2012. június 27. szerda

jún. 27
1:03
Légiósok: a Portsmouthnál még bíznak Futács maradásában (She)
Korábban az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályába kieső Portsmouth vezetői is elkönyvelték, ám mégsem biztos, hogy Futács Márkó távozik a klubtól.
jún. 27
6:45
Euro 2012: A dánok kapitánya szerint a németek nyerik meg az Eb-t (She)
Morten Olsen, a dán válogatott szövetségi kapitánya szerint Németország a spanyolokkal játssza a döntőt, és győzni fog a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon.
jún. 27
7:03
Londonban kiderül (Behaviour)
Az elmúlt évek leggyengébb mérlegével, négy arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel zárták a magyarok a vasárnap befejeződött zágrábi kajak-kenu Európa-bajnokságot. Az olimpiai számokban ugyanakkor három első hely mellett egy-egy második és harmadik pozíció jutott a Storcz Botond szövetségi kapitány által irányított csapatnak, Douchev-Janics Natasa két arannyal ünnepelte 30. születésnapját.
jún. 27
7:05
Éremesélyes dobóatléták Helsinkiben (Behaviour)
Két érem megszerzése, mellette akár nyolc döntős szereplés és olimpiai szintteljesítés - ezek a 21 tagú magyar csapat céljai a ma Helsinkiben kezdődő atlétikai Európa-bajnokságon.
jún. 27
7:07
Czink sikere, Babosék kudarca Wimbledonban (Behaviour)
Az év harmadik Grand Slam-tornáján, Wimbledonban végre sikerült megszereznie első győzelmét a profik között Babos Tímeának. A 19 éves tehetség ma az orosz Nadja Petrova ellen harcolhatja ki a legjobb 32 közé kerülést, ráadásul jó oka lesz a bosszúra is.
jún. 27
7:09
Meleg helyzet Budapesten (Behaviour)
Politikai és társadalmi viták kereszttüzében veszi kezdetét ma Budapesten az EuroGames. A köztudatban "meleg olimpiaként" számon tartott rendezvénysorozat lebonyolítása ellen különböző csoportok és politikai erők egyaránt tiltakoztak.
jún. 27
7:21
F1: Vergne fizeti ki a bírságát, nem a Toro Rosso (She)
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint Jean-Éric Vergne hiába reménykedik, minden bizonnyal ő, és nem a Toro Rosso (a Red Bull gyár B-csapata) fogja kifizetni az FIA által kirótt 25 ezer dolláros büntetést a pilóta valenciai ütközéséért.
jún. 27
7:23
PMFC: Nem levezetni jövök Pécsre - Bodnár (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC-nél edző Bodnár László szerdán vagy csütörtökön aláírja egy plusz egyéves szerződését a nagy terveket szövögető együtteshez.
jún. 27
7:39
NBA: megszabadult a Detroit Ben Gordontól (She)
A Detroit Pistons odaadta Ben Gordont és az első körös draftjogát Corey Maggette-ért cserébe a Charlotte Bobcatsnek. A michiganiek ezzel nemcsak megszabadultak a chicagóiként szép reményűnek tartott, a Pistonsnál azonban befuccsolt játékostól, hanem 15 millió dolláros lyukat is létrehoztak a fizetési plafon alatt.
jún. 27
7:57
NHL: Sundin, Sakic, Oates és Bure a Hírességek Csarnokában (She)
A svéd Mats Sundint, a kanadai Joe Sakicot és Adam Oates-et, valamint az orosz Pavel Burét iktatják be novemberben a jégkorongozó Hírességek Csarnokába. Valamennyien az 1990-es években váltak az NHL legendáivá, s az ezredforduló után is megtartották kiváló formájukat.
jún. 27
8:15
Wimbledon: Nadal még nem mer a trófeára gondolni (She)
Rafael Nadal egyelőre nem foglalkozik esetleges harmadik wimbledoni diadalával. A mallorcai játékos, aki kedden az első fordulóban a brazil Thomaz Belluccit búcsúztatta az angol nemzetközi bajnokságon, a párizsi fináléban a világelső szerb Novak Djokovicsot győzte le imponáló tenisszel.
jún. 27
8:27
Nadal nem akar nagyképűsködni (Agroinform)
Rafael Nadal egyelőre nem foglalkozik az esetleges harmadik wimbledoni diadalával.
jún. 27
8:45
A dán mester német aranyéremre voksol (Agroinform)
Morten Olsen szerint Németország a spanyolokkal játssza majd a döntőt, és győzni fog .
jún. 27
8:51
Euro 2012: Rio Ferdinand nekiesett Hodgsonnak (She)
Rio Ferdinand eddig várt azzal, hogy elmondja véleményét Roy Hodgson angol szövetségi kapitányról és az Európa-bajnokságon elkövetett hibákról. A kontinensviadal előtt nagy vihart kavart, hogy Hodgson több sérült játékos kiesése ellenére sem hívta be a keretbe a Manchester United védőjét, aki az angolok kieséséig lelkes szurkolóként támogatta a „háromoroszlánosokat”.
jún. 27
8:53
Kosárlabda: Hangát négy-öt edző figyeli San Antonióban (She)
Kemény edzésmunkával telnek napjai Hanga Ádámnak, a magyar válogatott kosarasának, aki tíz napig az észak-amerikai profi ligában (NBA) szereplő San Antonio Spursnél vendégeskedik. A spanyol Manresában légióskodó játékos múlt kedden indult útnak, miután meghívta őt az NBA Nyugati főcsoportdöntőjéig jutó klub, amely a tavalyi amatőrbörzén foglalta le a játékjogát.
jún. 27
9:03
Hanga Ádám már beszélt Gregg Popovichcsal (Agroinform)
Kemény edzésmunkával telnek a napjai Hanga Ádámnak, aki a San Antonio Spursnél vendégeskedik.
jún. 27
9:21
A Valenciából erősített a Bilbao (Agroinform)
Az Athletic Bilbao hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az Valenciától Aritz Adurizt.
jún. 27
9:27
Paks: Borzalmas volt a védekezésünk - Kis Károly (She)
Kis Károly, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője csodának tartja, hogy 51 kapott gól mellett hatodik lett a csapat az előző bajnokságban, éppen ezért a jövőben új összetételű négyest képzel el a védelemben. A szakvezető szerint még lehet számítani érkezőkre.
jún. 27
9:29
F1: a McLarennél nem aggódnak a kerékcserék miatt (She)
Bár a brit sajtó néhány, közösségi oldalon megjelent szurkolói felháborodásra reagálva azt írta, veszélybe került a McLarennél többek között a boxutcai munka javításával megbízott Sam Michael állása, a wokingiak szerint erről szó sincs, sőt büszkék arra, hogy Lewis Hamilton Valenciában elrontott kerékcseréje előtt rekordgyorsaságú, 2.6 másodperces pit-stopra voltak képesek.
jún. 27
9:39
Drogba nyaralni jöhetett Barcelonába - Sandro Rosell (Agroinform)
A Barcelona elnöke cáfolta azokat a pletykákat, miszerint az elefántcsontparti támadó a katalán csapathoz szerződne.
jún. 27
9:45
Hanga Ádám: négy-öt edző figyeli minden mozdulatomat (Behaviour)
Kemény edzésmunkával telnek a napjai Hanga Ádámnak, a magyar válogatott kosarasának, aki tíz napig az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő San Antonio Spursnél vendégeskedik.
jún. 27
9:57
Kürthy Lajos bejutott a fináléba (Agroinform)
A súlylökő Kürthy Lajos bejutott a döntőbe az atlétikai Európa-bajnokságon, Helsinkiben.
jún. 27
9:59
Visszanyal a fagyi - a KHL Amerikába megy (Agroinform)
Jövő januárban New Yorkban rendezhetnek KHL jégkorong mérkőzést - erről tudósított az egyik orosz hírügynökség.
jún. 27
10:03
Atlétika: Kürthy döntős súlylökésben az Eb-n (She)
A súlylökő Kürthy Lajos bejutott a döntőbe az atlétikai Európa-bajnokságon Helsinkiben.
jún. 27
10:15
Hiányzik a Fradi - Gera Zoltán (Agroinform)
A zöld-fehérek korábbi ásza szerint Détári Lajos személye lehet a garancia a jövőbeni sikerekre a Fradinál.
jún. 27
10:21
F1: a Mercedes kiszáll, ha Ecclestone a posztján marad (She)
A Mercedes gyár azzal fenyegetőzik, hogy kiszáll a Formula–1-ből, ha a korrupción ért Bernie Ecclestone marad a sportág vezére. Ecclestone-ról bebizonyosodott, hogy 2006-ban 34 millió dollárral lefizette Gerhard Gribkowskyt, az F1 üzleti jogait korábban birtokló Bayerische Landesbank emberét, hogy a jelenlegi tulajdonos CVC Capital Partnersnek adja el a jogokat.
jún. 27
10:23
NB II: maradnak az alapemberek Ajkán (She)
Jövő hét szerdán kezdi meg a felkészülést a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában stabil csapatnak számító Ajka, amelynek vezetői már megegyeztek az alapemberekkel. Fiatalok igazolását még tervezik, de a minőség marad az elsődleges szempont.
jún. 27
10:33
Úgy formálódik a Videoton, ahogy azt Sousa szeretné (Agroinform)
A fehérváriak portugál vezetőedzője rendkívül elégedett a felkészülés eddig szakaszával.
jún. 27
10:35
Tolódik a Camp Nou felújítása - önmérséklet a Barcelonánál (Agroinform)
Hiába a pozitív pénzügyi eredmények, a Barcelona vezetői óvatosan viszonyulnak a Camp Nou stadion fejlesztéséihez.
jún. 27
10:39
Hannover: kérdés, hogy lesz-e elég pénz Huszti megszerzésére (She)
A német élvonalbeli Hannover labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mirko Slomka a Neuen Presse Hannovernek elmondta: nem lesz egyszerű megszerezni Huszti Szabolcsot a Zenittől, bármennyire is akarja mindegyik fél a megegyezést.
jún. 27
10:41
Euro 2012: a La Gazzetta King Kongként ábrázolta Balotellit, elnézést kért (She)
Hivatalosan elnézést kért a La Gazzetta dello Sport, mivel karikaturistája King Kongként ábrázolta Mario Balotellit az Anglia elleni negyeddöntő előtt.
jún. 27
10:43
Euro 2012: Rooney csak a skót tájszólásból ért - Capello (She)
Fabio Capello szerint a labdarúgó Európa-bajnokságon bebizonyosodott, amit régóta sejtett: Wayne Rooney csak akkor érti meg a taktikát, ha skót tájszólással mondják el neki. Az angolok korábbi szövetségi kapitánya félig vicces megjegyzésével arra utalt, hogy Rooney a válogatottban nem tudja ugyanazt a formát hozni, amivel az Evertonban kitűnt, majd a Manchester Unitedban évről évre remek…
jún. 27
10:51
Több mint 26 millió dollár a Magyar Nagydíj rendezési jogdíja (Agroinform)
Több mint 600 ezer dollárral emelkedett a 2012-es Forma-1-es Magyar Nagydíj megrendezésének jogdíja.
jún. 27
10:57
F1: hatmilliárd forint fölé nőtt a Magyar GP jogdíja (She)
Több mint 600 ezer dollárral emelkedett a 2012-es Formula–1-es Magyar Nagydíj megrendezésének jogdíja. A keddi Magyar Közlönyben megjelent 1214/2012. kormányhatározatban az áll, hogy az idén kifizetendő jogdíj összege 26 676 638 dollár (körülbelül 6.1 milliárd forint). A kormány egyúttal visszavonta az 1093/2009-es határozatot, amelyben a 2012-es futam megrendezésének jogdíját 26 070 358…
jún. 27
10:57
Drágább lett a Magyar Nagydíj (Metropol)
A különbség forintban mintegy 200 millió.
jún. 27
10:59
NB III: élvonalbeli rutinnal rendelkező csatárt igazolt a Dunaújváros (She)
Tovább folytatja keretének erősítését az NB II Nyugati csoportjától búcsúzó Dunaújváros–Pálhalma, a Fejér–megyeiek megállapodtak Sitku Illéssel is.
jún. 27
11:01
NB II: gyógyszerésszel erősödött a Gyirmót (She)
Kihasználta szabadságát és lediplomázott Kardos Norbert, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót futballistája. A 23 éves belső védő sikeres államvizsgát tett, diplomájával gyógyszerészdoktori címet szerzett.
jún. 27
11:09
Köztem és Ramos között minden rendben - Gerard Piqué (Agroinform)
A spanyol válogatott barcelonai hátvédje tagadja, hogy rossz viszonyt ápolna a madridi Sergio Ramosszal.
jún. 27
11:11
Szerdán az elkallódott lett tehetségre fogadunk (Agroinform)
Megkezdődik a második forduló Wimbledonban, ezúttal pedig a Janowicz-Gulbis, valamint a Falla-Mahut meccsre fogadunk.
jún. 27
11:15
Euro 2012: a cseh szövetség 3.41 milliárdos bevétele (She)
Mintegy 310 millió koronás, azaz nagyjából 3.41 milliárd forintos bevételt eredményezett a Cseh Labdarúgó-szövetségnek (FACR) a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság.
jún. 27
11:17
Videó: gyenge középre gurítás végződött öngóllal Litvániában (She)
Biztosan nem tartozik Ignas Dedura legszebb emlékei közé a Kruoja és az Ekranas találkozója a litván labdarúgó-bajnokságban. A vendég Ekranas játékosa alighanem a rossz talaj miatt nem jól ért a labdába egy gyenge középre gurítás során. A labda a meglepett kapus mellett a hálóban kötött ki. Ráadásul Dedurát később kiállították.
jún. 27
11:19
Légióssors: Tamási Zsoltról egyeztetett az Ascoli és a Parma (She)
Az olasz másodosztályú Ascoli labdarúgócsapata megújította az FC Parmával Tamási Zsolt kölcsönvételi szerződését. A 22 éves középpályás tavaly igazolt az Ascolihoz, de csak ideiglenesen, mert rövid úton a negyedik vonalban szereplő FC Fondihoz került.
jún. 27
11:21
Euro 2012: Ideje megtörni az olasz átkot - Podolski (She)
Lukas Podolski, a német válogatott támadója szerint a Nationalelf csütörtökön véget vet az olaszok elleni rossz sorozatának, és bejut a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjébe. Az olaszok és a németek eddig hétszer találkoztak nagy tornán, s utóbbiak egyszer sem nyertek, legutóbb hazai pályán kaptak ki a squadra azzurrától, méghozzá a 2006-os vb elődöntőjében. A 2–0-ra elbukott meccsen Podolski is…
jún. 27
11:27
A Spurs ajánlatot tett a selecao kilenceséért (Agroinform)
A brazil válogatott Leandro Damiao elismerte, hogy a Tottenham Hotspur együttese hivatalosan is megkereste őt.
jún. 27
11:29
Koroknai kiesett 400 m gáton (Agroinform)
Koroknai Tibor kiesett 400 m gáton az atlétikai Európa-bajnokságon, Helsinkiben.
jún. 27
11:33
Atlétikai Eb: Koroknai Tibor 400 gáton 37., kiesett (She)
Koroknai Tibor kiesett 400 méter gáton az atlétikai Európa-bajnokságon Helsinkiben. A tavalyi utánpótlás Eb-n döntős magyar versenyző előfutamában 53.22 másodperccel a hatodik helyen végzett, az összesítésben 37. lett.
jún. 27
11:35
El: győzelmekkel hangoltak a magyar csapatok ellenfelei (She)
Kedden felkészülési mérkőzést játszott az MTK labdarúgócsapatának Európa-liga-selejtezőbeli ellenfele, a szlovák Senica, illetve a Bp. Honvéd riválisa, az albán Flamurtari is.
jún. 27
11:37
PMFC: két kiszemelttel is szerződést köt a klub (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-hez szerződik Bodnár László, azonban nemcsak ő, hanem a montenegrói védő, Szlobodan Lakicsevics is aláírhatja a hivatalos papírokat ma, vagy legkésőbb holnap.
jún. 27
11:39
London 2012: magyar sportolók daloltak az olimpiáról (She)
Budapesten a Lugas étteremben a londoni megnyitó előtt egy hónappal bemutatták az Olympia Mítosza (olimpikonok dalai az olimpiáról) című cd-t.
jún. 27
11:45
Külseje miatt heccelik Kapás és Risztov riválisát (Agroinform)
Elege van külseje miatt érkező kritikákból Rebecca Adlingtonnak, aki leszokott az internetes hozzászólások olvasásáról.

Keresés