2012. november 5. hétfő

nov. 5
0:00
Futsal-vb: brazil 13-as és továbbjutás, portugál iksz (She)
Brazília máris a legjobb 16 csapat közé jutott a futsal-világbajnokságon, miután a C-csoport második fordulójában könnyed, 13–0-s győzelmet aratott Líbia ellen. A kvartett másik mai összecsapásán Portugália a szünetben 5–2-re vezetett Japán ellen, mégis csak egy pontot szerzett.
nov. 5
0:00
Gól nélküli döntetlen Sevillában (Agroinform)
A Levante gól nélküli döntetlent játszott Sevillában a spanyol labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában.
nov. 5
0:18
NS: háttérbe szorult Feczesin, Benedek Tibor figyel a hangjára - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
nov. 5
1:30
NFL: tovább menetel a Houston, a Chicago és a Denver (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 9. fordulójában nyert a Denver Broncos, a Houston Texans, a Baltimore Ravens és a Chicago Bears is.
nov. 5
1:48
NFL: a Steelers legyőzte a címvédőt, futórekord Oaklandben (She)
Meglepte a Pittsburgh a New York Giantset az NFL 9. fordulójában: a Ben Roethlisberger-vezette  Steelers az utolsó negyedben 10–20-ról fordítva 24–20-ra legyőzte a bajnoki címvédőt. Ismét idegenben nyert a múlt héten a Minnesotát meglepő Tampa Bay, amely az újonc Doug Martin futó rekordteljesítményével 42–32-re felülmúlta az Oaklandet.
nov. 5
1:48
Otthonában verte meg a bajnokot a Steelers (Agroinform)
Isaac Redman 147 yardjával volt a hős, de a futók amúgy is parádés estét tudhattak maguk mögött.
nov. 5
5:42
Cseh és Verrasztó is hét aranyig jutott (Infostart)
Hét-hét elsőséggel zárta a 10. rövidpályás országos bajnokságot Cseh László és Verrasztó Evelyn a százhalombattai Kiss László Sportuszodában. A zárónap legkiemelkedőbb teljesítménye ugyanakkor Rákos Patriké, aki az európai ranglista harmadik helyére úszott 1500 méter gyorson.
nov. 5
6:54
Cselgáncs: Kovács Antal riválisa lett a japán kapitány (She)
Kovács Antal korábbi nagy riválisa, az olimpiai és háromszoros világbajnok Inue Koszej lett a londoni olimpián várakozáson alul szerepelt japán férfi cselgáncsválogatott kapitánya.
nov. 5
7:06
Michelisz: újabb felejthető hétvége (Behaviour)
Amikor a szombati időmérő edzést leintették, és Michelisz Norbert a harmadik rajtrácsot szerezte meg, még az is benne volt a pakliban, hogy a Zengő Motorsport versenyzője akár igencsak megnyugtató előnnyel érkezhet meg majd a makaói zárófutamra a privát pilóták világbajnokságában.
nov. 5
7:08
A Jégember végleg visszatért (Behaviour)
Amire már sok F1-es rajongó várt, az most, a 2012-es szezon 18. futamán bekövetkezett. A két év ralizás után visszatérő Kimi Räikkönen győzött Abu-Dzabiban, megszerezve ezzel a Lotus első győzelmét, amióta a legendás csapat visszatért a Formula 1-ben.
nov. 5
7:10
Az MTK örülhetett a Fradi elleni rangadón (Behaviour)
Sorozatok lezárása jellemezte a honi labdarúgó NB I. 13. fordulóját.
nov. 5
7:12
NBA: a Detroit ellen megszületett az első Lakers-siker (She)
A negyedik meccsén az idényben, a Detroit Pistons hazai legyőzésével megszerezte első győzelmét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) a nyáron vérfrissítésen átesett Los Angeles Lakers. Az aranysárga-kékek nyerőembere az egyik új ember, a center Dwight Howard volt 28 ponttal. Kettőből kettővel áll a New York Knicks, amely a 27 pontos Carmelo Anthony és a 20 egységig jutó J. R. Smith…
nov. 5
7:30
NFL: az alapszakasz féltávjánál hibátlan az Atlanta (She)
Továbbra is hibátlanul áll az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban az Atlanta Falcons, amely a vasárnap esti mérkőzésen hátrányból talpra állva 19–13-ra győzte le a Dallas Cowboyst.
nov. 5
7:30
Két NB I-es párharc a nyolcaddöntőben (Metropol)
A továbbjutás két találkozón dől el, az első felvonásra november 21-én kerül sor.
nov. 5
7:48
Brazília: a döntetlen ellenére nőtt a Fluminense előnye (She)
A Sao Paulo elleni döntetlenje ellenére nőtt a Fluminense előnye a brazil országos labdarúgó-bajnokságban, miután legfőbb üldözője, az Atlético Mineiro kikapott a Coritiba vendégeként.
nov. 5
7:50
Tenisz: Federer kevesli a doppingellenőrzések számát (She)
Kevesli a doppingellenőrzést a teniszben Roger Federer, a svájciak sztárjátékosa.
nov. 5
8:06
MLS: 94. percben kapott góllal kerültek hátrányba Beckhamék (She)
Hátrányba került az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) rájátszásában a címvédő Los Angeles Galaxy. A többek között David Beckhamet, Robbie Keane-t és Landon Donovant foglalkoztató együttes a Nyugati Főcsoport elődöntőjének első mérkőzésén 1–0-s vereséget szenvedett, miután a San Jose Earthquakes Víctor Bernárdez szabadrúgásgóljával a 94. percben kicsikarta a győzelmet.
nov. 5
8:24
Argentína: egy pontra felkúszott az éllovasra a Vélez (She)
Egy pontra csökkentette a hátrányát az argentin labdarúgó-bajnokságban a Vélez Sarsfield: Ricardo Gareca együttese 5–1-re kiütötte idegenben a nem épp bomba formában lévő Arsenalt, míg az éllovas Newell’s Old Boys 1–1-re végzett a Godoy Cruz vendégeként.
nov. 5
8:42
Tenisz: Babos maradt a 64., Czink két helyet lecsúszott (She)
A női teniszezők legfrissebb WTA-világranglistáján a top száz mezőnyében változatlanul két magyart találhatunk: Babos Tímea megőrizte a 64. helyét, míg Czink Melinda két pozíciót visszacsúszva a 96. A listán eget rengető változás nem történt az előző állapothoz képest, az élen a fehérorosz Viktorija Azarenkát láthatjuk, akit az orosz Marija Sarapova, valamint az amerikai Serena Williams követ.
nov. 5
8:42
Vitray Tamás nyolcvanéves (Metropol)
Szinte nincs olyan sportág, amelyet ne kommentált volna a televízióban, emlékezetes Telesport-adások, nagy világversenyek riportere.
nov. 5
8:42
Megszerezte idei első győzelmét a Lakers (Agroinform)
Egészen a hatodik játéknapig kellett várni arra, hogy a Los Angeles Lakers megszerezze első győzelmét.
nov. 5
9:00
Michelisz: Rossz hír, hogy az éllovasok csapat nélkül maradtak (Infostart)
A túraautó-világbajnokság záró futama előtt álló Michelisz Norbert szerint nem kell feltétlenül gyári támogatás a sikerekhez, és ezt a mostani szezon is bizonyítja, de nem titkolja, hogy szívesen indulna gyári támogatással. A versenyző az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy vannak különféle megkeresései, de ezek inkább megmaradtak a beszélgetés szintjén.
nov. 5
9:00
Videó: Kovács Péter gyönyörű fejessel nyert meccset (She)
A Strömsgodset 2–1-re legyőzte a Rosenborgot a norvég labdarúgó-bajnokságban. A mindent eldöntő gólt 1-1 után Kovács Péter szerezte, a magyar támadó egy szöglet után szépen fejelt a vendégek kapujának jobb oldalába.
nov. 5
9:00
Kovács Antal riválisa lett a japán dzsúdókapitány (Agroinform)
Az olimpiai és háromszoros világbajnok Inue Koszej lett a japán férfi cselgáncsválogatott kapitánya.
nov. 5
9:02
Djokovics megelőzte Federert a világranglistán (Agroinform)
A legelőkelőbb helyen jegyzett magyar játékos, Balázs Attila változatlanul a 266 pozíciót foglalja el.
nov. 5
9:18
A Dallas sem tudta megállítani a Falcons hengert (Agroinform)
Az Atlanta továbbra is veretlen az alapszakaszban, sorozatban nyolcadik győzelmét aratta.
nov. 5
9:20
A korábbi világelső Wozniacki ismét a legjobb tízben (Agroinform)
A dán teniszezőnő a múlt heti szófiai Bajnokok Tornáján döntős volt, így egy helyet javított a világranglistán.
nov. 5
9:36
Tenisz: Djokovics az élen, Janowicz 43 helyet lépett előre (She)
Novak Djokovics az elmúlt hét eredményei következtében visszavette a vezetést a férfi teniszezők világranglistáján, Roger Federer pedig visszaszorult a második helyre, s a szerb a ma kezdődő londoni ATP-világbajnokság végeredményétől függetlenül a ranglista élén zárja az évet.
nov. 5
9:54
Jégkorong: Palkovicsékat köszöntik az olimpiai előselejtezőn (She)
Az A-csoportos világbajnokságon is szereplő, de a közelmúltban már visszavonuló öt játékostól köszön el ünnepélyes keretek között, a Papp László Budapest Sportaréna közönsége előtt a Magyar Jégkorongszövetség a hét végi budapesti olimpiai előselejtezőn.
nov. 5
9:56
Videó: újpesti kontrák sorozata, de Fradi-siker - Mol Liga (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában az FTC-ESMTK kapott gól nélkül nyert az Újpest ellen. A mérkőzésen rengeteget támadott az Újpest, de a helyzeteit sorra kihagyta, a 60 perc alatt egyszer sem találta be a hazaiak kapujába. Az NSO Tv riportja.
nov. 5
9:58
Férfi kosár: súlyos sérült szenvedett a berényiek játékosa (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett a Pécs elleni élvonalbeli kosárlabda-találkozón a Jászberény játékosa, Madár András.
nov. 5
10:12
Férfi kosár: súlyos sérülés miatt vége Madár szezonjának (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett a Pécs elleni élvonalbeli találkozón a hazai pályán játszó Jászberény férfi kosárlabdacsapatának játékosa, Madár András.
nov. 5
10:12
Yaya Touré, Drogba és Gervinho is jelölt az Év játékosa díjra (Agroinform)
A listát rövidesen háromfősre szűkítik, a díjat pedig december 20-án adják át Ghána fővárosában, Accrában.
nov. 5
10:14
Videó: győzött a Volán, de a végén izgulni kellett (She)
A Fehérvár hazai környezetben 3–2-re nyert a Dornbirn ellen az osztrák jégkorongliga alapszakaszának 19. fordulójában. A magyar csapat már három góllal is vezetett, de 1:48-cal a vége előtt egy gólra feljöttek az osztrákok, egyenlíteniük azonban szerencsére nem sikerült. Összefoglaló.
nov. 5
10:14
75 másodperc alatt állíttatta ki magát a Leverkusen középpályása - videó (Agroinform)
Minden idők második leggyorsabb piros lapját kapta meg Simon Rolfes, a Fortuna Düsseldorf ellen 3-2-re megnyert meccsen.
nov. 5
10:16
Rali: a 8. helyen végzett a Vizin, Zsiros páros Cipruson (She)
A nyolcadik helyen végzett (és a dupla szorzó miatt nyolc pontot szerzett) a Vizin László, Zsiros Gábor kettős az IRC-sorozatba tartozó Ciprus-ralin.
nov. 5
10:30
Afrika: Foxi kiesett, Y. Touré és Drogba versenyben az Év legjobbja címért (She)
A tavaly győztes elefántcsontparti Yaya Touré, a Manchester City középpályása, illetve két honfitársa, a Kínában játszó Didier Drogba és az Arsenalban szereplő Gervinho is szerepel azon a tízfős listán, amelyről az év labdarúgóját választják majd meg Afrikában.
nov. 5
10:30
Minden idők második leggyorsabb piros lapja (Metropol)
Majdnem Bundesliga-rekord született a Bayer Leverkusen – Fortuna Düsseldorf összecsapáson.
nov. 5
10:32
Bundesliga: minden idők második leggyorsabb piros lapja (She)
Minden idők második leggyorsabb piros lapját kapta meg a Bundesligában vasárnap Simon Rolfes, a Bayer Leverkusen labdarúgója.
nov. 5
10:34
NB II: a szigetszentmiklósiak hadat üzentek a játékvezetőknek (She)
A másodosztályú Szigetszentmiklósi TK labdarúgócsapatának vezetősége jogi lépéseket tervez a Kozármisleny–SZTK (2–1) bajnokin közreműködő játékvezetővel, Radványi Ádámmal szemben.
nov. 5
10:36
Belgium: 3 millió euró lelépési pénz jár a menesztett edzőnek (She)
A vártnál gyengébb bajnoki eredmények miatt menesztették Georges Leekenst az FC Bruges labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
nov. 5
10:48
Bajnokok Ligája: nem mehetnek a zágrábi szurkolók Párizsba (She)
A francia belügyminisztérium megtiltotta a horvát Dinamo Zagreb szurkolóinak, hogy a helyszínen tekintsék meg a Paris Saint-Germain elleni kedd esti labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést.
nov. 5
10:48
Vettel világbajnok lehet 100. futamán (Metropol)
A vasárnapi Abu-Dzabi Nagydíjon elért 3. helyének köszönhetően még van esélye erre.
nov. 5
10:48
Sikerült talpra állni, újra pénz állt a házhoz (Agroinform)
Közel 80 százalékos találati arányt sikerült produkálnunk a múlt héten, így komoly profitra tettünk szert.
nov. 5
11:06
Vettel pályafutása 100. futamán háromszoros világbajnok lehet (Agroinform)
A 25 éves német versenyzőnek jelenleg 255 pontja van, a spanyol Fernando Alonso 10 pontos hátránnyal követi őt.
nov. 5
11:24
Federer kevesli a doppingellenőrzést a sportágban (Agroinform)
Nemrég a US Open-győztes brit Andy Murray is felvetette, hogy újabban alig kérnek vérmintát a játékosoktól.
nov. 5
11:42
Bajnokok Ligája: Nem mehetnek horvát szurkolók Párizsba (Infostart)
A francia belügyminisztérium megtiltotta a horvát Dinamo Zagreb szurkolóinak, hogy a helyszínen tekintsék meg a kedd esti, Paris Saint-Germain elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést. Kedden nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre.
nov. 5
11:42
Úszás: Hosszú „vasladyként” szerzett hírnevet magának Kínában (She)
Szenzációsnak nevezi Hosszú Katinka világkupa-teljesítményét és Michael Phelpséhez hasonlítja Kína legnagyobb angol nyelvű napilapja, a China Daily.
nov. 5
11:42
Menesztették a Club Brugge vezetőedzőjét (Agroinform)
A távozó Georges Leekens helyét átmenetileg a tartalékcsapat edzője, Philippe Clement veszi át.
nov. 5
12:00
Vettel változatlanul világbajnok lehet 100. futamán (Infostart)
A vasárnapi Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon elért harmadik helyének köszönhetően még mindig van esélye Sebastian Vettelnek, a Red Bull címvédő pilótájának arra, hogy a november 18-i Amerikai Nagydíjon, pályafutása 100. futamán háromszoros világbajnok legyen.

Keresés