2012. október 13. szombat

okt. 13
0:12
Könnyen nyertek az angolok, a spanyolok és a németek is (Infostart)
Nem született nagy meglepetés a világbajnoki selejtezők péntek esti mérkőzésein. Könnyedén győzött a német, a spanyol és az angol válogatott is.
okt. 13
0:12
Tenisz: Ivanovics útját állták a linzi negyeddöntőben (She)
Kirsten Flipkens két szettben legyőzte a második helyen kiemelt Ana Ivanovicsot a linzi tenisztorna negyeddöntőjében, míg az elsőként rangsorolt fehérorosz Viktorija Azarenka tovább száguld.
okt. 13
0:16
NS: Póczik drámája; Lőw állása; magyarok a Balkán-ligában? - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
okt. 13
0:20
Futsal NB I: két kiállítás ellenére fordított a Rubeola (She)
A férfi futsal NB I 7. fordulójában a Rubeola hazai pályán 6–5-re nyert a MAFC BME ellen.
okt. 13
0:30
Férfi kosárlabda Euroliga: óriási meglepetés Sienában (She)
A férfi kosárlabda Euroligában ma rendezték meg a második játéknapot, amelyen öt találkozó került műsorra. Az egyetlen komolyabb meglepetés Sienában esett meg, ugyanis az alaposan átalakult, s némileg meg is gyengült Monte Paschi saját otthonában kapott ki a német Alba Berlintől, méghozzá igen simán, 82–92-re.
okt. 13
0:48
Koltai és Szalai ziccereitől Bogdán reflexén át Hajnal góljáig - értékelés (Agroinform)
A látványos futball elmaradt, közepes játékkal legyőztük az észteket. A törököket Dzsudzsák és Juhász nélkül fogadjuk.
okt. 13
2:36
Vb 2014: Falcao tovább szárnyal, Paraguay elszállni látszik (She)
Radamel Falcao továbbra is feltartóztathatatlannak tűnik, ennek pedig ezúttal Paraguay itta meg a levét, amely a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat felénél elszállni látszik. Kolumbia ugyanis klasszis támadója duplájával 2–0-ra nyert a legutóbbi négy vb-re kijutó Paraguay ellen, amely négy pontjával utolsó helyen áll. Bolívia a szintén gyengélkedő Peru ellen kezdhette volna meg a…
okt. 13
2:54
Videó: „Megszenvedtünk a gólért, de nem lehetünk elégedetlenek” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte idegenben Észtországot világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés után Kádár Tamás és Szabics Imre értékelt a Nemzeti Sport helyszínen lévő újságírójának.
okt. 13
4:06
F1: Dél-koreai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Pénteken Sebastian Vettel és a Red Bull-istálló megmutatta, hogy versenypályától függetlenül csúcsformába került az idény legfontosabb szakaszában. A Dél-koreai Nagydíjon is a címvédő a favorit, de persze az időmérő és a verseny még hátravan. A kvalifikáció előtt egy órájuk maradt a csapattoknak arra, hogy felkészüljenek.
okt. 13
5:00
Hajnal volt a mérleg nyelve - meccselemzés, Észtország-Magyarország (Agroinform)
A magyar válogatott középpályása remekül irányította csapatát, s teljesítményére nagyszerű góllal tette fel a koronát.
okt. 13
5:18
F1: Vettel volt a leggyorsabb a 3. szabadedzésen (She)
A Dél-koreai Nagydíj szombati szabadedzésén is Sebastian Vettel és a Red Bull-istálló nyújtotta a legjobb teljesítményt, a címvédő több mint fél másodperccel volt jobb a második helyezett Lewis Hamiltonnál, így favoritként várja az időmérő edzést. Mark Webber motorgondok miatt nem tudott kimenni az edzés végén, így csak a 7. lett. A vb-éllovas Fernando Alonso Vettel, a két McLaren és a két…
okt. 13
6:57
Szeged, Veszprém: sorsdöntő randevúk (Behaviour)
Hét magyar kézilabda-csapat is pályára lép a hétvégén, van amelyik együttes csak most kezdi a sorozatot (például a Győri Audi ETO a női BL-ben), ellenben az MKB Veszprém és a Pick-Szeged sorsdöntő meccs elé néz a férfi Bajnokok Ligájában.
okt. 13
7:06
Vb 2014: Messi a válogatottban is duplázott, sima argentin siker (She)
A dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat 8. fordulójában Argentína hazai pályán 3–0-ra győzött Uruguay ellen és ismét élre állt a zóna tabelláján. Lionel Messi a múlt heti el Clásicó után ezúttal a válogatottban is két gólt szerzett, rajta kívül Sergio Agüero volt még eredményes.
okt. 13
7:08
F1: Dél-koreai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
A Formula–1-es idény legutóbbi két versenyét megnyerő Sebastian Vettel a legfőbb esélyese a Dél-koreai Nagydíj hivatalos időmérő edzésének. A harmadik szabadedzést több mint fél másodperces előnnyel az élen záró német az időmérőnek is a legfőbb esélyese, nehéz elképzelni, hogy bárki elvehetné tőle az első rajtkockát.
okt. 13
7:10
Kerékpár: az Armstrong-botrány újabb hulláma után távozott Bruyneel (She)
A napokban az Armstrong-ügyben nyilvánosságra került újabb részletek ismeretében Johan Bruyneel úgy döntött, hogy távozik a RadioShacktől. Mint ismert, az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének (USADA) jelentése szerint ő volt a doppingbotrány egyik kulcsfigurája.
okt. 13
7:15
Ha péntek, akkor Vettel (Behaviour)
Ahogy közeledik az évad vége, egyre izgalmasabb a világbajnokság az F1-ben. Éppen ezért már egyre nagyobb szerepe van a pénteki szabadedzéseknek is, így tegnap senki sem csodálkozott azon, hogy a bajnoki címre esélyes pilóták szinte a maximumnál is többet próbáltak meg kihozni az autóikból.
okt. 13
7:17
A Honda hazai pályán fogadja a riválisokat (Behaviour)
Ezekben a hetekben Japánra figyel a technikai sportok világa, hiszen az elmúlt hétvégi suzukai F1-es Japán Nagydíj után ezen a hétvégén Motegiben rendezik a gyorsasági-motoros világbajnokság Japán Nagydíja, majd a jövő hétvégén a WTCC mezőnye látogat Suzukába.
okt. 13
7:42
Vb 2014: 9 perc alatt 5 mexikói gól, szenvedő amerikaiak (She)
A labdarúgó világbajnoki selejtezősorozat CONCACAF-zónájában Mexikó 77 perc elteltével még gól nélküli döntetlenre állt Guyana otthonában, majd kilenc percen belül öt gólt szerezve győzött, többek között a Manchester United támadója, Javier Hernández is betalált. Az Egyesült Államok csak nagyon nehezen, Eddie Johnson 90. percben szerzett második góljával tudott győzni Antiuga és Barbuda…
okt. 13
8:00
Az étvágy a régi, a szakács és a recept új, jöhet a főzetbe a Vegeta! (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC a horvát Podravka Koprivnica ellen kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája új idényében.
okt. 13
8:18
Válogatott: osztályozza a mieink észtek elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap vb-selejtezőn 1–0-ra nyert Észtországban. Osztályozza a mieink teljesítményét!
okt. 13
8:18
Webber elorozta a pole-t Vettel elől (Agroinform)
Hiába uralta az egész hétvégét Koreában Vettel, a döntő pillanatban a csapattárs előzött, és megszerezte előle a pole-t.
okt. 13
8:20
Válogatott: Magyarország nem tudott fölénk nőni - Rüütli (She)
Az észt labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Tarmo Rüütli a Magyarország elleni, 1–0-ra elveszített vb-selejtező után elmondta, annak ellenére szenvedtek vereséget, hogy nem játszottak alárendelt szerepet a találkozón.
okt. 13
8:22
F1: Webber elcsente a pole-t Vetteltől Dél-Koreában (She)
Mark Webber meglepte a Formula–1-es idény legutóbbi két versenyét megnyerő Sebastian Vettelt a Dél-koreai Nagydíj hivatalos időmérő edzésén, és az első két szakaszt az élen záró csapattársa előtt csodás kört futva elhappolta az első rajtkockát a címvédő elől. A második sorba Lewis Hamilton és Fernando Alonso kvalifikálta magát.
okt. 13
8:36
Messire nincsenek szavai a kapitánynak, Argentína hármat vágott (Agroinform)
Argentína 3-0-ra verte otthon Uruguayt a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat 8. fordulójában.
okt. 13
8:54
Videó: gyönyörű argentin gólok és Messi-dupla Urugauay ellen (She)
A dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat 8. fordulójában Argentína hazai pályán 3–0-ra győzött Uruguay ellen és ismét élre állt a zóna tabelláján. Lionel Messi a múlt heti el Clásicó után ezúttal a válogatottban is két gólt szerzett, rajta kívül Sergio Agüero volt még eredményes.
okt. 13
8:56
Baseball: már csak négy csapat áll az MLB-ben (She)
Szombatra virradóra kialakult a főcsoportdöntők párosítása az észak-amerikai baseball-ligában (MLB): a Nemzeti ligában a San Francisco Giants a címvédő St. Louis Cardinalsszel, az Amerikai ligában a Detroit Tigers a New York Yankeeszel csap össze az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
okt. 13
9:12
F1: Vettel összeszólalkozott mérnökével az időmérőn (She)
Sebastian Vettel nehezen emésztette meg, hogy lemaradt az első rajtkockáról a Dél-koreai Nagydíj hivatalos időmérő edzésén, éles szóváltásba is keveredett mérnökével a kvalifikáció végén, amelyet a rádióbeszélgetések nyilvánossá tételével az egész világ meghallgathatott.
okt. 13
9:12
Bosszús a kihagyott helyzetek miatt az észt kapitány (Agroinform)
Észtország harmadik vereségét szenvedte el a labdarúgó világbajnoki-selejtezőkön.
okt. 13
9:14
Videó: nyert Kolumbia Falcao bámulatos góljaival (She)
Radamel Falcao továbbra is feltartóztathatatlannak tűnik, ennek pedig ezúttal Paraguay itta meg a levét, amely a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat felénél elszállni látszik. Kolumbia ugyanis klasszis támadója duplájával 2–0-ra nyert a legutóbbi négy vb-re kijutó Paraguay ellen, amely négy pontjával utolsó helyen áll.
okt. 13
9:16
F1: Akkor mentem gyorsan, amikor kellett - Webber (She)
Mark Webber az idén másodszor indulhat az első rajtkockából, de ez az első eset 2012-ben, hogy meg is nyerte az időmérő edzést. Monte-Carlóban ugyanis Michael Schumachertől örökölte meg az első helyet, miután a Mercedes-pilóta Spanyol Nagydíjról hozott büntetése életbe lépett. Webber szerezte meg a Renault 200. pole-ját motorszállítóként.
okt. 13
9:18
F1: Valahogy a Red Bullok elé kell kerülni - Hamilton (She)
A Dél-koreai Nagydíjon tavaly a pole pozíciót megszerző, idén a harmadik helyről induló Lewis Hamilton örül a rajtpozíciójának, és hisz benne, hogy megverheti a két Red Bullt – még akkor is, ha belátja, nagyon nehéz lesz.
okt. 13
9:30
MotoGP: Lorenzóé a pole a Japán Nagydíjon (She)
A spanyol Jorge Lorenzo szerezte meg az első rajtkockát a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, megelőzve honfitársát, Daniel Pedrosát. Lorenzo az utolsó pillanatokban előzte meg Pedrosát, aki négy perccel a leintés előtt állt az élre. A Moto2-ben a spanyol Pol Espargaróé, a Moto3-ban a brit Danny Kenté lett az első rajthely.
okt. 13
9:30
Pedro mesterhármast lőtt, Del Bosque kalapot emelt (Agroinform)
Spanyolország többek között a barcelonai Pedro remeklésének köszönhetően 4-0-ra nyert Fehéroroszországban.
okt. 13
9:48
Birkózás: a második emberek jutalomjátéka lehet az ob (She)
Szombaton tíz órakor a miskolci egyetemváros Körcsarnokában nemcsak a felnőtt kötöttfogású országos egyéni bajnokság kezdődik, hanem a hazai birkózás idei legnagyobb hazai sorozata is. A jövő héten rajtol a csapatbajnokság, majd október 27-én Kecskemét ad otthont a szabadfogás és a női birkózás egyéni bajnokságának.
okt. 13
9:48
Webber indul az élről (Metropol)
A Forma-1-es autós gyorsasági-vb idei 16. futama, a Dél-koreai Nagydíj vasárnap 8 órakor kezdődik.
okt. 13
9:48
Vettel nem hibáztatja Massát (Agroinform)
Sebastian Vettel a második helyről rajtolhat vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Koreai Nagydíján.
okt. 13
9:50
Palermo: súlyosan megsérült az uruguayi támadó (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett Abel Hernández, az olasz bajnokságban jelenleg kieső helyen álló Palermo uruguayi csatára. A 22 esztendős támadó előreláthatólag négy-hat hónapig nem léphet pályára.
okt. 13
10:06
Válogatott: osztályozza a mieink észtek elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap vb-selejtezőn 1–0-ra nyert Észtországban. Osztályozza a mieink teljesítményét!
okt. 13
10:06
Falcao két zseniális góllal segítette Kolumbiát - videó (Agroinform)
Kolumbia Radamel Falcao két góljával verte Paraguayt a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozat 8. fordulójában.
okt. 13
10:24
Dél-koreai Nagydíj: Webber indul az élről (Infostart)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 16. futamán, a Dél-koreai Nagydíjon.
okt. 13
10:24
MLSZ: korai még a regionális liga lehetőségéről beszélni (She)
Amint arról a héten beszámoltunk: a horvát sajtó egy 2015-től induló 16 csapatos közös kelet-közép-európai labdarúgó-bajnokság lehetőségét taglalta, miután egy montenegrói UEFA-tanácskozáson felvetődött az ötlet. A volt jugoszláv tagországok csapatai, valamint bolgár és magyar együttesek részvételével szerveződő bajnokság ötletét a Magyar Labdarúgó-szövetség részéről Borbély Zoltán…
okt. 13
10:24
Elvennék a női kajaknégyes londoni aranyát (Metropol)
A negyedik helyen végzett lengyelek megkérdőjelezték Fazekas Krisztina londoni indulásának jogosságát.
okt. 13
10:24
Suzuka óta kicsit javulni tudtunk - Mark Webber (Agroinform)
A Red Bull pilótája, Mark Webber rajtolhat az élről a Forma-1-es világbajnokság vasárnapi Koreai Nagydíján.
okt. 13
10:42
"Brusztos meccsen" van túl a magyar válogatott (Infostart)
Rendkívül nehezen megszerzett, de értékes győzelemnek értékelték az észtek elleni 1-0-ás pénteki sikert a magyar labdarúgó-válogatott játékosai. Egervári Sándor együttese kedden már a törökök ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban a világbajnoki selejtezősorozatban, Dzsudzsák és Juhász nélkül.
okt. 13
10:42
F1: Nem sok hasznát veszem a versenytempónak - Button (She)
Jenson Button a váltóhibás Daniel Ricciardo miatt meglengetett sárga zászlók és saját vezetői hibája miatt csak a 11. rajtkockát szerezte meg a Dél-koreai Nagydíj időmérő edzésén, amit azért sajnál különösen, mert a pénteki szabadedzésen nagyon jó volt a versenytempója – innen rajtolva viszont ezt nem tudja kihasználni.
okt. 13
10:42
Tudtam, hogy nem szabad erőből lőnöm - Hajnal Tamás (Agroinform)
A Stuttgart játékosa ötvenedik alkalommal lépett pályára a nemzeti együttesben és góllal ünnepelt.
okt. 13
10:44
Vb 2014: Itthon úgy bánnak velem, mint Barcelonában - Messi (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Lionel Messi vezette argentin labdarúgó-válogatott 3–0-s győzelmet aratott világbajnoki selejtezőn Uruguay ellen. A két gólt jegyző Messi alig várja a Chile elleni, szerdai összecsapást.
okt. 13
10:46
Oroszország: az olasz főnök szerint kevés a bíró (She)
Kevesli a futballbírókat Oroszországban Roberto Rosetti, a helyi játékvezetői testület olasz vezetője.
okt. 13
11:00
F1: A Red Bullé a legjobb autó, a Ferrari a legjobb csapat - Alonso (She)
Fernando Alonso elégedett a Dél-koreai Nagydíj időmérőjén megszerzett negyedik rajtkockával, és mindenre elszánt, hogy a verseny során megelőzze Sebastian Vettelt.
okt. 13
11:00
Ki fogunk jutni a világbajnokságra - Szabics Imre (Agroinform)
Hajnal Tamás góljával Magyarország 1-0-ra nyert Észtországban a labdarúgó világbajnoki-selejtezők D-csoportjában.

Keresés