vagy Caramel, Compact Disco vagy Fábián Juli? Kíváncsiak vagyunk, a Nők Lapja Café olvasói vajon kit küldenének Bakuba énekelni. Szerinted kivel nyerhetünk? Szavazz!

Keresés