2012. október 19. péntek

okt. 19
0:12
Férfi kosár Euroliga: a CSZKA túlórázott a győzelemért (She)
A CSZKA Moszkva hosszabbítást követően 76–71-re nyert a Partizan Beograd otthonában a férfi kosárlabda Euroliga csütörtöki játéknapján. A Barcelona 49 ponton tartotta litván ellenfelét, a Panathinaikosz és a Maccabi Electra csak két ponttal nyert hazai pályán, az Alba Berlin pedig úgy verte meg az Elan Chalont, hogy az utolsó negyed elején még 66–53-as hátrányban volt.
okt. 19
6:57
Nem létező ajánlat? (Behaviour)
Arra előzetesen számítani lehetett: a szerbek egyetlen eurót sem fizetnek, hogy Douchev-Janics Natasa ismét szerb színekben versenyezzen. Ám az legalábbis váratlan fordulat, hogy a távozás egyik fő indokaként emlegetett állásajánlat, amit a szerbek tettek a háromszoros olimpiai bajnok férjének, Andrian Douchevnek, az nem is létezik.
okt. 19
6:59
Már csak a bronzért zajlik a vb-csata (Behaviour)
Miután a legutóbbi versenyen, a Francia Ralin mind az egyéni - Sebastien Loeb -, mind pedig a konstruktőri - Citroen - világbajnoki cím elkelt, sőt, Mikko Hirvonentől sem nagyon lehet elvenni a második helyet, így a Szardínián megrendezendő olasz futamon csak a bronzcsata lesz éles.
okt. 19
7:01
"Sok időm nincs izgulni" (Behaviour)
Úgy tűnt, hogy a GP3-as sorozatban versenyző, ám a Hungaroringen a WSR királykategóriáját, a 3.5 literes autóját versenyen is kipróbáló Kiss Pál Tamás számára már csak az egyetemi tanulmányai okozhatnak izgalmat. Nos, nem így lett, ugyanis az olasz BVM Target Racing színeiben ismét rajthoz állhat a WSR csúcssorozatában. Ráadásul éppen Barcelonában, ahol tavaly élete első, és eddigi egyetlen GP3-as…
okt. 19
7:06
Téli sportok: Róma központjában rendeznének alpesisí vk-t (She)
Olaszország téli sportokat összefogó szövetsége (FISI) közölte: egyre közelebb kerül a megvalósításhoz az a terv, hogy alpesisí világkupa-versenyt rendezzenek Róma történelmi belvárosában.
okt. 19
7:08
NFL: a San Francisco otthon megverte a Seattle-t - videó (She)
Az első félidőben az újonc Russell Wilson volt a meggyőzőbb a két irányító közül, de mivel elkapói rendre hibáztak a kritikus helyzetekben, a Seattle Seahawks nem tudott jelentős előnyre szert tenni a szünet előtt. A pihenőben Greg Roman, a San Francisco 49ers támadó koordinátora megfelelően módosította egysége játékát, amely az összesen 182 yardig jutó Frank Gore vezetésével a harmadik és a…
okt. 19
7:15
Lance Armstrong anyagi válságba kerülhet (Behaviour)
Azt követően, hogy a Nike szerdán bejelentette, a továbbiakban nem támogatja Lance Armstrong hétszeres Tour de France-győztes korábbi országúti kerékpárost, további szponzorai is folyamatosan hátrálnak ki az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) által örökre eltiltott és az 1998 augusztusa óta elért eredményeitől megfosztott sportoló mögül.
okt. 19
7:17
Horváth lesz a leggyorsabb, de ki lesz a győztes? (Behaviour)
Nyilván nem a pénzért, hanem a dicsőségért és eleve, önmaguk legyőzéséért állnak rajthoz azok a megszállott futók, akik elindulnak ma Bécsből, hogy Pozsony érintésével öt nap elteltével Budapesten érjenek célba:az ultramaraton női és férfi győztese egyaránt 300 ezer forintot (ez ugye alig több mint 1000 euró) kap.
okt. 19
7:19
Michelisz a felkelő nap országában száguld (Behaviour)
Az Egyesült Államok (Sonoma - egy 2., és egy 3. hely) után ezúttal a felkelő nap országában, Japánban folytatja szereplését a Túraautó Világbajnokságban Michelisz Norbert.
okt. 19
7:42
Eredmények: kiütéses Benfica-siker, hazai győzelmek Brazíliában (She)
A hét eleji válogatott labdarúgó-meccsek után a hét második felére már ismét a klubcsapatoké a terep. Magyar idő szerint csütörtök késő este, illetve péntek hajnalban Európában és Brazíliában is rendeztek mérkőzéseket.
okt. 19
8:18
Férfi kézi: Nagy a győzelemnek, Vujin a fogadtatásnak örült (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában tegnap a Veszprém 31–30-ra nyert a Kiel ellen. A csata után a két csapat jobbátlövője, a veszprémi Nagy László és a Kielt erősítő, az előző idényben még éppen Nagy helyén az MKB-ban játszó Marko Vujin nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
okt. 19
8:36
DVTK: Rudolf Gergely játékára továbbra is várni kell (She)
Bár Diósgyőrben korántsem nélkülöznek, és a csapat teljesítménye sem lesajnálandó, ahol Rudolf Gergely készülődik nap nap után, ott érthetően óriási a várakozás, még ha a játékos futball helyett a sebeit kénytelen nyalogatni. Rossz hír a piros-fehér híveknek, hogy az egyik (ha nem a legjobb) magyar csatár bemutatkozására információink szerint még egy-két hetet várni kell, pedig több mint…
okt. 19
8:36
Tsonga nem hibázott (Agroinform)
Az első helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga bejutott a nyolc közé a fedettpályás stockholmi tenisztornán.
okt. 19
8:45
Vb-selejtező - Egervári: csatát nyertünk, háborút még nem (Behaviour)
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint jövő nyáron már nagyjából meg lehet mondani, hogy hányadik helyen végez a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtező-csoportjában.
okt. 19
8:54
Videó: négy góllal gálázott a Benfica a Portugál Kupában (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Portugál Kupában a Benfica a legjobb 32 közé jutásért vívott meccsen 4–0-ra nyert a másodosztályú Freamunde ellen. A vendégek győzelmében a kapus, Paulo Lopes is nagy szerepet játszott, több nagy védést is bemutatott. Íme, a találkozó összefoglalója!
okt. 19
8:54
Kiszenvedte a győzelmet a 49ers a csoportrangadón (Agroinform)
A San Francisco egy kevés pontot hozó mérkőzésen győzte le a Seattle Seahawkst hazai pályán.
okt. 19
8:56
Lejárató kampány Pepe ellen, videókat készített a Barca (Agroinform)
Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de titkos felvételek készültek a Real Madrid védőjének legdurvább belépőiről.
okt. 19
9:12
NHL: a játékosok elutasították a tulajdonosok ajánlatát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) játékos szakszervezete (NHLPA) elutasította azt a klubtulajdonosi ajánlatot, amely arról szólt volna, hogy a liga bevételeit fele-fele arányban osszák meg.
okt. 19
9:12
Iker Casillas megvédte a Barcelonát (Agroinform)
Kizártnak tartja a madridi kapus, hogy a katalánok felvételeket készítettek volna Pepe durvább belépőiről.
okt. 19
9:30
Labdarúgás: Petit-t érdekelné a francia elnöki poszt (She)
A korábbi francia válogatott Emmanuel Petit nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy elindul a francia szövetség elnöki posztjáért.
okt. 19
9:30
Összekovácsolt minket a hollandok elleni vereség - Egervári Sándor (Agroinform)
A kapitány szerint jövő nyáron már nagyjából meg lehet mondani, hogy hányadik helyen végez a magyar válogatott.
okt. 19
9:32
Válogatott: Nyárra meg lehet mondani, hol végzünk - Egervári (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint a jövő nyáron már nagyjából meg lehet mondani, hogy hányadik helyen végez a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtező-csoportjában.
okt. 19
9:48
Vb 2014: a selejtezős kudarc után lemondott a kanadai kapitány (She)
Két nappal a világbajnoki selejtezős kudarc után lemondott posztjáról Stephen Hart, a kanadai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 19
9:50
Videó: olimpiai bronzérmes katona az Altiszti Akadémián (She)
Marosi Ádám, a londoni olimpia bronzérmes öttusázója önkéntes sorkatonai vizsgát tett a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján. Marosi szeptember 12-én vonult be a kiképzésre, az NSO Tv exkluzív videójában pedig megmutatjuk, milyen feladatokat kellett végrehajtania. A rajongóknak nem kell aggódniuk, mert bár Marosi katonaként képzeli el a jövőjét, a riói olimpiáig folytatja sportolói…
okt. 19
10:06
Videó: fergeteges hangulat és nagy diadal Veszprémben (She)
Az MKB Veszprém 31–30-re legyőzte a világ legjobb csapatának tartott Kielt a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Az alábbi videóban újra átélheti a találkozó fantasztikus utolsó perceit!
okt. 19
10:06
Kölcsönösen beintettek egymásnak, veszélyben a szezon (Agroinform)
Hiába tűnt reménykeltőnek a keddi nap az NHL-ben, csütörtökön ismét távolodtak egymástól a felek.
okt. 19
10:24
Kerékpár: távozik a Rabobank; megvan Bruyneel utóda (She)
A holland Rabobank bejelentette év végi hatállyal történő kivonulását a profi kerékpársportból.
okt. 19
10:26
Profi ökölvívás: Holyfield 50 éves, még nem vonul vissza (She)
Bár az 50. születésnapjáig adott haladékot a Klicsko fivéreknek Evander Holyfield arra, hogy belemenjenek egy profi nehézsúlyú mérkőzésbe, a ma 50 esztendős legenda meggondolta magát, és nem vonul vissza, tovább vár a lehetőségre, hogy újra világbajnoki övért mérkőzhessen. Ha nem a Klicsko fivérek valamelyikével, azzal, akik elveszi tőlük.
okt. 19
10:42
Rali-vb: Loeb az élről esett ki Szardínián (She)
Feladta az élről az Szardínia-ralit Sébastien Loeb, aki a két csütörtöki szakaszt követően vezetett az olaszországi viadalon, ám az első pénteki gyorsaságin lefutott az útról, eltört a kormányműve, így csak szombaton, jókora hátránnyal csatlakozhat a további küzdelmekhez.
okt. 19
10:42
Nem tiszta a sportág, kiszáll a Rabobank (Agroinform)
Kiszáll a profi kerékpársportból a Rabobank, nem támogatja tovább férfi és női csapatait.
okt. 19
10:44
Napoli: Cavani gépét törölték, csak egyet tud edzeni a rangadóig (She)
Edison Cavani gépét törölték csütörtökön, így a Napoli uruguayi válogatott légiósa csak késve tud visszatérni a dél-amerikai világbajnoki selejtezőkről.
okt. 19
10:44
Szlovéniában sem lassítana a Fenerbahce! (Agroinform)
A kosárlabda Euroliga második fordulójának zárómérkőzésén a Fenerbahce Szlovénia fővárosába, Ljubljanába látogat.
okt. 19
10:46
Bp. Honvéd: kiválasztó edzés 13-14 éves gyerekeknek (She)
Kiválasztó edzést tart 1998-ban és 1999-ben született gyerekek számára a Bp. Honvéd a Bozsik-stadionban október 29-én, hétfőn 13 órától.
okt. 19
10:48
Sporttámogatás: a torna is bekerült a Sport XXI. programba (She)
A torna 18. sportágként bekerült a Sport XXI. elnevezésű, 8 és 14 év közötti versenyzőket támogató utánpótlás-nevelési programba.
okt. 19
10:50
Emlékezés: október 31-én bemutatják az Albert Flórián-filmet (She)
Egy évvel Albert Flórián halála után filmbemutatót tartanak. A helyszín az Uránia mozi lesz, a nagy érdeklődéssel várt mű címe pedig: Albert Flórián. A Császár életműve elevenedik meg a filmvásznon, méghozzá olyan alapossággal, amely alighanem nagy hatással lesz a közönségre.
okt. 19
11:00
NBA: Howard vasárnap mutatkozhat be a Lakersben (She)
A Yahoo! több forrásból is úgy értesült, hogy Dwight Howard a vasárnapi, Sacramento Kings elleni előszezonbeli meccsen mutatkozhat be az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers csapatában.
okt. 19
11:00
Messi nem nyerhet négy Aranylabdát, ha Ronaldónak csak egy van - Mourinho (Agroinform)
A Real Madrid portugál mestere szerint idén Cristiano Ronaldónak járna a France Football szokásos trófeája.
okt. 19
11:02
Profi ökölvívás: Morales megbukott a doppingteszten? (She)
Richard Schaefer, a Golden Boy Promotions vezérigazgatója szerint az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) kedd este informálta őt, hogy a hétvégén Danny García ellen kesztyűt húzni készülő Erik Morales vérmintájában „rendellenességet" találtak.
okt. 19
11:04
MotoGP: előbb a Honda, majd az eső volt az úr Malajziában (She)
Két kategóriában is elmosta az eső a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának második pénteki szabadedzését. Miközben a menők a boxban vártak, olyan versenyzők végeztek az élcsoportban a MotoGP-ben, mint a spanyol Iván Silva és az olasz Michele Pirro, míg a Moto2-ben a hazai pályán versenyző Hafizh Syahrin. Persze a vasárnapi versenyen nem várhatjuk el tőlük, hogy a dobogóért…
okt. 19
11:36
F1: elmarad a New York-i viadal 2013-ban, 19 futam lesz (She)
Mégsem rendezik meg jövőre a New York-i Formula–1-es futamot – közölték a verseny szervezői, akik Bernie Ecclestone borúlátása ellenére eddig kitartottak amellett, hogy az eredeti terveknek megfelelően 2013 júniusában meg tudják rendezni a versenyt. Ám a pálya építéséhez szükséges engedélyek egy része még hiányzik, és ha túl későn kezdik el építeni a pályát, nem lesz kész időben.
okt. 19
11:36
A Videotontól nem kell betojni - Tischler Patrik (Agroinform)
Veszélyben az MTK hazai veretlensége, hiszen a Videotont fogadja. De vajon melyiket? A legerősebbet, vagy a rotáltat?
okt. 19
11:38
A Kiel legyőzése egy új világrend kezdete? (Agroinform)
A németek nem örülnek, hogy egy év után kikaptak, de élvezték a Veszprém Aréna légkörét. Nagy tovább javulna.
okt. 19
11:40
Galliani a Juventusnak szurkol a rangadón (Agroinform)
A címvédő Juventus, a hozzá hasonlóan 19 pontot gyűjtő Napolit fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
okt. 19
11:54
Haladás: Kenesei bravúrra készül jó barátja csapata ellen (She)
Kenesei Krisztián, a Haladás 29-szeres válogatott támadója biztosra veszi, újabb nehéz kilencven perc előtt állnak – a szombathelyiek holnap a Kecskeméthez látogatnak az NB I-ben.
okt. 19
11:54
Kialakult a divízió I-es vb programja (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott minden esetben 19.30-kor kezd majd a Papp László Arénában.
okt. 19
12:03
Borkai nem fogadta Janics Natasát (Behaviour)
Janics Natasa az elmúlt hetekben körbejárta a szponzorokat és sportvezetőket: köszönetet mondott mindazoknak, akiknek segítségével itt lehetett, és mindent megkapott Magyarországon. Ebbe a sorba illett bele a szegedi városvezetésnél tett látogatás is" - emlékezett vissza menedzsere, Csonka Gábor a csütörtöki találkozóra, ahol könnyek közt búcsúzott tőle.
okt. 19
12:12
Labdarúgás: autóbalesetben elhunyt a dél-afrikai másodedző (She)
Péntek reggel autóbalesetben életét vesztette Thomas Madigage, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott másodedzője.
okt. 19
12:12
Az amerikaiak kifutottak az időből - Bernie Ecclestone (Agroinform)
Csak 2014-ben kerül sor a New Jerseybe tervezett Forma-1-es Amerikai Nagydíjra.
okt. 19
12:14
F1: Schumi felhagy az autózással, jöhetnek a lovak (She)
A Formula–1-ből az idény végén végleg visszavonuló Michael Schumacher elárulta, teljesen felhagy az autóversenyzéssel, nem vág bele ismét olyan kalandba, mint 2006 és 2010 között, amikor gyorsasági motorozásba kezdett, és német bajnoki futamokon is indult – egyik bukását a nyakcsigolyái bánták.
okt. 19
12:16
Jégkorong divízió 1-es vb: a britek ellen kezd a magyar válogatott (She)
A magyar jégkorong-válogatott sorrendben a brit, a dél-koreai, a kazah, az olasz és a japán csapattal mérkőzik meg az áprilisi, budapesti divízió I-es világbajnokságon.

Keresés