2012. december 1. szombat

dec. 1
0:33
Férfi kosár Euroliga: bajnokhoz méltó formában az Olympiakosz (She)
A kontinens legrangosabb kosárlabda-bajnokságában, a férfi Euroligában pénteken négy mérkőzéssel lezárult az alapszakasz csoportkörének nyolcadik fordulója. A C-csoportban a címvédő Olympiakosz Litvániában fektette két vállra az eddig remeklő Zalgirist, a Real Madrid pedig gyakorlatilag a Fenerbahce legyűrésével megnyerte az A-jelű „halálcsoportot”. A Siena jó sorozata is kitart, viszont a…
dec. 1
0:51
Eurofutball: nagy fordítással a Braga búcsúztatta a Portót (She)
Portugáliában a hétvégén nem rendeznek fordulót a labdarúgó-bajnokságban, ám nem telik el labdapattogás nélkül az elkövetkező pár nap, hiszen a kupában rendeznek mérkőzéseket. Az első nyolcaddöntőt péntek este már le is játszották, és a bajnokságban harmadik Braga némi meglepetésre búcsúztatta az éllovas Portót. A „sárkányok” hiába kerültek előnybe a meccs elején Eliaquim Mangala révén, a…
dec. 1
2:21
Pénz nélkül harcolnak a szerbek Janicsért (Blikk)
Belgrád — A kajakosháború folytatódik, a szerbek nem fizettek Douchev-Janics Natasa (30) versenyzési jogáért.
dec. 1
6:54
Újabb állami forintok a focinak (Behaviour)
Együttműködési megállapodást írt alá tegnap a Magyar Posta Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség. Előbbi 50 millió forinttal segíti utóbbi működését, amit Csányi Sándor MLSZ-elnök a szövetségben zajló remek munkának tulajdonított. Nem pedig a kormány legalábbis különös sporttámogatási metódusának...
dec. 1
6:56
Kistelepülés, nagy siker (Behaviour)
Megszenvedték a tatárjárást, a török hódoltságot, Trianon után a szántók negyven százalékát csatolták Romániához, ám most igazán boldog lehet a hétezer lakosú Létavértes, hiszen végre ők hódítanak. Pontosabban a csapatuk, amely NB III-as létére bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb nyolc együttese közé!
dec. 1
7:09
F1: rekord mértékű nevezési díjat fizet jövőre a Red Bull (She)
A drasztikusan megemelt nevezési díjak nyomán jövőre több mint 2.5 millió eurós (mintegy 700 millió forint) rajtpénzt kell fizetnie a Formula–1-es világbajnok Red Bull istállónak.
dec. 1
7:11
NB II: egy pápai kölcsönjátékos marad, kettő távozik a BKV-tól (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Pápáról a BKV Előrének kölcsönadott középpályás, Dóczi Krisztián a télen visszatér az élvonalbeli Lombard labdarúgócsapatához, a másik pápai kölcsönjátékos, Enyingi Marcell azonban marad a közlekedésieknél.
dec. 1
7:12
Douchev: Janics Natasa jövőre is versenyez! (Behaviour)
Douchev-Janics Natasa férje, egyben edzője, Andrian Douchev kijelentette: felesége - függetlenül attól, hogy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) nem adta ki a versenyzési engedélyét - jövőre is indul nemzetközi viadalokon.
dec. 1
7:14
Böhn célja az Eb-n a legjobb hatba kerülés (Behaviour)
A legjobb hat közé szeretne bekerülni a magyar női kézilabda-válogatott a kedden kezdődő szerbiai Európa-bajnokságon. A gárda az utóbbi két világversenyről - a tavalyi világbajnokságról és az idei olimpiáról - lemaradt, így ez lesz az első jelentős versenye Karl Erik Böhn szövetségi kapitánynak a válogatott élén. A szakember döntőnek tartja a cél elérésében, hogy sikerül-e legyőzni először a…
dec. 1
7:27
NBA: simázott a Lakers és a Celtics; vége a Hawks-sorozatnak (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 31. játéknapján magabiztos sikert aratott a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers is. Előbbi a Portland Trail Blazerst, utóbbi a Denver Nuggetset fektette két vállra. Az Atlanta Hawks hatmeccses győzelmi sorozata szakadt meg a Cleveland Cavaliers ellen.
dec. 1
7:45
Olaszország: a kis Balotelli Angliából visszatért Itáliába (She)
Enoch Balotelli az angliai próbajátékát követően az olasz Serie D-ben szereplő Bogliasco csapatába igazolt – adta hírül a klub honlapja.
dec. 1
7:47
NB II: karácsonyig rendezné a tartozásait a Veszprém (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC játékosai az őszt úgy játszották végig, hogy szeptember óta nem kaptak fizetést. A vezetőség az ígéretek szerint december 20-ig rendezi a tartozásokat.
dec. 1
8:39
Videó: Piroch világbajnokkal készült a világsztárokra (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége Piroch Gábor kaszkadőr. Az NSO Tv beharangozó videójában szóba kerül Brad Pitt, egy magyar vívóvilágbajnok, és persze a sztorik sem maradnak el.
dec. 1
8:42
Újra lehet szovjet futballbajnokság (Metropol)
Egyre több támogatója van a "posztszovjet" pontvadászat létrehozásának, ugyanakkor ellenzői is jócskán akadnak.
dec. 1
8:57
Emberelőnyben fordított a Milan (Infostart)
A Milan 3-1-re nyert a Catania otthonában az olasz labdarúgó-bajnokságban, a 15. forduló nyitó mérkőzésén.
dec. 1
8:57
NB I: pályán az őszi bajnok és az MTK is - a mai program (She)
A remek őszt produkáló, nagy előnnyel vezető Győri ETO a Haladás otthonában játssza az utolsó 2012-es bajnokiját. A DVTK a Honvédot, az MTK a Kecskemétet fogadja, a két, nagyon nehéz helyzetben lévő csapat, a Siófok és az Eger pedig most egymás ellen bizonyíthat a labdarúgó az NB I-ben.
dec. 1
9:15
Drasztikusan megemelt nevezési díjak a Formula-1-ben (Infostart)
A drasztikusan megemelt nevezési díjak nyomán jövőre több mint 2,5 millió eurós (mintegy 700 millió forint) rajtpénzt kell fizetnie a Formula-1-es világbajnok Red Bull istállónak.
dec. 1
9:33
Videó: „messis” emeléssel nyert bajnokit az Osasuna (She)
Az Osasuna 1–0-ra legyőzte a Rayo Vallecanót a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának péntek esti nyitó mérkőzésén. Az egyetlen gólt szerző Enrique Sola remek emeléssel talált a hálóba.
dec. 1
10:09
Real Madrid: a Galaxy Kakával pótolná Beckhamet (She)
A Los Angeles Galaxy a Real Madridban játszó Kakával pótolná a Kaliforniát elhagyó David Beckhamet. A brazil támadó néhány hete elmondta, szívesen szerződne az MLS-be, de csak néhány év múlva. A Galaxy azonban nem várna addig.
dec. 1
10:27
F1: műtik Webbert, kiveszik a lábából a fémbetéteket (She)
Lábműtét vár Mark Webberre, a Formula–1-es Red Bull-istálló ausztrál pilótájára, akinek a négy évvel ezelőtti kerékpárbalesete utáni operációból megmaradt utolsó fémbetéteket távolítják el a lábából.
dec. 1
11:21
Real Madrid: a sérült Essien visszatért a Chelsea-hez (She)
Felfüggesztette a Real Madrid Michael Essien kölcsönszerződését, hogy orvosi kezelésre visszatérhessen korábbi klubjához, a Chelsea-hez.
dec. 1
11:23
Sífutás: Marit Björgen fölényes győzelme 5 km-en Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban a hölgyek szabad stílusú 5 km-es versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég Marit Björgen szerezte meg az amerikai Kikkan Randall és az orosz Julija Csekaljova előtt.
dec. 1
11:25
Videó: Dzsudzsák nagy gólt lőtt a Rubin Kazanynak (She)
Dzsudzsák Balázs remek gólt szerzett a Rubin Kazany elleni zárt kapus meccsen az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójában. A Dinamo Moszkva magyar válogatott támadója jobb lábbal, nagy erővel bombázott a vendégek kapujába a találkozó 30. percében.
dec. 1
11:39
Újra lehet szovjet liga (Infostart)
A volt szovjet tagállamok legjobb csapatainak részvételével beindítandó futballbajnokság tervével foglalkozik az orosz sportmédia.
dec. 1
11:39
F1: Grosjean állása bizonytalan, Kobajasi képbe került (She)
Romain Grosjean továbbra sem kapott új szerződést a Formula–1-es Lotus-istállótól 2013-ra, s egyre több helyen hallani, hogy a francia helyére a Saubertől kitett Kobajasi Kamuit szerződtetheti az enstone-i csapat. Erre utal a genfi születésű Grosjean nyilatkozata is a svájci Le Matinnek.
dec. 1
12:00
Kaká Galaxy-játékos lehet (Metropol)
David Beckham helyére a brazilok aranylabdás futballistája, Kaká kerülhet a Los Angeles Galaxy futballcsapatánál, ahonnan az angol világsztár rövidesen távozik.
dec. 1
12:51
Premjer-liga: Dzsudzsák szép gólja után simán nyert a Dinamo (She)
Dzsudzsák Balázs remek gólt szerzett a Rubin Kazany elleni meccsen az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójában. Csapata zárt kapus mérkőzésen végül 3–0-ra győzött.
dec. 1
13:09
Videó: alley-oopok és blokkiskola az NBA-ben (She)
November utolsó napján is kitettek magukért az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) játékosai. A tíz leglátványosabb jelenet kiválogatásánál a szerkesztők kiemelt figyelmet szenteltek az alley-oopoknak, illetve az utolsó másodpercekben elengedett és a blokkolt dobásoknak.
dec. 1
13:11
Felkészülés: spanyol-uruguayi meccs lesz februárban Dohában (She)
A spanyol AS értesülései szerint a katari szervezők hárommillió eurót (közel 850 millió forintot) fizetnek a Spanyol Labdarúgó-szövetségnek azért, hogy 2013. február 7-én a világ- és Európa-bajnok válogatott megmérkőzzön Uruguay legjobbjaival Dohában.
dec. 1
13:12
Dzsudzsák-gól is kellett a Dinamo sikeréhez (Metropol)
Dzsudzsák Balázs góllal járult hozzá orosz futballcsapata, a Dinamo Moszkva 3-0-s győzelméhez.
dec. 1
13:13
Sífutás: ezúttal Legkov győzte le Northugot Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban a férfiak szabad stílusú 10 km-es versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az orosz Alekszandr Legkov szerezte meg a norvég Petter Northug és a francia Maurice Manificat előtt.
dec. 1
13:27
UEFA: sztárjátékosok követelik az U21-es Eb elköltöztetését (She)
Több mint 60 profi labdarúgó – köztük Eden Hazard, Didier Drogba, Abou Diaby, Yohan Cabaye, Jérémy Ménez és az Ayew testvérpár – írt levelet az UEFA-nak, azt kérve, hogy ne Izraelben rendezze meg a jövő júniusra kiírt U21-es Európa-bajnokságot. Az izraeliek és a palesztinok közötti feszültség egyre élesebb (emiatt nemrég Lencse László is hazatért a Kirjat Smonától), s a játékosok nem akarják, hogy…
dec. 1
13:29
Videó: 1-2-re összekapta magát a Volán a Znojmo ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV 19 péntek este hazai pályán 6–2-re legyőzte a Znojmót az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 26. fordulójában. A fehérváriak vezettek, aztán a csehek fordítottak, 1–2 után azonban már csak a hazai csapat ütött gólt. Íme, a találkozó összefoglalója!
dec. 1
13:45
Spanyolország: jövőre két meccs Uruguay ellen (She)
A spanyol AS értesülései szerint a katari szervezők hárommillió eurót (közel 850 millió forintot) fizetnek a Spanyol Labdarúgó-szövetségnek azért, hogy 2013. február 7-én a világ- és Európa-bajnok válogatott megmérkőzzön Uruguay legjobbjaival Dohában.
dec. 1
14:03
NB I: Haladás-Győr bajnoki rangadó élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának szombati rangadóján a Haladás az éllovas és őszi bajnok Győri ETO-t fogadja. Kövesse a „vadnyugati derbit" élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 1
14:21
Atlétika: rekordmezőny a szentendrei mezei futó Eb-n (She)
Részvételi csúcsot jelentő módon 35 ország versenyzői indulnak a jövő vasárnap esedékes szentendrei mezei futó Európa-bajnokságon.
dec. 1
14:39
West Ham: Andy Carroll megsérült, februárig nem játszhat (She)
A West Ham United labdarúgócsapatánál kölcsönben szereplő Andy Carroll sérülés miatt két hónapig nem állhat együttese rendelkezésére.
dec. 1
14:41
NFL: Big Ben nem játszhat a Ravens elleni rangadón (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers hivatalosan is kizárta a váll- és bordasérüléssel küszködő Ben Roethlisberger játékát a Baltimore Ravens elleni csoportrangadón.
dec. 1
14:43
Északi összetett: idénybeli első vk-sikerét aratta Lamy-Chappuis (She)
A finnországi Kuusamóban folytatódott az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata. A szombati Gundersen-viadalt a francia Jason Lamy-Chappuis nyerte meg a norvég Magnus Krog és a francia Sébastien Lacroix előtt.
dec. 1
14:57
Dzsudzsák ismét góllal segítette a Dinamót (Infostart)
Dzsudzsák Balázs góllal járult hozzá orosz futballcsapata, a Dinamo Moszkva 3-0-s győzelméhez, amelyet a fővárosi gárda a Kazany felett aratott a Premjer Liga szombati játéknapjának nyitómérkőzésén.
dec. 1
14:57
Sakk: Anna Usenyina lett az új női világbajnok (She)
Anna Usenyina nyerte meg a női sakkvilágbajnoki döntőt Hanti-Manszijszkban. Az ukrán sportolónő a bolgár Antoaneta Sztefanovát győzte le a döntőben.
dec. 1
15:15
Sílövészet: óriási meglepetésre kanadai siker a férfi sprintben (She)
A svédországi Östersundban a férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet nagy meglepetésre a kanadai Jean-Philippe Leguellec szerezte meg a francia Alexis Boeuf és az osztrák Christoph Sumann előtt.
dec. 1
15:17
Konf. Kupa: a világbajnok Tahiti, Brazília Japán ellen kezd (She)
Szombaton Sao Paulóban kisorsolták a jövő nyári Konföderációs Kupa csoportbeosztását. Az A-csoportba Brazília, Olaszország, Mexikó és Japán került, míg a B jelű négyesben Spanyolország, Uruguay, Tahiti és a téli Afrikai Nemzetek Kupájának győztese szerepel majd a június második felében esedékes tornán.
dec. 1
15:51
A hajrában bedarálták a Chelsea-t (Infostart)
A másfél hónapja még listavezető Chelsea 3-1-re kikapott a West Ham pályáján az angol labdarúgó-bajnokságban.
dec. 1
15:51
Premier League: a West Ham legyőzte a Chelsea-t (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a West Ham United hátrányból fordítva 3–1-re legyőzte a Chelsea-t.
dec. 1
16:09
Botlott a Győr Szombathelyen (Infostart)
A listavezető Győr 1-1-es döntetlent játszott a Haladás otthonában a labdarúgó NB I 17. (idei záró) fordulójában.
dec. 1
16:09
NB I: MTK-Kecskemét és Siófok-Eger mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában az MTK Budapest a KTE-Phoenix Mecanót, a Siófok pedig az Egri FC csapatát fogadja. Kövesse a találkozókat élő szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 1
16:11
Parasport: Csonka András vk-sikere San Diegóban (She)
Csonka András megnyerte a férfi egyest a 8-as sérültségi kategóriában a paraasztaliteniszezők San Diegó-i világkupa-viadalán.
dec. 1
16:13
Videó: hármat kapott a félidőben még vezető Chelsea (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójában a West Ham United 3–1-re legyőzte a Chelsea-t. A vendégek a 13. percben megszerezték a vezetést Fernando Torres révén, és még a szünet után is tartották az előnyüket a 63. percig. Utána azonban semmi sem sikerült nekik, jött az egyenlítés, majd a hajrában még két gólt szerzett a West Ham, amely így 3–1-re nyert.
dec. 1
16:45
Videó: egy pimasz és egy higgadt gól - Haladás-ETO (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának szombati rangadóján a Haladás az éllovas és őszi bajnok Győri ETO-t fogadta, és az izgalmas, színvonalas „vadnyugati derbi” 1–1-es döntetlenre végződött.

Keresés