2012. június 8. péntek

jún. 8
7:03
Formula-1: Hamarosan vége a „győzelmi rulettnek” - Vettel (She)
Sebastian Vettel, a Formula-1-es Red Bull istálló világbajnoki címvédő pilótája úgy véli: már nem sok olyan futam lesz az idei szezonban, amelyen olyan versenyző győz, aki ebben az évben még nem nyert.
jún. 8
7:09
A Fidesz mindent visz (Behaviour)
Két év alatt a magyar sportban is átvette a hatalmat a Fidesz. Csak azért nem lehet totális uralomról beszélni, mert az ökölvívó- és a kajak-kenu szövetséget eddig nem sikerült bekebeleznie a kormányzópártnak.
jún. 8
7:11
Errani: Budapest után, a Roland Garros előtt (Behaviour)
Ki hitte volna néhány hete a Római Teniszakadémián, hogy az akkor első kiemelt és tornagyőztes olasz Sara Errani - aki Czink Melindát csak nagy csatában verte Budapesten - a magyar főváros után a francia fővárosban is főszereplővé válik. Az még hagyján, hogy párosban honfitársa, Roberta Vinci oldalán bejutott a Roland Garros fináléjába - az év elején Melbourne-ben is eljutottak már idáig -, ám…
jún. 8
7:13
Doppingellenőrzésen megbukott egy magyar evezős olimpikon (Behaviour)
Nagy valószínűség szerint változás lesz a londoni olimpiára készülő Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettesnél, mert a duó egyik tagja fennakadt a doppingvizsgálaton.
jún. 8
7:57
London 2012: üzenhetnek a drukkerek a férfi vízilabdázóknak (She)
Olimpiai bajnokok is emelték söröspoharukat a londoni ötkarikás játékokon induló magyar sportolók egészségére és leendő sikereire csütörtökön, egy ötven nappal a nyári olimpia nyitánya előtti sajtóeseményen.
jún. 8
8:03
Jerzy Dudek: „Megmutathatjuk” (Metropol)
A Liverpoollal BL-t is nyerő volt válogatott kapus az esélyekről és a futballhuligánokról is nyilakotzott lapunknak.
jún. 8
8:39
A tervezőasztaltól a kezdőrúgásig (Metropol)
Ma startol az Eb-felkészülést bemutató dokumentumfilm-sorozat. A nézők a színfalak mögé tekinthetnek.
jún. 8
8:51
NFL: a Patriots Ochocincótól, a Jaguars Kampmantől vált meg (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots megvált elkapójától, Chad Ochocincótól, miután sikertelenül próbálta meg elcserélni a játékost.
jún. 8
8:57
Lengyelország bizonyítani akar (Metropol)
Új vonatok, csillogó állomások, befejezetlen autópályák, por és építkezés – helyszíni riport.
jún. 8
8:57
A fejsérülések miatt kétezer játékos perli az amerikaifutball-ligát (Behaviour)
Több mint kétezer játékos nevében nyújtottak be közös keresetet csütörtökön Philadelphiában a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) ellen. A felperesek szerint az NFL nem ismeri el, hogy a sportban elszenvedett fejsérülések idegkórtani károsodásokhoz vezetnek, sőt, kifejezetten elhallgatta az ezzel kapcsolatos kockázatokat.
jún. 8
8:59
Ukrajna végül csak kitett magáért (Metropol)
Van még némi hiányosság, de minden stadion elkészült, és a biztonsági készültség is 100 százalékos.
jún. 8
9:15
NBA: egyenlített a Miami (Metropol)
LeBron Jamest nem tudta megállítani a Boston Celtics, amely így simán kikapott hazai pályán a Miami Heattől az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti döntőjének hatodik mérkőzésén.
jún. 8
9:17
Koman Vladimir: rendben lesz a rendezés (Metropol)
Ungvári születésű válogatottunkat az ukrán Eb-esélyekről is kérdeztük.
jún. 8
9:24
Eb-előzetes: A halál biztos, az ideje bizonytalan (Infostart)
Mors certa, hora incerta. A halál biztos, ideje bizonytalan. Ha valaki hátulról látja esetleg egy mérkőzés után a mezétől megszabadult Daniel Aggert, akár el is olvashatja a latin közmondást. Vonatkoztassuk mindezt a dánok Eb-szereplésére: a csapat nem fogja megnyerni a tornát. S hogy meddig jut, bizonytalan.
jún. 8
9:27
Euro 2012: Benzema háta bánta a repülőutat, már hat hiányzó (She)
Igencsak foghíjas létszámban zajlott az Európa-bajnokságra hangoló francia labdarúgó-válogatott beltéri műfüves edzése a donecki Kirsa-edzőkomplexumban, hiszen hatan is távol maradtak sérülések miatt.
jún. 8
9:29
Győr: rangos nemzetközi utánpótlástornát szervez az ETO (She)
Rangos nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát rendeznek Győrben augusztus 10-12. között a Győri ETO FC szervezésében, adta hírül a győri klub honlapja.
jún. 8
9:31
Blog: Magyar Eb-álom - Szabados Gábor írása (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor újságíró, közgazdász. Mostani, rendkívüli írásában egy különös álmot oszt meg az olvasóval. Magyarok a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 8
10:21
Haladás: tucatnyi felkészülési meccsel hangolnak a szombathelyiek (She)
Már most tucatnyi felkészülési mérkőzés szerepel az élvonalbeli Haladás Sopron Bank labdarúgócsapatának nyári programjában. Amint azt a klub honlapján lévő összeállításból megtudhattuk: döntően Ausztriában vendégeskedik majd az együttes, méghozzá ott edzőtáborozó ukrán, orosz és román csapatoknál.
jún. 8
10:23
Ökölvívás: Mosley szerint Bradley legyőzi Pacquiaót (She)
A nemrégiben visszavonulását bejelentő korábbi könnyű-, váltó-, és nagyváltósúlyú világbajnok Shane Mosley szerint a veretlen Tim Bradley hétvégén legyőzi Manny Pacquiaót.
jún. 8
10:27
London 2012: 155 magyar nevezhető (Metropol)
Azzal, hogy a hét közepén eldőlt, öt magyar úszóváltó indulhat a nyári játékokon, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) számítása szerint már 155 hazai sportoló nevezhető a londoni versenyekre.
jún. 8
10:27
London 2012 - Már 155 magyar nevezhető (Behaviour)
Azzal, hogy a hét közepén eldőlt, öt magyar úszóváltó indulhat a nyári játékokon, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) számítása szerint már 155 hazai sportoló nevezhető a londoni versenyekre.
jún. 8
10:39
Kaposvár: az ügyvezető a héten kétszer tárgyalt Pruknerrel (She)
Illés János, az élvonalbeli Kaposvári Rákóczi ügyvezetője a héten már kétszer tárgyalt Prukner Lászlóval a visszatérésről, erről a klub honlapja számolt be.
jún. 8
10:57
Lombard: Diósgyőrbe igazolt a középpályás, még tárgyalnak a Fradival (She)
A pápai Lombard labdarúgócsapatának igazgatója, Szemán György a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a Diósgyőr érvényesítette opciós jogát Takács Péterrel kapcsolatban, így a középpályás végleg visszatér nevelőegyesületéhez. A sportvezető arról is beszélt, hogy Gyömbér Gábor ügyében már csak részleteket kell tisztázni a Ferencvárossal.
jún. 8
11:03
Mihály marad a fehérvári hokicsapatnál (Metropol)
Az NHL-t is megjárt kapus, Adam Munro sem távozik.
jún. 8
11:48
Steve Clarke lett Geráék új edzője (Infostart)
Steve Clarke lett a Gera Zoltánt és Fülöp Mártont foglalkoztató angol élvonalbeli West Bromwich Albion labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 8
11:51
WBA: a Liverpool másodedzője lett Geráék új főnöke (She)
Amint arra korábban már utaltunk: Steve Clarke lett a Gera Zoltánt és Fülöp Mártont foglalkoztató angol élvonalbeli West Bromwich Albion labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 8
11:57
Steve Clarke lett Geráék új edzője (Metropol)
Az FC Liverpool, a Newcastle United, a Chelsea és a West Ham United korábbi másodedzője volt.
jún. 8
12:09
Bolton: 15 év után valószínűleg távozik Bogdán Ádám riválisa (She)
Bár a Bolton új szerződést kínált Jussi Jääskeläinennek, aki a hónap végén szabadon igazolhatóvá válik, a jelek szerint a 37 éves finn kapus ezt nem fogadja el, és az élvonalba visszajutó West Hamhez szerződik.
jún. 8
12:11
PSG: a klubvezető cáfolta, hogy Ibrahimovicért ajánlatot tettek (She)
Jean-Claude Blanc, a francia PSG labdarúgócsapatának ügyvezetője cáfolta azokat, a sajtóban napvilágot látott híreket, miszerint klubja ajánlatot tett volna az olasz AC Milannak Zlatan Ibrahimovicért.
jún. 8
12:13
Haladás: szükség van Nagy Dánielre, de a Videoton dönt (She)
A Haladásnál továbbra is számítanának Nagy Dániel szolgálataira, de egyelőre nem tudni, hogy a Videotontól kölcsönvett labdarúgó benne van-e a székesfehérváriak vezetőedzőjének, Paulo Sousának a jövőbeli elképzeléseibe.
jún. 8
12:15
Bundabotrány: előzetesben B. István (Metropol)
A nemzetközi fogadási csalásokkal összefüggésben a múlt hét elején őrizetbe vett Str. Lászlót ideiglenes átadási letartóztatásba helyezték, B. István pedig a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) előtt folyamatban lévő büntetőügy kapcsán - külön bírói döntésre - július 1-jéig előzetes letartóztatásba került.
jún. 8
12:17
Foci-Eb: a menetrend (Metropol)
Kattintson a képre a nagyobb méretért!
jún. 8
12:27
London 2012: Ronaldinho nincs benne a szűkített brazil keretben (She)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 35 fősre szűkítette listáját, akik közül kikerül a londoni olimpián szereplő csapat. A névsorban nincs ott Hernánes (Lazio) és a közelmúltban az Atlético Mineiróba igazolt Ronaldinho. A végleges 18-as keretet július 6-án jelentik be.
jún. 8
12:29
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko Kijevben védheti meg címét (She)
Szeptember 1-jén, a kijevi, 70 000 fő befogadóképességű Nemzeti Olimpiai Stadionban védheti meg legközelebb címét a WBC nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko. Az idősebb ukrán fivér ellenfele a már korábban megszellőztetett Manuel Charr lesz.
jún. 8
12:45
Videó: Az oroszok is bajnokok lehetnek az Eb-n - Szemerédi (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége ezen a héten Szemerédi Endre Abel- és Széchenyi-díjas matematikus. Szemerédi az NSO Tv-nek elárulta, a labdarúgó Eb elsősorban a csoportkör után lesz számára érdekes, és akár az oroszok is a kontinens legjobbjai lehetnek.
jún. 8
12:47
Férfi kézi: Zsiga Gyula szerint a BL-szintű sportvezetők hiányoznak (She)
Zsiga Gyula kézilabda mesteredző nem tartja jónak a mostani edzőimportot, szerinte sok, Bajnokok Ligája-szintű magyar edző van, sportvezető azonban már kevés. A tréner szerint Nagy Lászlóval sokat erősödtünk, de túlzás máris olimpiai érmet kiáltani. A barcelonai játékos visszatérésével kapcsolatban várna még egy nyilvános tisztázást – Zsiga minderről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában…
jún. 8
12:49
Euro 2012: a magyarok felét érdekli a torna, a spanyolok a kedvencek (She)
Az 50 év alatti felnőtt lakosság felét érdekli a péntek este kezdődő lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen a spanyolokért szorít a legtöbb magyar.
jún. 8
13:21
Euro 2012: a brit miniszterek bojkottálják a csoportmeccseket (She)
A brit kormány tagjai nem lesznek jelen a labdarúgó-válogatott csoportmeccsein a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon, így tiltakozva a Julija Timosenko bebörtönzött volt kormányfővel szembeni bánásmód, valamint az ukrán igazságszolgáltatás állapota miatt.
jún. 8
13:23
Kaposvár: Európa-liga-induló csapathoz szerződik a védő (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Európa-liga-induló bosnyák FK Sarajevóhoz szerződik a Kaposvár labdarúgócsapatának bosnyák védője, Boris Gujic.
jún. 8
13:25
Oktatás: a sakk bekerült az alaptantervbe (She)
Bekerült a sakk a Nemzeti Alaptantervbe (NAT) – mondta Révész Máriusz fideszes parlamenti képviselő, a Budapesti Sakkszövetség elnöke pénteken Budapesten, a Smart Kreatív Interaktivitás 2012 elnevezésű országos digitális tananyagkészítő pályázat ünnepélyes eredményhirdetésén.
jún. 8
13:39
Vívó Eb: a négy olimpikon is tagja az utazó csapatnak (She)
Mind a négy londoni olimpiai kvótás versenyző – Mohamed Aida, Szász Emese, Imre Géza és Szilágyi Áron – tagja az olaszországi Európa-bajnokságra utazó magyar vívóválogatottnak. A kontinensviadal jövő péntektől hat napon át tart Legnanóban.
jún. 8
13:41
Légiósok: a tulajdonosváltástól is függ Lázár jövője (She)
Mint ismeretes, a magyar válogatott Lázár Pál nem zárt jó idényt a török élvonalbeli Samsunspor labdarúgócsapatánál, hiszen a védő kevés lehetőséget kapott, ráadásul a csapat kiesett az élvonalból. Ezért nem kizárt, hogy Lázár klubot vált a nyáron, de jövőjét nagyban befolyásolhatja a Samsunspornál várható vezetőségváltás.
jún. 8
13:45
A spanyoloknak szurkolnak a legtöbben (Metropol)
A péntek este kezdődő ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság leginkább a 40-es éveikben járó férfiakat foglalkoztatja.
jún. 8
13:57
Euro 2012: olvasóinknál Németország a favorit - szavazás (She)
Az Eb-rajt előtti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy az NSO olvasói szerint melyik labdarúgó-válogatott nyeri meg a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensbajnokságot. A csoportkör előtt Németország számít a legnagyobb favoritnak, amelyet a címvédő Spanyolország követ, kevéssel lemaradva.
jún. 8
13:59
Rangers: korábbi csapattársa csábítja Gattusót (She)
A skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Rangers menedzsere, Ally McCoist a csapathoz csábítaná a 73-szoros olasz válogatott Gennaro Gattusót.
jún. 8
14:15
Sakk: a magyar csapat nyerte meg a Mitropa-kupát (She)
Az utolsó fordulóban Ausztria ellen elért 2:2-es döntetlennek köszönhetően Magyarország férfi sakkcsapata megnyerte a Sibenikben zajló Mitropa-kupát.
jún. 8
14:33
Légiósok: Szabics Imre iránt az Austria Wien is érdeklődik (She)
Német és osztrák hírek szerint Szabics Imrét, a Sturm Graz magyar csatárát német másodosztályú csapatok mellett az osztrák Austria Wien is szerződtetné.
jún. 8
14:35
Atlétika: az állami ünnep része lesz a Gyulai-emlékverseny (She)
Az idei Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj bekerült az augusztus 20-i hivatalos ünnepi rendezvények sorába.
jún. 8
15:15
Félbeszakadt Nadalék meccse (Metropol)
Eső miatt a második szett közepén félbeszaladt Rafael Nadal és David Ferrer elődöntője a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 8
15:45
London 2012: Beckham ott van a 35 fős brit keretben - sajtóhír (She)
Egybehangzó helyi sajtóértesülések szerint David Beckham is bekerült azon brit labdarúgók közé, akik közül 18 majd pályára léphet a londoni olimpián.

Keresés