2012. december 14. péntek

dec. 14
0:03
Szülinapos német használta ki a nagymenők távollétét (Agroinform)
Pályafutása során első alkalommal állhatott fel egy Világkupa verseny dobogójára Tim Tscharnke, aki Kanadában győzött.
dec. 14
0:07
Döntetlenre zárt a Betis Las Palmasban (Agroinform)
A Betis 1-1-re végzett a másodosztályú Las Palmas otthonában a Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén.
dec. 14
0:57
Majdnem egy golflabdával verte ki felesége szemét az olimpiai bajnok - fotó (Agroinform)
Bode Millernek persze esze ágában sem volt sérülést okozni, véletlenül találta el felesége arcát játék közben.
dec. 14
1:27
Férfi kosár Euroliga: továbbment a Fener, drámai meccs Bambergben (She)
Három csoportban már befejeződött az alapszakasz a férfi kosárlabda Euroligában: a 10. forduló csütörtöki mérkőzésein eldőlt, hogy a Fenerbahce is ott van a legjobb 16 között, míg a D jelű hatosban a Brose Baskets egy drámai, hosszabbításos győzelemmel harcolta ki a továbbjutást. Ezzel már csak egy hely kiadó, erről a C-csoport pénteki meccsei hivatottak dönteni.
dec. 14
6:15
NFL: az Eagles labdavesztései kellettek a Bengals győzelméhez (She)
A magyar idő szerint péntek hajnalban rendezett mérkőzésen a vendég Cincinnati Bengals a rájátszásért lépett pályára a már pusztán becsületéért küzdő Philadelphia Eagles otthonában. A hazaiak védelme végig nyomást tudott helyezni Andy Daltonra, a vendégek ráadásul elképesztő fegyelmezetlenül játszottak, ennek ellenére sima győzelemmel utazhattak haza, mivel az Eagles támadói képtelenek voltak…
dec. 14
6:51
Kajak-kenu: körkép helyett kórkép (Behaviour)
Ha valaki arra számított a csodálatos londoni szereplést követően, hogy a kajak-kenu hazai legjobbjai a sikerekben fürödve boldogan fogadják a szurkolók gratulációit, nos, az hatalmasat csalódott. Jelenleg egyetlenegy sportágban sincs annyi feszültség, sértettség, mint itt. Kajakos kórkép, Magyarország, 2012 decembere.
dec. 14
7:09
Norbert Haug szintén távozik a Mercedestől (Behaviour)
Úgy tűnik, a Mercedes F1-es csapatánál nagyon komolyan gondolták a teljes átalakítást a közeli sikerek érdekében. Előbb ugye a sportág legendáját, Michael Schumachert cserélték le Lewis Hamiltonra - Nico Rosberg maradhatott a másik versenyző -, majd jött Loic Bigois és a brixworth-i motorrészleg első embere, Thomas Fuhr távozása. Most viszont itt az újabb komoly vezéráldozat: bejelentették, hogy…
dec. 14
7:11
Böhn nagy bánata: jönnek a norvégok (Behaviour)
Kezdjük a lényeggel: tegnap délután hiába bíztunk abban, hogy a Szerbiában zajló női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében a spanyolok esetleg kikaparják a magyaroknak a gesztenyét. No, nem arról van szó, hogy Karl Erik Böhn csapata ne lenne a legjobb négy között, ám roppantul nem mindegy, hogy a nálunk gyengébb szerb, vagy a lassan verhetetlen norvég válogatott magasodik Görbiczék előtt.
dec. 14
7:13
Csak Szeto a mieink előtt (Behaviour)
A rövid pályás úszó Vb második napja két érmet hozott, Cseh László ezüst, Verrasztó Dávid pedig bronzérmet nyert 400 méter vegyesen. Jobb is lehetett volna, ha nincs a japán Szeto...
dec. 14
7:27
Hódeszka: rendezvények három helyszínen a sportág világnapján (She)
Három helyszínen, Budapesten, Eplényben és Mátraszentistvánon is rendeznek eseményeket vasárnap a hódeszkázás világnapja alkalmából.
dec. 14
7:29
Inter: kinézték maguknak a Lazio brazil irányítóját (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint az Internazionale labdarúgócsapata az idény végén ajánlatot tesz Hernanesért a Laziónak.
dec. 14
7:31
NBA: kilencpontos Lakers-zakó a Knicks vendégeként (She)
Kobe Bryant (31) ugyan egy ponttal többet termelt Carmelo Anthonynál az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, a Los Angeles Lakers vereségsorozata azonban a New York Knicks vendégeként is folytatódott. A Knicks 116–107-re nyert, így továbbra is veretlen hazai pályán (9–0), továbbá vezeti a Keleti főcsoportot.
dec. 14
7:45
Vízilabda: Gergely elnökként indul, Martin tanácsadóként (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség vasárnapi tisztújító közgyűlése előtt változott a Gergely István, Martin György páros felállása.
dec. 14
7:47
Kosárlabda: a Szolnok lett bedobója a hét legjobbja (She)
Az eurobasket.com internetes szakportál a kosárlabda EuroChallenge-sorozat 6. játéknapja legjobb játékosának Ernests Kalvét, a Szolnok bedobóját választotta.
dec. 14
8:03
Labdarúgás: Van Persie meze Rooneyénál is jobban fogy (She)
Egy kimutatás szerint Robin van Persie, a Manchester United nyáron szerződtetett támadója büszkélkedhet a legjobban fogyó mezekkel Észak-Amerikában a Premier League játékosai közül. Van Persie mezeiből a második és harmadik legnépszerűbb Wayne Rooney (szintén Manchester United) és Fernando Torres (Chelsea) dresszeihez képest is többet vásárolnak.
dec. 14
8:05
Anderlecht: Juhász után újabb alapvédőt „utál ki” az új edző (She)
Juhász Roland mellett az Anderlecht labdarúgócsapatának másik korábbi alapembere is távozhat a téli átigazolási időszakban. A lengyel válogatott Marcin Wasilewski szintén a nyáron érkezett holland szakembernél, John Van Den Bromnál lett kegyvesztett, és ugyan Juhásznál többször szerepelt a szezonban – összesen 11 bajnokin kapott lehetőséget –, ám az elmúlt fordulókban már csak elvétve,…
dec. 14
8:09
Rendezvények három helyszínen a hódeszkázás világnapján (Agroinform)
Három helyszínen, Budapesten, Eplényben és Mátraszentistvánon is rendeznek eseményeket vasárnap.
dec. 14
8:39
NB II: „A Vasas oda kerülhet, ahová való, az élvonalba” (She)
Nyáron még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán elindulnak-e az NB II-ben. A Vasas nem csupán kiesett az előző szezonban, de gyakorlatilag tönkre is ment, ám a hatalmas adósság ellenére – mint a mesében – érkezett egy jótevő, Michael Budzinski német üzletember, s megmentette, újjáépítette az angyalföldi csapatot, amely három pontra áll a feljutástól, és ott van a legjobb nyolc között a Magyar…
dec. 14
8:45
Jó játékkal háláltam meg a bizalmat - Vadócz Krisztián (Agroinform)
A magyar középpályás Dániába szerződött a nyáron, ám egyáltalán nem bánja a nem szokványos klubváltását.
dec. 14
8:57
Videó: Tökéletesen ismerjük a norvégokat - Böhn (She)
A magyar női kézilabda-válogatott már továbbjutóként lépett pályára az utolsó oroszok elleni találkozóján. A mérkőzésen szokatlan felállásban, az alapcsapat tagjait pihentetve 6 gólos (25–31) vereséget szenvedett a nemzeti csapat. Az NSO Tv-nek a mieink trénere, Karl Erik Böhn kiemelte, voltak jó teljesítmények Oroszország ellen, de nekünk nem erre a találkozóra kell koncentrálni, hanem a…
dec. 14
9:03
Barczi Dávid és Szokol Zsolt a második csapattal készül (Agroinform)
Újpesten nem terveznek nagy változásokat, az a cél, hogy együtt maradjon és fejlődjön az egész keret.
dec. 14
9:21
Túl nagy falat volt a Cincinnati a Philadelphia ifjoncai számára (Agroinform)
Az Eagles nem tudta meglovagolni az előző fordulóban szerzett győzelmet, 13-34-re kikaptak a Cincinnatitől.
dec. 14
9:23
A Lakerst New Yorkban is tönkreverték (Agroinform)
A csütörtöki rangadó sem hozott szerencsét a Lakersnek, a Knicks egy félidő alatt elintézte Bryantékat.
dec. 14
9:25
Rekordnyereséget produkált Wimbledon (Agroinform)
Az előző évihez képest hét százalékkal emelkedett a wimbledoni teniszbajnokság nyeresége.
dec. 14
9:33
Újpest: Rajczi Péterrel szerződést bontottak - hivatalos (She)
A Nemzeti Sport Online két napja közölte a hírt, amit ma az Újpest FC honlapja is megerősített.„Hivatalossá vált, hogy klubunk szerződést bontott Rajczi Péterrel" – adta hírül az ujpestfc.hu.
dec. 14
9:35
Chelsea: Ez lehet az utolsó szezonom a klubnál - Lampard (She)
Frank Lampard úgy nyilatkozott, hogy még további két-három szezonon át folytatná a labdarúgást profi szinten, ám a Chelsea-nél ez lehet az utolsó idénye. A 34 éves angol középpályás szerződése a nyáron lejár, de a hosszabbítás ügyében még nem jutott el tárgyalásokig a kékekkel.
dec. 14
9:37
Tenisz: rekordnyereség, 13 milliárdos profit Wimbledonban (She)
Az előző évihez képest hét százalékkal emelkedett a wimbledoni teniszbajnokság nyeresége, s a mostani profit rekord a torna történetében.
dec. 14
9:39
Örülök, hogy a kulcsemberek pihenni tudtak - Kovacsics Anikó (Agroinform)
A már biztos elődöntős magyar női kézilabda-válogatott tét nélküli mérkőzésen 31-25-re kikapott az orosz csapattól.
dec. 14
9:57
Henry érkezik, Wenger távozik az Arsenaltól? (Agroinform)
Thierry Henry-re nem játékosként számítana az Arsenal, közben Arséne Wenger neve a Real Madridnál vetődött fel.
dec. 14
10:09
Kézi: Európai élklubbá válhat a Veszprém - Nagy L. (She)
Veszprémben bejött a spanyol stílus, az öltözői hangulat remek, a pályán az edző szabad kezet ad, a Final Four elérhető, igazolni már nem kell – Nagy László kézilabdázó minimum öt évre tervez a szerinte tartósan európai topklubbá tehető MKB Veszprém csapatával. A válogatott játékos a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában válaszolt Laurencz László kritikájára, megbocsátott a szegedi szurkolóknak…
dec. 14
10:11
Videó: gyönyörű akció végén bombagól (She)
A Celtic a Rangers kizárása miatt egyértelmű egyeduralkodóvá lépett elő Skóciában. Ennek megfelelően menetel is a labdarúgócsapat, az FA kupa negyedik fordulójának második mérkőzésén Adam Matthewsnak, a glasgow-iak walesi védőjének gyönyörű akció során szerzett bombagóljával verték meg 1–0-ra a harmadosztályú Abroatht.
dec. 14
10:15
Bár Rajczi Belgiumba mehetett volna, inkább szerződést bontott (Agroinform)
Hivatalossá vált, hogy az Újpest szerződést bontott Rajczi Péterrel.
dec. 14
10:24
Lampard búcsúzik? (Infostart)
Frank Lampard, a Chelsea középpályása azt mondta: még két-három évig szeretne futballozni, de lehet, hogy a mostani az utolsó szezonja a londoni klubnál.
dec. 14
10:27
Ligue 1: nem játszhat a saját stadionjában a Bastia (She)
További intézkedésig nem játszhat a hazai pályájának számító Furiani Stadionban a Bastia labdarúgócsapata a francia élvonalban.
dec. 14
10:33
Robert Kubica nem lát sok esélyt a visszatérésre (Agroinform)
Belátható időn belül biztosan nem ülhet újra Formula-1-es autóba Robert Kubica.
dec. 14
10:45
Női kézi Eb: 2000 belépő a magyar drukkereknek (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint a szerbiai női kézilabda Európa-bajnokság szervezői az elődöntőre és a vasárnapi helyosztóra is több szektort megnyitnak a magyar szurkolók számára a belgrádi Arénában.
dec. 14
10:45
Lampard utolsó szezonját töltheti a Chelsea-nél (Metropol)
Frank Lampard, a Chelsea középpályása azt mondta: még két-három évig szeretne futballozni, de lehet, hogy a mostani az utolsó szezonja a londoni klubnál.
dec. 14
10:47
Videó: Rajczi legfontosabb újpesti pillanatai (She)
Rajczi Péter 2003-ban szerződött Kaposvárról Újpestre. Azóta egy nem egész egyéves külföldi kitérőt leszámítva – játszott kölcsönben az angol másodosztályú Barnsleynál, majd futballozott az olasz második ligás Pisában – a lila-fehéreket erősítette. 181 NB I-es meccsen 81-szer volt eredményes az klub színeiben. 2006-ban 24 mérkőzésen szerzett 23 találattal gólkirály lett a magyar élvonalban.…
dec. 14
10:51
Frank Lampard megpendítette a visszavonulását (Agroinform)
A Chelsea középpályása elmondta, lehet, hogy a mostani az utolsó szezonja a londoni klubnál.
dec. 14
11:03
DVSC: a Bouadla testvéreknek időre van szükségük (She)
A DVSC-Tevát erősítő francia-algériai középpályásnak, Selim Bouadlának sérülése után időre van szüksége, mire újra visszanyeri régi formáját, reméli tavasszal már újult erővel futballozhat, míg testvérének, a nyáron ugyancsak Debrecenbe szerződő Slimane Bouadlának ahhoz kell idő, hogy megérjen az NB I-es csapat szintjére.
dec. 14
11:05
Labdarúgás: a World Soccernél Messi az év játékosa (She)
Újabb elismerést mondhat magáénak a háromszoros aranylabdás argentin Lionel Messi: a Barcelona labdarúgóját a World Soccer szavazásán a független szakértői testület és az olvasók is az év legjobb játékosának választották meg.
dec. 14
11:09
Nagy Lászlót nem érdekli Laurencz László kritikája - videó (Agroinform)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a vendég Nagy László, az MKB Veszprémbe hazatérő kézilabdás volt.
dec. 14
11:18
Hétéves átok törhet meg (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott tétmérkőzésen legutóbb hét éve, a 2005-ös szentpétervári világbajnokságon tudta legyőzni Norvégiát, amellyel szombaton a szerbiai Európa-bajnokság elődöntőjében találkozik.
dec. 14
11:21
Rövidpályás úszó-vb: Verrasztó Evelyn országos csúccsal is a 9. (She)
Verrasztó Evelyn 2:05.83 perccel országos csúcsot úszott a 200 méter hát péntek délelőtti selejtezőjében a rövidpályás világbajnokság harmadik versenynapján, Isztambulban.
dec. 14
11:21
Az Újpest szerződést bontott Rajczival (Metropol)
A válogatott játékosnak postai úton küldték el a felmondást.
dec. 14
11:23
Ligakupa: Videoton-DVSC a legjobb nyolc között - sorsoltak (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának honlapja közzétette a Ligakupa negyeddöntőjének párosítását.
dec. 14
11:27
Csak tökéletes játékkal lehet keresnivalónk az elődöntőben - Karl Erik Böhn (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatott tétmérkőzésen legutóbb hét éve tudta legyőzni Norvégiát.
dec. 14
11:29
Verrasztó Evelyn országos csúccsal is csak kilencedik (Agroinform)
Verrasztó Evelyn 2:05.83 perccel országos csúcsot úszott a 200 méter hát péntek délelőtti selejtezőjében.
dec. 14
11:39
Verrasztó Evelyn országos csúccsal is csak kilencedik (Metropol)
Nem sikerült döntőbe jutnia a magyar úszónak 200 méter háton az isztambuli rövidpályás úszó-vb-n.
dec. 14
11:41
Szucsánszkiék hétéves átkot törhetnek meg (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott utoljára tétmeccsen 2005-ben tudott győzni a norvégok ellen.

Keresés