2012. december 28. péntek

dec. 28
0:03
Man. City: Mancini szerint nem a pénz a megoldás a góllövésre (She)
Roberto Mancini elégedetlenségének adott hangot csapata, a Manchester City támadóinak helyzetkihasználásáról beszélve. Az olasz menedzser a Sunderlandtől karácsony másnapján elszenvedett vereséget (0–1) követően arról beszélt, hogy a csatárkérdésük nem olyan probléma, amit pénzzel meg lehet oldani.
dec. 28
0:39
Anglia: skót menedzserben látják az ambíciót az arabok (She)
Alex McLeish, többek között a skót válogatott, a Rangers, a Birmingham City és az Aston Villa korábbi menedzsere vette át a másodosztályú Nottingham Forest irányítását Angliában. Az 53 éves szakember a december 26-án, a Leeds United elleni 4–2-es győzelem után menesztett, a csapatot összesen öt hónapig irányító Sean O’Driscoll helyét veszi át a klubnál.
dec. 28
4:48
55 millióért sem eladó Édinson Cavani (Agroinform)
Csak olasz rekordnak megfelelő összegért adna túl az uruguayi csatáron a Napoli.
dec. 28
4:52
Nem eladó a Juventus parlagon heverő olasz válogatottja (Agroinform)
Emanuele Giaccherinit még kölcsönbe sem engedik el a torinóiak.
dec. 28
6:57
220 millió forintot dobhat el családjáért a magyar sztársportoló (Behaviour)
Sztárgázsit kaszálhatna bő másfél éves kényszerpihenője után Erdei Zsolt, de a bokszoló most a családjára koncentrál inkább.
dec. 28
6:59
Menetelő magyar foci, visszavonuló Schumacher (Behaviour)
Képtelenség mindazt észben tartani, ami egy év alatt megesik. Jó, volt futball Eb, meg olimpia, meg kiélezett Formula-1-es évad. De aztán annyi, de annyi minden a feledés homályába merül.
dec. 28
7:01
Talmácsi Gábor sokat okult korábbi döntéseiből. (Behaviour)
Noha az idei évből még hátravan 3 nap, Talmácsi Gábor már pörög, ezerrel készül a 2013-as szezonjára. A karácsonyt szerettei körében töltötte, és az ünnepek alatt maga is fakanalat ragadott, és olasz ételkülönlegességgel lepte meg a rokonságot.
dec. 28
7:15
Sunderland: kitiltották az ácsorgó bérleteseket (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Sunderland 38 bérletest megfosztott erre a szezonra szóló állandó belépőjétől, mert rendszeresen megszegték azt a szabályt, hogy nem szabad állni az ülőhelyeken.
dec. 28
7:33
Darts: Taylor és a címvédő Lewis is a legjobb nyolc között (She)
Csütörtökön a nyolcaddöntő utolsó mérkőzéseivel kialakult a legjobb nyolc mezőnye a BDC darts-világbajnokságon Londonban, ahol pénteken és szombaton már a legjobb négy közé jutás lesz a cél. A mezőnyben még ott van a 13-szoros világbajnok Phil Taylor, valamint a legutóbbi két vb győztese, Adrian Lewis is.
dec. 28
7:35
NBA: a Thunder hosszabbítás után győzte le a Dallast (She)
Zsinórban a 11. hazai mérkőzését is megnyerte az Oklahoma City az NBA-ben: a 40 pontos Kevin Durant által vezérelt Thunder a Dallas ellen hosszabbítás után diadalmaskodott, az extra öt percben nyolc pontot szerző Russell Westbrook jelentős közreműködésével. A Los Angeles Clippers is folytatja remeklését, ezúttal a Bostont győzte le magabiztosan – ezzel zsinórban 15 győzelemnél jár
dec. 28
7:51
Fenerbahce: hét meccset töröltek Meireles eltiltásából (She)
Tizenegyről négy mérkőzésre enyhítette Raul Meireles eltiltását a Török Labdarúgó-szövetség (TTF) fegyelmi bizottsága. A Fenerbahce portugál légiósa a fellebbviteli tárgyaláson érte el, hogy csak négy mérkőzést kelljen kihagynia.
dec. 28
7:53
Bundesliga: Hamburgból szerzett kapust a Fürth (She)
Hamburgból szerződtet kapust a Bundesligában szereplő Greuther Fürth: a német élvonal utolsó helyén álló klub a HSV negyedik számú kapusát, a 23 éves német Tom Mickelt kapják meg ingyen, s január 1-jén 2015-ig szóló szerződést kötnek vele.
dec. 28
8:09
Liverpool: Nem lesz nagy bevásárlás januárban - Rodgers (She)
A Liverpool annak ellenére nem tervez nagy bevásárlást, hogy Fabio Borini október eleji sérülése óta egyetlen klasszikus csatárral, Luis Suárezzel játszik. Brendan Rodgers menedzser szerint azért várhatóan érkezik csatár az Anfield Roadra.
dec. 28
8:45
Vízilabda: edzőváltás a sereghajtó Kaposvárnál (She)
A férfi vízilabda-bajnokságban tíz bajnokin tíz vereséget szenvedő Kaposvári VK vezetősége menesztette Bereczki Miklós edzőt, és az elmúlt idény második felét Kaposváron játékosként eltöltő David Burburant szerződtette a helyére.
dec. 28
8:47
Videó: Iniesta a legjobb, Vettel zárkózik, Karabaticék botránya - 2012. szeptember (She)
Igazán eseménydús volt 2012 szeptembere a sport világában: Andrés Iniestát választották meg a 2011–2012-es szezon legjobb labdarúgójának az UEFA-nál, Sebastian Vettel megkezdte felzárkózását Fernando Alonsóra Szingapúrban a Formula–1-es vb-sorozatban, a zseniális kézilabdázó Nikola Karabatic a testvérével együtt hatalmas botrányba keveredett. Andy Murray és Serena Williams a csúcson…
dec. 28
8:49
Röplabda: Veres Péter az Orosz Kupa elődöntőjében (She)
Péntek este elődöntőt játszik a férfi röplabda Orosz Kupában Veres Péter együttese, a Dinamo Moszkva. A magyar játékos hátsérülése miatt azonban csak beinjekciózva játszhat a Belogorje Belgorod elleni mérkőzésen.
dec. 28
8:51
Vízilabda: Hárai Balázs műtét után gipszben lábadozik (She)
Csonthártyagyulladás miatt megműtötték Hárai Balázs jobb csuklóját. A férfi vízilabda-bajnokságban szereplő Teva-Vasas válogatott centere karácsonyra hat hét gipszet kapott, így ki kell hagynia klubcsapata Debrecen elleni bajnokiját, illetve a nemzeti együttes január végi, februári eleji két világligameccsét.
dec. 28
9:00
Krisztiánokat ünnepeltünk Krisztina napján, nem győztük számolni az érmeket (Agroinform)
Torna- és birkózócsarnokban, atlétikai és kajak-kenu pályán születtek a magyar érmek az olimpia harmadik negyedében.
dec. 28
9:03
Kerékpár: súlyos balesetet szenvedett a világbajnok (She)
Súlyos balesetet szenvedett az olasz Alessandro Ballan. A 2008-ban világbajnok kerékpározó edzés közben bukott, eltörött a bordája, a combcsontja, és el kellett távolítani a lépét.
dec. 28
9:18
Rommá verte a Clippers a Bostont (Agroinform)
Az NBA csütörtöki játéknapján a Clippers otthon verte a Bostont, amely sorozatban a 15. sikere volt Chris Pauléknak.
dec. 28
9:21
Vitorlázás, Sydney-Hobart: hatodszor nyert a Wild Oats XI (She)
Az ausztrál Wild Oats XI hajó nyerte meg a hagyományos Sydney–Hobart vitorlásversenyt. Az egységnek ez volt a hatodik győzelme az 1945 óta évente megrendezett viadalon.
dec. 28
9:23
Tenisz: a magyarok készen állnak a hétfői rajtra (She)
Női teniszezőink már elutaztak a távoli keletre, és készen állnak a 2013-as idény december 30-i szezonrajtjára.
dec. 28
9:36
Visszautasíthatatlan ajánlatott tett Messinek egy orosz klub (Agroinform)
Katalán sajtóhírek szerint Lionel Messi visszautasíthatatlan ajánlatot kapott egy orosz klubtól,mégis marad Barcelonában
dec. 28
9:39
NBA: Wade egy meccstől eltiltva durvaság miatt (She)
A Miami Heat magyar idő szerint szombat hajnali, Detroit elleni NBA-mérkőzéséről eltiltották Dwyane Wade-et, aki csapata Charlotte elleni meccsén intim testrészén térdelte Ramon Sessionst.
dec. 28
9:57
F1: A Saubernél volt a legrosszabb - De la Rosa (She)
Pedro de la Rosa 41 évesen, a HRT megszűnése után sem akar elszakadni a Formula–1-től, a spanyol pilóta szívesen csatlakozna valamelyik istállóhoz tartalék sofőrként. A McLarenhez viszont nem menne vissza, mert kétszer már elhagyta a wokingiakat. Arról is beszélt, hogy nem a HRT volt a legrosszabb csapata.
dec. 28
10:15
Manchester City: Nasrit az ügynöke szerint kiközösítették (She)
Nem érzi jól magát Samir Nasri mostanában, s nemcsak ágyéksérülése miatt, hanem azért is, mert Roberto Mancini menedzser a december eleji, Manchester United elleni 3–2-es vereség óta idegenként kezeli – állítja Nasri ügynöke.
dec. 28
10:17
Videó: „egylábas” dallasi hármas, de oklahomai győzelem (She)
Az Oklahoma City Thunder hosszabbításban győzte le 111–105-re a Dallas Maverickset az NBA alapszakaszának 55. játéknapján. Négy negyed után 98–98 volt az állás, köszönhetően Darren Collison, aki a dudaszó pillanatában egy lábról felugorva dobott egy hármast. A ráadás már a hazaiaknak sikerült jobban...
dec. 28
10:30
A Videoton Európa Liga-meccseinek összes gólja - videó (Agroinform)
A nagy őszi Videoton-hadjáratról a vidi.hu készített egy videóösszeállítást, melyet most ti is megtekinthettek!
dec. 28
10:33
F1: Azért bírálnak, mert nyílt lapokkal játszunk - Montezemolo (She)
A Ferrari elöljárói szerint a Red Bull vezetői képmutatóak, amikor egyenlőtlen bánásmóddal vádaskodnak a Scuderia pilótái között, hiszen az osztrák csapaton belül is látható a kivételezés. Luca di Montezemolo elnök és Stefano Domenicali csapatfőnök a spanyol Marcának beszélt erről.
dec. 28
10:35
DVSC-Teva: hosszabbított a 40. életévében járó klublegenda (She)
Nyárig biztosan a DVSC-Teva játékosa lesz Dombi Tibor, miután a december végén lejáró szerződését a nyárig meghosszabbították – adta hírül pénteken az NB I-es debreceni labdarúgóklub hivatalos honlapja.
dec. 28
10:48
Jócskán enyhítették Meireles rekordbüntetését (Agroinform)
A Török Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága tizenegyről négy mérkőzésre csökkentette Raul Meireles eltiltását.
dec. 28
11:06
A pimasz Kojak és a kakasviadal, avagy a francia futball őszi ABC-je (Agroinform)
Összeállításunkban értékelünk, esélyt latolgatunk, gólokat elemzünk, statisztikákkal dobálózunk és véleményt formálunk.
dec. 28
11:08
Messi & Co. - őszi álomcsapat, Primera División (Agroinform)
Aki azt hiszi, hogy durván kétcsapatos a spanyol liga, az csalódni fog: álomcsapatunk sem a Real és a Barca keveréke.
dec. 28
11:09
Győri ETO: nyolccsapatos torna Fehér Miklós emlékére (She)
Ma délután rendezik meg Győrben a Fehér Miklós Nemzetközi Labdarúgó Emlékgálát, amelyen nyolc öregfiúk-együttes vesz részt.
dec. 28
11:27
MotoGP: Rossi a Ducatinál nem mutatta meg, mit tud - Lorenzo (She)
Jorge Lorenzo, a MotoGP 2012-es világbajnoka nem esik abba a hibába, hogy régi-új csapattársa, Valentino Rossi sebességét az elmúlt két év ducatis botladozása alapján alábecsüli.
dec. 28
11:27
Négy meccsre csökkent Meireles rekordeltiltása (Metropol)
A Fenerbahce portugál futballistája azért kapott eredetileg tizenegy meccses eltiltást, mert állítólag leköpte a bírót.
dec. 28
11:42
Rekordot döntött a Sydney-Hobart verseny győztese (Agroinform)
A Wild Oats 1 nap 18 óra 23 perc 12 másodperc alatt teljesítette az Új-Dél-Wales és Tasmánia közötti távot.
dec. 28
11:44
Ezúttal is indul a Dakaron a lengyel síugró ikon (Agroinform)
Az idei 37. helyezésénél is jobb eredményben bízik Adam Malysz, aki a januárban sorra kerülő Dakar ralinak is nekivág.
dec. 28
11:45
Ausztrália: Heskeyék hiába álltak fel 0-2-ről, kikaptak (She)
Az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (A-League) 13. fordulójában Emile Heskey együttese, a Newcastle Jets 3–2-re kikapott a Melbourne Victory otthonában.
dec. 28
11:47
Atlético Madrid: Az idény végéig maradni akarok - Falcao (She)
Radamel Falcao az idény végéig az Atlético Madrid játékosa marad – állítja a kolumbiai csatár, akiért a Real Madrid, a Manchester City és a Chelsea is sorban áll.
dec. 28
12:21
Sporting: máris veszélyben az új edző pozíciója (She)
Egyes lapértesülések szerint távoznia kell posztjáról Franky Vercauterennek, a portugál labdarúgó-bajnokságban botladozó Sporting októberben kinevezett vezetőedzőjének.
dec. 28
12:36
Császár Gábor a Paris Saint-Germainnél folytatja pályafutását? (Agroinform)
Az MKB Veszprém válogatott irányítója mellett az idény végén Igor Vori és Daniel Narcisse is Párizsba igazolhat.
dec. 28
12:39
Férfi kézi: a Veszprém reagált a Császár-PSG pletykára (She)
Az MKB Veszprém pénteken hivatalos közleményben reagált azokra a franciaországi lapértesülésekre, amelyek szerint válogatott kézilabdázója, Császár Gábor hamarosan a francia PSG-be igazol.
dec. 28
12:41
F1: túl az első vizsgán a Ferrari és a Mercedes új autója (She)
A Sauber után a Ferrari és a Mercedes 2013-as Formula–1-es autója is sikeresen teljesítette a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) hivatalos töréstesztjét.
dec. 28
12:43
Videó: Andorra-verés, zakó Hollandiától, Janics és Kemény búcsúja - 2012. szeptember (She)
Sors Tamás és Pálos Péter révén két aranyat nyert a magyar küldöttség a londoni paralimpián. A labdarúgó-válogatott előbb nagyon megverte Andorrát, majd itthon kikapott Hollandiától. Kemény Dénes 16, fantasztikusan sikeres év után búcsúzott a vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjától, és máshogyan, de Douchev-Janics Natasa is elköszönt. Ezek voltak 2012 szeptemberének legfontosabb…
dec. 28
12:57
Nyert az NBA-ben nyugati első és második is (Metropol)
A Los Angeles Clippers és az Oklahoma City Thunder is hozta a kötelezőt az amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
dec. 28
13:12
Piqué szórakozik az egész világgal (Agroinform)
A Barcelona védője a Twitteren kürtölte világgá gyermeke születését, ám a hír csupán Aprószentek Ünnepének tréfája volt.
dec. 28
13:15
F1: A DRS korlátozása sűríti az élmezőnyt - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen szerint a DRS korlátozása jövőre szorosabbá teheti a küzdelmet a Formula–1 élcsapatai között. A 2013-as szezonban a hátsó légterelőt már az edzéseken is csak azokban az egyenesekben lehet majd kinyitni a végsebesség megnövelése céljából, amelyekben a versenyen.
dec. 28
13:51
Inter: Sneijderre ott vár a meze az öltözőben - Stramaccioni (She)
Andrea Stramaccioni, az Internazionale vezetőedzője kijelentette, szívesen beteszi a csapatba Wesley Sneijdert, akit hónapok óta mellőzött amiatt, hogy nem volt hajlandó belemenni fizetése csökkentésébe.
dec. 28
14:06
Két hazai síterepen is programokkal ünneplik a hódeszkások világnapját (Agroinform)
Két magyar síterep is bekapcsolódik a világ legnagyobb snowboard rendezvényébe idén.

Keresés