2012. február 18. szombat

febr. 18
0:03
Eurofoci: a Heerenveen tapad az élen állókra; Ates örült, Atas nem (She)
A Heerenveen hazai pályán 1–0-ra legyőzte a NAC-ot a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, így két pontra megközelítette az élen álló, hétvégén pályára lépő PSV, AZ duót.
febr. 18
0:21
Vasas: az újpesti trió bemutatkozhat, Polényi szerdáig kényszerpihenőn (She)
Az Újpestről a tavaszi idényre kölcsönvett Rubus Tamás, Szabó Bence, Takács Zoltán trió szombaton bemutatkozhat a Vasas labdarúgócsapatában, amely a Vecséssel játszik felkészülési mérkőzést 11 órától a Fáy utcában – adta hírül az angyalföldi klub hivatalos honlapja.
febr. 18
0:39
Portsmouth: tíz pontot levontak Futácséktól, a 21. helyre estek vissza (She)
Tíz pont levonással sújtotta a liga az angol másodosztályában szereplő Portsmouth labdarúgócsapatát, miután a klubot – három éven belül másodszor – csődvédelem alá helyezték.
febr. 18
0:57
Tenisz: Nalbandian a Sao Pauló-i negyeddöntőben kikapott Volandritól (She)
David Nalbandian a Sao Pauló-i salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében elbúcsúztatta a második helyen kiemelt Gilles Simont, a következő körben azonban már nem bírt az olasz Filippo Volandrival, aki ezzel 3–1-re javította az argentin játékos elleni mérlegét.
febr. 18
7:00
Megtépázott Arsenal (Behaviour)
A forduló egyik rangadójának indult, aztán az egyik legsimább meccseként ért véget az AC Milan a Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntője, miután az odavágón a hazaiak a duplázó Robinho, Kevin-Prince Boateng és Zlatan Ibrahimovics góljaival 4-0-ra leiskolázta az Arsenalt.
febr. 18
7:02
Erdei szerint Klicsko nyer (Behaviour)
A magyar bokszrajongók felsóhajthatnak, ugyanis szépen gyógyul Erdei Zsolt begyulladt ökle, ami miatt a tavaly december 31-i címmérkőzése elmaradt az IBF szintén veretlen világbajnokával, Tavoris Clouddal. Amíg az amerikai a hétvégén ringbe lép a spanyol Gabriel Campillo ellen, addig Madár a lassan teljesen meggyógyult kezével elkezdheti a zsákolást. A magyar klasszis Cloud meccse mellett a…
febr. 18
7:04
Bajnokok Ligája: címvédőt vernének (Behaviour)
A Bajnokok Ligája középdöntőjében eddig százszázalékos Győr a címvédő Larvik ellen folytatná fantasztikus menetelését. A férfi BL-ben a Szeged már nem juthat tovább csoportjából, de hátralévő két meccsén szépen búcsúzna.
febr. 18
7:15
NHL: a Detroit tovább nyújtotta a ligarekordot, kikapott a Boston (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a Detroit tovább nyújtotta a héten felállított hazai veretlenségi ligarekordot, miután sorozatban a 22. mérkőzését is megnyerte a Joe Louis Arenában, ezúttal a Nashville ellen győzött 2–1-re. A Nyugati konferencia élcsapatai közül a Boston Winnipegben kapott ki 4–2-re, míg a Florida hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget a Washingtontól.
febr. 18
7:18
EBEL: most kezdődik az igazi bajnokság (Behaviour)
A Fehérvár jégkorongcsapata eddig kiválóan szerepelt az osztrák liga (EBEL) 2011/12-es szezonjában, ám amint Ocskay Gábor szakosztály-igazgató pénteken sajtótájékoztatón jelezte: a bajnokság lényegi része csak most következik.
febr. 18
7:20
Győzött az üzlet: Petrov vette át Trulli helyét (Behaviour)
Szinte biztosra lehetett venni, hogy a 2014-es Forma-1-es Orosz Nagydíj miatt nem marad orosz pilóta nélkül a száguldó cirkusz, és a Renault gárdájától elküldött Vitalij Petrov nem marad autó nélkül.
febr. 18
7:33
NB II: váratlan fordulat - Csizmadia Kecskemét helyett Gyirmótra szerződött (She)
Bár korábban az NB I-ben szereplő Kecskemét már bejelentette, hogy a Ferencvárostól átigazolják Csizmadia Csabát, a labdarúgó végül a másodosztályú Gyirmóttal állapodott meg.
febr. 18
7:51
NBA: James megszórta a Clevelandet, győzött az Oklahoma és a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Miami 111–87-re nyert Clevelandben, s ezzel sorozatban az ötödik sikerét könyvelhette el, míg a Heat klasszisa, LeBron James a mezőny legeredményesebbjeként 28 pontot dobott volt csapata ellen. A Nyugati főcsoportban listavezető Oklahoma könnyedén győzött a Golden State ellen. A Los Angeles Lakers Kobe Bryant 36 pontjának…
febr. 18
8:12
Babosék búcsúztak párosban (Metropol)
Babos Tímea az orosz Valerija Szavinih oldalán döntő rövidítésben vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Eva Birnerova, Alekszandra Panova cseh, orosz kettőstől a 220 ezer dollár összdíjazású, bogotai salakpályás női tenisztorna párosversenyének pénteki elődöntőjében.
febr. 18
8:21
Ballack már a tavasz folyamán Henry csapattársa lehet New Yorkban (Agroinform)
Készek tárgyalni Michael Ballack idő előtti távozásáról a Bundesligában hatodik helyezett Bayer Leverkusennél.
febr. 18
8:27
Ajánló: 11 NB I-es és még több NB II-es csapat a pályán - napi program (She)
Közeleg a tavaszi szezon kezdete a magyar labdarúgásban, a legtöbb NB I-es és NB II-es csapat is pályán lesz a mai nap során – természetesen ha ezt az időjárás is engedi. Alább a mai felkészülési mérkőzések programja.
febr. 18
8:39
Ibrahimovic könyvének iPades verziójához extrák is járnak (Agroinform)
Péntektől az iPad táblagépekre is letölthető lesz Zlatan Ibrahimovicnak, az AC Milan svéd futballistájának önéletrajza.
febr. 18
8:45
Videó: A Volán menetelése a válogatottnak is kedvez - Takács Rita (She)
Takács Rita, a Sport Televízió műsorvezetője videoblogjában ezúttal az osztrák jégkorongligában remekül szereplő Sapa Fehérvár AV19 teljesítményéről mondja el véleményét.
febr. 18
9:03
Tenisz: Kvitová Stepánekkel játszik vegyes párosban az olimpián (She)
A tavalyi wimbledoni bajnok cseh Petra Kvitová Radek Stepánekkel játszik majd vegyes párosban a londoni olimpia teniszversenyein.
febr. 18
9:15
A New Orleans Hornets játszotta el a mumus szerepét (Agroinform)
A New York Knicks hét megnyert mérkőzés után hazai pályán veszített a New Orleans Hornets ellen.
febr. 18
9:17
Meyé Zalaegerszegről Debrecenbe szerződött (Agroinform)
A gaboni válogatott csatárt a korábbi hírekkel ellentétben mégsem adja kölcsön a tavaszi szezonban a Loki.
febr. 18
9:33
Csizmadia "nyomós családi okok" miatt nem a Kecskemét, hanem a Gyirmót játékosa lett (Agroinform)
A volt válogatott középhátvéd elnézést kért a Hírös város csapatának vezetőitől, akikkel közel állt a megegyezéshez.
febr. 18
9:39
Ajánló: pályán a Chelsea, a Real, a Juve és a Dortmund - mai program (She)
Angliában a hétvégén kupafordulót rendeznek, és az FA-kupában a Premier League első öt helyezettje közül szombaton kettő, a Chelsea és az Arsenal lép pályára – előbbi otthon a Birmingham City, utóbbi idegenben a Sunderland ellen –, míg Bogdán Ádám csapata, a Bolton a Millwallhoz látogat. A spanyol élvonalban a Real Madrid a Santandert fogadja, az olasz Serie A-ban pedig a Juventus egy Catania…
febr. 18
9:41
Tenisz: a fájós bokájú Roddick simán kikapott az üzbég Isztomintól (She)
A második helyen kiemelt Andy Roddick két szettben kikapott az üzbég Gyenyisz Isztomintól a San Joséban zajló kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
febr. 18
9:42
Tovább javította sikerrekordját a Detroit Red Wings (Metropol)
Megszakítás nélkül 22-edszer nyert hazai pályán a Nyugati főcsoportban vezető Detroit Red Wings, ily módon az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) ezt a mutatót tekintve abszolút csúcstartó együttes tovább javította otthoni sikerrekordját.
febr. 18
9:51
Ha hazai pálya, akkor Detroit Red Wings - videó (Agroinform)
A Nashville Predators sem tudta megszakítani a Red Wings hazai sorozatát, már 22-nél járnak a detroitiak.
febr. 18
9:53
Kvitová Stepánek "főnöksége" alatt indul Londonban vegyes párosban (Agroinform)
A tavalyi wimbledoni bajnok cseh Petra Kvitová Radek Stepánekkel játszik majd vegyes párosban a londoni olimpián.
febr. 18
9:57
Argentína: a Vélez Sarsfield első győzelmével a tabella élére állt (She)
Két sima mérkőzéssel indult az argentin labdarúgó-bajnokság 2. fordulója: a Vélez Sarsfield a Banfield otthonában aratott 4–0-s sikerével megszerezte az első győzelmét, amivel a tabella élére ugrott, míg az Olimpo hazai pályán 4–1-re nyert a Belgrano ellen.
febr. 18
10:09
A Chelsea, a Bolton és az Arsenal is új esélybe kapaszkodhat (Agroinform)
Az Arsenal kivételével valamennyi élvonalbeli gárda könnyen verhető ellenféllel csap össze.
febr. 18
10:11
Északi derbi Hamburgban, az éllovasok idegenben is esélyesek (Agroinform)
A vergődő Hertha otthonában lép pályára a címvédő Dortmund a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 18
10:15
Videó: önfeláldozó mozdulattal mentett a földön fekve a Burnley védője (She)
Bár a Burnley labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett a Reading vendégeként a másodosztályú angol bajnokság 32. fordulójában, a mérkőzés egyik emlékezetes jelenete a látogatók védőjéhez, Benjamin Mee-hez fűződik. A játékos önfeláldozóan tette bele a fejét egy lövésbe, amely így a kapu fölé pattant.
febr. 18
10:17
Videó, NBA: varázslatos Durant-passz, nagy zsákolás az utolsó pillanatban (She)
A Miami Heat LeBron James vezérletével könnyedén legyőzte a sztár korábbi csapatát, a Cleveland Cavalierst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 55. játéknapján. A címvédő Dallas Mavericks is nyert, a nagycsapatok közül az Orlando Magic, az LA Lakers és az Oklahoma City Thunder is otthon remekelt, míg a New York Knicks hazai pályán kapott ki a New Orleans Hornetstől.…
febr. 18
10:27
Roddick sérülten is küzdött, de nem jutott a négy közé (Agroinform)
Sérüléssel bajlódott, így sima vereséget szenvedett a második kiemelt amerikai a San Jose-i tenisztornán.
febr. 18
10:33
Videó: varázslatos Durant-passz, nagy zsákolás az utolsó pillanatban (She)
A Miami Heat LeBron James vezérletével könnyedén legyőzte a sztár korábbi csapatát, a Cleveland Cavalierst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 55. játéknapján. A címvédő Dallas Mavericks is nyert, a nagycsapatok közül az Orlando Magic, az LA Lakers és az Oklahoma City Thunder is otthon remekelt, míg a New York Knicks hazai pályán kapott ki a New Orleans Hornetstől.…
febr. 18
10:36
Roddick nem jutott a legjobb négy közé (Metropol)
Sérüléssel bajlódott ugyan, ezzel együtt meglepően sima vereséget szenvedett a pénteki negyeddöntőben és kiesett a másodiknak rangsorolt amerikai Andy Roddick az 531 ezer dollár összdíjazású, keménypályás San Jose-i férfi tenisztornán.
febr. 18
10:51
Magyar játékossal verte meg nagyon a Bologna az Intert (Infostart)
December tizedikétől az Inter sorozatban nyolc mérkőzést nyert meg, még arra is mutatkozott némi esély, hogy a mélyből induló fekete-kékek a bajnoki cím sorsába is beleszólhatnak. A január 25-i, Napoli elleni kupavereség azonban rettenetes szériát indított el: a legutóbbi hat mérkőzés mérlege öt vereség és egy döntetlen. Péntek este a Bologna mért megalázó vereséget Claudio Ranieri csapatára.
febr. 18
10:51
KTE: „Olyan gyorsan kell Csizmadia helyett találnunk valakit, amilyen gyorsan elment" (She)
Amint arról beszámoltunk, a korábbi hírekkel ellentétben Csizmadia Csaba mégsem Kecskemétre, hanem Gyirmótra szerződött. A kialakult helyzetről Török László, a KTE szakmai igazgatója nyilatkozott a klub honlapjának.
febr. 18
11:03
Nalbandian szettelőnyből kapott ki Vilandritól (Agroinform)
Verdasco meglepetésveresége után újabb nagy név búcsúzott a nyolc között a Sao Paulo-i salakpályás tornán.
febr. 18
11:09
Ökölvívás: hamarosan bejelentik az Erdei-Pascal meccset - sajtóhír (She)
Corey Erdman sportújságíró legújabb twitter-bejegyzése szerint elképzelhető, hogy pár napon belül hivatalosan is bejelentik: Erdei Zsolt legközelebb a WBC korábbi félnehézsúlyú világbajnokával, a kanadai Jean Pascallal csap össze Kanadában.
febr. 18
11:12
Bánkúton villanyfénynél is lehet síelni (Metropol)
Kiválóan előkészített pályák, 50-100 centiméter vastagságú hó várja a síelőket a Bükkben és a Zemplénben; Bánkúton szombat este már villanyfénynél is lehet síelni.
febr. 18
11:21
Federer nehezen, de megőrizte hibátlan mérlegét Nieminen ellen (Agroinform)
Tizenharmadszor találkoztak és 13. alkalommal is a svájci Roger Federer nyert a finn Jarkko Nieminen ellen.
febr. 18
11:27
Ökölvívás: Chisora úgy ütött meg, mint egy nő - Vitalij Klicsko (She)
Vitalij Klicsko első körben csípős megjegyzéssel vágott vissza az őt a mérlegelésükkor megütő Dereck Chisorának, az igazi elégtételt azonban kettejük szombat esti, a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címéért kiírt mérkőzésére tervezi.
febr. 18
11:39
Kellemetlen ellenfélen át kapaszkodna a Juventus az élre (Agroinform)
A Zebrák az elmúlt kilenc bajnokijukon csak kétszer tudtak nyerni a Catania ellen, amely legutóbb kiütötte a Genoát.
febr. 18
11:45
Videó: jól meglökték a jégen a fekete öves dzsúdós miniszterelnököt (She)
Természetesen semmi rosszra nem kell gondolni, csupán Oroszország miniszterelnöke, Vlagyimir Putyin nemrég a Moszkvától nem messze található Paramanovo bobközpontban nézte meg hazája válogatottjának edzését, majd a fekete öves dzsúdós politikus is beült Alekszej Sagyejev mögé egy rövid csúszás erejéig.
febr. 18
11:47
NB II: az Eger szerződést bontott a vallomást tevő S. Balázzsal (She)
Szerződést bontott S. Balázzsal a labdarúgó NB II-ben szereplő Egri FC.
febr. 18
11:57
Ők távozhatnak nyáron ingyen az NB I-ből (Agroinform)
Körülnéztünk, kik azok az NB I-es sztárok, akik nyáron ingyen hagyhatják el klubjukat -akár egy külföldi lehetőség okán.
febr. 18
12:03
Vasas: Weitner és Urbán Gábor aligha jön, mert a klub befektetőre vár (She)
A Vasas vezetőedzője, Urbán Flórián a Nemzeti Sportnak elmondta, szívesen látná csapatában  a legutóbb Gyirmóton szereplő Weitner Ádámot vagy a volt MTK-s Urbán Gábort. A két labdarúgónak sem lenne ellenére az angyalföldiekhez szerződni, de Kovács Ágnes ügyvezető azt mondta, meg kell várni az új német befektetőt, aki majd játékosokat is fog hozni.
febr. 18
12:05
Felkészülés: nem született gól a Kubany és a Videoton mérkőzésén (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Kubany Krasznodar–Videoton felkészülési mérkőzés – adta hírül az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub honlapja, az fckuban.ru.
febr. 18
12:06
Erdei Zsolt-Jean Pascal összecsapás a láthatáron (Behaviour)
A profiboksz.hu értesülése szerint pár napon belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy Erdei Zsolt legközelebb a WBC szervezet korábbi félnehézsúlyú világbajnokával, a kanadai Jean Pascallal csap össze utóbbi ökölvívó hazájában.
febr. 18
12:15
O’Sullivan Selbyvel, míg Ding Murphyvel játszik az elődöntőben (Agroinform)
Ronnie O’Sullivan parádés mérkőzésen győzte le Judd Trumpot, így az elődöntőben a világranglista éllovasával küzd meg.
febr. 18
12:17
Meglepő lenne, ha az Erdeivel majdnem megmérkőző Cloud elvesztené övét (Agroinform)
A IBF világbajnoki övét birtokló, félnehézsúlyú Tavoris Cloud szombat este Gabriel Campilloval méri össze az erejét.

Keresés