2012. november 13. kedd

nov. 13
0:18
NS: Kenesei rossz vicce; Vincze Balázs a kapitányi posztról - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
nov. 13
6:00
Djokovic a világbajnok (Infostart)
A szerb Novak Djokovic nyerte meg a férfi teniszezők idényzáró ATP-világbajnokságát Londonban, miután a hétfő esti döntőben két szoros játszmában győzött a címvédő svájci Roger Federer ellen.
nov. 13
6:00
NFL: nyert a Pittsburgh, de Big Ben megsérült (She)
Tízpontos hátrányból fordított, majd hosszabbítás után győzött a Pittsburgh Steelers a Kansas City Chiefs ellen az NFL 10. fordulójának kedd hajnali záró mérkőzésén. A hazaiak sikere vezéráldozatot követelt, vállsérülés miatt végleg le kellett cserélni Ben Roethlisbergert, a Steelers irányítóját.
nov. 13
7:06
Álom marad a téli olimpia (Behaviour)
Sajnos a történelem néha ismétli önmagát. Ahogy tavaly a vb-n, úgy most is egy sima győzelem után veszített a magyar válogatott a mindent eldöntő találkozón, így továbbra is csak álmodozhat arról, hogy résztvevője legyena téli olimpiának.
nov. 13
7:08
Döntött az MLSZ: tilos lesz szidni a bírókat (Behaviour)
Semmilyen formában nem kommentálhatják a klubalkalmazottak a játékvezetők ítéleteit a jövő évtől kezdve - döntött múlt héten a Magyar Labdarúgó Szövetség.
nov. 13
7:10
Hosszú Katinka: 38 milliós úszás (Behaviour)
Az úszók idei rövid pályás Világkupájában a nőknél kettős magyar siker született.
nov. 13
7:12
A Honvédnál szeretne állást vőlegényének (Behaviour)
Továbbra sincs nyugalom a magyar kajak-kenu sportban. Janics Natasa enyhén szólva viharos távozása után, lehet, hogy itt az újabb kajakos-ügy.
nov. 13
7:12
NBA: elképesztő meccs Torontóban; 38 James-pont (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapjának, de alighanem az egész szezonnak az egyik legjobb meccsét játszotta Torontóban a Raptors és a Jazz – a Utah háromszori hosszabbításban győzött 140–133-ra. A Miami az egy nappal korábbi Memphis elleni vereség után ezúttal győzött, méghozzá a 38 pontos LeBron James vezérletével 113–110-re Houstonban. Az Oklahomában…
nov. 13
7:14
Lelkileg is elfáradtak (Behaviour)
Azt mondja Tomori Zsuzsanna, kicsit elfogytak fizikálisan és lelkileg. Ennek a számlájára írja, hogy vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligájában "csak" két góllal verték az orosz Volgogradot. Vitatkozunk vele, az, hogy hatgólos hátrányról fordítottak, jó lelki állapotra utal.
nov. 13
7:24
ATP-vb - Novak Djokovic nyerte a döntőt (Behaviour)
A szerb Novak Djokovic nyerte meg a férfi teniszezők idényzáró ATP-világbajnokságát Londonban, miután a hétfő esti döntőben két szoros játszmában győzött a címvédő svájci Roger Federer ellen.
nov. 13
7:30
U21: Kovács és Radó is készül Montenegró ellen (She)
A Róth Antal irányította U21-es labdarúgó-válogatott szerdán a regionális bajnokság második fordulójában Montenegróval találkozik. A legutóbbi, Szerbia elleni mérkőzéshez képset több helyen is változott a keret.
nov. 13
7:48
Válogatott: Geráék 31 éves átkot törhetnek meg (She)
A Puskás Ferenc Stadionban szerda este sorra kerülő barátságos mérkőzés lesz a 17. találkozó a magyar és a norvég labdarúgó-válogatott között, legutóbb több mint 31 éve sikerült a magyaroknak nyerniük az északiak ellen.
nov. 13
7:48
Novak Djokovics nyerte a döntőt (Metropol)
A szerb a hétfő esti döntőben két szoros játszmában győzött a címvédő Federer ellen.
nov. 13
7:50
Több mint 31 éves nyeretlenség a norvégok ellen (Metropol)
A Puskás Ferenc Stadionban a szerdai barátságos mérkőzés lesz a 17. találkozó a magyar és a norvég labdarúgó-válogatott között.
nov. 13
8:18
Végy egy jó edzőt! (Agroinform)
Az MU-nak a kétgólos hátrány sem volt probléma a Villa Parkban, az Arsenal az Emiratesben szenvedett a Fulham ellen.
nov. 13
8:20
Meccset nyert, de irányítót vesztett a Steelers (Agroinform)
A Pittsburgh hazai pályán csak hosszabbításban tudta legyűrni a Kansas Cityt, miután Ben Roethlisberger lesérült.
nov. 13
8:24
Tenisz: Djokovics beteg édesapjának ajánlotta sikerét (She)
A világelső Novak Djokovics beteg édesapjának ajánlotta a tegnapi londoni világbajnoki győzelmét. Mint ismeretes, a szerb klasszis a fináléban két szettben nyert a svájci Roger Federer ellen.
nov. 13
8:24
Ladányi Balázs: Önmagunkat vertük meg (Metropol)
Az esélyesnek elkönyvelt magyar jégkorong-válogatott szétlövéssel elveszítette a Hollandia elleni olimpiai előselejtezőt.
nov. 13
8:26
Videó: A Fradinak ilyen dominánsan kell játszania! - Szabics (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorának vendége volt Szabics Imre, a Sturm Graz és a magyar labdarúgó-válogatott játékosa. Szabics beszélt korábbi klubjáról, a Fradiról, de arra nem adott egyértelmű választ, hogy a jövőben tagja lenne-e Ricardo Moniz együttesének. Szó esett a norvégok elleni meccsről, amely szerinte „nem púp a háton".
nov. 13
8:36
Több mint 31 éves nyeretlenség a norvégok ellen (Agroinform)
A szerda este sorra kerülő barátságos mérkőzés lesz a 17. találkozó a magyar és a norvég labdarúgó-válogatott között.
nov. 13
8:42
Ökölvívás: universumos ellenfele lehet Vladimir Klicskónak (She)
Amint arról tegnap már beszámoltunk, elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, ki lehet Vladimir Klicsko (59–3–0, 50) következő ellenfele, miután az ukrán szombaton megvédte az IBO, WBO, WBA és IBF szervezetek nehézsúlyú világbajnoki címeit a lengyel Mariusz Wach ellen. A legfrissebb hírek szerint egy universumos bokszoló, az orosz Gyenisz Bojcov (31–31–0, 25) is szóba került a lehetséges…
nov. 13
8:54
Djokovics beteg édesapjának ajánlotta a címet (Agroinform)
A szerb világelső az idényzáró ATP-világbajnokság döntőjében két szoros játszmában nyert a címvédő Roger Federer ellen.
nov. 13
9:00
Videoton: „Komolyan vesszük a Ligakupa-meccset" (She)
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének ötödik fordulójában a Videoton ma bebiztosíthatja csoportelsőségét, amennyiben nem szenved vereséget a Lombard FC otthonában. A fehérváriak kapusa, Somodi Bence a vidi.hu-nak elmondta, komolyan veszik a mérkőzést.
nov. 13
9:00
Évzáró Norvégia ellen (Metropol)
Tizenkilenc helyet ugrott előre őszi produkciójának köszönhetően a magyar labdarúgó-válogatott a FIFA aktuális világranglistáján.
nov. 13
9:02
Tenisz: Federer elismerte, Djokovics jobb volt hétfőn (She)
A szerb Novak Djokovics nyerte meg a férfi teniszezők év végi londoni ATP-világbajnokságát, miután a fináléban két szoros játszmában legyőzte Roger Federert. A svájci a meccs után elmondta, próbálta irányítani a mérkőzést, ám Djokovics jobb volt.
nov. 13
9:18
Videó: űrtenisz a köbön - így győzte le Djokovics Federert (She)
Fantasztikusan magas színvonalon teniszezett Novak Djokovics és Roger Federer a londoni ATP-világbajnokság hétfő esti döntőjében. A szerb és a svájci klasszis remek játékot produkált, az utolsó labdamenet hűen tükrözte a meccs egészét. Összefoglaló.
nov. 13
9:20
Kaposvár: „Otthon is felszabadultan kell játszanunk" (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Kaposvári Rákóczi 2–1-re felülkerekedett az MVM Paks otthonában. A somogyiak győztes góljának szerzője, Balázs Benjámin reméli, a Ferencváros ellen folytatódik a jó sorozatuk – számol be róla a rakoczifc.hu.
nov. 13
9:22
Kerékpár: a Giro korábbi főszervezője segít a mieinknek (She)
A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség (MKSZSZ) és a Central-European Tour (CET) verseny szervezője a jövőben együttműködik Angelo Zomenannal, a Giro d'Italia korábbi főszervezőjével.
nov. 13
9:30
Raikkönen pólóra nyomatta klasszikussá vált beszólását (Agroinform)
"Hagyjatok békén, tudom mit csinálok" - feleselt versenymérnökével Kimi Raikkönen az Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 13
9:32
Három hosszabbítás kellett a Jazz első idegenbeli sikeréhez (Agroinform)
Nem mindennapi izgalmakat lehettünk tanúi hétfőn, hiszen a Jazz és a Raptors három hosszabbításos meccset játszott.
nov. 13
9:36
Videó: 273 pont egy meccsen - nagy csatát nyert meg a Jazz (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Utah Jazz 140–133-ra legyőzte a Toronto Raptorst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A találkozó csak háromszori hosszabbítással dőlt el a vendégek javára. Összefoglaló.
nov. 13
9:38
Haladás: Kenesei további sorsáról Artner dönt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Haladás az NB II-es keretébe száműzte a hétvégén az Újpest ellen gúnyos gólörömöt bemutató Kenesei Krisztiánt. Artner Tamás, a szombathelyiek szakvezetője elmondta, a következő edzői utasításig az NB II-es csapattal készül a támadó.
nov. 13
9:48
Messire gépfegyvert fogtak Szaúd-Arábiában - fotó (Agroinform)
Lionel Messi az argentin labdarúgó-válogatottal Szaúd-Arábiába utazott, ahol barátságos mérkőzést vívnak az arabokkal.
nov. 13
9:50
A Giro d'Italia korábbi főszervezője segíti a magyar kerékpársportot (Agroinform)
A szövetség szerint ezzel az együttműködéssel jelentősen átalakulhat Magyarország kerékpársportja.
nov. 13
9:54
Anglia: Gerrard készen áll a 100. válogatott meccsére (She)
Steven Gerrard is elutazik az angol labdarúgó-válogatottal Stockholmba, ahol a „háromoroszlánosok” szerda este felkészülési mérkőzést vívnak Svédországgal. A 32 éves középpályás a Chelsea elleni vasárnapi rangadón (1–1) szenvedett kisebb térdsérülést, és hétfőn elővigyázatosságból tüzetesebb vizsgálaton esett át, ám az orvosok zöld jelzést adtak neki, így készen áll pályafutása 100.…
nov. 13
9:56
Kajak-kenu: Kozák Danuta edzőt vagy akár klubot is válthat - sajtóhír (She)
Csipes Ferenc tanítványa, a Londonban kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danuta a jövőben új edzővel, méghozzá a vőlegényével, Somogyi Bélával dolgozna, és ha ez a Honvédnál nem lehetséges, akkor klubot is válthat – írja a Blikk.
nov. 13
10:07
Montenegró ellen zárja az évet az U21-es válogatott (Agroinform)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott a Regionális Bajnokság második fordulójában meccsel a montenegróiakkal.
nov. 13
10:12
Haladás: Artner elmondta, ő dönt Kenesei további sorsáról (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Haladás az NB II-es keretébe száműzte a hétvégén az Újpest ellen gúnyos gólörömöt bemutató Kenesei Krisztiánt. Artner Tamás, a szombathelyiek szakvezetője elmondta, a következő edzői utasításig az NB II-es csapattal készül a támadó.
nov. 13
10:12
James remekelt, nyert a Miami (Metropol)
A címvédő Miami Heat a 38 pontos LeBron James vezetésével 113-110-re nyert a Houston Rockets otthonában.
nov. 13
10:30
Milan: Patót inzultálták a szurkolók a kihagyott 11-es után (She)
Emlékezetes marad Alexandre Pato számára a vasárnapi nap: a brazil támadó a Fiorentina elleni hazai bajnokin – amelyet 3–1-re elveszített a csapata – kihagyott egy büntetőt, a szünetben lecserélték, majd a Corriere dello Sport információi szerint kénytelen volt a vereségtől felbőszült szurkolókkal is szembenézni.
nov. 13
10:32
Fogadási csalás: S. László továbbra is rács mögött marad (She)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai tárgyalásán meghosszabbította a hazai fogadási csalások egyik kulcsfigurájának tartott S. László előzetes letartóztatását.
nov. 13
10:34
Real Madrid: a könyöklő Navarro elnézést kért Ronaldótól (She)
David Navarro, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Levante védője elnézést kért Cristiano Ronaldótól, a Real Madrid portugál támadójától, akit a két csapat vasárnapi, 2–1-es fővárosi győzelemmel végződő mérkőzésén könyökölt le.
nov. 13
10:42
Ilyen az igazi fogadóelőny? (Agroinform)
Djokovics karrierje során 14. alkalommal győzte le Federert, újabb tornagyőzelmével keretbe foglalta az évet.
nov. 13
10:48
Futsal-vb: magyar játékvezető a spanyol-orosz negyeddöntőn (She)
Újabb magyar játékvezetői siker: hivatalossá vált, hogy a futsal-világbajnokság holnapi spanyol-orosz negyeddöntőjén Kovács Gábor (és az angol Marc Birkett) fogja fújni a sípot.
nov. 13
11:00
A Ferencváros látja vendégül a norvégokat (Agroinform)
A Ferencváros adott edzéslehetőséget a szerdán a magyar labdarúgó-válogatott ellen játszó norvég nemzeti csapatnak.
nov. 13
11:02
Így bundázhatták meg a másodosztályú bajnokit (Agroinform)
A brassói vezetőség szerint a keretből többen megrögzött sportfogadók, a szombati meccs meg kapóra jött nekik.
nov. 13
11:06
Djokovic nagy előnnyel zár (Infostart)
Az idényzáró londoni ATP-világbajnokság hétfői döntőjében a svájci Roger Federer ellen győztes, világelső szerb Novak Djokovic 2655 pontos előnnyel zárja az évet a férfi teniszezők világranglistáján.
nov. 13
11:06
Barcelona: Miért ne lehetnénk barátok Pepével? - Iniesta (She)
Érdekes nyilatkozatot adott a SportYou magazinnak Andrés Iniesta, a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Barcelona középpályása, aki elmondta, nem látja akadályát annak, hogy jó barátságot ápoljon Pepével, a Real Madrid portugál védőjével.
nov. 13
11:08
Videó: bokából felpörgette, majd kapásból bevágta (She)
Remek egyéni megmozdulás után lőtt gólt Sifiso Myeni, az Orlando Pirates labdarúgója a Free State Stars elleni mérkőzésen a dél-afrikai első osztályú bajnokságban. Myeni bokából felpörgette a labdát, így kicselezte a rátámadó ellenfelet, majd még mielőtt a labda leesett volna, kapásból a hálóba vágta.
nov. 13
11:10
PSG: Buffon szerint tradíciót nem lehet vásárolni (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott kapusa a Le Parisien című francia lapnak kritikusan nyilatkozott a PSG-ről mint új szupercsapatról. A párizsi klub az elmúlt időszakban neves játékosok sorát – mint Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi, Marco Verratti – csábította el Olaszországból, ugyanakkor a világbajnok hálóőr szerint ez még kevés a nagycsapattá…

Keresés