2012. június 8. péntek

jún. 8
15:47
MOB: elnökségi igen a londoni küldöttségről szóló javaslatra (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pénteki elnökségi ülésén egyhangúlag elfogadta azt a javaslatot, amely a londoni ötkarikás játékokra utazó küldöttség és csapat személyi összetételéről készült.
jún. 8
15:49
Videó: a palánk döntött a hokimeccs hosszabbításában (She)
A jégkorong Calder-kupa döntőjének harmadik meccsén nem akármilyen gól döntött a Norfolk Admirals javára a Toronto Marlies ellen. A rendes játékidőben egyetlen találat sem született. A hosszabbításban a norfolkiak által az ellenfél harmadába belőtt korong nem úgy pattant meg a palánkon, ahogy a torontói kapus várta, ennek következtében a korong éles szögből a kapuba vánszorgott.
jún. 8
16:03
F1: Hamilton csak a szezon végeztével dönt a jövőjéről (She)
Továbbra is csak a találgatások folynak Lewis Hamilton jövőjével kapcsolatban: a 2008-as Formula–1-es világbajnoknak a szezon végén jár le a szerződése a McLarennél, jövőjéről azonban csak az idény végén dönt.
jún. 8
16:18
Nadal ismét döntős (Infostart)
Elsőként a címvédő Rafael Nadal jutott be a francia nyílt teniszbajnokság döntőjébe.
jún. 8
16:21
Euro 2012: nem súlyos Corluka sérülése, ott lehet az írek ellen (She)
Jó hír a horvátoknak, hogy nem súlyos Vedran Corluka sérülése, így ott lehet az írek elleni vasárnapi nyitó meccsen a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon.
jún. 8
16:57
Kézilabda: a válogatott kapus, Triffa Ágnes Vácra igazolt (She)
Triffa Ágnes személyében válogatott kapust igazolt a Váci NKSE női kézilabdacsapata, amely az elmúlt idényt a hetedik helyen zárta.
jún. 8
16:59
Inter: Chivu fizetését csökkentik, mégis hosszabbít (She)
Cristian Chivu szerződést hosszabbít az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionalével – árulta el a román hátvéd ügynöke, Victor Becali. A 31 esztendős futballista három évvel meghosszabbítja június végén lejáró kontraktusát, s fizetését állítólag szezononként 500 ezer euróval csökkentik.
jún. 8
17:03
Külön sávok az Ukrajnába utazó szurkolóknak a határon (Metropol)
Táblákkal jelölt "Eb-sávokon" engedik át a futballmeccsek ukrán helyszíneire utazó szurkolókat.
jún. 8
17:15
Braga: a Real Madridot is megjáró tréner ül a kispadra (She)
José Peseiro lett a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Braga új vezetőedzője – derült ki a klub hivatalos közleményéből. Az 52 esztendős szakvezető az Olympiakoszhoz távozó Leonardo Jardim helyét vette át a kispadon.
jún. 8
17:17
Videó: Jordániának nem volt esélye a japán válogatott ellen (She)
A második fordulót rendezték meg a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőjében. A házigazda japán válogatott fölényes, 6–0-s győzelmet aratott Jordánia felett. Már az első félidőben egyértelművé vált, hogy a vendégeknek nincs esélyük Japán ellen, hiszen a hazaiak 45 perc játék után 4–0-ra vezettek. A hat gól közül hármat Honda Keiszuke, a CSZKA Moszkva támadó középpályása…
jún. 8
17:33
Euro 2012: Lewandowskitól várják a gólokat a lengyelek - kezdők (She)
A lengyel és a görög szövetségi kapitány is kijelölte kezdőcsapatát a 2012-es Európa-bajnokság nyitó mérkőzésére.
jún. 8
17:35
Kerékpár: Contador hosszabbított a Saxo Bankkal (She)
Meghosszabbította szerződését 2015-ig a Saxo Bank csapatával Alberto Contador Tour de France-győztes országúti kerékpáros, akinek augusztus 5-én jár le a doppingeltiltása.
jún. 8
17:51
Celtic: a dél-koreai hátvéd a Bundesliga újoncához igazolt (She)
Csa Du-Ri elhagyja a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédőjét, a Celticet, és a német Bundesliga újoncához, a Fortuna Düsseldorfhoz szerződik. A dél-koreai válogatott jobbhátvéd kétéves kontraktust írt alá új klubjával.
jún. 8
17:53
Vb 2014: a wigani kapus kivédte az ausztrálok szemét (She)
Ausztrália labdarúgó-válogatottja némi meglepetésre csupán gól nélküli döntetlent ért el Omán vendégeként a 2014-es világbajnokság selejtezőjének ázsiai zónájában, a 4. kör 2. fordulójának pénteki játéknapján.
jún. 8
17:55
F1: az első szabadedzés Hamiltoné Montrealban (She)
A Formula–1-es mezőny megérkezett Kanadába, ahol tüntető diákok és az időjárás-előrejelzésekkel ellentétben napsütés fogadta a csapatokat. A montreali a versenyzők egyik kedvenc pályáján azonban az edzés megkezdését követően hamar beborult az ég, és bár folyamatosan fenyegetett az eső, végül nem eredt el. A legjobb köridőt Lewis Hamilton jegyezte a lágy gumikon, Sebastian Vettel a…
jún. 8
18:06
Az UEFA elítéli a hollandokat ért inzultust (Infostart)
A szombati Európa-bajnoki bemutatkozására készülő holland labdarúgó-válogatott néhány tagja rasszista megnyilvánulásokra panaszkodott az együttes szerdán tartott nyilvános krakkói edzését követően. A kontinentális szövetség (UEFA) elítélte a történteket, és újabb hasonló incidens esetén közbelép.
jún. 8
18:09
Euro 2012: a Barca védője Balotellitől tart a legjobban (She)
Gerard Piqué, a spanyol labdarúgó-válogatott hátvédje a csapat sajtótájékoztatóján elmondta: a csoportjukban rivális Olaszország támadójától, Mario Balotellitől tart a legjobban, ugyanis szerinte a Manchester City csatára bármikor képes eldönteni egy-egy meccset.
jún. 8
18:11
DVSC: a sikeres teszt után visszavárják Slimane Bouadlát (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a DVSC-Teva teszteli francia-algériai középpályása, Selim Bouadla öccsét, Slimane Bouadlát. A két játékos képviselő menedzser, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, sikeres volt a teszt, megkezdődtek a tárgyalások a játékos szerződtetéséről.
jún. 8
18:13
Euro 2012: lengyel-görög nyitány élőben az NSO-n (She)
A Lengyelország-Görögország mérkőzéssel hivatalosan is kezdetét veszi a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság. Kövesse nyomon a nyitányt folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jún. 8
18:27
Videó: könnyed győzelem után döntős Új-Kaledónia (She)
Az óceániai kontinensbajnokság elődöntőjében Új-Kaledónia válogatottja 2–0-s győzelmet aratott Új-Zéland felett. A gól nélküli első félidő után izgalmakkal teli második játékrész következett. Az első találatot a 60. percben Bertrand Kai szerezte, aki pazar mozdulattal, öt méterről emelt a hálóba, majd John Gone-Fenepej  volt eredményes a 92. percben. A döntőben Tahiti válogatottja lesz az…
jún. 8
18:29
PMFC: a Paksról érkező védővel is megegyeztek - sajtóhír (She)
A bama.hu értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC megegyezett a Paks hátvédjével, Gévay Zsolttal. A honlap cikkében arról ír, hogy a felek mindenben megállapodtak, már csak a szerződés aláírása van hátra.
jún. 8
18:45
Arsenal: a válogatott hátvéd olasz élcsapathoz szerződne (She)
Johan Djourou, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal hátvédje a Serie A-ban vagy a Primera Divisiónban folytathatja pályafutását. Flavio Ferraria, a svájci válogatott futballista ügynöke elmondta, kliense országot akar váltani, és Olaszország vagy Spanyolország jöhet szóba nála.
jún. 8
18:47
NFL: Gronkowski lett a liga legjobban fizetett tight endje (She)
Hat évre szóló, 54 millió dolláros szerződést kötött az NFL-ben szereplő New England Patriotscal Rob Gronkowski, aki ezzel a liga legjobban fizetett tight endje lett.
jún. 8
18:51
György Ádám és több száz fős tánccsoport az EB-nyitón (Metropol)
György Ádám magyar zongoraművész és egy több száz fős nemzetközi tánccsoport lépett fel pénteken a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság varsói megnyitóján.
jún. 8
19:03
Euro 2012: bombát találtak az Eb egyik stadionja mellett (She)
Bombát találtak a lvivi stadion közelében egy nappal azelőtt, hogy a német és a portugál válogatott összecsapna abban az Európa-bajnokságon. Mindössze 500 méterre a stadiontól egy építőmunkás fedezte fel a második világháborús bombát.
jún. 8
19:05
Roland Garros: Errani egy trófeával már gazdagabb (She)
Sara Errani és Roberta Vinci révén olasz győzelem született a Francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) női párosának péntek délutáni döntőjében.
jún. 8
19:07
NB I: a kanadai táblázaton is Adamo Coulibaly végzett az élen (She)
A kanadai táblázaton is az élen végeztek azok a labdarúgók, aki a góllövésben jeleskedtek a labdarúgó NB I 2011–2012 idényében – derült ki a Hivatásos Labdarók Szervezetének (HLSZ) statisztikájából. A gólpasszok tekintetében a diósgyőri José Luque, az ősszel a Kecskemétben, tavasszal pedig a Videotonban futballozó Gyurcsó Ádám, és a Haladás fiatal tehetsége, Radó András vitte a prímet.
jún. 8
19:09
Videó: Lewandowskinak húsz perc sem kellett, hogy áttörje a görög védelmet (She)
A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén Lengyelország ellenfele a 2004-es Eb-bajnok, a görög válogatott. Az első félidő 17. percében a hazaiak szerezték meg a vezetést egy jobb oldali beívelést követően, Robert Lewandowski hét méterről fejelt a hálóba. Tekintse meg az Európa-bajnokság és a lengyelek első gólját!
jún. 8
19:21
Roland Garros: Djokovics legyőzte és utolérte Federert (She)
Novak Djokovics három játszmában legyőzte Roger Federert a Francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) pénteki második elődöntőjében, így ő jutott be a férfi egyes vasárnapi fináléjába, amelyben Rafael Nadal lesz az ellenfele.
jún. 8
19:39
Videó: lengyel védelmi hiba után egyenlített Görögország (She)
A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén Lengyelország ellenfele a 2004-es Eb-győztes, a görög válogatott. A hazaiak az első félidő 17. percében Lewandowski fejesével megszerezték a vezetést, de a második játékrész 51. percében a tíz emberrel játszó görögök Dimitrisz Szalpingidisz közeli bombájával egyenlítettek. Tekintse meg az egyenlítő találatot!
jún. 8
19:57
Strandfutball: súlyos magyar vereség az Euroligában (She)
Súlyos vereséget szenvedett a magyar strandlabdarúgó-válogatott az Euroligában: nemzeti csapatunk 9–3-ra kikapott Fehéroroszországtól a terracinai mérkőzésen – adta hírül strandfoci.hu.
jún. 8
20:12
Djokovic történelmi lehetőség előtt (Infostart)
A világelső Novak Djokovic lesz Rafael Nadal ellenfele a francia nyílt teniszbajnokság fináléjában: a szerb játékos a pénteki elődöntőben a 2009-es győztes Roger Federert győzte le három szettben.
jún. 8
20:12
Ronaldo vagy Benzema? Szerinted ki lesz az Eb gólkirálya? - szavazás (Agroinform)
A foci csapatsport, de egyéni díjakat is elismernek. Szerinted melyik játékos nyeri el az Eb aranycipőjét?
jún. 8
20:14
Tyton, a titán (Infostart)
Izgalmas és fordulatos mérkőzéssel indult a labdarúgó Európa-bajnokság, a társrendező lengyelek 1-1-es döntetlent játszottak Görögország válogatottja ellen. Mindkét együttes tíz emberrel fejezte be a varsói mérkőzést, a lengyelek kapusa, Przemyslaw Tyton pedig büntetőt hárított.
jún. 8
20:14
Nadal sokkoló győzelemmel gyalogolt be a fináléba (Agroinform)
A címvédő spanyol Rafael Nadal játszi könnyedséggel öt játékot veszítve győzte le David Ferrert.
jún. 8
20:15
Euro 2012: két kiállítás, két gól, kimaradt tizenegyes a nyitó meccsen (She)
Nem bírt egymással Lengyelország és Görögország a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén az A-csoportban. A társházigazda lengyelek Robert Lewandowski góljával szereztek vezetést az első félidőben, de a közben emberhátrányba kerülő görögök a csereként beállt Dimitrisz Szalpingidisz révén egyenlítettek. A fordításra is megvolt az esélyük, de Wojciech Szczesny piros lapja után Jorgosz…
jún. 8
20:16
Elnökségi igen a londoni küldöttségről szóló javaslatra (Agroinform)
A versenyzői létszám a MOB összesítése alapján jelenleg 155 fő, ez azonban a következő napokban még változhat.
jún. 8
20:17
F1: Kanadai Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Kanadai Nagydíj első szabadedzését követően szakadni kezdett az eső Montrealban, de fél órával a második tréning megkezdése előtt elállt. A versenyzők úgy készülődtek a másfél órás száguldásra, hogy nemigen tudhatták, milyen időjárásban kell körözniük. Az első szabadedzésen a szuperlágy gumikat későbbre hagyó Ferrari és McLaren mindenesetre aggódhatott, lesz-e alkalma kipróbálni azokat.
jún. 8
20:18
Corluka játszhat az írek elleni nyitányon (Agroinform)
A Bayer Leverkusen légiósa csütörtökön, edzésen sérült meg, de izomsérülése nem súlyos.
jún. 8
20:19
Videó: cserekapusuknak köszönhetik az ikszet a lengyelek (She)
A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén Lengyelország ellenfele a 2004-es Eb-győztes, a görög válogatott. Lewandowski fejesével a lengyelek szerezték meg a vezetést a 17. percben, majd az 51.-ben Dimitrisz Szalpingidisz közeli bombájával egyenlítettek a görögök. A hazaiak kapusa, Szczesny felrúgta a tizenegyespontnál a görög gólszerzőt, Szalpingidiszt,…
jún. 8
20:20
A gyászoló Defoe a hétvégén visszatér az angol csapathoz (Agroinform)
A Tottenham csatára csütörtökön hazautazott, miután elhunyt édesapja. A franciák ellen bevethető lesz.
jún. 8
20:21
Döntetlen és két kiállítás az EB nyitómeccsén (Metropol)
Az ukránokkal társházigazda lengyel válogatott pénteken 1-1-es döntetlent játszott a görög csapattal a labdarúgó Európa-bajnokság varsói nyitómérkőzésén.
jún. 8
20:21
Euro 2012: támadó szellemű orosz csapat a csehek ellen - a kezdők (She)
Kihirdették a kezdőcsapatokat a labdarúgó Európa-bajnokság A-csoportjának esti mérkőzésére, az Oroszország–Csehország összecsapásra. Ahogy várható volt, Dick Advocaat támadó szellemű orosz gárdát küld pályára, méghozzá három csatárral.
jún. 8
20:22
Ismét Szekszárdon a hazai atlétika legjobbjai (Agroinform)
A jövő hétvégén rendezik meg az atlétikai országos bajnokságot, amely az utolsó lehetőség az Eb-szintteljesítésre.
jún. 8
20:24
Eső miatt csúszik a Djokovics-Federer elődöntő (Agroinform)
Az eső miatt egyelőre nem tudták elkezdeni pénteken a francia nyílt teniszbajnokság második férfi elődöntőjét.
jún. 8
20:26
Keiszuke Honda mesterhármasával Japán kiütötte Jordániát - videó (Agroinform)
Betalált a Borussia Dortmundból a Manchester Unitedhez szerződő Sindzsi Kagawa is.
jún. 8
20:28
Válogatott kapust igazolt a Vác (Agroinform)
A női kézilabda-válogatott kapusa, Triffa Ágnes a Váci NKSE csapatában folytatja pályafutását.
jún. 8
20:30
A cserekapus Tyton mentett pontot a lengyeleknek - videó (Agroinform)
1-1-es állásnál a lengyelek cserekapusa, Przemyslaw Tyton kivédte Georgiosz Karagunisz büntetőjét.
jún. 8
20:30
Elkezdődött a Djokovics-Federer mérkőzés (Agroinform)
Elállt az eső, így elkezdődött pénteken a francia nyílt teniszbajnokság második férfi elődöntője.
jún. 8
20:32
Respect? Fair Play? – ugyan már! (Agroinform)
A Lengyelország – Görögország találkozóval kezdetét vette a 2012-es Európa-bajnokság, melynek győztese 23,5 millió...

Keresés