2012. október 3. szerda

okt. 3
0:12
Videó: a Bajnokok Ligája keddi játéknapjának góljai (She)
A Manchester United Van Persie duplájával nyert a CFR Cluj ellen. A Sahtar Doneck Teixeira góljával két percig vezetett a Juventus ellen, majd Bonucci egyenlített. A Bayern München idegenben kapott ki 3–1-re a Bate Boriszovtól. A Chelsea Juan Mata duplájával, David Luiz és Ramires találatával simán legyőzte a dán FC Nordsjaelland együttesét. Tekintse meg video-összeállításunkat!
okt. 3
0:16
BL: Leonardo Bonucci a fiának is bizonyítani akart (She)
A Juventus Leonardo Bonucci bombagóljával mentett pontot a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Sahtar ellen. A védő a meccs után elmondta, fia először látta őt élőben játszani, ezért neki is bizonyítani akart.
okt. 3
0:20
NS: Kolozsváron jártunk mi és a MU; Sousa találkozása a Sportinggal, Horváthé a KTE-vel - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
okt. 3
0:30
BL: Vilanova szerint nehezen adta meg magát a Benfica (She)
Ibériai rangadót rendeztek a Bajnokok Ligája G-csoportjában Portugáliában, ahol a helyi bajnoki éllovas Benfica a spanyol listavezető Barcelonával csapott össze. A vendégek mindkét félidő elején rúgtak egy-egy gólt, és magabiztosan nyertek. A győztes edzője az ellenfelet dicsérte és csapatkapitányát sajnálta.
okt. 3
0:48
BL: Egy kis időbe telt, amíg eljött a mi időnk - Lampard (She)
Az angol Chelsea négygólos győzelmet (4–0) aratott a dán Nordsjaelland otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A vendégek csapatkapitánya, Frank Lampard szerint időbe telt, amíg kemény munkával felőrölték a riválist.
okt. 3
1:06
BL: Pellegrino látja, miben kell javulnia a Valenciának (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Valencia hazai pályán 2–0-ra nyert a Lille ellen. A spanyol csapat vezetőedzője, Mauricio Pellegrino az eredmény mellett játékosai hozzáállásával is elégedett volt.
okt. 3
2:36
14,5 millióval szponzorálják Janics váltását (Blikk)
Belgrád — A helyi viszonyokhoz képest mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a szerbeknek ahhoz, hogy Douchev-Janics Natasa (30) náluk kajakozzon a jövőben.
okt. 3
6:57
Gyulay: szerencsés 13-as? (Behaviour)
Két világbajnoki futam, a Formula-1 és a WTCC időpontja már biztos, míg két sorozat, a WSR és az International Superstars Series szervezői jelezték, ismét jönnének a Hungaroringre. Ráadásul 2013 több több szempontból mérföldkő lesz a mogyoródi létesítmény számára, hiszen 15 éves lesz a vezetéstechnikai tanpálya. Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójával a jövő esztendőről…
okt. 3
6:59
A drukkerek segítették ki pénzzel a motorost (Behaviour)
Néhány nappal ezelőtt úgy tűnt, hogy a 2007 után - Talmácsi Gábor világbajnoki és Győrfi Alen Európa-bajnoki címét követően - Magyarországnak újra komoly nemzetközi bajnoki címet nyerő Gyutai Adrián anyagi okok miatt nem indulhat el az Európa-bajnokságon.
okt. 3
7:01
Webber: fejezd be, Schumacher! (Behaviour)
Nem szegte kedvét a Mercedes múlt heti bejelentése a Forma-1 hétszeres világbajnokának, Michael Schumachernek. A német versenyző helyét jövőre Lewis Hamilton veszi majd át a csapatnál, a hétszeres világbajnok jövője pedig továbbra is bizonytalan.
okt. 3
7:03
Hét éven át várt a meghívóra (Behaviour)
Takács Ákos ismét behívót kapott, a Győr hátvédje ott lesz a vb-selejtezőkre készülő magyar válogatottban. Utoljára még Lothar Matthäus idején volt válogatott, de annak immár már hét esztendeje...
okt. 3
7:06
Atlétika: 50 ezer dollárt ér a világcsúcs a félmaratoni vb-n (She)
Szombaton a bulgáriai Kavarnában rendezik meg a félmaratoni világbajnokságot, amelyen az esetleges világcsúcsot ötvenezer dollárral jutalmazza a nemzetközi szövetség (IAAF).
okt. 3
7:06
Montpellier-i bundabotrány: 7 eljárás indult (Metropol)
Bundabotrányba keveredett a francia bajnok Montpellier férfi kézilabdacsapata.
okt. 3
7:15
Bukarestben is nyerni akarnak (Behaviour)
A szlovén Celje elleni, szombati tízgólos hazai siker után szerdán Bukarestben, a Constantával szemben is győzelmi esélyekkel lép pályára az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.A nyáron megerősödött magyar bajnoknak a papírforma alapján nem okozhat gondot a két pont begyűjtése.
okt. 3
7:17
Gyurta, Széles: nem válnak el (Behaviour)
Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök biztos abban, hogy Gyurta Dániel nem vált edzőt, miután Széles Sándor letette a nagy esküt: változtat életmódján. Közben Cseh László és Turi György tréner konfliktusa már megoldódott, és folytatják a közös munkát.
okt. 3
7:24
Barcelona: Puyol hazautazhatott, de a kórházban éjszakázott (She)
Ibériai rangadót rendeztek a Bajnokok Ligája G-csoportjában Portugáliában, ahol a helyi bajnoki éllovas Benfica a spanyol listavezető Barcelonával csapott össze. A vendégek mindkét félidő elején rúgtak egy-egy gólt, és magabiztosan győztek, elveszítették viszont csapatkapitányukat, Carles Puyolt.
okt. 3
7:26
KTE: válogatott meghívót kapott a nyáron érkezett csatár (She)
Meghívót kapott a válogatottba Rafael Burgos, a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 24 esztendős salvadori csatára.
okt. 3
7:28
NB II: vesekővel ápolják a Nyíregyháza lecserélt kapusát (She)
Veseköve van Balogh Jánosnak – a Nyíregyháza Spartacus kapusát az ebből eredő fájdalmak miatt kellett lecserélni Kazincbarcikán, a csapata által 2–1-re megnyert bajnoki meccs második félidejében.
okt. 3
8:18
Labdarúgás: 11 pályát kaptak Kőbányán az óvodások (She)
A Buzánszky Jenő által alapított Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány a társasági adó (TAO) támogatási időszakban az új sportfinanszírozásnak köszönhetően 33 óvodában valósította meg az MLSZ által is elismert és támogatott programját.
okt. 3
8:54
Kecskemét: Burgos ismét bekerült a salvadori keretbe (She)
Rafael Burgos is meghívót kapott a salvadori labdarúgó-válogatott Costa Rica és Mexikó elleni, világbajnoki selejtezőkre készülő keretében – adta hírül a kecskemetite.hu.
okt. 3
8:54
A sport nagy országváltói (Metropol)
Douchev-Janics Natasa ügye kapcsán újra reflektorfénybe került a sportolók honosítása.
okt. 3
9:12
BL: Man. City-Dortmund, Ajax-Real, Porto-PSG - program (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Az elitliga talán legnagyobb erőket felvonultató csoportjában a Manchester City a német bajnok Borussia Dortmundot fogadja, míg a Real Madrid Amszterdamban lép fel az Ajax vendégeként.
okt. 3
9:14
Videó: Világbajnoknak jobb lenni, mint Inzaghival találkozni - Szász (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő Extra című műsorának vendége volt Szász Kitti. A freestyle-világbajnok elmondta, miben fejlődött fél év alatt, és azt is, hogy a férfiakhoz képest még miben kell előrelépni a női freestyle focistáknak.
okt. 3
9:16
Serie A: a sereghajtó Cagliarinál is menesztették az edzőt (She)
Menesztették kedden Massimo Ficcadentit, az olasz labdarúgó-bajnokságban hat forduló után sereghajtó Cagliari vezetőedzőjét.
okt. 3
9:30
Jégkorong: egyelőre nem lesz személyi változás a Volánnál (She)
Egyelőre nem lesz személyi változás a Fehérvár jégkorongcsapatánál. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató szerint a jelenlegi kerettel és feltételekkel elérhetőek a célok, de egyes játékosoknál gyökeres felfogásbeli változtatás szükséges.
okt. 3
9:48
Férfi vízilabda: újabb magyar pólóssal erősített a Posillipo (She)
Tóth Mártont követően újabb magyar pólóssal erősített a nagy múltú Posillipo, amely megegyezett a Honvéd szélsőjével, Kovács Róberttel.
okt. 3
9:50
Real Madrid: A feleségemmel jobb a kapcsolatom, mint Ramosszal - Mourinho (She)
Természetesen a spanyol sajtóban az utóbbi időben gyakran emlegetett José Mourinho és Sergio Ramos közti feltételezett ellentét volt a fő téma a Real Madrid Ajax elleni Bajnokok Ligája-meccs előtti sajtótájékoztatón, és a portugál vezetőedző a tőle megszokott stílusban reagált.
okt. 3
9:52
Női kézi Eb: hat és ötven euró közötti jegyárak a csoportmeccsekre (She)
A decemberi szerbiai női kézilabda Európa-bajnokság szervezői az elmúlt napokban a kontinensviadal minél gördülékenyebb lebonyolítása érdekében a tornán részt vevő csapatok képviselőivel egyeztettek.
okt. 3
9:54
Jégkorong, EBEL: újabb két NHL-játékos érkezik (She)
Kedden újabb két, EBEL-ben szereplő jégkorongcsapat jelentette be tengerentúlról érkező hokis szerződtetését.
okt. 3
10:06
Videó: hatalmas szögletvariáció a fiatal szerbektől (She)
A Szerbia–Moldova U17-es válogatott mérkőzésen remek szögletvariácóval rukkolt elő a hazai csapat. Hárman is átlépték a labdát, majd Andrija Zsivkovics lövése után a labda a kapuban landolt. Tekintse meg az új szögletkombinációt és a találatot!
okt. 3
10:08
Újpest: Bruno Moraes gólokat, gólpasszokat szállítana (She)
Kedden írta alá szerződését az Újpest labdarúgócsapatához Bruno Moraes. A lila-fehérek támadója elszánt: míg a fővárosiak többi játékosa szabadnapján próbált feltöltődni, addig az új szerzemény a lilák egyik edzője, Marc Leliévre irányításával gyakorolt a Megyeri úton.
okt. 3
10:10
FIFA: 12 helyet rontva a 49. a magyar válogatott a ranglistán (She)
A legfrissebb FIFA-világranglistán a 49. helyet foglalja el a magyar labdarúgó-válogatott, miután 12 pozíciót visszacsúszott a szeptemberi helyezéséhez képest. Az élen továbbra is a legutóbbi két Európa-bajnokságot és a 2010-es világbajnokságot megnyerő Spanyolország áll Németország előtt, Portugália feljött a 3. helyre, így az angolok leszorultak a képzeletbeli dobogóról.
okt. 3
10:24
Válogatott: nyerj jegyet a magyar-török vb-selejtezőre! (She)
Játssz velünk! Válaszolj helyesen a kérdésekre az alábbi kvízjátékunkban, és belépőt nyerhetsz a Magyarország–Törökország labdarúgó világbajnoki selejtezőre október 16-án!
okt. 3
10:42
NBA: Somogyi élete eddigi legszebb pillanatát élte át (She)
A Los Angeles Lakers a héten hivatalosan is bemutatta a szeptember elején szerződtetett magyar centerét, Somogyi Gergelyt. Az egyéves, nem garantált szerződéshez jutó, 222 centiméter magas játékos hétfőn részt vett a klub médianapján Los Angelesben, és kezet foghatott a Lakers-legenda James Worthyvel is.
okt. 3
10:44
Ökölvívás: „Floyd keres 200 milliót Pacquiaóék ellen, aztán lelép” (She)
Egyelőre semmit nem tudni a legutóbb Miguel Cottót legyőző, majd börtönbe vonuló Floyd Mayweather Jr. jövőjéről, edző-nagybátyja, Roger Mayweather azonban szeretné, ha unokaöccse összejönne Manny Pacquióval és Tim Bradleyvel, szerinte nem is kevés pénzért.
okt. 3
11:18
MOB: megalakult a környezetvédelmi bizottság (She)
Megtartotta alakuló ülését a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) környezetvédelmi bizottsága, amelynek elnöke Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó lett.
okt. 3
11:36
Győri ETO: Pintér szerint a négy behívó válasz a kritikákra (She)
Nagy az öröm a Győri ETO FC labdarúgócsapatánál: a zöld-fehérektől négy játékos is tagja az észtek és a törökök ellen készülő válogatottnak. Míg korábban csak Koltai Tamásra és Lipták Zoltánra számított Egervári Sándor szövetségi kapitány, most Pátkai Máté és Takács Ákos is csatlakozott a kerethez. Meghívásuknak természetesen Pintér Attila vezetőedző is örül.
okt. 3
11:36
Karabatic: elfogadhatatlanok a vádak (Metropol)
A Montpellier május 12-én játszott, Cesson-Sévigné elleni meccsével összefüggésben vizsgálódik a rendőrség korrupció és csalás gyanújával.
okt. 3
11:38
Montpellier-ügy: Karabatic szerint elfogadhatatlanok a vádak (She)
Elfogadhatatlannak nevezte szerdán az ellene felhozott vádakat Nikola Karabatic, a bundabotrányba keveredett francia bajnok Montpellier férfi kézilabdacsapatának olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékosa.
okt. 3
11:45
FIFA-világranglista - Magyarország tizenkét helyet visszaesett (Behaviour)
A magyar válogatott a szeptemberi rangsorhoz képest 12 helyet visszacsúszott, így jelenleg a 49. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet.
okt. 3
11:54
El: A pályán rácáfolnánk a papírformára - Sousa (She)
Paulo Sousa, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője a klub Sporting elleni Európa-liga mérkőzését megelőző sajtótájékoztatóján elmondta, együttese már most, a tervezettnél egy évvel hamarabb teljesítette a korábbi célkitűzéseket, és a csoportkörbe jutás után bizonyítaná, fel tudja venni a versenyt az európai csapatokkal.
okt. 3
11:56
PMFC: ha Egervári hívná, Eke Uzoma szívesen lenne magyar válogatott (She)
Eke Uzoma gondolkodás nélkül igent mondana Egervári Sándor szövetségi kapitány hívására! A PMFC nigériai középpályása szurkolói kérdésre beszélt arról, hogy szívesen lenne magyar válogatott.
okt. 3
11:58
Paks: Szivics letette a magyar állampolgársági esküt (She)
Tomiszlav Szivics neve mostantól Szivics Tomiszlavként is használható: az MVM Paks vezetőedzője és lánya a napokban a szabadkai konzulátuson letette a magyar állampolgári esküt – számolt be róla klubja hivatalos honlapja.
okt. 3
12:48
MLSZ: a Ligakupa győztese 12 milliót kap majd (She)
A labdarúgó Ligakupa győztese 12 millió forintot kap a magyar szövetség (MLSZ) elnökségének döntése alapján.
okt. 3
12:50
Anderlecht: „Juhász Rolandnak köszönhetem, hogy itt tartok" (She)
Cheikhou Kouyaté, az Anderlecht védője szerint csapata jó esélyekkel várja a Málaga elleni ma esti labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést (C-csoport). A szenegáli légiós a meccset megelőző sajtótájékoztatón nem feledkezett meg a manapság a kezdőcsapat összeállításakor mellőzött Juhász Rolandról sem.
okt. 3
12:52
Videó: a kezdőkörből kapott gólt a Gróf Dávidot helyettesítő kapus (She)
Az angol harmadosztályban a Leyton Orient idegenben nyert 2–1-re a Walsall ellen. A találkozón a vendégek második gólját Dean Cox szerezte remek helyzetfelismerés után: az angol középpályás a kezdőkörből ívelt kapura, a Gróf Dávidot helyettesítő, a kapujából kint álló Karl Darlow már nem tudott védeni. Tekintse meg a találatot!
okt. 3
13:06
Tenisz: Sarapova a nyolcad-, Bartoli a negyeddöntőben (She)
Marija Sarapova könnyű, míg Marion Bartoli nehéz győzelemmel vette szerdai fellépését a pekingi női tenisztornán. A 2. helyen kiemelt orosz lány Simona Halep után újabb román versenyzőt búcsúztatott, Sorana Cirsteát, és bejutott a nyolcaddöntőbe, míg a 9. helyen rangsorolt francia már harmadik meccsét nyerte meg a kínai fővárosban, miután nagy csatában legyűrte a német Julia Görgest.
okt. 3
13:08
Rövid pályás úszó vk: Hosszú az első napon ötezer dollárt keresett (She)
Az egyéni számokban aratott három győzelmével és egy harmadik helyével ötezer dollárt úszott össze Hosszú Katinka a rövid pályás világkupa-sorozat nyitó versenyének első napján, Dubaiban.
okt. 3
13:10
Tenisz: az újabb siker után Wawrinka vár Murrayre (She)
A keddi sikeres bemutatkozás után a szlovák Lukás Lacko elleni fellépését is sikeresen vette a US Open-győztes Andy Murray a tokiói férfi tenisztornán – az olimpiai bajnok ezúttal mindössze három játékot engedett ellenfelének. A következő fordulóban már nehezebb dolga lehet a skótnak: a Jérémy Chardyt nagy csatában legyőző svájci Stanislas Wawrinka ellen kell megmérkőznie, akivel szemben…
okt. 3
13:12
El Clásico: 98 ezer darabból álló élőkép fogadja a csapatokat (She)
Kilencvennyolcezer darabból álló élőképpel készülnek az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetői a vasárnap rendezendő FC Barcelona–Real Madrid spanyol bajnoki szuperrangadóra.

Keresés