2012. október 6. szombat

okt. 6
0:12
Primera División: Vigóban botlott a Sevilla - videó (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Celta Vigo hazai pályán 2–0-ra legyőzte a táblázaton előtte álló Sevillát.
okt. 6
0:16
NS: Sousáék boldogsága; Elek kommentje; Megyeri gondja - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
okt. 6
0:48
Futsal NB I: a Berettyó elkapta a Rubeolát és az élre állt (She)
A Berettyóújfalu biztos, 6–1-es sikert aratott a Rubeola FC Csömör ellen a futsal NB I hatodik fordulójának nyitó mérkőzésén, és ezzel pillanatnyilag az élre állt a tabellán.
okt. 6
4:06
F1: Japán Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Bár a Japán Nagydíj pénteki edzésnapján az élen egymás váltó Red Bull- és McLaren-pilóták az első nap után inkább a helyszín dicséretével foglalkoztak, mindegyikük elismerte,. hogy egyik csapat sem jár a másik előtt, és hatalmas csata várható közöttük a pole pozícióért és a futamgyőzelemért. Persze Fernando Alonso és Kimi Räikkönen sem tett még le róla, hogy beleszóljon az első helyekért…
okt. 6
5:18
F1: Vettel volt a 3. edzés legjobbja Japánban (She)
A Red Bull párosa zárt az élen a Formula–1-es Japán Nagydíj harmadik szabadedzésén, de el kell ismerni, a McLaren pilótái a lágy gumikon egyetlen tiszta kört sem tudtak futni. A rajtelsőségért a magyar idő szerint 7 órakor kezdődő időmérőn szállhatnak harcba a pilóták.
okt. 6
5:45
Vidi: októberi tűzijáték! (Behaviour)
Időutazásban volt részünk csütörtökön este, nem túlzás, a nyolcvanas évek, UEFA-kupa döntőig menetelő Videotonját idézte meg a mai fehérvári együttes, amely imponáló játékkal söpörte le a pályáról a nagyságrendekkel magasabban jegyzett portugál Sportingot az Európa-liga csoportkörében.
okt. 6
6:57
Fontos magyar motoros sikerek reményében (Behaviour)
Igazi motorsportdömping vár a technikai sportok szerelmeseire a hétvégén, és a magyar motorsport szempontjából is igen jelentős néhány nap elé nézünk.
okt. 6
6:59
Barca: nekik még nyolc (Behaviour)
Vasárnap este 20 órától az egyetemes labdarúgás (egyik) legjelentősebb rangadóját rendezik Spanyolországban. A Barcelona-Real Madrid összecsapás mindig különleges pillanata az évnek, de most kiváltképp az: a hazaiak ritkán várják nyolcpontos előnnyel a királyi gárdát (pláne ennyire a szezon elején), s a különbség növelésével is nyomatékot szeretnének adni a katalán nemzet nagyszerűségének és…
okt. 6
7:01
Új fegyver a Sousa-kontra (Behaviour)
"A hazai csapat nem játszott jól, csupán megnyerte a meccset." Mondta még csütörtökön este, a Videoton-Sporting Európa Liga találkozó után Ricardo Sá Pinto, a portugálok edzője. A 3-0-ás hazai gála után. Gyanítható, ez volt Sá Pinto búcsúzó aranyköpése, hiszen nyakik benne van abban, hogy Európa-szerte a Vidi szárnyalásáról beszélnek!
okt. 6
7:06
Rögbi: csapattalálkozó 50 év elteltével - hiányzó nélkül (She)
Hiányzó nélkül sikerült összejönnie fél évszázad elteltével egy hajdani középiskolás rögbicsapatnak Nagy-Britanniában. Annak az esélye, hogy mindegyikük megérje a 67-68 éves kort kevesebb mint egy a negyedmillióhoz.
okt. 6
7:08
F1: Japán Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
A Japán Nagydíj szombat délelőtti szabadedzésén a Red Bull pilótái időeredmények alapján kiemelkedett a mezőnyből, de a pénteken a vb-címvédő istállóval egyedüliként lépést tartó McLaren pilótái nem tudtak tiszta kört futni, úgyhogy még nem lefutott ügy az időmérő. Nio meg sohasem feledkezhetünk meg Fernando Alonsóról, valamint a Mercedes, a Lotus, a Sauber, a Williams és a Force India…
okt. 6
7:10
Extrém sport: Baumgartner kedden ugrik a világűr határáról (She)
A várható kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt egy nappal el kellett tolni a Red Bull Stratos fő eseményét, Felix Baumgartner a világűr határáról végrehajtandó történelmi ugrását.
okt. 6
7:15
Sorsdöntő BL-meccs előtt a szegediek (Behaviour)
Az előzetes erőviszonyok alapján a továbbjutás is függhet a mai Pick Szeged-Schaffhausen férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzéstől. A szegedieknek ez lesz a 96. BL-meccsük, 40 győzelem, 8 döntetlen és 47 vereség a mérleg.
okt. 6
7:24
Légiósok: Gyepes Gábor belekóstolt a kollégista életbe (She)
A 24 csapatos angol harmadosztályban (League One) a 14. helyen álló Portsmouth utóbbi két bajnokiját 2–1-re megnyerte. A csapat egyik magyar légiósa, Gyepes Gábor a Scunthorpe és a Yeovil ellen is gólt szerzett.
okt. 6
8:00
Videoton: megműtötték a sípcsonttörést szenvedett Stopirát (She)
Már túl is esett a műtéten Stopira, a Videoton zöld-foki-szigeteki játékosa, aki a Sporting elleni Európa-liga-mérkőzésen szenvedett sípcsonttörést.
okt. 6
8:36
F1: a Red Bullé az első sor a Japán Nagydíjon (She)
Remekelt a Red Bull a Japán Nagydíj időmérőjén: az első rajtkocka Sebastian Vettelé, a második Mark Webberé lett. Jenson Button zárt a 3. helyen, de öt rajthelyes büntetése miatt a hazaiak kedvence, Kobajasi Kamui ugrott előre a 3. rajtkockába, mellőle Romain Grosjean indulhat. Fernando Alonso a 6., Lewis Hamilton a 9. rajtkockából várhatja a vasárnap magyar idő szerint 8 órakor rajtoló…
okt. 6
8:38
Anglia: Keane válthatja Keant a Blackburn kispadján (She)
Bár a korábbi hírek szerint úgy tűnt, hogy a török labdarúgó-élvonal újonca, a hat fordulót követően 2. helyen álló Kasimpasa megegyezett Roy Keane-nel, az ír szakember mégis lehet, hogy a Blackburn Rovers irányítását veszi át a jövőben.
okt. 6
8:54
F1: Senna haragszik Vergne-re és büntetést követel (She)
Bruno Senna nagyon mérgesen reagált arra, hogy Jean-Éric Vergne feltartotta a Formula–1-es Japán Nagydíj időmérő edzésének első szakaszában, ami miatt kiesett, és a mezőny második feléből kell rajtolnia.
okt. 6
8:56
F1: Nem érdekel, mi van a többiekkel - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönent nem igazán hatotta meg, hogy az időmérő harmadik szakaszában történt kicsúszása miatt riválisai utolsó gyors körében sárga zászlókat lengettek, így nemigen változhatott meg a sorrend. Kobajasi Kamui és Romain Grosjean így befejezte a gyors körét, vizsgálják is az esetüket a sportfelügyelők.
okt. 6
8:58
Tenisz: Raonic és Tsonga is újabb döntőre készülhet (She)
A kanadai Milos Raonic három szettben legyőzte a brit Andy Murrayt a tokiói kemény pályás teniszverseny elődöntőjében. Pekingben a francia Jo-Wilfried Tsonga biztosította elsőként a helyét a fináléban.
okt. 6
9:00
Videó: Détári „lengyel” gólját másolta a Wisla játékosa (She)
Nagy gólt lőtt szabadrúgásból Lukasz Gargula, a Wisla Kraków labdarúgója a Legia Warszawa elleni bajnokin. Gargula gólja hasonlít Détári Lajos találatára, amelyet 1987-ben éppen Lengyelország ellen szerzett a Eb-selejtezőn. Persze Döme gólja azért mégiscsak szebb volt…
okt. 6
9:02
Vízilabda: két magyar is helyet kapott az All-Star-csapatban (She)
Október 9-én Olaszország–All-Star-válogatott meccset rendeznek az olimpiai ezüstérmes tiszteletére.
okt. 6
9:03
Japán Nagydíj - Vettelé az első rajtkocka (Behaviour)
A Red Bullal versenyző Sebastian Vettel indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 15. futamán, a Japán Nagydíjon.
okt. 6
9:12
F1: Vettelt vizsgálják Szuzukában Alonso feltartásáért (She)
A Japán Nagydíj sportfelügyelő testülete magához rendelte az időmérőt az élen záró Sebastian Vettelt, mert a Ferrari bepanaszolta, hogy feltartotta Fernando Alonsót a kvalifikáció 3. szakaszában.
okt. 6
9:12
Vettelé az első rajtkocka Japánban (Metropol)
Vettel indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság, a Japán Nagydíjon.
okt. 6
9:14
Labdarúgás: zöld-fehér csaták; pápai látogatás Újpesten - program (She)
Ma négy mérkőzést játszanak a labdarúgó NB I-ben. A listavezető Győr a Pakshoz látogat, de pályára lép az Újpest is, amely a Pápát fogadja
okt. 6
9:30
Videó: nem a legjobb játékkal, de győzött a Volán az EBEL-ben (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 4–3-ra legyőzte a ligautolsó Innsbruckot az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 9. fordulójában. A Székesfehérváron megrendezett mérkőzésen nem a legjobb játékot mutatta be Kevin Primeau csapata, de nyert.
okt. 6
9:32
MLB: botrányos meccsen jutott tovább a címvédő (She)
Két ki-ki mérkőzéssel megkezdődött az észak-amerikai profi baseballbajnokság rájátszása. A Nemzeti ligában Atlantában 6:3-ra nyert a címvédő St. Louis Cardinals, így folytathatja a szezonját, a Braves viszont kiesett, míg az Amerikai ligában a Baltimore Orioles 5:1-re legyőzte a Texas Rangerst.
okt. 6
9:34
F1: Harmadik lehettem volna, pechem volt - Alonso (She)
Fernando Alonso elszalasztott lehetőségnek tartja a Japán Nagydíj időmérő edzését, amelyen két ok miatt nem tudott az első sorok közelébe férni: Kimi Räikkönen hajrában történt kicsúszásának és az ezt követő figyelmeztetéseknek, valamint annak betudhatóan, hogy Sebastian Vettel feltartotta, amit a sportfelügyelők is vizsgálnak. Utóbbi esetről nem akart beszélni.
okt. 6
9:48
F1: Vergne három rajthelyet veszít Senna feltartása miatt (She)
Jean-Éric Vergne három rajthelyet veszített a Japán Nagydíj időmérő edzésén elért pozíciójából, miután a sportfelügyelők bűnösnek találták Bruno Senna feltartásában. A francia pilóta így a 19. rajthelyről indul.
okt. 6
10:06
F1: Eltoltam a beállításokat, nincs visszaút - Hamilton (She)
Miközben egyesek rosszmájúan azt mondják, Lewis Hamilton Szuzukában a 9. rajtkocka megszerzésével már a mercedeses időszakára készül, a McLaren pilótája lehangoltan nyilatkozott a Japán Nagydíj időmérő edzése után, és a versenyen sem számít nagy feltámadásra.
okt. 6
10:08
Labdarúgás: pályán a Man. City, a Chelsea és a Bayern - program (She)
A spanyol és az olasz élvonal nagy rangadói ezen a hétvégén vasárnapra maradnak, így ma inkább az angol és a német futball szerelmesei szórakozhatnak igazán jól. A Manchester Cityre és a Chelsea-re hazai pályán kötelező győzelem vár, míg az Arsenalnak a városi rivális West Ham otthonában kell bizonyítania. Németországban pályára lép a Bayern München és a Schalke is. Tekintse meg a mai…
okt. 6
10:10
Eger: sérülés miatt nem játszhat a szerb támadó a KTE ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Egri FC szerb csatárának, Dusan Pavlovnak a Kaposváron szenvedett sérülése miatt biztosan ki kell hagynia a Kecskemét elleni „hazai” bajnoki mérkőzést.
okt. 6
10:24
Japán Nagydíj: Vettelé az első rajtkocka (Infostart)
A Red Bullal versenyző Sebastian Vettel indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 15. futamán, a Japán Nagydíjon.
okt. 6
10:42
Videó: Solberg letarolta a szőlőst, kidöntött egy oszlopot is (She)
Lesodródott a pályáról, és autójával egy szőlőültetvényen is keresztülhajtott Petter Solberg a Francia ralin. A 9. szakaszon a norvég pilóta járművét végül egy oszlop állította meg, az viszont azonnal ki is dőlt.
okt. 6
11:18
Ausztrália: Del Piero vesztes meccsen mutatkozott be (She)
Vesztes meccsen mutatkozott be új csapatában, a Sydney FC-ben Alessandro Del Piero az ausztrál labdarúgó-bajnokság nyitányán.
okt. 6
11:36
F1: Vettel maradhat a pole-ban a Japán Nagydíjon (She)
Sebastian Vettel megrovással megúszta, hogy a Japán Nagydíj időmérő edzésén feltartotta Fernando Alonsót.
okt. 6
11:38
Videó: tökéletes szabadrúgás után félelmetes védelmi hiba (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban lejátszott NEC–Den Haag találkozó 1–1-gyel ért véget. Az első gól egy gyönyörűen helyezett szabadrúgásból született Leroy George révén, ám a hazaiak védői gondoskodtak arról, hogy ez ne legyen győztes találat. Mindössze 11 perccel később jött Mike van Duinen, és kihasználta a védelem ügyetlenkedését.
okt. 6
11:40
Tenisz: Sarapova Pekingben, Nisikori Tokióban döntős (She)
Marija Sarapova a pekingi, Nisikori Kej pedig a tokiói tenisztorna döntőjébe jutott be.
okt. 6
11:54
Videó: ilyen volt Sebastian Vettel pole-köre belülről (She)
Némi közjáték után Sebastian Vettel szerezte meg a Formula–1-es Japán Nagydíj első rajtkockáját. Az alábbi videóban bemutatjuk, milyen volt a német pilóta pole-köre.
okt. 6
12:48
Megműtötték a Videoton védőjét (Infostart)
Sikeres műtéten van túl Stopira, a Videoton FC labdarúgója, akinek a Sporting Lisboa elleni csütörtöki Európa Liga-mérkőzés utolsó perceiben tört el a sípcsontja.
okt. 6
12:48
UEFA: Platini megfenyegette a román futballklubokat (She)
"Súlyos intézkedéseket" helyezett kilátásba a román klubokkal szemben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, ha folytatódnak a cigányellenes megnyilvánulások a román futballstadionokban.
okt. 6
12:50
Platini megfenyegette a román futballklubokat (Infostart)
"Súlyos intézkedéseket" helyezett kilátásba a román klubokkal szemben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, ha folytatódnak a cigányellenes megnyilvánulások a román futballstadionokban.
okt. 6
12:57
Európa Liga - Megműtötték a Videoton védőjét (Behaviour)
Sikeres műtéten van túl Stopira, a Videoton FC labdarúgója, akinek a Sporting Lisboa elleni csütörtöki Európa Liga-mérkőzés utolsó perceiben tört el a sípcsontja.
okt. 6
13:06
Kézilabda: a magyar csapat a román B-együttest is legyőzte (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 32–30-as győzelmet aratott a Kárpát-kupán, így már két győzelemmel áll.
okt. 6
13:24
Tenisz: Azarenka lesz Sarapova ellenfele a pekingi döntőben (She)
Az első helyen kiemelt Viktorija Azarenka is bejutott a pekingi női tenisztorna döntőjébe, miután két szettben legyőzte a francia Marion Bartolit. A fehérorosz versenyző döntőbeli ellenfele Marija Sarapova lesz.
okt. 6
13:26
Videó: ismét világsztárok látogatnak a Tennis Classicsra (She)
Decemberben ötödik alkalommal rendezik meg a Papp László-sportarénában a Tennis Classics elnevezésű gálát, amelyen a korábbi klasszis játékosok mellett a jelen két kiemelkedő tudású teniszezője, Janko Tipszarevics és Gilles Simon találkozik bemutató mérkőzésen. Láthatjuk továbbá Carlos Moyát, Mark Philippoussist és elmaradhatatlan Manszur Bahramit is. Interjú Taróczy Balázs…
okt. 6
14:00
Férfi vízilabda BL: simán nyert a Szeged Nagyváradon (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata a vártnál könnyebb győzelmet aratott a Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában a romániai Oradea ellen. A nagyváradi összecsapáson a magyar csapat győzelme egy percig sem forgott veszélyben, Vincze Balázs együttese így két mérkőzés után két győzelemmel áll.
okt. 6
14:18
Videó: parádés elkapások tolták előre a Rams szekerét (She)
A St. Louis Rams 17–3-ra legyőzte az Arizona Cardinalst az NFL 5. játékhetén lejátszott mérkőzésen. A Rams nagyszerű elkapásainak (is) köszönheti sikerét, bár ebből olyan túl sok nem volt...
okt. 6
14:20
Brazília: Pelé szerint Neymar nincs kész a Premier League-re (She)
A háromszoros világbajnok labdarúgó, Pelé szerint Neymarnak egyelőre nem lenne szabad az angol bajnokságba szerződnie.

Keresés