2012. február 19. vasárnap

febr. 19
2:45
Kétszer adta el a bundameccset (Blikk)
Budapest – Kétszer, egymástól függetlenül dolgozó csoportoknak adhatta el ugyanazt a találkozót a Diósgyőr labdarúgója!
febr. 19
4:33
Így él most a tévémaci (Blikk)
Szarvas – Alkotójánál alussza álmát az utolsó tévémaci. A fogát már megmosta, Jancsi bohócot rendületlenül magához szorítja, és persze mosolyog, mint 48 éve mindig.
febr. 19
5:09
Elbúcsúztatták Whitney Houstont (Blikk)
Newark – „Nem lehet a templom közelébe menni, inkább nézzék a tévében vagy az interneten." – a helyszínen ezt mondták a rajongóknak a rendőrök, akik lezárták a környező utcákat Whitney Houston (†48) búcsúztatása miatt, amelyet a meghívókon hazatérő szertartásnak neveztek.
febr. 19
5:09
Filmre gyúr a cicanadrágos gengszter (Blikk)
BUDAPEST – A cicanadrágos gengsztert alakító Kovács Lajos (68), a verőembert játszó Kiss József (45) és az őrült gyilkos bőrébe bújó Bicskey Lukács (50) ugyanabba a konditerembe járnak már néhány hete, hogy felkészüljenek az Argo 2. részének forgatására.
febr. 19
5:11
Budapesti temetést kért Gábor Zsazsa (Blikk)
Budapest — A feleségem utolsó kívánsága, hogy szülővárosában, Budapesten helyezzék végső nyugalomra – nyilatkozta nemrég a Bild című német napilapnak Frederic von Anhalt herceg (68), aki az ügy érdekében felvette a kapcsolatot Gábor Zsazsa (95) hazánkban élő mostohaöccsével. Legalábbis ezt mondta.
febr. 19
5:13
Mihez kezdenének a nyereménnyel a villalakók? (Blikk)
BUDAPEST – Még egy hét, és kiderül, hogy Seherezádé (21), Vera (27), Fecó (28), Csaba (23) és Attila (33) közül kié lesz ValóVilág ötödik szériájának fődíja: az autó, a lakás, az egy éven át havi 1 millió forint és a luxusutazás.
febr. 19
5:30
Édesanyja tudta - megmutatjuk Whitney Houston temetését (hirado.hu)
Helyi idő szerint tegnap délben kezdődött az a szertartás, amelyen családtagjai, barátai, pályatársai vettek végső búcsút az énekesnőtől.
febr. 19
5:45
Megszorítások a Heti hetesben (Blikk)
Budapest — Március 4-én újra szórják a poénokat a humor nagyágyúi az RTL Klub képernyőjén, de jóval kevesebbért, mint eddig. A producer a válság miatt döntött úgy, hogy csökkenti a sztárok gázsiját.
febr. 19
6:21
Semmi nem igaz, amit VV Attila mondott magáról (BorsOnline)
A beszavazóshow-tól kezdve tudatosan építette fel VV Attila, hogy milyennek lássa a világ. Testvére most elárulja: jól sikerült a magányos manipulátor figurája, csak épp a valósághoz nincsen sok köze.
febr. 19
6:39
Kik állnak a Compact Disco mögött? (BorsOnline)
Magyarországot a Compact Disco zenekar képviseli majd a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon. A Bors megtudta: a modern hangzású együttest olyan zenei nagyságok támogatják, mint Zorán és Ákos.
febr. 19
6:41
Bolondnak nézte az arát az anyakönyvvezető (BorsOnline)
Reggel, amikor felkelt, Olga még azt sem tudta, ki az ő Istvánja, éjfélkor már elszántan férjül kérte. Főszerepben az internet, a telefon, egy szál vörös rózsa és egy jókor kezdett mosogatás.
febr. 19
6:42
Négy helyen választanak ma polgármestert (hirado.hu)
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszacsécsén és Géberjénben, a Somogy megyei Igalban és a Veszprém megyei Kemenesszentpéteren döntenek.
febr. 19
6:44
Börtön vár a gyaloglással büntető anyára (hirado.hu)
Az arkansasi nő büntetésből hét kilométert gyalogoltatta volna tízéves fiát az iskolába, a gyereket az autóút szélén vették fel.
febr. 19
6:57
Timi, gyere haza! (BorsOnline)
Gyerekei, férje és szülei is azért imádkoznak esténként, hogy hazatérjen a 33 éves Nagy Attiláné Búza Tímea. A postásnő múlt hétfőn tűnt el nyomtalanul, s azóta nem adott magáról életjelet.
febr. 19
7:15
Majka papa mintaapa (BorsOnline)
A HÉT MONDÁSA a Borsdarálóban: „Ha az ember normális, ebben a korban már a halálra készül. Ehhez képest született egy gyerekem. Jó sokáig nem halhatok meg...” Bakács Tibor „Settenkedő”
febr. 19
7:17
Whitney Houston hazatért - fotógalériával (BorsOnline)
Bár néhányan tiltakoztak, végül Bobby Brownnak megengedték, hogy részt vegyen volt felesége búcsúztatásán. Remélték, hogy támogatja lányukat, Kristinát, de közben attól tartanak, hogy az örökség reményében magához édesgeti őt.
febr. 19
7:18
Receptek az egészséges öregkorhoz (hirado.hu)
Öt évre tervezett tudományos programot indít a WHO a betegségmentes öregedést legjobban biztosító étrend összeállítására.
febr. 19
7:20
Jó évet zárt a K&H; Biztosító (hirado.hu)
A társaság 1,9 milliárd forint adózás utáni nyereséget ért el 2011-ben az egy évvel korábbi 0,8 milliárd forint után.
febr. 19
7:22
Gauck a legnépszerűbb államfőjelölt (hirado.hu)
A németek többsége a korábbi keletnémet polgárjogi harcost látná szívesen a Christian Wulff lemondásával megüresedett poszton.
febr. 19
7:33
Retteg Keményéktől a szerb pólókapitány (BorsOnline)
Erős csapatunk van, de az olimpián az Eb-aranyunk nem jelent semmit, hisz ott a magyarok várnak ránk, foglalta össze véleményét a szerb pólósok kapitánya.
febr. 19
7:51
Köptetőkkel és piócákkal kezelték a költőt - meghalt (BorsOnline)
Michael Jackson és Amy Winehouse után Whitney Houstonnal immár harmadik ikonját veszítette el a popvilág. Csak Jackson esetében egyértelmű, hogy az orvosa hibázott, de a történelemben nem először derül fény a doktor halálos tévedésére vagy akár szándékos beavatkozására.
febr. 19
7:54
A szülőkre akár havi negyvenezer forintos többletkiadás várhat (hirado.hu)
A bölcsődék 5 százalékában már biztosan bevezetik az étkezési hozzájárulás mellett az úgynevezett gondozási díjat.
febr. 19
7:56
Skorpió, maradj a háttérben! - napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Ikrek ne találgassnak, kérdezzenek, ha valamit tudni akarnak! A Mérleg pedig ne akarjon mindennel egyszerre végezni, az Oroszlán titokzatos ügyekbe keveredhet.
febr. 19
8:09
Napi cuki fotó: zeneszerzőt idéz a kismajom (BorsOnline)
Kisebb, mint egy emberi ököl, és egész nap anyja hátába kapaszkodva furikáztatja magát. A majomkölyök most született a Jászberényi Állatkertben. Apukája dán, anyukája belga.
febr. 19
8:12
Díjazzák az energiatudatos cégeket (hirado.hu)
Márciusig lehet pályázni az energiatudatos vállalat, illetve az energiahatékony vállalat címre.
febr. 19
8:14
Karriertanácsokat ad új könyvében az amerikai csodagyerek (hirado.hu)
A 14 éves fiú, aki most készül megszerezni a BA fokozatot a Kaliforniai Egyetemen, százoldalas útmutatót írt kortársainak a "módszerről".
febr. 19
8:16
Újra közlekedik a dunai komp Mohácsnál (hirado.hu)
Újraindult a dunai kompközlekedés Mohács és Újmohács között szombaton - tájékoztatta a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Kft. az MTI-t.
febr. 19
8:18
Elzárják a forgalomtól Nagykanizsa központját (hirado.hu)
A rehabilitációs munkák, illetve csatorna- és vízvezeték-építés miatt hétfőtől hónapokig autómentes lesz a centrum.
febr. 19
8:20
Súlyos baleset, öt sérült Túrkevén (hirado.hu)
Vasárnap kora reggel egy kereszteződésében két személyautó ütközött, két embert súlyos, hármat könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.
febr. 19
8:27
Futács sztár lett Angliában (BorsOnline)
Az angol másodosztályú Portsmouth Futács Márkót választotta meg január legjobbjának, ennek is köszönhető, hogy a csatárral hosszabbítani akar az anyagi gondokkal küzdő klub.
febr. 19
8:30
Izraeli légicsapás a Gázai övezetben (hirado.hu)
Izrael szerint a két támadás, amelyben négyen sérültek meg, válasz a Gázai övezetből az elmúlt 48 órában kilőtt négy rakétára.
febr. 19
8:45
Ritka és igen bizarr pillanatot örökítettek meg a tudósok - fotó (BorsOnline)
Ausztrália partjaitól nem messze sikerült megörökíteni ezt a bizarr látványt.
febr. 19
8:48
Árulkodó pollennyomok Júdeából (hirado.hu)
A tel-avivi régészeknek a pollenmaradványok alapján sikerült azonosítaniuk, milyen növények illatoztak az ókori királyi kertben.
febr. 19
8:50
Athén mozgatta a BÉT-et a héten (hirado.hu)
A görög hírek mozgatták a piacot, a BUX végül 19.147,50 ponton zárt, egy hét alatt 120,7 pontot, 0,63 százalékot erősödött.
febr. 19
9:03
Ölelkezett, csókolózott George Michael a fiújával (BorsOnline)
Ölelkezett, csókolózott, összebújt kedvesével George Michael az ausztrál vizeken ringatózó szerelemhajón. A tüdőgyulladásból felépült énekes Ausztráliába vitte sztárfodrász párját.
febr. 19
9:03
30 évig titkolták, hogy milliomos lett (Blikk)
New York - Először azt hitte Rónai Péter (45), hogy valami ízetlen tréfa áldozata, amikor egy halom régi újság között lapozgatva, az egyik címlapján gyermekkori énje köszönt vissza rá. Amikor a kép alatti szöveget kezdte olvasni, már határozottan azt érezte, hogy a múltban tett csavargásnak hála olyan napra ébredt, ami merőben más lesz, mint bármelyik, eddigi életében.
febr. 19
9:03
VV5: Óriási botránnyal zárul a ValóVilág (Habostorta)
Mind a tizennégy játékosnak alkalma lesz arra... ...hogy még a villában tisztázzák az elmúlt hónapok történéseit. Már előre borítékolható, hogy a volt villalakók hétfői visszaköltözése hatalmas vihart kavar az elcsendesült luxusbörtönben. Sehi, Vera, Fecó, Csaba és Attila nem is sejtik, hogy a játék legutolsó hetét az általuk nagyon szeretett vagy épp ellenkezőleg, a kifejezetten gyűlölt…
febr. 19
9:21
Megfejtették a sorozatgyilkosok agyműködésének titkát (BorsOnline)
A sorozatgyilkosok nem egyszerűen rosszak: többségük teljesen elmebeteg. Amerikai kutatók most megfejtették agyuk működésének titkát, így van esély arra, hogy sokuk megfékezhető legyen.
febr. 19
9:21
Videó: Vadászpilóta készítette a TV Macit (Blikk)
febr. 19
9:21
A borítékbontás optimális módját keresték (Metropol)
Alaposan körbejárták a témát, mert négy hónapon át vizsgálgatták a módokat és eszközöket.
febr. 19
9:23
Átvágta a KTE-t Csizmadia - immár másodszor (BorsOnline)
Kellemetlen helyzetbe hozta a Kecskemétet Csizmadia Csaba. A védő a felkészülési időszak utolsó pillanatában, a szóbeli egyezséget megszegve, „családi okokból” az NB II-es Gyirmóthoz igazolt.
febr. 19
9:24
Ellopták a falu lélekharangját (hirado.hu)
A félmillió forint értékű harangot fémtolvajok vihették el, hogy feldarabolva színesfémként adják el. Így azonban alig kaphatnak érte 40 ezer forintot.
febr. 19
9:26
Pokolgépes merénylet Pakisztánban (hirado.hu)
A támadás egy kormánybarát, a helyi tálibok ellen harcoló törzs tagjait vette célba, 6, más források szerint 8 halálos áldozat van.
febr. 19
9:28
Mire jó a lila kukorica? - megmutatjuk a magyar újítást (hirado.hu)
Két éve működik Debrecenben egy üzlet, amelyben mindazok az élelmiszerek megtalálhatók, amelyeket az egyetem kutatói fejlesztettek ki.
febr. 19
9:30
A borítékbontás optimális módját tanulmányozták 1,75 millióért (hirado.hu)
A brit földhivatal dolgozói négy hónapon át vizsgálgatták a legkülönfélébb borítéknyitó eszközöket, tapasztalatcserét is szerveztek.
febr. 19
9:57
Többször is csonkolták a tudós állkapocscsontját (BorsOnline)
Michael Jackson és Amy Winehouse után Whitney Houstonnal immár harmadik ikonját veszítette el a popvilág. Csak Jackson esetében egyértelmű, hogy az orvosa hibázott, de a történelemben nem először derül fény a doktor halálos tévedésére vagy akár szándékos beavatkozására.
febr. 19
10:00
Alaposan átvágták a rendőröket egy plüsspingvin mentésénél (hirado.hu)
A pingvinnek látszó állatka egy jégtáblán úszott lefelé a folyón, amikor az állatvédők riadóztatták a rendőröket a mentésre.
febr. 19
10:02
Meghalt Lengyel Pál (hirado.hu)
A Harlekin Bábszínház igazgatója, a Magyar Bábművészek Szövetségének elnöke 69 éves volt.
febr. 19
10:04
Röntgen fogott határsértőket (hirado.hu)
Két bolgár kamionban összesen hét pakisztáni és afgán határsértőt találtak a vámosok szombaton.
febr. 19
10:15
Úgy zabálnak, mint az emberek a gyorsétteremben (BorsOnline)
Kanadai kutatók kihalással fenyegetett Steller-oroszlánfókákat vizsgáltak, és kiderült, hogy rendkívül egészségtelenül táplálkoznak – írja a BBC.

Keresés