2012. november 30. péntek

nov. 30
0:12
Az Atletico Európa egyik legjobb csapata - Arbeloa (Agroinform)
Röviden bókolt a városi riválisnak a spanyol válogatott jobbhátvéd a szombati derbi előtt.
nov. 30
0:30
Londonba költözhet Alessandro Matri (Agroinform)
A Juventus támadójáért az Arsenal és a Chelsea jelentkezett be, így az angol fővárosban folytathatja a csatár.
nov. 30
0:48
A Bajnokok Ligája a minimum - Klose (Agroinform)
A német válogatott csatár szerint legalább a dobogót el kell érnie a római égszínkéknek.
nov. 30
2:54
A verekedés miatt nem dőlhetett meg Magic Johnson rekordja (Agroinform)
Rajon Rondoék nehezen viselték a Nets elleni hazai hazai vereséget, így megszakadt a Celtics irányító 37-es sorozata.
nov. 30
6:33
NFL: Brees sorozata megszakadt, ismét kikapott a New Orleans (She)
Kiváló mérkőzést játszott magyar idő szerint péntek hajnalban az Atlanta Falcons és a New Orleans Saints a Georgia Dome-ban. A louisianai vendégek playoff-reményeik életben tartásáért szálltak harcba, míg a hazaiak a kiemelésért és a csoportrivális rájátszásból való kiütéséért küzdöttek. Noha a Saints védelme és futójátéka is remekül működött, az öt interception, és a kulcsfontosságú helyzetek…
nov. 30
6:54
Európa Liga: máris vége? (Behaviour)
"Tárgyalások zajlanak az Európa Liga megszüntetéséről, egyúttal a Bajnokok Ligája jelenlegi 32 csapatos mezőnyének megduplázásáról" - nyilatkozta Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség francia elnöke a hazájában megjelenő Ouest-France napilapnak. A sportvezető hozzátette, a végső döntést a kérdésben majd csak 2014-ben hozzák meg, s legkorábban 2015-ben válhat egyedüli kontinentális…
nov. 30
6:56
Scolari és Parreira: két világbajnok a 2014-es aranyért (Behaviour)
Luiz Felipe Scolari a válogatott régi-új szövetségi kapitánya - erősítette meg csütörtökön a szerdai sajtóértesülést Jose Maria Marin, a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) elnöke.
nov. 30
6:58
"Nem bánnám, ha elkezdődne az NHL" (Behaviour)
Sosem arról volt híres, hogy elégedett a csapatával. Sosem arról volt híres, hogy feladja az álmait. Sosem arról volt híres, hogy a fehérvári hoki elé bármit is a szívébe engedjen. Sosem arról volt híres, hogyha edzőt kellett cserélni, sokat hezitált volna. És sosem arról volt híres, hogyha hibázott, ne ismerte volna el. Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 klubigazgatója most úgy érzi, az elmúlt…
nov. 30
7:09
NBA: 205 pont, és Spurs-vereség Miamiban (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 30. játéknapján a Miami Heat pályaválasztóként öt ponttal nyert a San Antonio Spurs ellen.
nov. 30
7:27
Jégkorong: a Patriot ifiválogatottból kimaradóinak nyílt levele (She)
Három tehetséges fiatal jégkorongozó, Hardi Richárd, Nemes Benjámin és Vay Ádám éveken át volt nemcsak stabil, hanem meghatározó játékosa a korosztályos magyar válogatottaknak. Jelenleg azonban egyikük sem tagja Tim Kehler szövetségi edző U20-as vb-re készülő keretének. Pedig nevezett fiatalok augusztus óta a KHL tartalékbajnokságában (MHL) szereplő Patriot Budapestet erősítik, ami képességük…
nov. 30
7:45
Argentína: Ramón Díaz visszatért a River Plate-hez (She)
Ismét Ramón Díaz irányítja az argentin River Plate labdarúgócsapatát. Az 53 éves szakember játékosként 1978–1981, valamint 1991–1993 között állt már a klub alkalmazásában, ahol 1995-ben edzői munkásságát is megkezdte, és ült elsőre nyolc évig a kispadon.
nov. 30
8:03
Játékvezetés: elsőre a hat FIFA-kerettag lehet profi (She)
Egyelőre csak találgatni lehet, hogy kik lehetnek azok a játékvezetők, akik profi státuszt kapnak Magyarországon, egy azonban a névsor kijelölését és kihirdetését megelőzően már biztosnak tűnik: a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elsősorban a hat FIFA-kerettagot kérheti fel.
nov. 30
8:21
Pécs: már télen visszatér a Szlovákiába kölcsönzött szélső (She)
Noha Harsányi Zoltánt június végéig adta kölcsön az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PMFC a szlovák élvonalbeli Myjavának, a játékos már januárban Pécsett kezdi el a felkészülést.
nov. 30
8:21
Beckham válogathat (Infostart)
David Beckham, a világ egyik legismertebb labdarúgója számos jó ajánlatot kapott már azóta, hogy múlt hétfőn bejelentette, távozik az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxytól.
nov. 30
8:39
Videó: „Messi nélkül a Barca, mint Puskás nélkül az Aranycsapat" (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendég rovatának alanya ezen a héten Piroch Gábor világhírű filmkaszkadőr. Beharangozónk témája a Barcelona.
nov. 30
8:41
Játékossors: Tímár Krisztián hazatér Vietnamból (She)
Lejárt a szerződése Tímár Krisztiánnak, a labdarúgó egyévnyi légióskodás után hazatért Vietnamból.
nov. 30
8:57
Jégkorong EBEL: a Znojmo másodedzője irányít Fehérváron (She)
Edzője nélkül játszik pénteken Fehérváron a Znojmo az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 26. fordulójában. Martin Stloukal mestert egy bírói incidens miatt eltiltották az utazástól, így a Sapa Fehérvár AV 19 elleni összecsapáson a másodedző Petr Kucírek nyakába szakad a felelősség és az irányítás.
nov. 30
9:15
Férfi vízi: felfüggesztették a vizsgálatot Giorgetti ügyében (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség versenybíró-bizottsága előbb megvizsgálta Alex Giorgetti magyarként történő szerepeltetésének jogosságát, majd felfüggesztette a vizsgálatot.
nov. 30
9:33
Kajak-kenu: a műtött Benedek Bulgáriába megy Janics után (She)
Kisebb műtéten – a manduláját kellett kivenni – áteső, jövőre már szerb színekben versenyző hatszoros világbajnok kajakos, Benedek Dalma egyelőre pihen, de rövidesen bulgáriai edzőtáborba utazik, ahol csatlakozik Douchev-Janics Natasához.
nov. 30
10:09
NB I: tavasszal már nem lesz 14 órás kezdés (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tavaszi idényében már nem lesz 14 órás meccskezdés, ezt Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke ígérte meg az őt felkereső szurkolói iroda képviselőinek, számolt be róla a rangado.hu.
nov. 30
10:30
Férje szerint Douchev-Janics jövőre versenyezni fog (Behaviour)
Douchev-Janics Natasa férje, egyben edzője, Andrian Douchev kijelentette: felesége - függetlenül attól, hogy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség nem adta ki a versenyzési engedélyét - jövőre is indulni fog nemzetközi viadalokon.
nov. 30
10:48
Douchev-Janics jövőre versenyezni fog (Metropol)
Férje és egyben edzője szerint megvannak a legitim módszereik.
nov. 30
11:03
Videó: csodás kapásgól a német bajnokságból (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Borussia Mönchengladbach 2–0-ra nyert a Wolfsburg ellen. A találkozó 11. percében Juan Arango a félpályáról előreívelt labdát 16 méterről kapásból a kapu bal alsó sarkába lőtte. Tekintse meg a pazar találatot!
nov. 30
11:21
Roma: Miralem Pjanic után érdeklődik a Barcelona (She)
Az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgócsapatának bosnyák légiósa, Miralem Pjanic felkeltette a spanyol Barcelona érdeklődését.
nov. 30
11:39
Manchester United: Vidics már a jövő héten visszatérhet (She)
A vártnál hamarabb, már a jövő héten visszatérhet a pályára Nemanja Vidics, a Manchester United szerb játékosa. A védő szeptember óta nem játszott az MU-ban, miután térdműtéten esett át.
nov. 30
11:41
Cselgáncs: Hadfi lesz a Honvéd szakosztályának igazgatója (She)
Szombattól a világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok Hadfi Dániel irányítja a Honvéd-Kipex cselgáncsszakosztályát.
nov. 30
11:43
Női kézi Eb: újabb változás a keretben - Cifra helyett Szabó (She)
Ismét változott a magyar női válogatott Eb-kerete, miután Cifra Anita helyett az eddigi tartalék, Szabó Valéria kapott helyet a nemzeti csapatban.
nov. 30
11:57
Real: Bale-lel megállíthatatlanok lennénk - Modric (She)
Luka Modric nyilatkozataiban gőzerővel „dolgozik” azon, hogy volt klubtársa, Gareth Bale hozzá hasonlóan az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától a spanyol Real Madridba szerződjön. A horvát középpályás szerint a walesi szélsővel „megállíthatatlanok” lennének a „blancók”.
nov. 30
11:59
Formula-1: Vettel szombaton Graz belvárosában száguld (She)
Szombaton 11 órától Graz belvárosában találkozhatnak a szurkolók Sebastian Vettellel, a Formula–1 világbajnokával.
nov. 30
12:15
Kézilabda: örök nyugalomra helyezték Török Bódogot (She)
Mély részvét mellett a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték pénteken az életének 89. esztendejében, október 16-án elhunyt Török Bódogot, a magyar kézilabdázás egyik legeredményesebb edzőjét, az 1965-ös világbajnokságon aranyérmes női válogatott szövetségi kapitányát.
nov. 30
12:17
Juventus: Pirlo Verrattiban látja az örökösét (She)
Andrea Pirlo, az olasz Juventus rutinos karmestere a francia PSG-ben pallérozódó honfitársában, a húsz éves Marco Verrattiban látja a futballörökösét.
nov. 30
12:33
Videó: Rooney bombagólja bemelegítés közben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Manchester United 1–0-ra nyert a West Ham United ellen. A találkozó előtti bemelegítésen Wayne Rooney hatalmas gólt szerzett. Tekintse meg a találatot!
nov. 30
12:51
Bayern: Kevesebbet hibázunk a Dortmundnál - Badstuber (She)
Bayern München–Borussia Dortmund rangadót rendeznek szombaton 18.30 órától a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), Holger Badstuber, a müncheniek válogatott védője úgy készül: csapata kevesebbet hibázik az amúgy szoros ütközetben, amelynek presztízs jelentősége sem elhanyagolható.
nov. 30
12:53
Primera División: az UEFA megbüntetheti a játékosainak tartozó Málagát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes testülete büntetést helyezett kilátásba a Málaga csapatának, miután a klub 9 millió eurónyi fizetéssel tartozik a játékosainak.
nov. 30
13:30
A Ferrari nem óv Vettel előzése miatt (Metropol)
A Vettel előzése körüli ügyet lezártnak tekinti az F-1-istálló.
nov. 30
13:45
NBA: harmadszor tiltották el az évben a Celtic sztárját (She)
Kétmérkőzéses eltiltást kapott Rajon Rondo, az NBA-ben szereplő Boston Celtics kosárlabdázója.
nov. 30
14:03
FIFA: Messi, C. Ronaldo, Ibra, Falcao - csatárjelöltek az álomcsapatba (She)
A profi labdarúgók szakszervezeti testülete (FIFPro) és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette azon tizenöt játékos listáját, akik – 5 kapus, 20 védő és 15 középpályás mellett – választhatóak az Év Csapatába.
nov. 30
14:21
Sífutás: Krjukov lehajrázta Northugot a kuusamói sprintben (She)
A finnországi Kuusamóban a férfiak és a hölgyek klasszikus stílusú sprintversenyével folytatódott a sífutók világkupa sorozata. Előbbieknél a győzelmet az orosz Nyikita Krjukov, utóbbiaknál a norvég Marit Björgen szerezte meg.
nov. 30
14:39
Videó: miért rohan el a Fradi edzője a bajnoki után? (She)
A Sport Televízió két műsorvezetője, Lipcsei Betta és Molnár Mátyás beszél az NSO Tv kamerája előtt az idei utolsó Harmadik Félidőről.
nov. 30
14:41
Ligakupa: műfüvön és korábbi időpontban a ZTE-Pápa (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította a december 4-i ZTE FC–Lombard Pápa Ligakupa-mérkőzés helyszínét és időpontját.
nov. 30
14:43
Ökölvívás: Lewis óta én vagyok a legnagyobb - Tyson Fury (She)
Kevin Johnson ellen lép szorítóba szombaton a britek nehézsúlyú reménysége, Tyson Fury. A profik között veretlen ökölvívó győzelme esetén – elvileg – a WBC szervezetnél lesz kötelező kihívó, bár ehhez valószínűleg Bermane Stiverne, vagy Chris Arreola promóterének is lesz egy-két szava. Fury mindenesetre óriási magabiztossággal várja a szombati csatát és a továbbiakat is.
nov. 30
14:45
Bundesliga: már május elején vége a szezonnak a vb évében (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) közzétette a 2013–2014-es Bundesliga-idény menetrendjét.
nov. 30
14:57
Konföderációs Kupa: a közmédia közvetíti az eseményt (She)
A közmédia közvetíti jövőre az év legnagyobb válogatott futballeseményét, a brazíliai Konföderációs Kupát.
nov. 30
15:15
Sakk: Lékó sötéttel szerezte meg első győzelmét Taskentben (She)
Az első hét fordulóban elért hét döntetlen után pénteken megszerezte első győzelmét Lékó Péter a sakk Grand Prix-sorozat taskenti versenyén.
nov. 30
15:51
West Brom: Gera felgyógyult, játszhat a Stoke ellen (She)
Gera Zoltán kisebb lágyéksérülése után ismét bevethető, így pályára léphet a West Bromwich Albion Stoke City elleni, szombati bajnokiján.
nov. 30
16:09
Sportcsillagok Gálaestje: december 20-án lesz a díjkiosztó (She)
55. alkalommal választják meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjai az Év sportolóit, az ünnepélyes díjkiosztóra december 20-án kerül sor a Syma Csarnokban. A szavazáson a szurkolók is szerephez juthatnak, voksaikkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elnyerésében.
nov. 30
16:11
Tottenham: Modric ne velünk, hanem magával törődjön (She)
André Villas-Boas, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur menedzsere reagált Luka Modric nyilatkozatára, amelyben a horvát középpályás arról beszélt: Gareth Bale-nek mellette, a Real Madridban lenne a helye.
nov. 30
16:27
NB II: Kelet nyerte a másodosztályú válogatottak meccsét (She)
Kelet csapata nyerte meg a labdarúgó NB II-es válogatottak gálamérkőzését, egyben a másodosztály 2012-es évzáróját. A Dajka László által összeállított keleti gárda a meccsen tizenegyest is hibázó Olasz Dénes (Putnok) és Reznek Donát (Nyíregyháza) góljával győzte le a Bognár György irányította nyugatiakat.
nov. 30
16:27
Pintér a Győr új mágusa (Blikk)
Győr ‒ Fél éve él újra Győrben, de a belvárost még nem látta közelről Pintér Attila (46).
nov. 30
16:29
Női kézilabda Eb: megsérült a horvátok egyik kapusa is (She)
Jelena Grubisic személyében a női kézilabda Eb-re készülő horvát válogatott újabb játékosa sérült meg. Horvátország a mieinkkel egy csoportban szerepel a szerbiai tornán.

Keresés