2012. október 14. vasárnap

okt. 14
0:12
NS: Mészöly kimondja; Hosszú-sikerlista; mit ad még London? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 14
0:12
Minden kezdet nehéz - Ambros Martín (Agroinform)
Az ETO vezetőedzője a Hathárom TV kamerája előtt beszélt a horvát Koprivnica ellen győzelemről.
okt. 14
0:30
Afrika: Dogba duplája után elszabadult a pokol Szenegálban (She)
A vendégek 2–0-s vezetésénél félbeszakadt a Szenegál–Elefántcsontpart mérkőzés: az Elefántok 6–2-es összesítésbeli eredménnyel továbbjutásra álltak az Afrika-kupa selejtezőjének visszavágóján, amikor Didier Drogba második gólja után tarthatatlanná vált a lelátói helyzet, majd negyven perc várakozás után a lelátói indulatok elszabadulása miatt félbeszakították a találkozót.
okt. 14
0:48
Afrika: Drogba duplája után elszabadult a pokol Szenegálban (She)
A vendégek 2–0-s vezetésénél félbeszakadt a Szenegál–Elefántcsontpart mérkőzés: az Elefántok 6–2-es összesítésbeli eredménnyel továbbjutásra álltak az Afrika-kupa selejtezőjének visszavágóján, amikor Didier Drogba második gólja után tarthatatlanná vált a lelátói helyzet, majd negyven perc várakozás után a lelátói indulatok elszabadulása miatt félbeszakították a találkozót.
okt. 14
7:06
Anglia: Walcott nem játszhat a lengyelek ellen (She)
A San Marino elleni pénteki világbajnoki selejtezőn mellkasi sérüléseket szenvedett Theo Walcott, akinek azóta is nehezére esik a légzés, ezért elhagyta a „háromoroszlánosok” keretét, és nem játszhat a Lengyelország elleni keddi mérkőzésen.
okt. 14
7:24
Brazília: bizarr távoli „fejes” hozott meglepetést - videó (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a sereghajtó Atlético Goianiense meglepetésre 3–1-es győzelmet aratott a felsőházba tartozó Internacional ellen.
okt. 14
7:42
Vb 2014: három kubai meglépett az „amerikai álmot hajszolni” (She)
Három játékos otthagyta a kubai labdarúgó-válogatottat a hazai győzelemmel zárult torontói világbajnoki selejtező előtt.
okt. 14
7:44
Vb 2014: a FIFA eltilthatja a bírónak „bemutató” Hitzfeldet (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) arra kérte fegyelmi bizottságát, hogy vizsgálja ki a pénteken, világbajnoki selejtezőn a játékvezető felé sértő mozdulatot tevő Ottmar Hitzfeld ügyét.
okt. 14
8:00
F1: Dél-koreai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nagy meglepetésre Mark Webber szerezte meg a Dél-koreai Nagydíj első rajtkockáját, mégis kevesen hisznek benne, hogy az ausztrál pilóta győzelemre is váltja pole pozícióját. Mögüle ugyanis Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Fernando Alonso és Kimi Raikkönen indul, ráadásul mindannyian biztosak benne, hogy jó esélyük van a futamgyőzelem megszerzésére.
okt. 14
8:00
Vettel simán győzött, vezeti a vb-t (Agroinform)
Vettel tükörsima győzelmet aratott Koreában, hat ponttal vezeti a vb-t. Második Webber, harmadik Alonso.
okt. 14
8:18
MotoGP: Pedrosa legyőzte Lorenzót a Japán GP-n (She)
A MotoGP-ben Dani Pedrosa, a Moto2-ben Marc Márquez, a Moto3-ban pedig Danny Kent futamgyőzelmével ért véget a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíja Motegiben.
okt. 14
8:36
A múlt félretéve, nehezen bevehető szegedi katlan várja a Berlint (Agroinform)
A német csapat legyőzése bravúr lenne a Pick Szegedtől, de Vadkerti Attiláék nem akarják olcsón adni magukat a BL-ben.
okt. 14
8:54
Női kézi BL: Kezdésnek jó volt - véli Kovacsics (She)
Kovacsics Anikó, a Győri AUDI ETO KC irányítója szerint kezdésnek jó volt a Podravka Koprivnica ellen aratott 24–19-es győzelem a női kézilabda BL 1. fordulójában.
okt. 14
9:12
Profi ökölvívás: Donaire legyőzte Nisiokát, Ríos nagy meccsen Alvaradót (She)
Két kiválónak ígérkező mérkőzés volt a fő látványossága a kaliforniai Carsonban rendezett profi ökölvívógálának: Brandon Ríos és Mike Alvarado kisváltósúlyú WBO-címmérkőzése szenzációs csatát (és Ríos-sikert) hozott, míg a fő mérkőzésen kispehelysúlyban Nonito Donaire legyőzte Nisioka Tosiakit a WBO és az IBF övéért.
okt. 14
9:30
NBA: Somogyi három percet kapott a Lakersben a Jazz ellen (She)
A Los Angeles Lakers magyar centere, Somogyi Gergely a klub harmadik idei előszezon-mérkőzésén is pályára léphetett, ám ezúttal kapta a legkevesebb lehetőséget, összesen 2:50-et tölthetett a parketten a Utah Jazz elleni találkozón. A Dwight Howardot továbbra is nélkülöző Los Ageles-ieknél Kobe Bryant kisebb sérülése ellenére is vállalta a megmérettetést, de a Lakersnek ez sem segített,…
okt. 14
9:48
Hitzfeld mutogatása fegyelmit érhet (Metropol)
sportpályára nem illő kézmozdulatot tesz a spanyol David Fernandez Borbalan játékvezető felé.
okt. 14
9:48
Pedrosa, Márquez és Kent sikere (Agroinform)
A MotoGP-ben Dani Pedrosa, a Moto2-ben Marc Márquez, a Moto3-ban pedig Danny Kent diadalmaskodott a Japán Nagydíjon.
okt. 14
9:50
Drogbáék feldühítették a szenegáli drukkereket, zavargások a lelátón - videó (Agroinform)
Rendbontás miatt félbeszakadt a szombati Szenegál-Elefántcsontpart mérkőzés a labdarúgó Afrika Kupa selejtezőjében.
okt. 14
10:06
Vettel győzelmével az élre állt (Infostart)
A címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája nyerte a Formula-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 16. futamát, a Dél-koreai Nagydíjat és ezzel az élre állt a pontversenyben is.
okt. 14
10:06
Válogatott: Korcsmár játéka kérdéses a törökök ellen (She)
Korcsmár Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott védője a Nemzeti Sportnak elmondta: vasárnap tudja meg, hogy vállalhatja-e a játékot a Törökország elleni, jövő keddi vb-selejtezőn.
okt. 14
10:08
F1: Vettel dél-koreai győzelmével élre állt a pontversenyben (She)
A Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel nyerte meg a Formula–1-es Dél-koreai Nagydíjat, ezzel átvette a vezetést a pontversenyben a ferraris Fernando Alonsótól, a harmadikként befutó spanyol hat ponttal követi. Az élről rajtoló Mark Webber már az első körben elveszítette vezető helyét, a második pozíciót azonban magabiztosan tartotta.
okt. 14
10:10
Tenisz: vége a böjtnek, 1988 után ismét brit siker WTA-tornán (She)
A brit Heather Watson nyerte a 220 ezer dollár összdíjazású, oszakai női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben óriási csatában, döntő szett rövidítésben legyőzte a tajvani Csang Kaj-csent. A 20 esztendős játékos 24 év után az első brit, aki egyesben diadalmaskodni tudott WTA-viadalon - ez legutóbb Sara Gomernek sikerült 1988-ban.
okt. 14
10:15
Vettel győzött és az élre állt (Behaviour)
A címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája nyerte a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 16. futamát, a vasárnapi Dél-koreai Nagydíjat és ezzel az élre állt a pontversenyben is.
okt. 14
10:24
F1: Vettel beérte Laudát és Clarkot, megelőzte Fangiót (She)
Sebastian Vettel a Formula–1-es Dél-koreai GP-n aratott diadalával karrierje 25. futamgyőzelmét szerezte meg, beérve ezzel az örökranglistán Jim Clarkot és Niki Laudát.
okt. 14
10:24
Vettel nyerte a Dél-koreai Nagydíjat (Metropol)
A német versenyző mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a spanyol Alonso pedig a harmadik.
okt. 14
10:24
Egymást elfogadva, Madridon át menetelne tovább a Veszprém (Agroinform)
Iváncsik Gergő érdekes mérkőzésre számít az előző szezonban döntős Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligájában.
okt. 14
10:26
Lepattanókat szedett a magyar center a kikapó Lakersben (Agroinform)
A Los Angeles Lakers 99-86-ra kikapott a Utah Jazz együttesétől harmadik előszezon-mérkőzésén.
okt. 14
10:42
Vettel az élre vágott (Blikk)
Jeongam — Sebastian Vettel (25) erődemonstrációt tartott Dél-Koreában! A Red Bull Racing pilótája duplán örülhetett a Forma–1-es nagydíj után: megnyerte a futamot, ráadásul átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben. Nem mellékesen, már csak négy viadal van hátra a szezonból.
okt. 14
10:42
F1: Megmutattam, hogy van akaraterőm - Hamilton (She)
Lewis Hamilton autójával küszködve versenyezte végig a Dél-koreai Nagydíjat, amelyen végül a 10. helyen ért célba. Ezzel 54 versenyesre növelte a McLaren pontszerzési sorozatát, amely eggyel rövidebb a Ferrari abszolút rekordjánál.
okt. 14
10:42
Walcott úgy érzi magát, mint akit elütött egy busz (Agroinform)
Az Arsenal támadóját, Theo Walcottot már a 10. percben le kellett cserélni az Anglia-San Marino világbajnoki selejtezőn.
okt. 14
10:44
Játékossors: Del Piero sajnálja, hogy nem játszott együtt Ronaldóval (She)
Alessandro Del Piero, az ausztrál Sydney FC-hez igazolt – nem mellesleg a Newcastle Jets ellen pazar szabadrúgásgólt szerző – olasz labdarúgó-legenda a La Gazzetta dello Sportnak elmondta: igazából egy játékossal szeretett volna még nagyon együtt futballozni karrierje során…
okt. 14
10:46
F1: A jó rajttal megalapoztuk a győzelmet - Vettel (She)
Sebastian Vettel elismerte, hogy a rajt volt a Dél-koreai Nagydíj legfontosabb pillanata, s miután sikerült az élre állnia, a hajrában már csak a gumijaira kellett figyelnie.
okt. 14
10:48
Extrém sport: Baumgartner 14 órakor hajthatja végre űrugrását (She)
A visszaszámlálót elindították, a feltételeket megfelelőnek ítélték Felix Baumgartner űrugrásának végrehajtásához – ha a körülmények nem romlanak, a Red Bull Stratos kapszula közép-európai idő szerint 14 órakor indul útjára.
okt. 14
10:50
F1: Button mérges a Sauber pilótáira (She)
Jenson Button bosszúsan nyilatkozott azután, hogy a Dél-koreai Nagydíj első körében kiesett. A McLaren pilótája azonban nemcsak az őt kilökő Kobajasi Kamuira volt mérges, hanem a másik sauberes pilótára, Sergio Pérezre is, aki jövőre már csapattársa lesz a McLarennél.
okt. 14
11:00
F1: Nem mondhatnám, hogy szenzációsan rajtoltam - Webber (She)
Mark Webber kissé csalódott, hogy nem tudta győzelemre váltani pole pozícióját a Dél-koreai Nagydíjon, de elismerte, hogy Sebastian Vettel jobban rajtolt nála, és azután már nem volt sok esélye a győzelemre.
okt. 14
11:00
Kamui Kobajasi egyszerre két pontesélyest ütött ki - videó (Agroinform)
Kamui Kobajasi, a Sauber pilótája Jenson Button és Nico Rosberg versenyét is tönkretette manőverével a Koreai Nagydíjon.
okt. 14
11:18
Videó: Zacher Gábort megfertőzte a sport szeretete (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége ezúttal a Péterfy Sándor utcai Kórház klinikai toxikológiai osztályvezető főorvosa, dr. Zacher Gábor, aki az NSO Tv-nek adott interjújában beszél „sportolási szokásairól”.
okt. 14
11:18
A Sapa Fehérvár a Graz ellen javíthat hazai pályán (Agroinform)
Két idegenbeli fellépés után vasárnap kora este újfent hazai pályán mérkőzik a Sapa Fehérvár.
okt. 14
11:20
F1: Kis lépés kell a Red Bull utoléréséhez - Alonso (She)
Fernando Alonso szerint a Red Bull verhetetlen volt Dél-Koreában, így elégedett a harmadik helyezésével, s szép küzdelemre számít a Formula–1-es világbajnokság utolsó négy versenyén.
okt. 14
11:20
Podolski túlnőtt Franz Beckenbaueren (Agroinform)
Miroslav Klose szép jubileumhoz érkezett pénteken, Lukas Podolski pedig egy igazi futball legendát előzött meg.
okt. 14
11:36
Jenson Button szigorúbban büntette volna Kamui Kobajasit (Agroinform)
Kamui Kobajasi, a Sauber pilótája Jenson Button és Nico Rosberg versenyét is tönkretette manőverével a Koreai Nagydíjon.
okt. 14
11:54
Asztalitenisz Eb: sérülés miatt nem indul a női címvédő (She)
Sérülés miatt nem indul a dániai Herningben szerdától jövő vasárnapig sorra kerülő asztalitenisz Európa-bajnokságon a női egyes címvédője, a holland Li Jiao.
okt. 14
11:54
José Mourinho kapust keres Iker Casillas helyettesítésére (Agroinform)
Roberto, a Zaragoza, Andrés Fernández, az Osasuna, Thibaut Courtois az Atlético kapusa is szóba jöhet a Real Madridnál.
okt. 14
11:56
Teke: végleges a vb-re utazó magyar válogatott névsora (She)
Nincs már kérdőjel a magyar keretben, miután eldőlt, hogy a zalaegerszegi Farkas Sándor utazhat a jövő vasárnap kezdődő teke-világbajnokságra. A vb-nek a lengyelországi Leszno városa ad otthont, a magyar együttes a nőknél és a férfiaknál is maximális létszámmal vesz részt.
okt. 14
12:12
Remélem, ezt a formánkat tudjuk továbbvinni Indiába - Vettel (Agroinform)
A Koreai Nagydíjon aratott győzelme után Seabastian Vettel elmondta, a bajnokságban még sok minden megtörténhet,
okt. 14
12:30
Videó: Djokovics szétverte az ütőjét egy hiba után (She)
A sanghaji férfi tenisztorna döntőjét a szerb Novak Djokovics és a brit Andy Murray játssza. A korábbi világelső szerb teniszező ripityára verte az ütőjét, miután elbukta adogatását, amivel gyakorlatilag elveszítette a szettet is.
okt. 14
12:30
Vasárnap délutánig kimenőt kaptak a játékosok (Agroinform)
A törökök elleni mérkőzésre készülő magyar válogatott tagjai vasárnap délutánig kimenőt kaptak.
okt. 14
12:32
Kajak-kenu: a testvér kért elnézést Douchev-Janics edzőjétől (She)
Mint beszámoltunk róla, a Szerbiába visszatérő Douchev-Janics Natasa a Blikk információja szerint méltatlannak találja az állami premizálást, hiszen véleménye szerint az férjének, az őt szintén edző Andrian Douchevnek járna. Kovács Lászlót megviselték az események, és mint elmondta, Natasa bátyja kért elnézést a történtekért.
okt. 14
12:34
Újpest: a kongói támadó az ősszel már nem játszhat (She)
Jos Daerden, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője a DVSC-Teva elleni ma esti Ligakupa-mérkőzés előtt elmondta, ezúttal az első keretben kevesebb lehetőséget kapó játékosok bizonyíthatnak, míg a kongói Bavon Tshibuabua ismét megsérült, rá már nem számíthatnak az ősszel.
okt. 14
12:48
Volán: Primeau-t felmentették, Palkovics és Sille irányít (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hivatalos közleményben jelentette be: felmentette Kevin Primeau vezetőedzőt. Megbízottként Palkovics Krisztián és Sille Tamás irányítja a Volánt.

Keresés