2012. október 27. szombat

okt. 27
0:00
NHL: november végéig nem lesznek mérkőzések (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) november 30-ig törölte a mérkőzéseket, mivel továbbra sincs megállapodás a klubtulajdonosok és a játékosok szakszervezete (NHLPA) között.
okt. 27
0:18
Videó: visszatért és a Volán legjobbja lett a kanadai (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Grazot az osztrák bajnokság (EBEL) 15. fordulójában. A mérkőzés után a duplázó Vas Márton, Énekes Lajos másodedző és Horváth András értékelt az NSO Tv-nek.
okt. 27
0:36
NS: Ortega Pérezről, Hajszán tippje, Gulyás Róbert, mint bébiszitter - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk!
okt. 27
6:48
Lecsapott a Kontra FC! (Behaviour)
A portugál Sporting után a svájci Basel sem járt jobban, másképpen fogalmazva: a Videoton zsinórban a második Európa Liga-meccsét is megnyerte és nagy lépést tett a továbbjutás felé!
okt. 27
6:54
Oroszország: a világ legdrágább stadionja épül a Zenitnek (She)
Az orosz Zenit labdarúgócsapatának épülő új stadionja lehet a világ legdrágább arénája az egy ülőhelyre vetített költséget tekintve.
okt. 27
7:06
Manchesteri "fordító iroda" Londonban is? (Behaviour)
Ha van rangadó, amelyet nem szabad kihagyni az angol labdarúgó-bajnokságból, akkor az a most vasárnap esedékes (17 óra, Tv: DigiSport1) Chelsea-Manchester United! A 9. forduló csúcsmeccsén a veretlenül listavezető Chelsea fogadja a második helyen álló vörös ördögöket, akik két vereséggel a hátuk mögött, négy pontos lemaradásban vannak.
okt. 27
7:08
Már csak három csapat hibátlan az EL-ben (Behaviour)
Miközben az itthoni és a svájci sportsajtó egyaránt a Basel székesfehérvári kudarcától hangos (a vendégek megbuktak hatékonyságból - írják az Alpok csúcsain -, hiszen 15 szögletük kevesebbet ért, mint a hazaiak egyetlenje), sőt, az immár két sikerrel csoportja második helyére előrelépő Videotonra egyre több helyütt figyelnek fel a kontinensen, addig mi nem feledkezünk meg Huszti Szabolcs…
okt. 27
7:10
Formula-1: főszerepben a másodhegedűsök (Behaviour)
Az Indiai Nagydíj szabadedzéseit követően szakítunk eddigi hagyományainkkal, és nem a világbajnoki címre esélyes pilóták eredményeivel foglalkozunk elsősorban, hanem azok csapattársaival. Megnézzük, vajon a hátralévő futamokon - India, Austin, Abu-Dzabi és Interlagos - például mennyire számíthat Sebastian Vettel Mark Webber (Red Bull), Fernando Alonso Felipe Massa (Ferrari), vagy Kimi Räikkönen…
okt. 27
7:12
Kajak-kenu: Douchev-Janics Bulgáriában folytatja - Ábrahám (She)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség szerdán döntött arról, hogy Douchev-Janics Natasa csak akkor versenyezhet jövőre szerb színekben, ha a szerbek október 31-ig 150 ezer eurót fizetnek érte. A jelek szerint ez nem fog megtörténni, ezért bolgár színekben folytatja a pályafutását.
okt. 27
7:48
Vas Márton duplája kellett a fehérvári sikerhez (Infostart)
A Fehérvár hosszabbításban 2-1-re legyőzte hazai közönség előtt a Graz együttesét az osztrák jégkorongligában.
okt. 27
7:48
F1: Indiai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Bár a Red Bull pilótái pénteken az Indiai Nagydíj első két szabadedzése után a riválisokat méltató nyilatkozatokkal igyekeztek ledobni magukról az esélyesség terhét, bizonyára nem panaszkodnak amiatt, hogy az egyes és a kettes rajtszámú versenyautót kormányozzák a Buddh-versenypályán. A szombati időmérőt megelőző egyórás tréning az utolsó lehetőség, hogy valaki kitalálja, hogyan lehetne mégis…
okt. 27
7:48
Csapaton belüli rivalizálás? Fogadjunk rá! (Agroinform)
Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Forma-1-es Indiai Nagydíj, mi pedig két tippel készültünk az időmérőre.
okt. 27
7:50
F1: a Ferrarit bírálják az indiai hatóságok (She)
Nagy vitákra ad okot a Ferrari orrkúpja. Ezúttal nem a riválisoknak van kifogásuk és nem valamiféle technikai megoldás ellen, hanem az indiaiaknak, akik kifogásolják az olasz istálló politikai üzenetét. A Ferrari ugyanis az olasz haditengerészet zászlaját festette az autói orrára (az egyik legtöbbet fényképezett, filmezett helyre) – ezzel kifejezve együttérzését a két tengerész iránt,…
okt. 27
8:24
Azarenka a négy között, a világranglista élén zárja az évet (Agroinform)
Az első helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka legyőzte a kínai Li Nát a női teniszezők WTA-világbajnokságán.
okt. 27
8:42
Videó: Rudnevs kíméletlenül bevágta a ziccert Augsburgban (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a Hamburg 2–0-ra nyert az Augsburg vendégeként. A vendégek második gólját a korábban a Zalaegerszeget is erősítő lett Artjoms Rudnevs szerezte. A támadó remekül mozgott el védőjétől, majd a kapott labdát nagy erővel lőtte a keresztléc alá.
okt. 27
9:00
Férfi kézi: Túlságosan is csalódott vagyok - Iváncsik Tamás (She)
Amint arról tegnap már beszámoltunk, a Veszprém kézilabdázója, Iváncsik Tamás lemondta a szereplést a magyar válogatottban. A szélső a Nemzeti Sport megkeresésér indokolta is döntését.
okt. 27
9:00
Rangadók hétvégéje Angliában (Agroinform)
Ezen a hétvégén már a 9. fordulót rendezik a Premier League-ben, Chelsea-MU és Everton-Liverpool rangadók várnak ránk.
okt. 27
9:02
Spanyolország: Casillas és Xavi átvette a spanyol Nobel-díjat (She)
A Real Madrid kapusa, Iker Casillas és a Barcelona középpályása, Xavi pénteken átvette az idei Asztúria Hercege-díjat. A spanyol Nobel-díjként is emlegetett, 1987 óta évente odaítélt elismerés sportkategóriájában először fordult elő, hogy ketten nyerjenek.
okt. 27
9:02
Az olimpiai éremtől megfosztották, az Eb-ken vigasztalódott legjobb távolugrónk (Agroinform)
55. születésnapját ünnepli Szalma László kétszeres fedettpályás Európa-bajnok, olimpiai negyedik helyezett távolugró.
okt. 27
9:04
F1: a 3. szabadedzés is Vettelé lett Indiában (She)
A Red Bull pilótái pénteken az Indiai Nagydíj első két szabadedzése után a riválisokat méltató nyilatkozatokkal igyekeztek ledobni magukról az esélyesség terhét, a szombati szabadedzésen pedig már nem is volt akkora a fölényük, mint egy nappal korábban. A McLaren párosa közel került Sebastian Vettelhez, de az edzés első felét a boxban töltő Ferrari nem terítette ki a kártyáit. Időmérő magyar…
okt. 27
9:06
Jégkorong: mégsem lesz orosz bajnoki New Yorkban (She)
Mégsem New Yorkban rendezik meg a januárra kiírt Dinamo Moszkva és a szentpétervári SZKA közötti két mérkőzést az orosz nyílt profi jégkorongligában (KHL).
okt. 27
9:18
Man. City: Mancini válaszolt az őt kritizáló Richardsnak (She)
Roberto Mancini, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere reagált Micah Richards azon szavaira, amelyek szerint a bajnoki címvédőnek nem fekszik a háromvédős felállás.
okt. 27
9:18
Nagy csatában nyert a Fehérvár Debrecenben (Agroinform)
A Fehérvár a szünetben még hátrányban volt, ám végül egygólos különbséggel legyőzte a házigazda Debrecent.
okt. 27
9:20
Női kézi NB I: fertőzéshullám Békéscsabán, halasztást kértek (She)
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapatát a hét második felében fertőző, vírusos betegséghullám támadta meg, ezért a klub kérvényezte a Magyar Kézilabda-szövetségnél a szombatra kisorsolt Siófok KC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés elhalasztását.
okt. 27
9:22
Ajánló: a Honvéd az Újpestet, a DVTK a Kaposvárt fogadja - mai program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma négy mérkőzést rendeznek. A Honvéd fővárosi derbin fogadja az Újpestet, a Diósgyőr a Kaposvárt, a Haladás Pécset, a Paks az MTK-t látja vendégül. Az NB II-ben keleten négy, nyugaton öt találkozót játszanak szombaton.
okt. 27
9:36
Videó: „Pontért mentünk, erre meg...” - a magyar BL-csapat sikere (She)
Veretlenül zárta a UEFA Futsal CUP grúziai elitkörét a Rába ETO futsalcsapata. A magyar együttes a portugál Benficával és a házigazda Iberia Starral is döntetlent játszott az olasz Luparensét pedig legyőzte, ám a szabályok értelmében csak a csoportelső – ebben az esetben a grúz együttes – juthatott tovább. Az NSO Tv a győriek két válogatott játékosával, Lódi Tamással és Harnisch Ákossal…
okt. 27
9:36
Nem lesznek orosz meccsek New Yorkban (Agroinform)
Mégsem New Yorkban rendezik meg a januárra kiírt Dinamo Moszkva és a szentpétervári SZKA közötti mérkőzéseket a KHL-ben.
okt. 27
9:38
MotoGP: Stoner a pole-ból lehet hatszoros ausztrál győztes (She)
A legutóbbi öt Ausztrál Nagydíjat megnyerő Casey Stoner eléggé felépült ahhoz bokaműtétje után, hogy hatodszor is uralni tudja hazája versenyét a gyorsaságimotoros-vb királykategóriájában. A szabadedzéseket az élen záró Stoner az időmérőn is megközelíthetetlen volt, s bukása ellenére megszerezte a pole pozíciót.
okt. 27
9:38
Vettel egyelőre senkit nem enged maga elé (Agroinform)
A pénteki két szabadedzéshez hasonlóan a szombati gyakorlást is Sebastian Vettel nyerte a Forma-1-es Indiai Nagydíjon.
okt. 27
9:40
PL: az Aston Villa támogatja az állóhelyek bevezetését (She)
A Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapata lépéseket tett annak érdekében, hogy az angol első és másodosztályú stadionokban ismét bevezessék az állóhelyek kialakítását.
okt. 27
9:54
ZTE: 4 hónapot dolgoztam, 3 hónappal tartoznak - Mészáros (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, távozott posztjáról a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő ZTE szakmai igazgatója, Mészáros Ferenc. A szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, a klub pénzügyi nehézségei miatt hozta meg döntését.
okt. 27
9:54
Vettel nyerte a harmadik szabadedzést is (Metropol)
Az időmérő edzés - közép-európai idő szerint - 10.30-kor kezdődik az Indiai Nagydíjon.
okt. 27
9:56
Ajánló: a Barca Madridba, Tőzsérék Milánóba látogatnak - program (She)
A spanyol bajnokságot vezető Barcelona labdarúgócsapata szombaton a Rayo Vallecano vendége lesz, míg a Serie A-ban a Tőzsér Dánielt foglalkoztató Genoa az egyre mélyebb gödörben lévő Milanhoz látogat. Íme, a topligák szombati programja:
okt. 27
10:12
NB I: Bajzát góllövő cipőjében, Artner Fortunában bízik (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Haladás az idegenben eddig legtöbb pontot begyűjtő PMFC-t fogadja. Supka Attila, a pécsiek vezetőedzője reméli, meg tudják valósítani az elképzeléseiket. A Haladást irányító Artner Tamás úgy véli, csapata neve mellett korántsem áll annyi pont, mint amennyire rászolgáltak.
okt. 27
10:12
A Honvéd szereplése nem a mi problémánk - Jos Daerden (Agroinform)
Munkanapon ebéd után nem szoktak meccset játszani. Rangadót pláne nem. A Honvéd és az Újpest mindenesetre megpróbálja.
okt. 27
10:14
Kaposvár: Átléptük a saját árnyékunkat - Prukner (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójában az immáron három mérkőzés óta veretlen Kaposvár az élmezőnyben állomásozó DVTK vendége lesz. Prukner László, a Rákóczi vezetőedzője a rakoczifc.hu-n elmondta, a Siófok felett aratott győzelem közelebb hozta egymáshoz a játékosokat.
okt. 27
10:30
Janics nem akar két évet kihagyni, így bolgár színekben versenyezhet (Infostart)
Csonka Gábor, a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa menedzsere szerint az országváltás mellett döntött kajakos nem akar két évet kihagyni, így vár arra, hogy a szerbek ki tudják-e fizetni a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) által meghatározott 150 ezer eurót vagy pedig "menekülő útnak" ott marad neki Bulgária a férje jogán.
okt. 27
10:30
Kajak-kenu: a szerbek a férj honosításával kijátszhatják a magyarokat Janics-ügyben (She)
Szerbiában nagy visszhangot váltott ki az a hír, mely szerint elképzelhető, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa bolgár színekben versenyez majd, és a jelek szerint a szerb szövetség nem mondott le arról, hogy mégis náluk folytassa pályafutását.
okt. 27
10:30
Sima Red Bull első sor, Vettel a pole-ban (Agroinform)
A szabadedzések után az időmérőt is uralta Vettel,a Ferrarik ráadásul csak a harmadik sorba kvalifikáltak.Alonso ötödik.
okt. 27
10:32
F1: Indiai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Sokan előre odaadnák az Indiai Nagydíj első rajtkockáját Sebastian Vettelnek, és csak azt tartják kérdésnek, hogy Fernando Alonso elég közel tud-e kerülni hozzá a rajtrácson ahhoz, hogy a versenyen esetleg támadást indítson ellene. Persze az első rajtkocka megszerzéséhez még azért meg kell nyerni az időmérőt is.
okt. 27
10:32
Józanító pofon után újabb gálára készül a Fradi (Agroinform)
Szerdán Dunaújvárosban hagyott egy pontot a Ferencváros, így a Bajnokok Ligájában újra bizonyítania kell.
okt. 27
10:42
"Sok pofont" kapott Janics Natasa az elmúlt két hónapban (Behaviour)
Csonka Gábor, a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa menedzsere szerint az országváltás mellett döntött kajakos nem akar két évet kihagyni, így vár arra, hogy a szerbek ki tudják-e fizetni a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) által meghatározott 150 ezer eurót vagy pedig "menekülő útnak" ott marad neki Bulgária a férje jogán.
okt. 27
10:48
Kajak-kenu: Köszönjük azoknak, akik kiálltak mellettünk - Szalai (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport elsőként számolt be a múlt hét végén, két kajakosunk, Szalai Tamás és Dombvári Bence honosítási ajánlatot kapott Azerbajdzsánból, miután kiutaztak egy pályaavatóra. A hét folyamán közben eldőlt, hogy a két sportoló itthon folytatja pályafutását. Döntésük indoklásaképpen az Európa-bajnok Szalai egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyet az alábbiakban…
okt. 27
10:48
Messi a 300. góljára, az Atlético a Barca pontvesztésére hajt (Agroinform)
A címvédő Real Madrid Mallorcára látogat, míg a Valencia Sevillában lép pályára.
okt. 27
11:06
Női kézi NB I: elutasították a kérelmet, lesz meccs Siófokon (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség versenyalbizottsága szombat délelőtt hivatalosan arról tájékoztatta a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapatát, hogy a klub halasztási kérelmét elutasították, így az együttest sújtó vírusos fertőzéshullám ellenére is megrendezik a ma délutánra kisorsolt Siófok elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést.
okt. 27
11:06
Betegséghullám miatt a Siófok elleni meccs halasztását kérte a Békéscsaba (Agroinform)
Fertőző, lázzal, hányással, hasmenéssel járó betegség támadta meg a Békéscsaba több játékosát.
okt. 27
11:08
Janics nem akar két évet kihagyni, jó eséllyel Bulgáriában folytatja (Agroinform)
Csonka Gábor, a háromszoros olimpiai bajnok menedzsere szerint a férje jogán menekülő út lehet Janics számára Bulgária.
okt. 27
11:24
A szövetség elutasította a Békéscsaba halasztási kérelmét (Agroinform)
Az MKSZ illetékes bizottsága nem engedélyezte a Siófok-Békéscsaba női kézilabda-mérkőzés halasztását.
okt. 27
11:26
Napoli-papírformát és Lazio-meglepetést ígér a 9. forduló (Agroinform)
Kilencedik fordulójához érkezett a Serie A, mi pedig ismét esélylatolgatásba fogtunk, lássuk, mire jutottunk!
okt. 27
11:42
Indiában is Vettel rajtolhat az élről (Infostart)
A pontversenyben élen álló német Sebastian Vettel indulhat az élről a Formula-1-es Indiai Nagydíjon.

Keresés