2012. január 25. szerda

jan. 25
0:06
A színek hatása (NLC)
A színekre és a fényre a szürke, téli hónapokban sokaknak még nagyobb szüksége van. Talán nem is sejtjük, mekkora az erejük, és milyen régóta használjuk gyógyításra, kommunikációra.
jan. 25
0:10
Neveljen orchideát! (NLC)
Nem szabad kidobni az ajándékba kapott orchideát, ha lehullajtotta az összes szirmát. Még a kezdő kertész is el tudja érni, hogy újra virágba boruljon.
jan. 25
0:14
A spiritualitás dicsérete (NLC)
A világ ma azt az illúziót kelti, hogy (majdnem) minden az akaratunkon múlik és bármi megtörténhet. Mi döntünk, mi irányítunk. A feltevésünk gyakran vissza is igazolódik. Olykor mégis történik valami, ami kizökkent és elbizonytalanít, és arra a gondolatra csábít, hogy mégsem csak a mi akaratunk számít, talán van itt valami más is… Nem csak az van, amit látunk...
jan. 25
0:18
Jelmezbál lesz nálunk! (NLC)
Vízkereszt után máris kezdődik a farsangi időszak, amikor az ünnepi díszeket a mulatságokhoz illő dekorációra cseréljük. Hogy a házi álarcosbál emlékezetes legyen, íme, néhány könnyen elkészíthető ötlet a farsangi hangulat megteremtéséhez!
jan. 25
0:22
Tamással sülve-főve (NLC)
Bereznay Tamás, a Pesti Disznó Bisztró konyhafőnöke külföldi útjairól, otthon főzött ételekről és a rovat kulisszatitkairól is ír blogjában, amelyet a www.bereznaytamas.blogspot.com oldalon találtok.
jan. 25
0:26
Minden sikeres don mögött áll egy donna? (NLC)
Nők, akik megsértették az omertát, azaz a maffia hallgatásra vonatkozó törvényét, csak hogy elmesélhessék, milyen az élet egy bűnöző oldalán.
jan. 25
0:30
Dr. Vekerdy Tamás rovata (NLC)
jan. 25
0:34
Napi kínai mantra január 25-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 25
5:12
Szexből él VV Szandika (NLC)
A Való Világ 4. szériájának plasztikcicája egy német erotikashow-ban lép fel – állítja a Blikk.
jan. 25
6:24
Szakított a két megasztár (NLC)
A távkapcsolat megsínylette a kapcsolatukat – írja a Blikk.
jan. 25
6:26
Terhes, vagy nem? Megszólalt Csézy (NLC)
Az énekesnő egyelőre nem áll készen az anyaságra – írja a Bors.
jan. 25
8:30
A cégek több mint fele optimistán várja a 2012-es évet (NLC)
A Profession.hu, Magyarország leglátogatottabb állásportálja 148 céget kérdezett meg a 2011-es év toborzási tapasztalatairól, eredményeiről és a következő időszak várható változásairól. A kutatásból egyértelműen kiderült, hogy legnagyobb kereslet 2011-ben a szakértők és az őket segítő asszisztensek iránt mutatkozik. A cégek alapvetően optimistán látják a következő üzleti évet: a megkérdezett 148…
jan. 25
10:18
„Könnyebben élhetnénk, ha figyelnénk a Hold változásaira” (NLC)
Barabás Éva, a RTL Klub tévécsatorna műsorvezetője szenzációs nő! Nemcsak azért, mert izgalmas, érdekes információkkal szórakoztatja esténként a tévénézőket, hanem a horoszkópja is azt mutatja, hogy áthatja az idealizmus, és szinte érezni: ha tudná, megváltoztatná a világot.
jan. 25
10:20
Fehérneműben villantott Beckhamné (NLC)
Nem tudjuk, mennyi a fél éve szült Victoria testtömeg-indexe, mindenesetre a fotók alapján mi azért beutalnánk egy kis hízókúrára.
jan. 25
10:22
Csodababa: véletlenül esett teherbe a nagymama (NLC)
Azt hitte, 50 felett már biztosan nem eshet teherbe. Tévedett.
jan. 25
10:24
Csajos praktikákkal csábít a direkt nőknek tervezett szék (NLC)
A karosszék először is kényelmes. Másrészt aki ráül, nem kényszerül arra, hogy ölébe zsúfolt táskájával, kabátjával úgy nézzen ki, mint egy agyonpakolt karácsonyfa.
jan. 25
11:30
Szex és veszekedés miatt falják a valóságshow-kat a tinik (NLC)
Imádják a valóságshow-kat, ezekben a szerelem és a szex fogja meg őket, és másnap ez a fő beszédtéma a suliban.
jan. 25
11:32
Hogyan ne faragjunk rá a hármas szexre? (NLC)
Hármasban csak kevesen csinálják, pedig sokan vágynak rá. Vajon miért? Heti gyors Mester Dórával.
jan. 25
12:06
Elcsúfította gyönyörű lányát Jolie – fotó (NLC)
Angelina Jolie angyali kislánya, Shiloh hosszú szőke haját kisfiús, rövid fazonra vágták.
jan. 25
12:08
Karok nélkül lett keresett masszőr (NLC)
Soha nem volt az a típus, aki a fogyatékossága miatt bármiről is lemond. Karok nélkül lett masszőr, még profi sportolók is hozzá járnak!
jan. 25
12:10
Soma – „Cigány lányokat tanítok meditálni” (NLC)
Meglepődtem, amikor Soma honlapján megjelentek az ózd-hétesi kézimunkázó asszonykör munkái, és ő arra biztatta a látogatóit, hogy vegyenek részt az online jótékonysági aukción, vásároljanak a hímzésekből. Mi köze a népszerű előadóművésznek egy szegény cigánytelephez? Miért látogatja őket? Mit ad nekik? És mit kap tőlük?
jan. 25
12:12
A Sárkány évére „rendelik” a gyerekeket (NLC)
Sárkány éve kezdődött a kínai horoszkóp szerint. A Távol-Keleten úgy tartják, hogy az ilyenkor születettek (vagyis a sárkánybébik) erősebbek, okosabbak és gazdagabbak lesznek társaiknál, ezért rengeteg kínai család erre az évre tervezte be a gyerekvállalást. Okozhat-e demográfiai katasztrófát az ázsiai szülésdivat?
jan. 25
12:42
Mentők vitték kórházba a kimerült Demi Moore-t (NLC)
A válófélben lévő színésznőnek le kell állnia új filmje forgatásával, amiben egy pornóellenes aktivistát játszott volna.
jan. 25
13:18
Pofára esett a magyar szépségkirálynő (NLC)
Tényleg összemelegedett a Jóban Rosszban stábjának egyik tagjával Szunai Linda szépségkirálynő? Ő nem cáfolja a híreket, de akkor a férfi miért állítja az ellenkezőjét? Celebtragédia ez!
jan. 25
13:20
Már szingliként kezdjük szervezni az esküvőnket? (NLC)
Akik ismerik a menyasszörnyek című műsort, azok talán meg sem lepődnek. Vagy mégis, mert a bevaduló arák legújabb típusa már azelőtt szervezi az esküvőjét, hogy megkérték volna a kezét.
jan. 25
13:22
Csak szex és más semmi (NLC)
Egyre népszerűbb egy különös kapcsolattípus férfi és nő között, leginkább „szexbarátságként” emlegetik. De vajon lehet-e hosszú távon harmóniában szeretkezni és barátkozni úgy, hogy legalább az egyik fél ne szeressen bele végzetesen a másikba?
jan. 25
13:24
Öt hónapos terhesen még vonul a kifutón (NLC)
Azt azért előre leszögezhetjük: minden kismama úgy szép, ahogy van. És most íme, a legújabb fotók napjaink egyik legmenőbb, várandós modelljéről.
jan. 25
15:06
A kiválasztott: Őszentsége, a XIV. dalai láma (NLC)
A dalai láma titulus jelentése: a bölcsesség óceánja. A tibetiek úgy tartják, habár az ő megszemélyesítője mindig más és más ember alakjában jelenik meg, valójában soha nem távozik e földi világból. Mindig újra születik egy kiválasztott testben.
jan. 25
15:08
Lefújta az esküvőt Aretha Franklin (NLC)
Lám, a világsztár soulénekesek is hétköznapi emberi gondokkal küzdenek: Aretha és párja úgy érzik, elkapkodták az eljegyzést. Winkler Nóra különvéleménye.
jan. 25
15:10
Visszatér az aranykor? (NLC)
Számos ókori prófécia szerint a XXI. század elején hatalmas változás veszi kezdetét a Földön, melynek során a ma még önzésre, illetve bolygónk kizsákmányolására alapuló emberi civilizáció gyökeresen átalakul...
jan. 25
15:12
Utálsz szakítani? Kétezerért egy profi átvállalja (NLC)
Különleges munkát választott magának egy brit fiú: hivatásos szakítóvá csapott fel.
jan. 25
16:18
Mi köze a mellráknak a samponhoz? (NLC)
Egy kozmetikumokban használt tartósítószert szinte minden mellrákos nő testében megtaláltak, de az összefüggés így sem bizonyított.
jan. 25
16:20
Pikali Gerda: „Mindannyian magunkban lakunk” (NLC)
Több darabban is főszerepet játszik, hangjával tele vannak a tévécsatornák, mozik, sőt még egy bevásárlóközpont liftjében is ő segíti a tájékozódást. Szinte biztos voltam abban, hogy Pikali Gerda kétgyermekes, harminchárom éves anyaként áhítja a harmóniát, de felfokozott életvitele miatt ez a gyakorlatban csak vágy marad. Tévedtem.
jan. 25
16:22
10 nő, aki fiatalabb férfit választott (NLC)
Demi Moore-on és Madonnán kívül egyre több nő vállalja nyíltan és büszkén, hogy idősebb a partnerénél. 10 nő mesél a közös életükről.

Keresés