2012. október 25. csütörtök

okt. 25
0:00
BL: Wenger segítője már a döntetlennek is örült volna (She)
A Bajnokok Ligája B-csoportjában az Arsenal meglepő, de megérdemelt 2–0-s vereséget szenvedett a Schalkétól. A vendégek vezéregyéniségei elégedettek, az angolok önkritikát gyakoroltak.
okt. 25
0:00
Nem lenyűgöző, de jó meccs volt - Carlo Ancelotti (Agroinform)
A Bajnokok Ligája A-csoportjában a PSG 2-0-ra nyert a Dinamo Zágráb otthonában.
okt. 25
0:04
Néhány csoport egy vicc, Klopp remek szakember - José Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid portugál mestere a dortmundiak trénerét dicsérte, úgy vélte, kiegyenlített meccset játszottak.
okt. 25
0:54
Videó: szegedi pólósiker, remek kapusteljesítményekkel (She)
A Szeged két góllal győzött a Szolnok ellen (6–4) a férfi vízilabda ob I 3. fordulójának rangadóján. A szegediek elsősorban csapatteljesítményüknek köszönhetik a sikert kapusuk, Baksa László szerint, hiszen a bravúrt bravúrra halmozó válogatott hálóőr mellett a vendégek kapuját őrző Decker is fantasztikus napot fogott ki. Az NSO Tv-nek Baksa László és Nyéki Balázs értékelte a mérkőzést.
okt. 25
1:30
Tenisz: Sarapova maratoni csatában nyert Radwanska ellen (She)
Marija Sarapova 3 óra 12 perces mérkőzésen 5:7, 7:5, 7:5-re nyert Agnieszka Radwanska ellen a női teniszezők év végi világbajnokságán Isztambulban. Az orosz játékos ezzel utolsó csoportmérkőzésének eredményétől függetlenül bejutott az elődöntőbe.
okt. 25
6:18
Ha Szerbia nem fizet, Janics Bulgáriában folytatja? (Infostart)
Nem a szerb szövetség, és nem a Szerb Olimpiai Bizottság kereste Janics Natasát, hanem Natasa kívánt országot váltani - nyilatkozta Baráth Etele. A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke az InfoRádió kérdésére elmondta: a magyar egyesületek között is van olyan megállapodás, hogy ha valaki egyesületet vált, akkor is nevelési díjat, kárpótlást kell fizetni érte. Ha valaki külföldre távozik, ezt akkor is…
okt. 25
7:06
Juhász nélkül a belgák (Behaviour)
Szokás szerint a D csoportban várható a legkeményebb hírig a labdarúgó Bajnokok Ligája mai játéknapján: az eddigi két forduló után százszázalékos Real Madrid Dortmundba látogat - a találkozó játékvezetője Kassai Viktor lesz -, míg a Manchester City újabb botlást nem engedhet meg magának.
okt. 25
7:08
Jöhet a Sporting 2.0! (Behaviour)
Az előjelek alapján ma este 19 órától a svájci Basel ellen is lehet esélye a győzelemre a Videotonnak, legalábbis ez körvonalazódik a helvétek székesfehérvári Európa Ligában esedékes vendégjátéka előtt.
okt. 25
7:10
Barca, ManU: hiba nélkül (Behaviour)
Noha a szezon kezdetétől a D csoport a Bajnokok Ligája "hivatalos" halálcsoportja, a harmadik kör után csatlakozott mellé az E és az F jelű négyes is: előbbiben a Sahtar úgy elbánt kedden a Chelsea-vel, mintha újonc, s nem címvédő volna, miközben a Juventus továbbra is nyeretlen, míg utóbbi kvartettban három hatpontos gárda sorakozott egymás mellé.
okt. 25
7:12
MTK: szerdán újra edzésbe állt a védekező középpályás (She)
Szerdán edzésbe állt a 26 esztendős Zsidai László, az MTK Budapest védekező középpályása.
okt. 25
7:14
Bp. Honvéd: megverték egy villamoson a libériai légióst (She)
Megdöbbentő hírről számolt be George F. Hemingway internetes blogjában: a Budapest Honvéd tulajdonosa azt írta, hogy Joel Toe-t, a klub 22 esztendős libériai légiósát múlt hét pénteken megverte egy férfi Kispesten, a 42-es villamoson.
okt. 25
7:30
DVSC: megjelent a Nagyerdei Stadion kivitelezési pályázata (She)
Megjelent szerdán a debreceni Nagyerdei Stadion kivitelezéséről szóló nyílt közbeszerzési pályázat, az érdeklődő cégek december 5-ig tehetnek ajánlatot a munkálatok elvégzésére.
okt. 25
7:32
Női kézilabda: műtéten esett át a DVSC átlövője (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-Fórum átlövője, Karnik Szabina műtéten esett át, miután bal térdében leszakadt egy porc, így a fáradásos törés miatt hiányzó Karalyos Orsolya után újabb játékos dőlt ki a sorból.
okt. 25
7:48
Férfi kosárlabda: Báder szombaton már bevethető lehet (She)
Feltehetően játszhat szombaton a Split elleni Adria-liga-mérkőzésen Báder Márton, a Szolnoki Olaj KK centere.
okt. 25
7:50
NHL: 2015-től Brooklynban játszik a New York Islanders (She)
Miután 2015-ben lejár a bérleti szerződése jelenlegi csarnokában, elköltözik az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Islanders.
okt. 25
8:06
Profi ökölvívás: francia rivális vár Szili Istvánra (She)
Négyhónapos szünet után november 2-án ismét szorítóba lép Szili István. A kőszegi származású, de hosszabb ideje Svájcban élő, és makulátlan rekorddal rendelkező középsúlyú bunyós a boxrec.com adatbázisa szerint az ausztriai Schwechatban a francia Damien Bertu (25 győzelem, 7 verség, 1 döntetlen) ellen vívhatja 17. profi mérkőzését.
okt. 25
8:08
Rennes: a szezon végéig a második csapatba száműzhetik a tehetséget (She)
Példás büntetésben részesítheti a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Rennes két játékosát, Yann M'Vilát és Chris Mavingát, amiért a csapat házirendjét megsértve nem tartották be a megbeszélt takarodót.
okt. 25
8:24
Real Madrid: az újra megsérülő Khedira két hétre kidőlhet (She)
Hiába várta türelmetlenül José Mourinho Sami Khedira visszatérését, a Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása a Borussia Dortmund elleni, idegenben 2–1-re elveszített csoportmeccsen újra megsérült, és kéthetes kihagyás elé nézhet.
okt. 25
8:24
Otthon javíthat a Videoton FC (Metropol)
A hazai bajnoki nyeretlenségi sorozat után a sóstói stadionban szépíthet a székesfehérvári gárda.
okt. 25
8:26
Kajak-kenu: Szalai és Dombvári marad Magyarországon (She)
Szalai Tamás és Dombvári Bence több mint egy héttel ezelőtt pályaavatón járt Bakiban, ahol az azeri szövetség honosítási ajánlattal várta a Bp. Honvéd fiataljait. Az ügy nagy port vert fel idehaza, ami érthető az augusztus óta tartó páratlan kivándorlási hullám láttán. Kedden a két fiatal, edzőjük, Kiss István és Horváth Gábor szakosztályvezető leült megbeszélni az ügyet, ezt követően a versenyzők…
okt. 25
8:42
Aranylabda: Casillasnak Ramos a jelöltje Ronaldo előtt - sajtóhír (She)
A spanyol Onda Cero rádió információi szerint Iker Casillas, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid kapusa már eldöntötte, hogy kiket jelöl a 2012-es Aranylabdára és az Év edzője díjra.
okt. 25
8:42
Nagyszerű érzés - Jürgen Klopp a Real Madrid legyőzése után (Agroinform)
A Borussia Dortmund edzője beteljesült álmokról beszélt, és üzent a bajnokságban botladozó csapata kritikusainak is.
okt. 25
8:44
Videó: A Vidi kontrajátékkal érvényesülhet az El-ben - Bognár (She)
Az NSO Tv videójában Bognár György válogatott labdarúgó és Galambos Dániel, a Nemzeti Sport újságírója elemzi a Videoton eddigi teljesítményét a szezonban. A klub számára hátrány a kétfrontos harc. A bajnokság már elúszni látszik, ugyanakkor az Európa-ligában elért eredmények a magyar labdarúgásnak is jót tesznek. Az El-ben az eddig megszokott kontrajátékkal érvényesülhet a Sousa-csapat.
okt. 25
8:46
MLB, World Series: lendületben maradt a Giants (She)
A San Francisco Giants nyerte meg a tengerentúli profi baseball-liga nagydöntője, a World Series első mérkőzését a Detroit Tigers ellen, köszönhetően nagyrészt Pablo Sandoval három hazafutásának. A vendéglátók végül 8–3-ra nyertek.
okt. 25
9:18
Kajak-kenu: Vereckei is bukhat Douchev-Janics országváltásán (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a kétszeres olimpiai bajnok Vereckei Ákos lett volna a bolgár kajakcsapat szakmai tanácsadója, ám ez a magyar elnökség döntése kapcsán változhat. Mert a bolgárokat sem ejtették a fejükre, ők állítólag a teljes olimpiai ciklusra szóló szerződéssel várják Douchev-Janics Natasát, és szövetségi edzőnek a korábban Bulgáriából nagy dérrel-dúrral távozó Andrian…
okt. 25
9:18
A Manchester Citynek nem volt válasza a játékunkra - Frank De Boer (Agroinform)
Az Ajax vezetőedzője szerint nem az ellenfél rossz játéka miatt nyertek, és legalább a harmadik hely a céljuk.
okt. 25
9:20
Blog: Erős kézzel - Thury Gábor írása Janicsék ügyéről (She)
Thury Gábor blogjának legújabb bejegyzésében Douchev-Janics Natasa és a kajak-kenu válogatott több tagjának országváltási ügyéről fejti ki gondolatait. A Nemzeti Sport főmunkatársa szerint erőskezű a magyar szövetség, de az anyagi dotáció és a létesítményrendszer katasztrofális.
okt. 25
9:20
Figyelem, még nem jutottunk a nyolcaddöntőbe - Pellegrini (Agroinform)
Az AC Milant 1-0-ra legyőző és tovább menetelő Málaga vezetőedzője óvatosan fogalmazott a szerda esti győzelem után.
okt. 25
9:36
El: Videoton-Basel, Gulácsiék az Anzsi ellen - program (She)
A harmadik fordulóval folytatódik a labdarúgó Európa-liga csoportköre: a főtáblára jutó magyar csapat, a Videoton a svájci Baselt fogadja Székesfehérváron 19 órakor, míg a csoport másik meccsén a Sporting a Genk vendége lesz.
okt. 25
9:54
Győr: rendőrségi nyomozás az Újpest-meccs után (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be arról, hogy az Újpest elleni vasárnapi meccset követően a vendégdrukkerek egy csoportja győri szimpatizánsokra támadt. Ezzel kapcsolatban Horváth Csaba, Győr rendőrkapitánya adott tájékoztatást az eto.hu-nak.
okt. 25
9:54
Casillas szerint a Dortmund kihasználta az ideiglenes balbekk hibáit (Agroinform)
A Real Madrid kapusa szerint a németek a sérültek helyére beugró Michael Essien oldalán bontották meg a védelmet.
okt. 25
9:56
Lehet, hogy már van jelölt Allegri posztjára, ő nem akar lemondani (Agroinform)
Az olasz sajtó már találgat a Milan edzőjének utódját illetően, egyesek szerint Frank Rijkaard az esélyes.
okt. 25
10:12
Brazília: Seedorf és Forlán is gólt szerzett - videók (She)
Az Internacional és a Botafogo is idegenben nyert a brazil labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, előbbi 2–1-re verte meg a Vascót, míg utóbbi 2–0-ra győzte le a Figueirensét. Az Internacional Diego Forlán duplájával fordított, míg a Botafogóban betalált Clarence Seedorf is.
okt. 25
10:12
Nem kell dramatizálni, jó helyzetben vagyunk - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
A portugál szélső szerint felesleges kongatni a vészharangokat, erős rivális ellen szenvedtek vereséget Dortmundban.
okt. 25
10:14
Három küzdelmes szettben győzött Sarapova (Agroinform)
A 3 óra 12 perces csatában győztes orosz teniszezőnő második sikerével bejutott a világbajnokság elődöntőjébe.
okt. 25
10:30
Kajak-kenu: a szerbek szerint hülyeség Janicsért pénzt kérni (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Magyar Kajak-Kenu szövetség elnökségének döntése értelmében október 31-ig 150 ezer eurót várnak Douchev-Janics Natasárért cserébe ahhoz, hogy jövőre szerb színekben versenyezhessen. A szerbek tiszta hülyeségnek nevezték a döntést, és nem látják annak a lehetőségét, hogy az MKKSZ ellehetetlenítse Douchev-Janics visszatérését.
okt. 25
10:32
Teke: Kiss Norbert világbajnok lett Lesznóban (She)
Egy-egy arany- és ezüstéremmel a magyar tekeválogatott tagjai megkezdték a medáliagyűjtést a lengyelországi Lesznóban zajló világbajnokságon.
okt. 25
10:48
Magyar aranyérmes a teke-világbajnokságon (Metropol)
Kiss Norbert állhatott fel, aki a kétszer húsz gurításból álló sprint kategóriában győzött. Egy ezüst is van.
okt. 25
10:48
A bika szarvába kapaszkodna a Montpellier őrjöngő trénere (Agroinform)
Súlyos problémákkal küzd a francia bajnok, René Girard keményen kritizálta játékosait, s véget vetne az ajándékozásnak.
okt. 25
11:06
Videó: Marozsán gólokkal mentette meg a németeket (She)
A német női labdarúgó-válogatott 2–2-t ért el az Egyesült Államok ellen felkészülési mérkőzésen. Az eredmény kialakulásában elévülhetetlen érdemeket szerzett a magyar-német állampolgárságú Marozsán Dzsenifer, hiszen a németek mindkét gólját ő szerezte, különösen a második sikerült emlékezetesre.
okt. 25
11:06
Mancini cipővásárlással készült az Ajax elleni meccsre (Agroinform)
A Manchester City menedzsere elismerte felelősségét, de játékosaival sem volt teljesen elégedett a szerdai vereség után.
okt. 25
11:24
Kikapott a Real, a City és az Arsenal avagy ez volt sportfogadók 'fekete szerdája' (Agroinform)
A labdarúgó Bajnokok Ligájának 3. fordulójában jó néhány sztárcsapat váratlan vereséget szenvedett.
okt. 25
11:26
Huszonöt éve hajózta körbe a Földet Fa Nándor és Gál József (Agroinform)
A székesfehérvári hajóspáros majd kétéves utazás után tért vissza, sikeresen teljesítve azt az expedíciót.
okt. 25
11:42
MTK: Erwin Koemant nem keresték, de egyszer még visszatérhet (She)
Nem tud róla, hogy a jövő szezontól ő irányítaná az MTK-t, de még csak arról sem, hogy hamarosan visszatérne Magyarországra. Erwin Koeman becsülettel teszi a dolgát az RKC Waalwijk holland kiscsapatnál, és elárulta, továbbra is szívesen gondol hazánkra.
okt. 25
11:42
A Genk edzője is úgy verné meg a Sportingot, ahogy a Vidi tette (Agroinform)
Mario Been tisztelettel beszélt a portugál csapat minden egyes játékosáról, de tudni véli a nyerő taktikát ellenük.
okt. 25
11:44
Vitorlázás: 25 éve hajózták körbe a Földet Fa Nándorék (She)
Fa Nándor és Gál József 25 évvel ezelőtti földkerülő útja tiszteletére adott fogadást csütörtökön Székesfehérváron Cser-Palkovics András polgármester.
okt. 25
12:00
Labdarúgás: különleges Copa Américát rendeznek 2016-ban (She)
Fennállásának 100. évfordulóját különleges Copa América megrendezésével ünnepli a Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség (Conmebol) 2016-ban.
okt. 25
12:00
Willian a 2014-es vb érdekében távozna Donyeckből (Agroinform)
A brazil támadó kivásárlási ára 20 millió euró, a válogatottba vágyó gólvágó iránt angol klubok érdeklődnek.
okt. 25
12:02
Sportpolitika: jövőre 10-15 milliárdos állami támogatás a nem TAO-sportágaknak (She)
Jövőre várhatóan 10-15 milliárd forintos közvetlen állami támogatásban részesül az a 14 sportági szakszövetség, amelyek vezetőit csütörtökön reggel fogadta Orbán Viktor miniszterelnök.
okt. 25
12:12
A szerb kajakelnök szerint Janics jövőre szerb színekben indulhat (Behaviour)
Mirko Nisovic, a Szerb Kajak-kenu Szövetség elnöke szerint a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) nem akadályozhatja meg, hogy Douchev-Janics Natasa már jövőre szerb színekben versenyezhessen.

Keresés