2012. október 30. kedd

okt. 30
0:18
Eurofutball: tovább hánykódik a Vidi portugál El-ellenfele (She)
Továbbra sem megy a Sportingnak: a Videoton Európa-liga-ellenfele a portugál bajnokság hetedik fordulójában hazai pályán 0–0-ra végzett az Académicával. A Sporting eddigi hét bajnokijából mindössze egyet tudott megnyerni.
okt. 30
5:06
NFL: a San Francisco magabiztosan nyerte a rangadót (She)
A hétfő esti csoportrangadón Alex Smith három touchdown-passzt osztott ki elkapóinak, miközben az Arizona Cardinals támadósora nem bírt a 49ers védelmével, így gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A hazaiak ugyan a második félidőben kétszer is eljutottak a San Francisco vörös zónájáig, de mivel ezekből a labdabirtoklásokból összesen három pontot voltak képesek elérni,…
okt. 30
7:06
F1: gut, besser, Vettel (Behaviour)
Ha csak nagyon szigorúan a tényeket nézzük, akkor mindössze annyi történt a második Indiai Nagydíjon, hogy a száguldó cirkusz újabb, negyedik ázsiai állomásán a Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel sorozatban negyedszer győzött. Ráadásul beállította a legendás Ayrton Senna egyik rekordját, ugyanis a brazil pilóta 1999-es bravúrját követően immár három teljes versenyt töltött el az élen, és…
okt. 30
7:08
NBA: Miami vagy Lakers? (Behaviour)
A Miami Heat címvédését, esetleg az újjáalakított Los Angeles Lakers diadalmenetét várják a klubvezetők az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság 2012/2013-as idényétől, amely magyar idő szerint szerda hajnalban rajtol.
okt. 30
7:10
Benedekkel készül a fiatal pólócsapat (Behaviour)
Médianyilvános edzést tartott tegnap a megújult férfi vízilabda-válogatott, amely szerdán Nagyváradon Románia, szombaton Székesfehérvárott Olaszország együttesével játszik Világliga-mérkőzést.
okt. 30
7:12
Íme 2012 bajnokai (Behaviour)
Noha egy forduló még hátravan a 2012-es gyorsasági motoros-világbajnokság küzdelmeiből, ám a világbajnoki cím sorsa az elmúlt hétvégi Ausztrál Nagydíj után immár mindhárom géposztályban eldőlt. A MotoGP-ben Jorge Lorenzo, a Moto2-ben Marc Marquez, a Moto3-ban pedig Sandro Cortese az újdonsült világbajnok.
okt. 30
7:12
Argentína: a Godoy Obolo-góllal lopott pontot a Colóntól (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Apertura) 12. fordulójában a Godoy Cruz a Colón vendégeként ért el döntetlent. A vendégek Mauro Obolo találatával a 19. percben szereztek vezetést, a házigazdák a 70. percben Emmanuel Gigliotti góljával egyenlítettek.
okt. 30
7:14
A három gyerek fontosabb (Behaviour)
Fazekas Nándor bejelentette: visszavonul a válogatottságtól. A klasszis kézilabda-kapus lépése mögött nincs feszültség vagy háborúskodás, csupán úgy érzi, több időt szeretne együtt tölteni a feleségével és a három fiával.
okt. 30
7:48
Férfi kosár Adria-liga: megőrizte veretlenségét a bosnyák éllovas (She)
A bosnyák Igokea Alekszandrovac ötpontos győzelmet aratott a szlovén Olimpija Ljubljana ellen a férfi kosárlabda Adria-liga alapszakaszának hatodik fordulójában, így a listavezető megőrizte veretlenségét.
okt. 30
8:06
Győr: Varga Roland nem fogadná el a bajnoki ezüstöt (She)
A hétvégi bajnokin 1–1-es döntetlent játszott a listavezető Győri ETO az Üllői úton a Ferencváros vendégeként, a kétpontos előnnyel listavezető győriek gólerős formát mutató játékosa, Varga Roland nem fogadná el a bajnoki ezüstérmet: aranyban gondolkodik.
okt. 30
8:24
Jégkorong: szurkolókkal verekedett az FTC edzője (She)
Dulakodással, verekedéssel zárult az FTC-ESMTK jégkorongcsapatának érsekújvári mérkőzése, számolt be a blikk.hu. A még pénteken lejátszott, vesztes (4–7) Mol Liga-találkozót követően Dobos Tamás, a ferencvárosiak edzője a csapat két szurkolójával – egy férfival és egy nővel – került összetűzésbe, akik őt bírálták és szidalmazták.
okt. 30
8:24
Nem bírt egymással a Valladolid és a Sociedad (Agroinform)
Döntetlent játszott a Real Valladolid és a Real Sociedad a kilencedik forduló hétfő késő esti mérkőzésén.
okt. 30
8:42
Kajak-kenu: a bolgárok Rió előtt nem engednék el Douchev-Janicsot (She)
A keddi Blikkben nyilatkozó bolgár sportvezető szerint amennyiben Douchev-Janics Natasa mégis őket választja, akkor olyan szerződést kellene aláírnia velük, amellyel a 2016-os olimpiáig lekötelezi magát hozzájuk.
okt. 30
8:42
Szurkolókkal verekedett a Fradi edzője (Agroinform)
A pénteki érsekújvári vereség után állítólag Dobos Tamás és két FTC-szurkoló, egy férfi és egy nő összeverekedett.
okt. 30
8:44
DVSC: bizonytalan Mészáros visszatérése a Paks ellen (She)
Továbbra sem lehet tudni, mikor épül fel a 32 esztendős Mészáros Norbert. A DVSC-Teva ötszörös válogatott labdarúgója a másfél héttel korábbi, DVTK elleni mérkőzésen (2–0) szenvedett combhajlítóizom-húzódást.
okt. 30
8:46
DVSC: Ilyen gólokat nem szabad kapni - Szakály P. (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a DVSC-Teva 3–1-es vereséget szenvedett a Videoton otthonában. Szakály Péter, a debreceniek magyar válogatott középpályása a dvsc.hu-nak elmondta, mentálisan tompának érezte csapatát.
okt. 30
9:00
Paks: Simon Attila megsérült, kihagyja az MK-mérkőzést (She)
Combizomhúzódást szenvedett a 29 esztendős Simon Attila. Az MVM Paks labdarúgóját az MTK Budapest elleni (0–0) szombati bajnokin le is kellett cserélni az első félidőben.
okt. 30
9:00
A rendőrség is beszállt a játékvezető-ügybe (Agroinform)
A játékvezetőt a Chelsea jelentette fel, szerintük a bíró rasszista kijelentésekkel inzultálta több játékosát.
okt. 30
9:02
NB II: Békéscsabán megnyílt a centenáriumi kiállítás (She)
Nemcsak a hétvégi, Orosháza elleni idegenbeli 1–0-s siker miatt van ok ünnepelni Békéscsabán, a klub századik születésnapjának tiszteletére kiállítás is nyílt a városban.
okt. 30
9:04
NB II: Véber marad, de két mezőkövesdit kitett a keretből (She)
Véber György iránt töretlen a bizalma a másodosztályban szereplő Mezőkövesd Zsóry klubvezetőségének, viszont a szakember javaslatára két labdarúgó kikerült a keretből.
okt. 30
9:18
Videó: védőket megszégyenítő módon szerelt a Bayern-kapus (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Bayer Leverkusen 2–1-re nyert idegenben a Bayern München ellen. A találkozó hajrájában a hazaiak kapusa, Manuel Neuer egészen a középpályáig feljött segíteni csapatának. A hálóőr az ellenfél tizenhatosa előtt szerelt, végül majdnem egyenlített a Bayern. Tekintse meg a jelenetet!
okt. 30
9:18
Badstuber két hétre kidőlt (Agroinform)
A Bayern München német válogatott védője, Holger Badstuber két hétig nem játszhat combsérülés miatt.
okt. 30
9:20
Kaposvár: Feszültségeket okoz, ha valaki kimarad - Prukner (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Kaposvár megérdemelt, 1–0-s győzelmet aratott a DVTK otthonában. Prukner László, a Rákóczi vezetőedzője klubja hivatalos honlapján elmondta, nem engedi, hogy játékosai „belelovallják" magukat abba a helyzetbe, hogy már négy meccse veretlenek.
okt. 30
9:20
A San Francisco nem kímélte a csoportrivális Arizonát (Agroinform)
A 49ers 24-3-ra nyert Alex Smith fantasztikus estéjének köszönhetően.
okt. 30
9:22
Játékossors: a mallorcai edző a pökhendi C. Ronaldót kritizálta (She)
Kiütéses győzelmet (5–0) aratott a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) legutóbbi fordulójában Mallorcán, a sikerből két góljával döntő részt vállaló Cristiano Ronaldo viselkedése azonban nyilvános kritikára ösztönözte Joaquín Caparróst, a legyőzött gárda trénerét.
okt. 30
9:36
Kézilabda: a szegedi szurkolók elnézést kérnek a transzparens miatt (She)
A Pick-Szeged szurkolóit tömörítő Dél-alföldi Kézilabdabarátok Egyesülete közleményt adott ki azt követően, hogy az MKB Veszprém elleni vasárnapi bajnoki után nagy visszhangot és tiltakozást váltott ki a hazai drukkerek által kifeszített drapéria. A helyi fanatikusok nem kímélték a hét találatig jutó Nagy Lászlót, és a meccs elején kifeszített transzparensükkel kivívták a veszprémi vezetők…
okt. 30
9:36
Merényi félmaratoni sikere a ljubljanai ítéletidőben (Agroinform)
Merényi Tímea nyerte az "ítéletidőben" megrendezett ljubljanai félmaratoni futóversenyt.
okt. 30
9:38
Atlétika: Merényi félmaratoni sikere a ljubljanai ítéletidőben (She)
Tímea nyerte az "ítéletidőben" megrendezett ljubljanai félmaratoni futóversenyt. Soltész Tamás a tizedik, míg a maratoni távon Hakkel Tünde 12. lett.
okt. 30
9:40
Videó: A játékvezetők direkt provokálnak minket - Torghelle (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő Extra című műsorának vendége volt Torghelle Sándor. A Videoton labdarúgója elmondta, legjobban a játékvezetők felől érzi a támadásokat.
okt. 30
9:42
Pécs: nem engedtek be egy drukkert a Haladás ellen (She)
Kitiltása ellenére akarta buzdítani kedvenc csapatát egy pécsi szurkoló Szombathelyen a labdarúgó NB I 12. fordulójában rendezett Haladás–Pécsi MFC mérkőzésen, ám nem járt sikerrel – számol be róla a bama.hu.
okt. 30
9:54
Jégkorong EBEL: Ljubljanában lendülhet tovább a Volán (She)
Kedden a kilencedik Olimpija Ljubljana vendégeként lép pályára az osztrák élvonalban (EBEL) a hetedik helyezett Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata. Tokaji Viktor csapatkapitány bízik abban, hogy folytatva az elmúlt időszak jó teljesítményét ezúttal is sikeresek lesznek.
okt. 30
9:54
A szegedi szurkolók elnézést kértek a transzparens miatt (Agroinform)
A Pick győzelmével végződött Veszprém elleni rangadón a Tisza-partiak szurkolói Nagy Lászlónak üzentek.
okt. 30
9:56
Alpesi sí: az amerikaiak támogatják a férfiak közé vágyó Vonnt (She)
Az amerikai síszövetség rábólintott Lindsey Vonn kérésére, így hivatalosan is megkeresi a nemzetközi illetékeseket.
okt. 30
9:56
Háromszázhatvan milliót nyert a világbajnokság döntőjében a magyar pókeres (Agroinform)
A WSOP kilencfős döntő mezőnyében első magyarként Koroknai András is részt vett, végül a hatodik helyen zárt.
okt. 30
10:12
Man. City: Richardsra a műtét után hosszabb kihagyás vár (She)
Sajtóhírek szerint akár három hónapos kihagyás is várhat Micah Richardsra, a Manchester City védőjére, akit a szombati, Swansea City elleni angol bajnokit (1–0) követően kellett megműteni.
okt. 30
10:12
Wigginsé az idei Arany Kerékpár (Metropol)
A Tour de France bajnoka, a brit Bradley Wiggins kapta meg az év legjobbjának járó Arany Kerékpár-díjat.
okt. 30
10:12
Wiggins kapta az idei Arany Kerékpárt (Agroinform)
A Tour de France bajnoka, a brit Bradley Wiggins kapta meg az év legjobbjának járó Arany Kerékpár-díjat.
okt. 30
10:14
Haladás: „A kupameccsnél fontosabb a Pápa elleni derbi" (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Haladás hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Pécsi MFC-vel. Kulcsár Kornél, a szombathelyiek középpályása a haladasfc.nyugat.hu-nak elmondta, ismét a helyzetkihasználással akadt a legnagyobb probléma.
okt. 30
10:16
MK: Dunaújvárosban a Kaposvár, Velencén a Diósgyőr (She)
A labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában kedden három mérkőzést rendeznek, és kettőn ezek közül élvonalbeli csapat is pályára lép. A Kaposvár a harmadosztályú Dunaújvároshoz, míg a Diósgyőr a megyei első osztályban szereplő Velencéhez látogat.
okt. 30
10:18
Kerékpár: Wiggins kapta az év legjobbjának járó díjat (She)
A Francia körverseny, a Tour de France bajnoka, a brit Bradley Wiggins kapta meg az év legjobbjának járó Arany Kerékpár-díjat.
okt. 30
10:30
Ökölvívás: Haye egy töpszli szarházi - Tyson Fury (She)
A legutóbbi, David Price és Tony Bellew elleni kijelentései után egy interjúban ismét éles kirohanást intézett az említett két ökölvívó, illetve egy harmadik honfitársa, a korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok David Haye ellen a brit nehézsúlyú ígéret Tyson Fury.
okt. 30
10:30
Murray szerint sokkal több doppingellenőrzésre lenne szükség (Agroinform)
A skót teniszező szerint Lance Armstrong ügye nemcsak a kerékpározást, hanem az egész sportvilágot megrengette.
okt. 30
10:32
Videó: elképesztő helyzetet hagyott ki a brazil támadó (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Saktar Doneck 1–0-ra nyert idegenben a Tavrija ellen. A találkozó 65. percében Luiz Adriano tovább növelhette volna a vendégcsapat előnyét, azonban egy méterről kapu mellé rúgta a labdát. Tekintse meg a kihagyott helyzetet!
okt. 30
10:48
Milan: a ghánai válogatott visszatérhet a Palermo ellen (She)
Sulley Muntari bekerült a ma esti, Palermo elleni olasz bajnoki mérkőzésre készülő Milan 21 fős keretébe. A ghánai válogatott középpályás a hazájában szenvedett térdsérülést még június végén.
okt. 30
10:50
Milan: Allegri szerint csapata előrelépett a Genoa ellen (She)
A Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, Massimiliano Allegri szerint együttese előrelépett a Genoa elleni hétvégi bajnokin, amelyen három hazai vereséget követően végül 1–0-ra győzött a rossoneri.
okt. 30
11:06
Utánpótlás: tapasztalatot cseréltek a TAO-sportágak szakemberei (She)
„Utánpótláskorú sportolók kondicionális képességfejlesztése" címmel rendezett hétfőn egész napos konferenciát a TAO-sportágak képviselőinek a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Edzők Társasága a budapesti Körcsarnokban. A társasági adóból származó támogatásban részesülő öt látványcsapatsport edzőinek meghirdetett eseményen mintegy 150 sportszakember vett részt.
okt. 30
11:06
A bolgárok Rióig magukhoz kötnék Janicsot (Agroinform)
Az eddig surranópályának tűnő bolgár szál sem segítheti ki a Szerbiába visszatérő háromszoros olimpiai bajnokot.
okt. 30
11:08
Barcelona: kulcsjátékosok nélkül az Alavés ellen (She)
Több alapemberét is nélkülözi az Alavés elleni Király-kupa-mérkőzésen Tito Vilanova, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona vezetőedzője.
okt. 30
11:24
Messi már 10. a bajnoki örökranglistán (Agroinform)
A támadó mindössze négy gólra van attól, hogy beérje a rangsor kilencedik helyén álló Santillanát.
okt. 30
11:42
Ide érkezhet Messi a szezon végén (Infostart)
Messi kilenc fordulót követően 13 találattal vezeti a Primera División góllövőlistáját, s ha ilyen ütemben lesz továbbra is eredményes, a szezon végén akár a hatodik helyig is felküzdheti magát a Barca történelmi listáján. Messi a Rayo Vallecano ellen a Primera Divisiónban szerzett szombati két találatával 182 bajnoki gólnál jár, amellyel feljött az örökranglista tizedik helyére.

Keresés