2012. február 16. csütörtök

febr. 16
0:06
Hótáfúvások Fejér megyében - több autó az árokba csúszott (hirado.hu)
Székesfehérvár ás Zámoly között a tűzoltók segítségével zajlik a kocsik kiemelése.
febr. 16
0:10
Diósdi maffiaper - jelentős enyhítést kért az egyik fővádlott ügyvédje (hirado.hu)
Védence büntetésének jelentős enyhítését kérte a Győri Ítélőtáblán a diósdi maffiaper másodfokú tárgyalásán szerdán a húsz év fegyházra ítélt Czibere Attila ügyvédje.
febr. 16
0:14
Transzformátor égett Visontán: a kár egymilliárd forint (hirado.hu)
Tűz ütött ki szerda hajnalban a Mátrai Erőmű egy transzformátorában. A mintegy egymilliárd forint kárral járó balesethez szakértők szerint köze volt a hidegnek és a havazásnak.
febr. 16
0:18
Ki fogják hallgatni Whitney Houston orvosait (hirado.hu)
A rendőrök több doboznyi gyógyszert foglaltak le a Beverly Hilton Hotelben, amelyben az énekesnőt szombaton holtan találták.
febr. 16
0:22
Audi-bővítés: vádemelés a természetvédő ellen (hirado.hu)
Végetért az Audi gyár bővítését megakadályozó természetvédő elleni rendőrségi nyomozás. A gyanú szerint Zsák Ferenc kétszázmilliót kért a bővítést akadályozó kereset visszavonásáért.
febr. 16
0:24
Litvánia is felfüggeszti az ACTA ratifikálását (hirado.hu)
Több másik ország után Litvánia is úgy döntött, hogy felfüggeszti a hamisítás elleni kereskedelmi megállapodás (Anti-Counterfeiting Agreement - ACTA) ratifikálási folyamatát.
febr. 16
0:28
Magyar állampolgárok Szlovákiában: szavazni akarnak március 10-én (hirado.hu)
Már több felvidéki magyar kapott hivatalos értesítést arról, hogy törölték őket a választási névjegyzékből, mivel már nem szlovák állampolgárok.
febr. 16
0:32
Gépjárműoktatók őrizetben - pénzt kértek a sikeres vizsgáért (hirado.hu)
A nyomozás eddigi adatai szerint több gépjárműoktató tavaly tizenkét tanulótól kért és több esetben kapott is 10-20 ezer forintot a sikeres gépjárművezetői gyakorlati vizsga megszerzéséért.
febr. 16
0:36
Konkurenciaharc: tévés fenyegetett tévést? (hirado.hu)
Az egyik esztergomi helyi TV szerint rablást és merényletet terveztek a szerkesztőségük ellen. A rendőrség vizsgálja a hanganyagot, és nyomozást indított.
febr. 16
0:40
Negyvenhat írót először jelöltek az irodalmi Nobel-díjra (hirado.hu)
A díjazott nevét októberben hozzák nyilvánosságra, a díj ünnepélyes átadására december 10-én, Stockholmban kerül sor.
febr. 16
0:44
Csákánnyal verték szét az esztergomi polgármester sajtósának autóját (hirado.hu)
A rendőrség rongálás miatt eljárást indított.
febr. 16
4:51
Köhögött a kislány, levágták a lábát! (Blikk)
Kalocsa - Köhögés miatt került kórházba Gutrai Laura (2), ám végül fél lábbal tért haza.
febr. 16
5:12
Kegyetlen üzenetet kapott az elhunyt énekesnő volt férje (hirado.hu)
Barátokon keresztül kapta meg a család kegyetlen és rövid figyelmeztetését a volt férj.
febr. 16
5:30
Havonta száz orvos megy el az országból (hirado.hu)
A frissen végzettek csaknem harmada munkába se áll Magyarországon, csak 2006 és 2010 között négyezerrel csökkent a hazai doktorok száma.
febr. 16
5:48
Ttöbb mint száz európai bankot vizsgál a Moody's (hirado.hu)
A hitelminősítő szerint az euróövezeti válság kedvezőtlen és elhúzódó hatásai "nagyon nehéz" működési környezetet teremtenek az európai bankoknak.
febr. 16
5:50
Ékszereket loptak egy hódmezővásárhelyi boltból (hirado.hu)
Nem sokkal zárás előtt két férfi kalapáccsal betörte az üzlet kirakatát, majd az ott lévő ékszerek egy részét felmarkolva elfutott.
febr. 16
5:52
Jön az országos adóslista (hirado.hu)
A nyilvántartás minden végrehajtás alá került cég és magánszemély fontosabb adatait tartalmazza, változik az ingatlanárverés rendje is.
febr. 16
6:03
Kovács Lázár nem fizetett, feljelentették (Blikk)
Budapest - Hiába várta hónap elején a postást Bíró Andrea (22) a Kovács Lázártól (37) esedékes gyerektartással – amelyet a sztárséf házasságon kívül született kisfia, Lázárka (3) után kellene fizetnie –, nem érkezett meg az ötvenezer forint.
febr. 16
6:05
Ismeretlen nővel kocsmázott Kemény Dénes (Blikk)
Kompromittáló helyzetben fotózták le a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát. Kemény Dénes egy dekoratív nő mellett pálinkázott egy belvárosi szórakozóhelyen.
febr. 16
6:07
Rátalált a a szerelem címlaplányunkra! (Blikk)
Budapest - A Blikk szépe fotózás napján talált szerelemre Schmidma­ye­r Diana (19), a barna hajú szépség ugyanis pont aznap randizott először új párjával.
febr. 16
6:09
Brutális részletek Damu erőszakos tetteiről! (Blikk)
Budapest - Eddig soha nem hallott részleteket tudott meg a Blikk abból a vádiratból, amelyben részletesen szerepel az, hogy a lány elmondása alapján hogyan verte és erőszakolta meg volt barátnőjét Damu Roland, akit első fokon hat év börtönre ítéltek.
febr. 16
6:21
Fábryt otthagyták a nézők (BorsOnline)
Fábry Sándor végre olyan műsort készíthet, amilyet akar, de talán a régit a közönség jobban szerette. Így fordulhatott elő, hogy a legutóbbi show felvételének derekán üres székekkel is szembe kellett néznie.
febr. 16
6:33
Nyerd meg az Utódok című könyvet! (Joy)
A frissen a mozikba kerülő Utódok című film és a főszereplő George Clooney kapcsán most az egész világ Utódok lázban ég. Jó hírünk van, ha Te is így vagy ezzel, mert most még a könyvet is megnyerheted!
febr. 16
6:39
Elsorvasztja a támadás Oláh Ibolyát; 16 kilót fogyott (BorsOnline)
Az öngyilkosság elől menekült egy pszichiáterhez Oláh Ibolya. Az énekesnőt annyira megviselték az elmúlt hónapok lelki és testi támadásai, hogy pánikbetegsége felerősödött és tizenhat kilót fogyott.
febr. 16
6:41
Combos interjút készített Demcsák - fotóval (BorsOnline)
Demcsák Zsuzsa hosszú, formás combját teljesen szabadon hagyta az a szoknya, amit szerda reggel a Mokkában viselt. A falatnyi ruhadarab olykor az interjúalanyok figyelmét is elvonta.
febr. 16
6:42
Érintéssel vagy mondattal temetni a jelszavakat (hirado.hu)
Keserves dolog állandóan felidézni a különböző jelszavainkat. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha bonyolult betű-szám-karakter kombinációk begépelése helyett csupán könnyedén meg kellene érintenünk a képernyőt vagy kimondanunk egy egyszerű mondatot?
febr. 16
6:44
Magyarországról szavaz az EP (hirado.hu)
A képviselők három tervezetről döntenek.
febr. 16
6:46
Bika, bízz a szerencsédben! - napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Ikrek kapkodnak és hajba kapnak másokkal, a Skorpió türelmét barátai teszik próbára, a Nyilas mindenre ugrik, a Bak pedig alkotó depresszióban van.
febr. 16
6:57
Olcsóbb ittasan, mint jogsi nélkül vezetni (BorsOnline)
Nincs mentség! Ha elfogadja a kormány az asztalán lévő előterjesztést, fix tarifával büntetik a szabálytalankodó autósokat, 30–150 ezer forint között.
febr. 16
7:15
Nagyobb mellel kacérkodik VV Eszter (BorsOnline)
A villa szilikon keblű lányai bizonytalanították el Esztert. Az egyébként tökéletes mellel rendelkező lány azért szeretne dúsabb idomokat, mert a luxusbörtönben Veronikától, Kingától és Sehitől ő is megirigyelte a feszesebb, kemény formákat.
febr. 16
7:17
Dönthet a szembesítés a Baunok-gyilkosságban (BorsOnline)
Hamarosan szembesítik egymással a Baunokgyilkosság három gyanúsítottját, ugyanis vallomásaik egymásnak ellent mondanak. A Bors információi szerint H. Szabolcs terhelő vallomást tett a Mészáros testvérekre, akik tagadnak.
febr. 16
7:18
Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Baján (hirado.hu)
Egy arcát sállal eltakaró férfi a pénztárban lévő készpénzt követelte szerda délután, közel 360 ezer forintot kapott, nem sérült meg senki.
febr. 16
7:20
Megszületett az Avatar-robot (hirado.hu)
Egy japán robot képes arra, hogy utánozza irányítója mozdulatait, irányítója pedig azt érzékeli, amit a robot.
febr. 16
7:33
Aczél megússza a szigorítást (BorsOnline)
Habár a héten az MLSZ szigorította a fogadási csalási gyanú miatt közvádas eljárás alá eső játékosok, szakemberek eltiltását, az a szövetség felfüggesztése ellen fellebbező Aczél Zoltánra nem vonatkozik.
febr. 16
7:36
Rolexet talált az utcán, leadta (hirado.hu)
Milliókat érő karórát talált egy utcaseprő Nagy-Britanniában, bevitte a rendőrségre, a tulaj még nem jelentkezett.
febr. 16
7:38
Jogsértő tender miatt büntették a BKV-t (hirado.hu)
Nem közbeszerzési eljárást, hanem pályázatot írt ki a cég reklámfelületeinek hasznosítására, azt is vitatható feltételekkel.
febr. 16
7:51
Elkapták Baricz kifosztóját (BorsOnline)
Megtalálták azt a román bűnözőt, aki kirabolta Baricz Gergőt. Az X-faktoros fiú maga ment ellopott dolgaiért Erdélybe, ahol a börtönben még beszélgetésbe is elegyedett a rosszfiúval.
febr. 16
8:09
Nyugdíjba küldik az államtitkárokat? (BorsOnline)
A kormány szerint a nyugdíjszabályok egységesítése követeli meg, hogy a bírák 62 éves koruktól ne tölthessék be tisztségüket. Ha ezt más területekre is alkalmaznák, állami vezetők is mehetnének.
febr. 16
8:09
Pókermilliomosba szerelmes Kiss Ramóna! (Blikk)
Budapest - Újra szerelmes Kiss Ramóna (27)! A Barátok közt szépséges színésznője Tóth Richárdban (32), Magyarország talán legjobb pókeresében találta meg a párját.
febr. 16
8:12
Orbán: behorpadt az önbizalmunk (hirado.hu)
Az irány jó, de még nagyon sokat kell dolgoznunk - így kommentálta a kedvező magyar GDP-adatokat.
febr. 16
8:14
Obama ismét népszerű (hirado.hu)
Jobban áll, mint az elmúlt nyolc hónapban bármikor, és ha ma tartanák a választást, le tudná győzni bármelyik republikánus ellenfelét.
febr. 16
8:27
Gyerekekre ment el a 100 millió (BorsOnline)
Hiába tesz csodát meccsről meccsre az osztrák bajnokságban (EBEL) szereplő Sapa Fehérvár hokicsapata, nem lehet maradéktalan az öröm, százmillió forint hiányzik a költségvetésből, segítő kezekre várnak.
febr. 16
8:30
Nagystílű autóhitelesek? (hirado.hu)
A vásárlók többsége 1-2-két óra alatt döntött a hitelkonstrukciókról, és általában az autókereskedőt kérdezte a lehetőségekről.
febr. 16
8:32
A szerbek nemet mondtak Pristinára (hirado.hu)
A túlnyomórészt szerbek lakta észak-koszovói járásokban tartott népszavazáson 99,74 százalék szavazott úgy, hogy Szerbiához akar tartozni.
febr. 16
8:45
Celláikban égtek a rabok - megrázó fotóval (BorsOnline)
Hatalmas tűz ütött ki egy hondurasi börtönben, a katasztrófa legalább háromszázötvenhét áldozatot követelt. A legtöbb rab a cellájában rekedt, esélye sem volt a megmenekülésre.
febr. 16
8:45
VV5: Végre Attila is kiválasztott lett (Habostorta)
A mindig összeférhetetlen Attila számított a zöld kendőre... Valentin-nap alkalmából személyreszóló ajándékkal lepték meg egymást a villalakók. Még Attila Verának és fordítva, Fecó pedig Csabának, addig Seherezádé új barátnőjének Verának, Csaba pedig Fecónak ajándékozott. Volt saját készítésű körömlakk bögre, filctollal átfestett izompóló, de külön élmény volt Fecó Könnyű álmot hozzon az éj…
febr. 16
9:03
Sokára lesz tavasz (BorsOnline)
A következő másfél hétben ragaszkodik hozzánk a tél, s ahogyan népi időjósunk, Géza bácsi fogalmaz: gané egy idő lesz áprilisig.
febr. 16
9:06
Kezet rázott a Robonauta és az űrállomás parancsnoka (hirado.hu)
A kézfogás után a Robonauta 2 ügyes kezével a „Helló, világ!” szavakat formálta meg az amerikai jelnyelv segítségével
febr. 16
9:08
Hoffmann: nem vonják vissza a felsőoktatási keretszámokat (hirado.hu)
Hónapokkal korábban tudni lehetett, hogy a keretszámokban változás lesz, ez nem érhetett senkit váratlanul - mondta az oktatási államtitkár.
febr. 16
9:10
Nálunk főleg a nassolni valót hamisítják - Európa-szerte ellenőriztek (hirado.hu)
A fél Európára kiterjedő titkos akció keretében főként a hamisított élelmiszereket keresték.

Keresés