2012. június 1. péntek

jún. 1
0:12
NS: az MLSZ-elnök és a mélység, Cech beszól - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
jún. 1
0:42
Hányás, görcs és minden, ami egy labdamenetbe belefér - videó (Agroinform)
Nem akármilyen labdamenetet hozott a francia Richard Gasquet és Grigor Dimitrov találkozója a párizsi Roland Garroson.
jún. 1
7:06
Kína: a sanghaji klubtulajdonos volt Anelka csatártársa (She)
A kínai Sanghaj Senhua labdarúgóklub tulajdonosa, Csu Csün a 69-szeres francia válogatott Nicolas Anelka csatártársaként lépett pályára a gárda egyik barátságos mérkőzésén.
jún. 1
7:06
Juhos: válasz a vádakra (Behaviour)
Tegnap megtartotta közgyűlését a Magyar Asztalitenisz Szövetség, amelyen elmaradt a többek által előre meghirdetett puccs az új vezetés ellen. Tisztújításra majd az év végén kerül sor, ám sokakat érdekelt, hogy többek között ügynökmúltjával támadott Juhos József mit tesz majd. Nos, az alelnök egy hosszú levelet írt a közgyűlés tagjainak, amiben minden őt ért támadásra válaszolt.
jún. 1
7:08
Nagy pénz, nagy játék? (Behaviour)
Még mondja valaki innentől kezdve, hogy egy fillért sem ér a jelenlegi magyar labdarúgás. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, dr. Csányi Sándor büszkén jelentette be, hogy az MTVA és a Chello Central Europe - a Sport TV tulajdonosa - évi 3,54 milliárd forintot fizet azért, hogy 2016-ig magáénak mondhassa a magyar futballmeccsek közvetítési jogait. A szerződés értelmében átlagosan egy első…
jún. 1
7:10
Búcsúmeccsel köszön el Pálingertől a csapat (Behaviour)
A visszavonuló Pálinger Katalin a vasárnapi, fehéroroszok elleni Európa-bajnoki selejtezőn viseli utoljára a magyar női kézilabda-válogatott mezét és a magyar szövetség (MKSZ) ezzel a búcsúmérkőzéssel köszönti az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Eb-győztes kapust.
jún. 1
7:12
Hírmorzsák az Eb-ről (Behaviour)
Június nyolcadikán rajtol az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. A kontinenstornán részt vevő válogatottak már gőzerővel készülnek a megmérettetésre.
jún. 1
7:14
Készen állok a feladatra! (Behaviour)
A legeredményesebb honi kézilabda egyesület, az MKB Veszprém az idény végén bajnoki címet ünnepelt, azonban elvesztette Kupagyőztesek Európa Kupája győztes, öt magyar bajnoki-, és négy kupa aranyat szerző trénerét, Mocsai Lajost. Ugyanekkor a klub szerb szupersztárja, Marko Vujin is eligazolt a német Kiel csapatához. Gigantikus űr keletkezett az egyletnél, amelyet a spanyol Antonio Carlos Ortega…
jún. 1
7:24
NBA: Durant 22 pontja, szépített az Oklahoma nyugaton (She)
A 22 pontos Kevin Durant, és a rájátszásban karrierje legjobb teljesítményét nyújtó Thabo Sefolosha vezette Oklahoma 102–82-re legyőzte a San Antonio Spurst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga mára virradóra rendezett mérkőzésén a Nyugati konferencia döntőjében, így 2–1-re szépített a négy győzelemig tartó párharcban.
jún. 1
7:26
Téli sportok: St. Moritz rendezi a 2017-es alpesisí-vb-t (She)
A svájci St. Moritzban kerül majd sor 2017-ben az alpesisí-világbajnokságra, az ugyanabban az évben esedékes északi-vb-t pedig a finnországi Lahtiban rendezik.
jún. 1
7:28
Felkészülés: Chicharito duplázott, mexikói siker Bosznia ellen - videó (She)
Mexikó labdarúgó-válogatottja Javier Hernández duplájának köszönhetően 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercerovinát nemzetközi felkészülési mérkőzésen Chicagóban. A Manchester United támadója már a mérkőzés elején betalált, de Edin Dzeko révén egyenlítettek a bosnyákok, a győztes találatra pedig a hosszabbításig kellett várnia a mexikói híveknek.
jún. 1
8:00
NB I: csapatnyi játékos távozik a Budapest Honvédtól (She)
Hivatalossá vált, hogy tizenegy játékos távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédtól. Horváth Adriánnak, Díaz Navarretének, Bojan Bozsovicsnak, Sorin Botisnak, Nicolas Ceolinnak és Jean-Baptiste Akassounak lejárt a szerződése,és mindannyian távoznak Kispestről.
jún. 1
8:02
Játékossors: elhagyhatja a DVTK-t a spanyol támadó (She)
Elhagyhatja a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK-t Fernando Fernández. A tél legnagyobb igazolásának tartott spanyol támadó nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – noha szerződése csak 2013 nyarán jár le, szakít a klubbal.
jún. 1
8:12
Meghiúsult a bűvös 21 (Agroinform)
A San Antonio Spurs húsz megnyert mérkőzés után volt kénytelen fejet hajtani ellenfele előtt a főcsoportdöntőben.
jún. 1
8:14
St. Moritz rendezi a 2017-es alpesisí-vb-t (Agroinform)
Az évben esedékes északi-vb-t pedig a finnországi Lahtiban rendezik.
jún. 1
8:18
London 2012: Madarasék ismét kikaptak az amerikaiaktól (She)
A londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott Newport Beachen 9–5-s vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól. Négy nappal korábban 12–9-re nyert az USA.
jún. 1
8:20
Férfi kosárlabda: Völgyi visszatér a kiesett ZTE-hez (She)
A férfi kosárlabda NB I A-csoportjából kiesett Zalakerámia-ZTE KK együtteséhez szakmai igazgatóként tér vissza a csapattal 2010-ben bajnoki címet nyerő Völgyi Péter.
jún. 1
8:30
Chicharito és Dzeko is betalált, Mexikó nyert - videó (Agroinform)
Mexikó 2-1-re legyőzte Bosznia Hercegovinát a Chicagóban rendezett felkészülési mérkőzésen.
jún. 1
8:32
A klubtulajdonos volt Anelka csatártársa (Agroinform)
A Sanghaj tulajdonosa, Csu Csün Nicolas Anelka csatártársaként lépett pályára a gárda egyik barátságos mérkőzésén.
jún. 1
8:36
F1: a Ferrari jótékonysági árverést szervez a földrengés áldozatainak (She)
Ritkaságszámba menő autókból, alkatrészekből és kiegészítőkből rendezett jótékonysági árverés révén akar segíteni a Ferrari autógyár az észak-olaszországi Emilia-Romagna tartományt nemrég sújtó földrengés károsultjain.
jún. 1
8:38
Ökölvívás: Bute promótere szerint akár azonnali visszavágó is jöhet (She)
Jean Bédard, a Lucian Bute pályáját igazgató Interbox vezetője szerint nem zárható ki, hogy védence a Carl Froch elleni azonnali visszavágóban gondolkodik.
jún. 1
8:40
Golf: a magyar tehetség sikere az első nemzetközi versenyén (She)
Hahn Roland az megnyerte első nemzetközi golfversenyét, a Pilsner Urquell Tourt a csehországi Berounban.
jún. 1
8:48
Hajdú, Németh, Botis és Ceolin is távozik Kispestről (Agroinform)
Csapatnyi játékos távozik a Honvédtől, köztük eddig meghatározónak számító futballisták.
jún. 1
8:54
FTC: Végh Zoltán visszavonul és az utánpótlásban dolgozik majd (She)
Visszavonul Végh Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros rutinos kapusa. Végh tavaly nyáron, a Vasas játékosaként szeretett volna felhagyni az aktív futballal, ám nem sokkal a szezon kezdete előtt egyéves szerződést kötött az FTC-vel.
jún. 1
8:54
Ismét kikapott a vízilabda-válogatott (Metropol)
Ismét kikapott a londoni olimpiára címvédőként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda amerikai csapattól Newport Beachen.
jún. 1
8:56
Labdarúgás: Prágában a mieink, orosz-olasz zárásként - program (She)
Több felkészülési labdarúgó-mérkőzést is játszanak ma Európában, több gárda a közelgő kontinensbajnokság jegyében. A csehek például Prágában éppen az Egervári Sándor szövetségi kapitány által vezetett magyar válogatottat fogadják.
jún. 1
8:58
NB I: Garami József marad a szakmai igazgató az MTK-nál (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Garami József marad az MTK Budapest szakmai igazgatója az NB I-ben is.
jún. 1
9:06
Ismét kikapott a vízilabda-válogatott az Egyesült Államokban (Agroinform)
Ismét kikapott a londoni olimpiára címvédőként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda amerikai csapattól.
jún. 1
9:12
Videó: a foci Eb zongoraművésze a magyar válogatottról (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi vendége ezen a héten György Ádám zongoraművész, aki az egy hét múlva kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon is fellép majd. Az NSO Tv-nek elárulta, jó barátságban van Egervári Sándorral.
jún. 1
9:12
A csehekkel játszik ma a futballválogatott (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott ma 19 órától felkészülési mérkőzést játszik Prágában a csehek ellen, akiket az utóbbi 33 évben nem tudott legyőzni.
jún. 1
9:14
Férfi vízilabda: hivatalos, hogy Benedek lesz a Camogli edzője (She)
Amiről már vasárnap írtunk, mostanra hivatalossá vált: a visszavonulását a múlt héten bejelentő Benedek Tibor az olasz első osztályú vízilabda-bajnokságban szereplő Camogli edzője lesz, bár az utánpótlásban végül nem vállal konkrét szerepet.
jún. 1
9:16
Női kosárlabda: igazi erőfelmérő vár a magyar válogatottra (She)
A nyári Eb-selejtezőkre hangoló női kosárlabda-válogatott a Hollandia elleni két győztes mérkőzés után igazi erőfelmérőt jelentő felkészülési találkozókat játszik Sopronban.
jún. 1
9:18
Vb 2014: a Tehau család négy tagja 9 gólt lőtt Szamoának (She)
Biztos, sokgólos győzelemmel kezdte a második selejtezőkört Új-Kaledónia és Tahiti is a 2014-es labdarúgó-világbajnokság óceániai zónájában. A csoportból két együttes jut tovább a következő szakaszba.
jún. 1
9:30
Kézilabda: a spanyol kapitánynak könnyebbség, hogy nem számíthat Nagyra (She)
Mióta kiderült, hogy távozik a Barcelonától, a spanyol sajtó tényként kezeli, hogy Nagy László nem lesz spanyol válogatott, és most az olimpiára készülő selección szövetségi kapitánya, Valero Rivera is úgy nyilatkozott, nem számol a magyar átlövővel, és ezzel nagy tehertől szabadult meg.
jún. 1
9:32
Videó: Kevin Durant vezényletével visszavágott az Oklahoma (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában, a Nyugati főcsoport döntőjének harmadik mérkőzésén az Oklahoma City Thunder hazai pályán 102–82-re felülmúlta a San Antonio Spurst. Az oklahomai sikerhez nagyon kellett Kevin Durant 22 pontja és a karrierje talán legjobb teljesítményét nyújtó, 19 pontot dobó Thabo Sefolosha kosarai. Ezzel a sikerével 2–1-re szépített a Thunder a…
jún. 1
9:42
Blanc bízik M'Vila felépülésében (Agroinform)
A Franciaország-Szerbia (2-0) felkészülési mérkőzésen bokasérülést szenvedett Yann M'Vila, a gallok középpályása.
jún. 1
9:44
Mind a hat magyar úszóváltó ott lehet az olimpián (Agroinform)
Véglegesnek akkor tekinthető majd a hat váltó szereplése, ha a nemzetközi szövetség hivatalosan értesíti erről a MÚSZ-t.
jún. 1
9:48
London 2012: mind a hat magyar úszóváltó olimpiai induló lehet (She)
Valószínűleg az úszók mind a hat váltószámában indulhat magyar csapat a londoni játékokon. Szabó Tünde, a magyar szövetség főtitkára az m1 Ma reggel című műsorában pénteken elmondta, hogy véglegesnek akkor tekinthető majd a hat váltó szereplése, ha a nemzetközi szövetség hivatalosan értesíti erről a MÚSZ-t. A kvalifikációs időszak a staféták számára csütörtök éjfélkor zárult le.
jún. 1
9:48
Mind a hat úszó váltószámban indulhat magyar az olimpián (Metropol)
Valószínűleg mind a hat olimpiai úszó váltószámban indulhat magyar csapat a londoni játékokon. Szabó Tünde, a magyar szövetség főtitkára az m1 Ma reggel című műsorában pénteken elmondta, hogy véglegesnek akkor tekinthető majd a hat váltó szereplése, ha a nemzetközi szövetség hivatalosan értesíti erről a MÚSZ-t.
jún. 1
9:50
Ökölvívás: Az elején kitanulom Pacquiaót, aztán szétszedem - Bradley (She)
Teljesen biztos benne, hogy június 9-én legyőzi a világ egyik legjobb ökölvívójaként számon tartott Manny Pacquiaót a veretlen Timothy Bradley.
jún. 1
9:52
Videó: Bolt versenycsúccsal nyerte meg a 100-at Rómában (She)
Pénteken az atlétikai Gyémánt-liga római állomásán Usain Bolt új pályacsúccsal (9.76) nyerte meg a 100 méteres síkfutást. A jamaicai sprinter honfitársát, a szintén remekül futó Asafa Powellt előzte meg.
jún. 1
10:00
Prágában játszik ma este a labdarúgó-válogatott (Infostart)
Idei második hivatalos mérkőzését játssza a magyar labdarúgó-válogatott ma este hét órától Prágában, a csehek ellen. A vendéglátók az Európa-bajnokságra készülnek, Egervári Sándor együttese pedig már az őszi világbajnoki selejtezőkre fókuszál. Lassan hagyományos balszerencséje ezúttal is kísérti a kapitányt: sok a sérültje.
jún. 1
10:00
Egy, aki mindent visz...vagy mégsem? (Agroinform)
Ahogy azt előző írásomban ígértem, most a várhatóan végső győzelemre is esélyes csapatokat szeretném nagyító...
jún. 1
10:02
Megműtötték Hornyák Ágnest (Agroinform)
A győri női kézilabdacsapat válogatott átlövője a BL-döntő első meccsén sérült meg.
jún. 1
10:06
Női kézi: az alapozásra felépülhet a megműtött Hornyák (She)
Vállműtéten esett át Hornyák Ágnes. A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC játékosa a Bajnokok Ligája-döntő első meccse után már fájdalmat érzett a jobb vállában, a szezon utáni alapos kivizsgálás pedig kiderítette, hogy műtétre van szükség. A beavatkozásra szerdán került sor, Hornyák az alapozás kezdetére készen állhat.
jún. 1
10:18
Cech lesz a csehek csapatkapitánya (Agroinform)
A BL-győztes Chelsea kapusa tíz éve Cipruson, éppen a Magyarország ellen öltötte magára első ízben a cseh címeres mezt.
jún. 1
10:24
Válogatott: Cech lesz a csehek csapatkapitánya a mieink ellen (She)
A sérülés miatt hiányzó Tomás Rosicky helyett a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea kapusa, Petr Cech lesz a cseh labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a magyarok elleni péntek esti felkészülési mérkőzésen a prágai Letná Stadionban.
jún. 1
10:36
Ronaldinho szerződést bontott a Flamengóval (Agroinform)
Az aranylabdás brazil futballistának a klub a sajtóértesülések szerint közel 20 millió dollárral tartozik.
jún. 1
10:42
Videó: Tóth Krisztina úszásban és tornában is érmet remél (She)
A Nemzeti Sport Időkapszula játékának e heti tippelője Tóth Krisztina. A kiváló asztaliteniszező elsősorban a vizes sportokban indulóktól, illetve sportlövészetben és tornában remél érmet a londoni olimpián.
jún. 1
10:42
Labdarúgás - Cech lesz a csehek csapatkapitánya (Behaviour)
A sérülés miatt hiányzó Tomás Rosicky helyett a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea kapusa, Petr Cech lesz a cseh labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a magyarok elleni, péntek esti felkészülési mérkőzésen a prágai Letná Stadionban.

Keresés